כולסטרול מדאיג?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולסטרול מדאיג?
    דליה
    25/01/2010

שלום, אני בן 31. בסה"כ בריא (מלבד אולקוס). לאבי יש מחלת לב שבגינה עבר צנתור לפני 15 שנים (כיום בן 65). אני מעשן ולא עושה ספורט כלל. תזונה מאוזנת - לא בריאה מדי ולא ג'אנק.
    יש היסטוריה של מחלות סכרת ולחץ דם גבוה במשפחה מצד האם. בבדיקות דם אחרונות קיבלתי את התוצאות הבאות (קובץ מצב). האם עלי להיות מודאג ? האם הסיכון שלי לקבלת התקף לב בגיל צעיר יחסית הינו גבוה ? איזה שינויים עלי לבצע בהקדם על מנת לשמור על עצמי, מלבד עישון וספורט ? האם להיבדק ? אודה על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולסטרול מדאיג?

הוספת תגובה

• למשה

ד``ר רפי ביצור
    26/01/2010

ערך הכולסטרול ה"רע" (LDL) גבולי. לאור הסיפור המשפחתי של מחלת לב בגיל צעיר לאביך, חיוני שתפסיק לעשן ותעסוק בפעילות גופנית באופן סדיר. אם לא יחול שיפור תוך 3 חודשים מומלץ גם להתייעץ באופן לא אינטרנטי ברופא המשפחה לגבי צורך בטיפול תרופתי, ואם עדיין יהיו ספקות - ניתן לפנות לייעוץ מרפאת ליפידים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו