תרופות להורדת כלסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות להורדת כלסטרול
    עזורי
    21/04/2010

הכדורים בבדיקות דם אחרונות כלוסטרול 222
    ttigycides 145
    hdl 36.2
    non hdl 165.8.
    ldl 137
    .alkp 51
    alt 43
    hba1c 5.8
    הרופא המליץ לקחת simvcor 10 mg כדור ביום
    בן 61 נכה פוליו סובל מלחץ דם שוקל 97 קג גובהה 1.60מ מטופל נורוובק10 מג קרדילוק 5 מג וקלוריל חצי כדור פעם ביום מכל

שאלתי האם אני חייב בכדורים והאם הורדת משקל תעזור ואם כן לקחת כדוריםהאם עדיף לפיטור או תרופה אחרת
    תודה
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות להורדת כלסטרול

הוספת תגובה

• לעזורי

ד``ר רפי ביצור
    22/04/2010

1) בהסתייגות שקשה לבדוק דרך האינטרנט, נראה לי שאני מסכים עם הרופא שלך, שיש מקום לטיפול בתרופה ממשפחת הסטטינים (כמו הסימבקור שניתן לך), לאור הצטברות מס' גורמי סיכון: הגיל, המין, עודף משקל משמעותי, נוכחות יתר לחץ דם ורמה נמוכה של כולסטרול "טוב" (HDL
    2) המטרה היא להגיע לרמה של LDL בסביבות ה- 100, ולא סביר שיתן להשיג מטרה זו ללא טיפול תרופתי.
    3) כל תרופה ממשפחת הסטטינים שתביא אותך ליעד וללא תופעות לוואי - טובה, ולא נראה שיש יתרון לתרופה מסוימת על פני האחרות.
    4) ירידה במשקל בפיקוח תזונאי(ת) - חיונית ללא כל קשר, לטיפול התרופתי בכולסטרול, ותסיע באיזון לחץ הדם, ולשמירה על הבריאות.
    5) חשוב לוודא שלחץ הדם מאוזן. אם הנך מעשן - חיוני להפסיק. אם לא נבדקו רמות הסוכר - כאי לבדוק גם אותן.

בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו