Triglycerides מגיל צעיר היום בין 62

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Triglycerides מגיל צעיר היום בין 62
    סם
    22/05/2010

שלום לפורום

בגיל 26 בבדיקות בתל השומר לבירור בעית אבנים בכליות היו לי רמות Triglycerides 320,

כולוסרול היה נורמלי.

שקלתי 68 קילו על גובה 180 ס"מ.(לא היה מצב לדיאטה ).עם השנים היתה עליה עד 1200 Triglycerides.
    כל סוגי הכדורים בעבר גרמו לי לדלקות וכאבים איומים, ונאלצתי לא להשתמש בכדורים מסיבה שאף,

רופא לא הציעה לי פתרונות, פרט לאכילה על בסיס סוכרת ,כך גם עשיתי. היום בגיל 62 אני משתמש בנאצין 800 מ"ג B3 ביום . והרמות גם גבוהות בין 320- ל550..כפי שהוזהרתי בעבר התפתחה לי סוכרת בשנה הנוכחית..

מה עוד אני יכול לעשות? עלי לציין שבמשך השנים בקרתי וטופלתי ברוב מרפאות השומנים.
    אך אין כדור שהתאים לי .כולם יצרו דלקות בשרירים ופגעו לי באכות החיים.
    שאלתי האם היום בשנת 2010 ישנו פתרון לבעיתי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• Triglycerides מגיל צעיר היום בין 62

סם
    22/05/2010

שכחתי להוסיף.

לחץ דם בטיפול מאוזן ,לוקח גם ליפידור 20 מ"ג. אומגה 3 ,רספרין 100מ"ג.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

ד``ר רפי ביצור
    22/05/2010

ודאי תבין כי לא ניתן לתת המלצות ספציפיות על סמך מידע אינטרנטי חלקי, ודאי במקרה כה מורכב.
    כעיקרון:
    1. חשוב לשמור על תזונה "קשוחה" דלה מאד בפחמימות - קשה אבל אפשרי. תזונה כזו צריכה להיות מותאמת באופן אישי ע"י תזונאי/ת עם נסיון בטיפול באנשים עם רמות גבוהות של טריגליצרידים.
    2. פעילות גופנית סדירה מסייעת גם היא.
    3. חיוני לאזן את הסוכרת. סוכרת לא מאוזנת גורמת גם לעליה ברמות הטריגליצרידים.
    4. אני מבין שאתה משתמש בניאצין כתוסף. ניתן לתת ניאצין תרופתי, שמינונו גבוה יותר ויעילותו בהורדת טריגליצרידים טובה יותר. בסוגי התרופות שיש היום, שכיחות תופעת ההסמקה נמוכה משמעותית מבעבר. חשוב לציין שמדובר בתרופת מרשם הניתנן אך ורק ע"י רופא, לאחר ששקל את הצורך ואת תופעות הלוואי האפשריות.

מומלץ בחום לפנות למרפאת ליפידים להתאמת טיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סם
    25/05/2010

האם ישנה אפשרות לקבל את שמות הכדורים שצינת ? ואבקש מהרופא המטפל לתת לי מירשם.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

ד``ר רפי ביצור
    25/05/2010

קיימים שני סוגי כדורים המכילים ניאצין תרופתי: ניאספאן וטרדפטיב. שתיהן תרופות מרשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סם
    26/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו