מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טריגליצרידים וכולסטרול גבוהים,למה?עדי20/10/2010
שלום, אני בת 31.5 ונמצאו שומנים וכולוסטרול גבוהים בבדיקת דם לפני כ-3 חודשים ולכן עשיתי בדיקה חוזרת והם המשיכו לעלות אלו תוצאות 2 הבדיקות:
כולסטרול: לפני 3 חודשים 185 ועכשיו 213
טריגליצרידים: לפני 3 חודשים 187 ועכשיו 199
הכולסטרול הטוב והרע בטווח הנורמה:
LDL: 88 ו106
HDL: 59 ו-67
כמה דברים שיכולים להיות רלוונטיים: אינני סובלת מעודף משקל, BMI תקין לגמרי, הורי לא סובלים מכולסטרול או שומנים בדם, אני מעשנת מעט (1-2 סיגריות ביום) עושה פעילות גופנית פעמיים-שלוש בשבוע (שעורי אירובי), לפני כ8 חודשים הפסקתי לאכול בשר (אידיאולוגית).
חוץ מזה אני נוטלת כמה תרופות:
1. גלולות מינס (קצת יותר מחצי שנה, לפני כן לקחתי מרסילון במשך כמה שנים ועברתי למינס בגלל כאבי ראש בזמן שבוע ההפסקה של הגלולות)
2. ציפרלקס, 1 ביום
3. תרופות לאלרגיה, המינון ואם בכלל תלוי בתקופה (אני אלרגית להרבה דברים אז זה תלוי באם הם פורחים או לא): תרסיס אוומיס, וכדורים - טלפסט. כמו כן אני עושה חיסונים לאלרגיה אחת לחודש.
4. B12 כל יומיים כדור מציצה אחד
5. אומגה 3, התחלתי לפני כשבועיים
אשמח לשמוע ממה הדבר יכול לנבוע ומה כדאי לעשות.
תודה רבה,
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריגליצרידים וכולסטרול גבוהים,למה? - תגובה
ד''ר אבישי אליס21/10/2010ראשית ההבדלים בין הבדיקות אינם כה גדולים ודרמטיים
וס"כ הן תקינות.
יתכן וישנה השפעה של הגלולות, אך בערכים אלה לא הייתי משנה דבר
המשיכי במה שאת עושה וקחי אומגה 3 במינון של 1 ג אומגה 3 ליום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדי21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מתי מומלץ לקחת את הכדור בזפיברט 400?
איזה טיפול ניתן כדי להוריד כולסטרול שלא יעלה HbA1c ?
ערכי בדיקת דם ורמות גבוהות של שומנים בדם
בדיקה מיפוי לב וצורך בצינתור
Bezafibrate 400 להורדת שומנים
ממצא של LBBB - שאלות
שומנים גבוהים בדם, כולסטרול תקין
למה יש התנגדות לניאצין
ליפיטור בזפיברט כולסטרול וטריגליצירידים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)