מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנהרחלי23/06/2010
ד"ר ביצור שלום רב!
אני בת 36 (אחרי 2 לידות) נוטלת למעלה משנה ציפרלקס 10 מ"ג עקב התקפי חרדות.
מאז נטילת התרופה אני מרגישה מצויין, בן אדם חדש, לא זוכרת כבר מהו התקף חרדה.
אך לצערי הרב מתחילת לקיחת הציפרלקס חלה עלייה משמעותית במשקל, עליתי במשך שנה 9 קילו ואני לא מצליחה לרדת במשקל.
אני נילחמת עם המשקל, אוכלת מסודר ויש לי תפריט מובנה של שומרי משקל
אציין שאני לא עוסקת בפעילות גופנית, בשבועיים הצלחתי לרדת חצי קילו, שזה ממש מעט. ואני מיואשת.
האם יש כדור אחר שיכול להחליף את הציפרלקס? כי אם אני מוותרת קצת על פחמימות (כי הבעיה הרצינית שלי היא פחמימות ובעיקר לחם ומאפים למיניהם), הבטן שלי ממש שורפת.
יש לך עיצה?
על הציפרקלס קשה לי מאוד לוותר כי הוא עוזר לי משמעותית, אני יותר עם ביטחון, לא חווה התקפים של חרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחלי
ד``ר רפי ביצור23/06/2010לגבי הציפרלקס - אמנם זה אינו תחום התמחותי, אך אם היא עוזרת לך מאד לא בטוח שכדאי להחליפה. התייעצי בפסיכיאטר המטפל.
לגבי בירידה במשקל - חצי קילו בשבועים = קילו בחודש = תוך 9 חודשים את חוזרת למשקל הבסיסי שלפני הציפרלקס - לא נורא בכלל! ואם יקח קצת יותר - גם לא נורא. מה שעלה תוך כשנה - ירד בערך באותו הזמן. אם תקפידי על תזונה נכונה (רצוי בהנחיית תזונאי/ת) - העתיד ורוד. פעילות גופנית חיונית, ואל תוותרי עליה בשום פנים ואופן (לאחר קבלת אישור מרופא המשפחה).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
רחלי24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מתי מומלץ לקחת את הכדור בזפיברט 400?
איזה טיפול ניתן כדי להוריד כולסטרול שלא יעלה HbA1c ?
ערכי בדיקת דם ורמות גבוהות של שומנים בדם
בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור
Bezafibrate 400 להורדת שומנים
ממצא של LBBB - שאלות
שומנים גבוהים בדם, כולסטרול תקין
למה יש התנגדות לניאצין
ליפיטור בזפיברט כולסטרול וטריגליצירידים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)