עדכון תוצאות הבדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדכון תוצאות הבדיקה
    טלי
    18/03/2010

הכולסטרול יצא 223
    והכולסטרול הטוב 41.4
    ושומנים בדם 511, זה ביגלל שאכלתי כל יום כ500 קלוריות רק ממתקים .
    שאר הבדיקות בסדר.
    השאלה שלי היא האם שאכלתי כל יום למשך חודשיים רצופים 8 חתיכות כבד בצהרים, ושלוש פרוסות לחם קל, ו500 קלוריות ממתקים במשך חודשיים רצופים , אז ביגלל זה קיבלתי את התוצאות של הבדיקות האלה?
    כי תמיד הבדיקות שלי בסדר גמור כל הזמן יש לציין שאני בת 35, ושוקלת 69 קילוי.
    ותמיד היתי 64 קילו.

אודה לך על התשובה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדכון תוצאות הבדיקה

הוספת תגובה

• לעמית

ד``ר רפי ביצור
    18/03/2010

הבעיה הראשונית אצלך היא רמת הטריגליצרידים.
    הטיפול ברמות גבוהות של טריגליצרידים מתבסס קודם כל על תזונה דלת פחמימות, פעילות גופנית סדירה, שמירה על משקל גוף תקין ואיזון סוכרת (אם יש). מומלץ לפנות לתזונאי(ת), לעסוק בפעילות גופנית (לאחר קבלת אישור מרופא המשפחה), ולהימנע מעישון. תזונה המתבססת בעיקרה על שוקולד אחראית במידה רבה לתוצאות אצלך, ומומלץ בחום לשנותה.
    לגבי תוספים - כל תוסף הנו משני! אומגה 3 במינון גבוה יכול לעזור בהורדת רמת הטריגליצרידים, אולם אין לקחת מינון גבוה ללא התייעצות ברופא המכיר אותך. בטונה יש אומגה 3, אך לא במינונים הגבוהים הניתנים לאלה שרמת הטריגליצרידים שלהם גבוהה למרות הקפדה על תזונה דלת פחמימות ופעילות גופנית. לאומגה 3 אין השפעה על רמת הכולסטרול ה"רע" (LDL).
    במקרים שכל אלה שלא עוזרים - ניתן לשקול את הצורך בטיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

טלי
    18/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו