פעמוני אזעקה קלים דלקו ,בחרתי להתעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעמוני אזעקה קלים דלקו ,בחרתי להתעל
    אבי
    13/11/2010

ב2000 עברתי התקף לב קל,המדדים לאחריו הראו על שיפור הולך ומתמיד עד שבמיפוי ב2004 כבר לא היו איסכמיות וכבר לא מצאו את האזור הקטן עם פגם המילוי,מ2006 בעקבות שינוי מיקום מגורים החלו הרעות קלות במדדים,(כולל במיפוי ב2008)
    הפסיקו לי סטטינים ,היות וכולם פגעו לי בשרירים?
    הפסיקו לי אספירין כי גרם לצרבות חמורות ודחמומים למרות הלוסק (הלוסק התחיל ב2005 כתוצאה של סיבוך קל בגסטרקופיה)
    שאר התופות לא קבלתי מראש כי יש לי דופק נמוך ולחץ דם נמוך,
    לצערי למרות ldl כ125 ו hdl נמוך טוטל כולסטרול כ175,רופאת מומחית פנימאית שלי טענה שאין לי צורך בקרדיולוג כי מצבי טוב אני בכושר גבוה והמדדים בסדר אין לי צורך בתרופות,
    בחצי השנה האחרונה התלוננתי על קוצר נשימה קל ,נשלחתי לאקו לב במאמץ שהיה טוב וכן לקרדיולוג שאמר הכל טוב רק דרש שאתחיל תרופות,
    בתגובה רופאתי אמרה "הכל בראש "לך לפסיכולוג"
    לפני חודש וחצי עברתי התקף לב קל שטופל בזמן עם צינטור וסטנס במיד לד
    ונזק מינימלי,בשיקום נוכחתי לדעת שאני מגיב למאמץ עם תעוקות בזמן שמשוקמים עם ארועים קשים בהרבה מגיבים טוב יותר,
    המערכת הקרדיולוגית מתקשה להסביר התופעה,ןיועץ מומחה(לשעבר מנהל מחלקה) לרפואה פנימית העוסק גם ברפואה משלימה,אבחן לדעתו קיום חסימות הפיכות של העורקים הקטנים בלב הגורמות לתעןקות ואינן משפיעות בשלב זה על האקג("רק ותיקים כמוהו יכולים לזהות את השינויים"),המלצתו
    1.ubiqunal 100mg פעמיים ביום
    2.d-ribose 850 mg פעמיים ביום
    3.natokinase 100mg פעמיים ביום
    4 קפסולות edta שלוש פעמים ביום
    5.ויטמין d פעמיים ביום 50000iv
    6 מולטי ויטמין "once aday" פעם ביום
    לדעתו זה יביא להקלה משמעותית תוך כחודש
    הנאטוקינאז יאפשר בתוך כשבוע להפסיק עם האספירין והפלויקס שגורמים לי לצרבות למרות הלוסק
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאבי

ד``ר רפי ביצור
    13/11/2010

1. היזהר מאלה המאבחנים מחלות "שרק הם יודעים לאבחן". זה מזכיר לי את בגדי המלך החדשים ("תפרנו להוד מעלתו בגדים נפלאים שרק חכמים יכולים לראות").
    2. יתכן שיש לך מחלת כלי דם קטנים. בטוח שיש לך מחלת כלי דם גדולים - אחרת לא היית נזקק לסטנט בעורק הכלילי הגדול ביותר.
    3. מה שמאפיין את קוקטייל התוספים שנרקח לך (מלבד, מן הסתם, מחירו הגבוה), הוא שאף אחד ממרכיביו לא נבדק ולכן לא הוכח כמקטין את הסיכון למחלת לב כלשהי, בכל גודל של כלי דם.
    4. תרופות להורדת כולסטרול ולהקטנת נטיית הדם להיקרש הן התרופות היחידות שיעילותן הוכחה במניעת תחלואה ותמותה באנשים עם מחלת לב כמו שלך. אם רופא המשפחה והקרדיולוג מתקשים להתאים לך טיפול - מומלץ שתפנה למרפאת ליפידים. אם לא תטפל בכך - תמשיך להתעלם מפעמוני האזעקה, שאכן צלצלו בקול גדול.

שבת שלום ובריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו