סימבקסון 20

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבקסון 20
    צפוני
    01/06/2011

ערב טוב.
    יש לי ערכים גבוהים של שומנים בדם וקיבלתי סימבקסון 20,כדור אחד ביום (המליצו לי שעתיים לפני השינה) וארבעה כדורים ביום של אומגה 3.יחד עם זאת אני בדיאטה חריפה במטרה להוריד 10 ק"ג במינימום זמן.
    לאחרונה יש לי סחרחורות שאני לא יכול להתעלם מהם עד כדי שיום אחד לא יכולתי לצאת מהבית לעבודה.
    האם יש קשר בין הסחרחורות לכדורים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבקסון 20

הוספת תגובה

• לצפוני

ד``ר רפי ביצור
    01/06/2011

יתכן, אך פחות סביר.

הרבה ותר סביר שהסחרחורות קשורות לדיאטה החריפה. דיאטה חריפה אינה בריאה, ולאורך זמן גם משיגה פחות תוצאות - המשקל שיורד במהירות חוזר בד"כ במהירות רבה יותר, ועם ריבית. מה שצריך זה שינוי הדרגתי ואורח חיים בריא לתמיד: תזונה מתאימה (בהנחיית תזונאי/ת), פעילות גופנית סדירה (בלאחר קבלת אישור רופה המשפחה) והמנעות מעישון.התוצאות יגיעו לאט יותר, אבל ישארו לתמיד.

בהצליחה ובריאות שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ומהירותה.

צפוני
    01/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו