שומנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומנים
    עודד
    21/04/2011

שלום אני בן 35 לפני 3 חודשים עשתי בדיקות יצא לי 236 שומנים בדם שניתי את התזונה מקצה לקצה עושה פעלות גופנית 7 קלמוטר ריצה כול יןם שותה שמן דגים עשתי בדיקתת דם אחריי שלושה חודשים יצא לי השומנים 432 זה לא הגיוני אצין שיום לפני הבדיקה אכלת צלחת חמוס אם פול וכמה פלפל האם זה יכול להיות הבעיה האם זה גרום להלאה בשמונים האם לא היית צריך לעשות בדיקה באוטו יום ומה ההשפעה של האכליה של החמוס לגבי הבדיקה זה מיאש אחרי כול המאמצים מה לעשות ומתי לעשות בדיקה חוזרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומנים

הוספת תגובה

• שומנים - תגובה

ד''ר אבישי אליס
    21/04/2011

ראשית, אני מניח שאתה מתכוון לטריגליצרידים.
    ערך זה מושפע מהדיאטה ולכן כדאי לבדוק לאחר צום ובזמן מיצג (ולא אחרי ארוחה).
    שמן דגים- אומגה 3- המינון המומלץ הוא 2 ג לפחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומנים

עודד
    21/04/2011

עשתי צום של 12 שעות ואני עושה פעילות גופני ת ושומר על דיאטה 3 חודשים כבר אני מצטער אבל התשובה שלך לא מובנת אני שאול האם שאוכלים צלחת חומס יום לפני בדיקה וגם עושים צום 12 שעות הערכים כך קופצים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעודד

ענת
    30/04/2011

נטילת אומגה 3 על בסיס שמן דגים הוכחה כיעילה פחות מאשר אומגה 3 על בסיס צמחי.
    אומגה 3 על בסיס שמן מרווה מרושתת עוזרת להפחתת השומנים (טריגליצרידים) בדם כמו גם לדברים רבים נוספים.

יום טוב,
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו