בדיקות דם כולסטרול 280

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם כולסטרול 280
    אנטון
    04/03/2011

שלום רב
    אני בן 33 בריא עושה ספורט הרבה ריצה לאחרונה עשיתי בדיקות דם כולסטרול 280 הטריגליצרידים 280
    הרופא נתן לי בזפיברט 400כדור ביום אני העליתי את המינון ל כדורים בזפיברט ביום
    וגם סימבסטאטין 40 מ"ג כדור אחד ביום אני העליתי המינון ל2 כדורים ביום
    לוקח תרופות אלה חודש ימים הנה מועמד לגיוס למשטרת ישרטל ליחידה מובחרת וחייב לשפר את תוצאות בדיקות הדם.האם זה עוזר או שאני מזיק לעצמי?
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם כולסטרול 280

הוספת תגובה

• לקחתי 2 כדורים בזפיברט ביום 400.

אנטון
    04/03/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנטון

ד``ר רפי ביצור
    04/03/2011

המינון המקסימלי של בזפיבראט הוא 400 מ"ג ליום, ושל סימבסטטין 40 מ"ג ליום. מינונים גבוהים יותר, ובמיוחד בשילוב בין שתי התרופות, עלולים לגרום לתופעות לוואי. מומלץ בחום לא לעבור על המינון המקסימלי. אם המינונים המומלצים לא יעזרו - יש לנו אופציות אחרות.

חשוב לשמור על אורח חיים בריא (תזונה מותאמת אישית ע"י תזונאי/ת, פעילות גופנית סדירה והימנעות מעישון) ולהיות במעקב רופא המשפחה.

אם ישארו שאלות - ניתן לפנות למרפאת ליפידים.

שבת שלום ובריאות שלמה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו