רמת טריגלצירידים גבוהה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמת טריגלצירידים גבוהה מאוד
    דני
    29/01/2010

אני בן 58 לאחר אירוע לבבי לפני 10 שנים מטופל מאז ב40מ"ג סימבסטטין ובבזליפ רטארד 400מ"ג רמות השומנים היו עד עתה 249 טריגליצרידים כולסטרול 189 HDL: 22 או 27 נמוכות מאוד וLDL100 כמו כן מקבל קרטיה . הבדיקה האחרונה לפני כיומיים היתה גרועה רמת השומנים עלתה ל 510 כולסטרול 188 וHDL 22 רופאת המשפחה יעצה להגדיל את בזליפ רטארד ל 800 מ"ג והאם כדאי בנוסף לשנות את הסימבסטאטין לאיזיטרול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דני

ד''ר אבישי אליס
    30/01/2010

לא ולא!!!!!!!!!!!11
    ראשית כעיקרון, אם מתקבלת בדיקה חריגה כדאי לבדוק מה קרה בעיקר בנושא הדיאטה ולחזור על הבדיקה.
    מינון הפיבראט הוא מכסימלי ואין טעם להעלותו, מאידך נראה לי שהתרופות מסוג הניאצין (וישנן עתה חדשות ונוחות ללקיחה) עשויות להיות פתרון

לסיכום:
    הערכה חוזרת בנושא דיאטה ופע גופנית
    חזרה על הבדיקות
    לשקול מעבר מפיבראט לניאצין עפ הבדיקות החוזרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומנים גבוהים מאוד בבדיקת הדם

דני
    31/01/2010

ד"ר אבישי אליס שלום!
    ברצוני לדעת האם רצוי לחזור על הבדיקה כפי שציינת בימים הקרובים או להמתין תקופה מסוימת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני

ד''ר אבישי אליס
    31/01/2010

הייתי מחכה כחודשיים, מקפיד ככל האפשר וחוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו