טריגליצרידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריגליצרידים
    צחון
    10/03/2011

אני מטופל בליפיטור 20 ואיזוטרול כבר 4 שנים הגעתי לערכים סבירים כולסטרול 160 בסקלה 110-200.ldl 74 בסקלה 40-130.hdl 42 בסקלה 40-120 מעשן כבד בן 63 רק את הטריגליצרידים אני לא מצליח להוריד.האם יש תרופה נוספת להורדת שומן זה ?מה המלצתך דוקטור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריגליצרידים

הוספת תגובה

• לצחון

ד``ר רפי ביצור
    10/03/2011

ההמלצה הראשונה והחשובה ביותר היא להפסיק לעשן!

לגבי הטריגליצרידים: הטיפול ברמות גבוהות של טריגליצרידים מתבסס קודם כל על תזונה דלת פחמימות, פעילות גופנית סדירה, שמירה על משקל גוף תקין ואיזון סוכרת (אם יש). מומלץ לפנות לתזונאי(ת), לעסוק בפעילות גופנית (לאחר קבלת אישור מרופא המשפחה), ולהימנע מעישון. לגבי תוספים - כל תוסף הנו משני! אומגה 3 במינון גבוה יכול לעזור, אולם אין לקחת מינון גבוה ללא התייעצות ברופא המכיר אותך. במקרים שכל אלה שלא עוזרים - ניתן לשקול את הצורך בטיפול תרופתי בבזפיבראט או ניאצין.

מומלץ לפנות לרופא המשפחה, ואם ישארו שאלות - נתן לפנות למרפאת ליפידים.

בריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בנוסף?

צחון
    11/03/2011

שאלתי אם לקחת כדור נוסף למה שאני לוקח לשומנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצחון

ד``ר רפי ביצור
    12/03/2011

ודאי תבין שאין זה אחראי לתת המלצה לתרופה באינטרנט למישהו שלא בדקתי ואין לי את מלוא הנתונים לגביו.

ההמלצה לשינוי אורח החיים - בעינה עומדת.
    לגבי טיפול תרופתי - מומלץ לפנות לרופא המשפחה, ואם יוותרו שאות - למרפאת ליפידים.

שבוע טוב ובריאות שלמה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו