מה לעשות?האם מסוכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?האם מסוכן
    לי
    19/01/2010

היום כמה שעות אחרי טיפול שיניים התחלתי להרגיש דופק מואץ נמדד 120 ונימול ביד שמאל.בקופח עשו אקג הראה על האצהבדופק ללא הפרעות רק צניחות stקלות הרופא אמר שזה תקין אני חוששת מהצניחות האם זה מסוכן?יש לציין שלפני שנה וחצי עשיתי אקו לב גם רגיל וגם במאמץ הכל תקין עשיתי בתל השומר אצל ד"ר איריס אמרה שהכל תקין ועכשיו הבעיה הזו ממה זה?יש לציין שאני חולת אסתמה קלה עם שיעול כרוני שעדיין לא נימצא ממה,צורכת סינגוליר לאסתמה ואריוס לנזלת אלרגית ומידי פעם לנטון לא לוקחת שום משאף,מה לעשות עם זה?בת 35

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?האם מסוכן

הוספת תגובה

• לשולה

ד``ר רפי ביצור
    19/01/2010

ודאי תביני שאין שום אפשרות לענות באינטרנט על שאלה כזו.
    הסבירות למחלת לב באישה בת 35, שעברה לפני שנה וחצי אקו רגיל ובמאמץ שהיו תקינים - אינה גבוהה. צניחות ST יכולות להיות בגדר הנורמה.
    עם זאת - אלה השערות בלבד, ולא יהיה זה אחראי מצדי לתת המלצות כלשהן באינטרנט, בלא שבדקתי אותך וראיתי את האקג בעיני.
    מומלץ שתפני לרופא המשפחה או לקרדיולוג להערכה מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לי
    19/01/2010

עשיתי צילום התשובה-בלי ממצא בראיות.סינוסים קוסטופרנייםמ חסומים חלקית.לב לא מוגדל.מה זה התשובה חסומים חלקית?יש לציין שעשיתי את הצילום היה לי שיעול וקושי בנשימה טופלתי מאז באוגמנטין ואנלציותץהרופא נתן לי טיפול ללא הסתכלות בצילום רק היום קיבלתי תשובה שאני כבר לאחר טיפול ...והאם זה שייך לצניחות באקג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

ד``ר רפי ביצור
    20/01/2010

אני חוזר ואומר שלא ניתן לטפל דרך האינטרנט. איך אוכל לענות לך בלא שבדקתי אותך ובלא שראיתי את הצילום במו עיני?
    אנא הפני את שאלותיך לרופא המשפחה שיש לו את כל האינפורמציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו