ניתוח לב פתוח לסגירת חור !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לב פתוח לסגירת חור !!
    רואן
    25/01/2011

שלום רב. אני בת 18 יש לי חור בלב ASD לצערי לא נסגר בצינתור אלה בניתוח לב פתוח , עם חיבור לא תקין של ורידי ריאה מימין.כמות הדלף 2.1/1 יש לי כמה שאלות בבקשה:- 1. האם מצב ז גורם לקוצר נשימה וחולשה בגוף ??( תמיד אני מרגישה כך ) 2.בניתוח כזה מחברים את לבי למכונת לב-ריאה, האם יש סיכוי לאחר הניתוח שיזוזו הורידים ממקומם ויחזור חיבור לא תקין של ורידי הריאה ?? 3. אך ישתנה מצבי לאחר הניתוח ?? 4. האם מגיע לי אחוזי נכות אחרי ניתוח כזה?? ד"ר אני לא יודעת הרבה בדברים אל ענה לי בסבלנות בבקשה תודה יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לרואן

ד``ר רפי ביצור
    25/01/2011

שאלתך חורגת מתחום עיסוקו של פורום זה. בנוסף, נראה לי שהאינטרנט אינו מקום לקבל בו ייעוץ רפואי על סמך מידע חלקי ביותר במקרה מורכב.

ככלל, מצב כמו שאת מתארת עלול לגרום לחולשה וקוצר נשימה (אם כי יכולות להיות גם סיבות רבות אחרות לכך). הורידים אינם זזים ממקומם לאחר הניתוח. אני מניח שלמי שהפנה אותך לניתוח יש סיבות טובות לשער שהרגשתך תשתפר לאחריו. אין לי מושג לגבי ביטוח לאומי.

אני מניח שאת נמצאת במעקב של קרדיולוג המתמחה במומי לב מולדים. המקום הנכון לקבל את התשובות לכל שאלותיך הוא בפגישה פנים אל פנים עמו.

בהצלחה ובריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו