מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול ליובש בעיניים?רחלה02/07/2013
שלום רב,
מזה כשלושה חודשים סובלת מדלקת בעיניים , שורפות, אדומות, יבשות, מפרישות , הרופאים הקונוונציונלים טוענים שזה - יובש. נתנו לי טיפות מטיפות שונות, כלום לא עוזר.
רציתי לדעת אם יש לכם המלצה ?
ו/או האם כדורי ארניקה יכולים לעזור במקרה כזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ליובש בעיניים? - תגובה
ערן אינדיג02/07/2013רחלה שלום,
ארניקה כנראה לא תעזור כי היא תרופה בעיקר לחבלות ופציעות.
אם יש יובש בעיניים צריך לרדת לעומק הבעיה ולהבין למה ישנו יובש. לפיכך, טיפות להשבת הלחות לעיניים אינן יכולות לפתור את הבעיה.
מה לעשות? טיפול הומאופתי אידיבידואלי !
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קדם סכרת וכאב גברוביק19/06/2013
א.ג.נ.
האם להומיאופתיה יש מה להציע כטיפול בקדם-סכרת וכטיפול בכאב גב תחתון הנובע מלחץ של חוליות ע"ש על עצב? רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קדם סכרת וכאב גב - תגובה
אביטל גרוסמן19/06/2013שלום רחל
להומאופתיה הקלאסית יש בהחלט פתרונות אפקטיביים בנושא. הטיפול הוא הוליסטי (גוף נפש) ומבוסס על תרופות הומאופתיות שמגרות את כוחות הריפוי שבנו כך שהגוף מגיע לאיזון. הטיפול מותאם אישית לשם כך את צריכה להיפגש עם ההומאופת אשר יוכל להתאים עבורך את הטיפול המתאים לך באופן אישי בהתאם למכלול הסימפטומים
ממליצה מאוד על טיפול הומאופתי קלאסי.
רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- sapia 6Cבר16/06/2013
שלום לכם
אני בארצות הברית, בפארם המליצו לי על ספייה [ boiron ] שמופק מדיינון
לטיפול זמני במצב רוח, האם מוצר זה יכול להלקח אם ישנה בעיה של ציסטות
על בלוטת התריס, פעילות יתר של הבלוטה?
הבנתי שדיינון מחמם כליות ומכך מגביר פעילות הבלוטה [ רפואה סינית ]
מאוד מעוניית במוצר הומואפתי עד שהגיע לארץ
תודה בר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sapia 6C - תגובה
אביטל גרוסמן19/06/2013שלום בר
ההומאופתיה מותאמת אישית לכל אדם בהתאם למכלול הסימפטומים. אינני מכירה את המקרה שלך ולכן אני לא יכולה להמליץ לך על סמך סימפטום אחד.זה לא יהיה מקצועי מבחינתי. אני כן ממליצה לך לפנות לטיפול הומאופתי קלאסי מעמיק יותר כדי לפתור את הבעיה שלך.
שיהיה בהצלחה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- kehev betenענת08/06/2013
שלום,
בני בן 3 ושבעה חודשים וכל פעם שמעלה חום מתלונן על כאבי בטן (במיקום של 2 אצבעות מעל הטבור) וגם על כאב בצד ימין של הבטן העליונה. כשמתחיל כאב הבטן הוא ממש מתקפל ויורד על הרצפה בצורה שפופה וכך נשאר זה בא בגלים. כרגע עם שיעול יבש וחום. היום עשה קקי ועל האסלה היה נוזל בצבע כתום. גם בניגוב על הנייר היה צבע כתום.
על מה זה יכול להעיד?
איזה בדיקות דם צריך לבקש / US?
לפני כחודש שוב היה חום ושוב התלונן על כאבי בטן ויצא לו צואה לבנה אפרפרה. האם זה מצריך בירור מסוים..
אודה לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר kehev beten - תגובה
אביטל גרוסמן10/06/2013שלום ענת,
באופן כללי ההומאופתיה יכולה לטפל בכל מצב של חוסר איזון שגורם לבעיות מהסוג שתארת.
טיפול הומאופתי קלאסי יכול לחזק את מערכת החיסון של בנך ולשפר את בריאותו.
לגבי בדיקות דם תגשי לרופא המטפל הוא ינחה אותך אילו בדיקות לעשות.
ממליצה לך לפנות לטיפול הומאופתי אצל הומאופת מוסמך באיזורך.
בריאות שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהkehev beten - תגובה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה04/08/2013שלום רב
מאד קשה ובלתי אפשרי לתת אבחנה או אפילו כיוון לאופי הבעייה של בנך.
כמובן שכדאי להתייעץ עם רופא המשפחה שימליץ על בדיקות דם או הדמיות רנטגן או אולטרא סאונד במידת הצורך . אבל במקביל את יכולה לפנות להומאופת קלאסי ולקבל עזרה בטיפול בבנך כדי להשיב אותו למצב בריא ומאוזן.
רפואה שלימה
ד"ר יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות אצבעות כפות רגלייםש05/06/2013
שלום, האם אפשר לטפל בבעיה הנ"ל שגורמת לכאבים חזקים עד מאד, דרך הומאופטיה? הדבר קורה בשעת כניסה למים, כשקר בכף הרגל עקב מזג האויר. הפתרון המידי שלפעמים עוזר ולפעמים לא הוא חימוום ע"י גריבת גרביים עבות. הדבר בנערה בת 16 גורם לחשש לצאת לבריכה עם החברות וחששות נוספים שפוגעים למהלך התקין של החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות אצבעות כפות רגליים - תגובה
אביטל גרוסמן10/06/2013שלום רב
טיפול הומאופתי קלאסי נכון יכול לטפל בבעיה הנ"ל וגם לתרום במובנים אחרים. ממליצה לך לפנות לטיפול הומאופתי אצל הומאופת מוסמך שיוכל להתאים לבתך את התרופה הספיציפית שלה בהתאם למכלול הסימפטומים.
רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציוד למטפליםאורחת29/05/2013
שלום
היכן ניתן לרכוש מחטים של דיקור סיני ושמנים ארומתיים למטפלים בסיטונאות ובמחיר מוזל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציוד למטפלים - תגובה
אביטל גרוסמן30/05/2013אורחת יקרה
פורום זה הינו פורום הומאופתיה שבו ניתן לקבל מידע לכל מי שמתעניין בנושא הגישה ההומאופתית הקלאסית. מוזמנת לשאול שאלות בנושא או לפנות לפורום שעוסק ברפואה סינית.
ימים נפלאים,
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומניברק29/05/2013
שלום, בן 47 ידוע על כבד שומני וטריגליצרידים (200),בד"כ בריא, עושה הליכות פעמיים שלוש בשבוע, לא אוכל ג'אנק, אוכל בריא.
לאחרונה נודע לי על שימוש בגדילן מצוי, שן ארי ועשב חיטה, מבקש לדעת האם זה מומלץ והאם ניתן להשתמש במוצרים אלו ביחד בצורת כמוסות או צורה אחרת (לפי המלצתך)?
כמו- כן שימוש באלספה?
האם כל זה יחד יכול לגרום לתופעות לא רצוניות?
אודה על המלצתך בנושא?
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני - תגובה
אביטל גרוסמן30/05/2013שלום ברק
לא יודעת אם גדילן מצוי, שן ארי ועשב חיטה עוזרים להורדת טריגליצרידים וכבד שומני אבל אני יכולה להמליץ לך לנסות טיפול הומאופתי. כמובן הומאופת קלאסי מוסמך .
בהצלחה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להכניס גלובולים בכוס מיםחיים20/05/2013
האם אפשר לשים כמה גלובולים בחצי כוס מים לערבב ולשתות או לגרגר בפה?
האם זה משפיע אותו דבר כמו למצוץ אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להכניס גלובולים בכוס מים - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה21/05/2013כן , אפשר להוסיף 3-4 גלובולים במים (עדיף בבקבוק קטן למלא חלקית ולנער היטב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני בשילוב עם הומאופתיהחיים17/05/2013
היי
האם למצבים כרוניים קשים מותר לשלב בין דיקור והומאופתיה ביחד או שזה מתנגש אחד עם השני או הורס את ההשפעות אחד של השני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני בשילוב עם הומאופתיה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה19/05/2013שלום עידו
מותר לשלב דיקור והומאופתיה אין התנגשות אבל קשה יותר לעשות הערכה מה עוזר. אני עובדת בתל השומר עם מקרים כרוניים קשים בהומאופתיה , והם מקבלים במקביל גם דיקור או טיפולים נוספים ואנחנו מתנהלים הכי טוב שניתן בנסיבות אלו .
אז לסיכום , מלכתחילה לא רצוי אבל במקרים קשים כל מה שעוזר מבורך .
כל טוב והרבה בריאות
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלחי שוסלראלי06/05/2013
שלום,
כיצד ולאיזו מטרה עוזר השימוש במלחי שוסלר (בעיקר מס' 7) למשתמש? ומה מידת יעילותו המוכחת? בברכה, אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלחי שוסלר - תגובה
אביטל גרוסמן13/05/2013שלום אלי
פורום זה דן בטיפול הומאופתי קלאסי. התאמת תרופה הומאופתית יחידה בהתאם למכלול הסימפטומים של המטופל.
לפי מיטב ידיעתי שיטת הריפוי של מלחי שוסלר אומנם נגזרת משיטת ההומאופתיה אך היא אינה השיטה הקלאסית לפיה אני עובדת.
שיהיה בהצלחה!
אביטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית מלחי שוסלר?
אלי14/05/2013ג.נ.
לא מוגדר בראש פורום זה "הומיאופתיה קלסית", ולא מצאתי ברשת הגדרת מונח זה לעומת הומיאופתיה רגילה. מה ההבדל? ובעיקר, לגופו של עניין, אשמח אם תבהירי איזו בעיה יש למלחי שוסלר שבגללה אינך מתייחסת אליהם כאופציה טיפולית? חג שמח. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית מלחי שוסלר? - תגובה
אביטל גרוסמן23/05/2013שלום אלי
פורום הומאופתיה זה מיועד למי שמעוניין לקבל מידע בנוגע לגישה ההומאופתית הקלאסית
שבה מתאימים תרופה הומאופתית ספיציפית בהתאם למכלול הסימפטומים המאפיינים של אותו אדם. אין שום בעיה עם מלחי שוסטר פשוט לא עובדת בגישה הזאת.
כל טוב ובהצלחה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אלטרנטיבי בתת פעילותיעל30/04/2013
שלום רב,
אני בת 26, ולפני כחודשיים עשיתי בדיקת דם והתגלתה תת פעילות של בלוטת התריס אך עוד ברמה ראשונית (TSH 5.2). ניסיתי לקחת פורמולת צמחים שרופא סיני המליץ לי, לעשות דיקור, לשנות את התזונה וכו'. בהתחלה היה נראה שזה משתפר לאחרי חודש הTSH ירד ל4.3. אבל חודש לאחר מכן הוא עלה ל6.6.
אני יודעת שהשימוש באלטרוקסין הוא נפוץ אבל הייתי רוצה למצוא כן דרך אלטרנטיבית לטיפול בבלוטה, גם כי אני צעירה וגם כי הערכים לא מאוד רחוקים מהנורמה.
יש למישהו רעיון? מישהו התנסה בטיפול אלטרנטיבי?
ממש אשמח לשמוע.
תודה רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אלטרנטיבי בתת פעילות - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה01/05/2013שלום יעל
את צודקת בכך שאת מחפשת פיתרון אמיתי לבעייה כיוון שככח שנוטלים אלטרוקסין חיצוני זמן ארוך יותר הסיכוי להשיב את התפקוד של הבלוטה לייצר את ההורמון בעצמה , יורד.
לפי נסיוני להומאופתיה הקלאסית יש הצלחה יפה באיזון בלוטת התריס . לשם טיפול את צריכה להיפגש עם ההומאופת ורק לאחר שישמע ממך את כל התמונה אודותייך , יוכל להתאים עבורך את הטיפול המתאים לך באופן אישי.
אני מאד ממליצה על טיפול כזה אבל כאמור הומאופתיה קלאסית .
בהצלחה
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LAC HUMANרותי20/04/2013
שלום רב,
בני נוטל את הרמדי הנ"ל מזה כשבועיים.
אשמח אם מישהו יוכל לפרט עליו בקצרה, או להפנות אותי לחומר קריאה.
ההומאופת המטפל הציע להמתין כשבוע ורק לאחר מכן לקרוא על הרמדי.
תודה מראש,
רותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LAC HUMAN - תגובה
אביטל גרוסמן21/04/2013שלום רותי
אני מסכימה עם ההומאופת שלך. גם אני מציעה שתחכי שבוע ואפילו יותר כדי לבחון את השפעת התרופה ההומאופתית ללא הידיעה. לעיתים קריאה על התרופה יכולה ליצור דיעות קדומות של המטופל ולהשפיע על הטיפול. תסמכי על ההומאופת שלך.
בהצלחה רבה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת
רותי21/04/2013שלום אביטל,
תודה רבה על תגובתך!
אנחנו מטופלים בהומאופתיה שנים רבות, כך שאין חשש שאתפס לדעות קדומות.
כפי שציינתי, עברו כבר כשבועיים מתחילת הטיפול ב- LAC HUMAN
ואני בכל זאת מעוניינת לקרוא קצת על הרמדי.
אז אודה לך אם תוכלי להפנות אותי לחומר קריאה כלשהו.
המשך יום נעים ושבוע טוב,
רותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת - תגובה
אביטל גרוסמן22/04/2013שלום רותי
החומר המקצועי שאני משתמשת בו נמצא בספרים ובתוכנה הומאופתית. קיים חומר באינטרנט לא יודעת עד כמה הוא אמין. מציעה לך בכל זאת לפנות להומאופת שלך ולקבל את התשובות שאת מחפשת.
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רותי23/04/2013אחרי שחיפשתי שעות באינטרנט, ללא תוצאות,
פניתי לכאן.
אילו יכולתי לשאול את ההומאופת, לא הייתי מטריחה אתכם ואת עצמי...
ושוב, תודה על התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באיגנציהיעל20/04/2013
לקחתי איגנציה לאחר מות אבי למשך כ10 ימים
האם יש חשיבות להמשיך עם האיגנציה גם אם אני מרגישה טוב ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באיגנציה - תגובה
אביטל גרוסמן21/04/2013שלום יעל
אני מציעה לך ללכת לבקורת, לפגישת מעקב אצל ההומאופת שמטפל בך. הוא ידע להמליץ לך האם כדאי לך להפסיק. הוא מכיר את המקרה שלך ואני לא בקיאה בפרטים.
שמחה שאת מרגישה יותר טוב!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלה דמיליאנטיביתטליה19/04/2013
שלום רב, אבקש את עזרתכם. אני בת 38, חולה במחלה דמיליאנטיבית - הרס המיאלין על ידי מערכת החיסון. הרופא המטפל נמנע מלקבוע שזו טרשת נפוצה, אך ישנם תסמינים רבים של טרשת כגון נגעים של דלקת וצלקות במוח.בעבר היו גם דלקת בעצב הראייה, חולשה בצד שמאל וימין עם פגיעות מוטוריות, אך תמיד חזרתי לתפקוד מלא.
בשנה האחרונה שני התקפים והפעם ממש קושי בהליכה, סחרחורות, עייפות וחולשה.
בנוסף סובלת מספטיות קשה ברגליים ולא מצליחה לישון בשל ההתכווצויות והקפיצות הקשות ברגליים. ניסיתי לקחת anti leg cramps, ללא הועיל.
רציתי לדעת האם יש טיפול טבעי, נטורופתי או אחר שיכול לעזור. איזה מזונות עלי לאכול שנוגדים דלקת או ממה להימנע. כיום לא לוקחת שום טיפול קונבנציונלי.
תודה רבה רבה,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה דמיליאנטיבית - תגובה
אביטל גרוסמן21/04/2013שלום טליה יקרה
פורום זה אינו פורום נטורופתיה ואיננו ממליצים על מזונות נוגדי דלקת או מניעה.
ההומאופתיה היא שיטת טיפול טבעית אשר מגרה את כוחות הריפוי הטבעיים שנמצאים בתוכנו באמצעות תרופות הומאופתיות. ההומואפתיה יכולה לעזור לך, אך לשם כך יש צורך להתאים לך באופן אישי את התרופה שמתאימה לך יחד עם הסימפטומים שתארת, המאפיינים הכלליים והרגשיים שקשורים אלייך . ממליצה לך להיפגש עם הומאופת קלאסי מנוסה כדי שיעזור לך .
מאחלת לך שתרגישי טוב!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טליה23/04/2013אביטל שלום רב,
תודה רבה רבה על תשובתך.
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- vinca minorאור13/04/2013
אשמח לדעת מידע על התרופה וביאיזה פוטנציה נהוג לקחת אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר vinca minor - תגובה
אביטל גרוסמן21/04/2013שלום אור
מה שלומך?
האם אתה בטיפול הומאופתי?
לעתים הידיעה על מקור התרופה יכולה ליצור דעות קדומות של המטופל ולהשפיע על הטיפול. אני מציעה לך לסמוך על ההומאופת שלך ולהמשיך בתהליך הטיפול ללא הידיעה.
רפואה שלמה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)