הרמונט ואקנה לד"ר ביצור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמונט ואקנה לד"ר ביצור
    מירי
    29/10/2010

לד"ר ביצור אני מפסיקה לפי המלצתך את הגלולות מסוג הרמונט לחודשיים על מנת לבדוק אם הככולסטרול הגבוה נובע מהגלולות דבר שני אני מפחדת להפסיק אותן בגלל שבגיל צעיר יותר סבלתי מאקנה וקראתי שאם מפסיקים האקנה מתפרץ ולוקח לו זמן לעבור כרגע הפנים שלי חלקות ואני מפחדת להפסיק את הגלולות מה עליי לעשות?

דבר נוסף הרופאה לפי בדיקות הדם נתנה לי ליפיטור 40 מ"ג האם המינון לא גבוה? מה ניתן לעשות אם ארצה להמשיך ליטול את הגלולות בשילוב ליפיטור האם קיימים סיכונים לכבד או סיכונים של קרישת דם אם אטול את שניהם?
    האם קיים סיכוי של ירידה בפוריות עקב שימוש בסטטין וגלולה?

אני ממש אובדת עצות האם להפסיק את הגלולות מחשש שיפרוץ לי אקנה

אנא עצתך הדחופה בנושא

תודה מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמונט ואקנה לד"ר ביצור

הוספת תגובה

• למירי

ד``ר רפי ביצור
    29/10/2010

1. לגבי האקנה - יתכן ויופיע ויתכן שלא. הזמן יגיד. גם אם כן - יש טיפולים יעילים.
    2. לגבי הליפיטור - אם הפסקת את הגלולות אפשר לחכות 2-3 חודשים ולראות אם הכולסטרול ירד. לגבי המינון - בהיעדר מידע רפואי שלם ומלא שיאפשר לקבוע את ערך המטרה של ה- LDL - לא אוכל להתייחס. בכל מקרה איני נוהג לטפל אינטרנטית.
    3. אין כל סכנה בשילוב של גלולות לליפיטור, ואין כל השפעה על הפוריות. אם וכאשר תרצי להרות, יהיה צורך להפסיק את הליפיטור מאחר ובטיחות הסטטינים לעובר בהריון אינה ידועה.

אני חושב שמיצינו את כל מה שניתן לומר באינטרנט על הנושא.
    אני חוזר וממליץ שתפני לייעוץ פנים אל פנים במרפאת ליפידים על מנת שניתן יהיה לטפל כראוי ולא אינטרנטית.

בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו