מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות אוזנייםדניאל09/11/2013
קראתי כתבה על דלקות אוזניים - האם יש עוד פתרונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות אוזניים - תגובה
אביטל גרוסמן11/11/2013שלום דניאל
אינני יודעת מה קראת, אך הגעת לפורום של הומאופתיה קלאסית . להומאופתיה יש בהחלט פתרון אפקטיבי לטיפול בדלקות אוזניים. לשם כך עלייך לפנות להומאופת מוסמך באיזור מגורייך על מנת שיתאים לך את רמדי המתאימה בהתאם למכלול המאפיינים הכלליים שלך.
רפואה שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה ודיכאוןשני31/10/2013
יש משהו לעשות עם זה?
אני בייאוש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ודיכאון - תגובה
אביטל גרוסמן04/11/2013שלום שני
להומאופתיה יש בהחלט פתרון אפקטיבי לטיפול בחרדות ודכאון. לשם כך אני ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך באיוזר מגורייך שיוכל להתאים לך את הרמדי הנכונה בהתאם למאפיינים הכללים שלך ולעזור לך בפתרון הבעיה.
בהצלחה!
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעים ועשבי מרפאאורית24/10/2013
שלום
אני מכינה כרית ובתוכה ארצה לשים זרעים ועשבי תבלין שכאשר מחממים אותה הם יכולים לסייע בכאבי מחזור.
על אילו זרעים ועשבי מרפא תמליצו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעים ועשבי מרפא - תגובה
אביטל גרוסמן26/10/2013שלום יסמין
פורום זה הינו פורום הומאופתיה המיועד למי שמעוניין לקבל מידע בנוגע לגישה ההומאופתית הקלאסית. בהומאופתיה איננו מתעסקים בצמחי מרפא אלא ברמדיס הומאופתיות. אם תרצי להתייעץ בנושא הומאופתיה אני כאן לכל שאלה.
שבוע מצוין
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך ניתן להוריד כולסטרול בדרך טבעיתנורית21/10/2013
שלום נורית
ההומאופתיה מטפלת באדם ומביאה את הגוף לאיזון ולכן אני ממליצה לך לפנות להומאופת קלאסי מוסמך שיתאים לך את הרמדי הספציפית בהתאם למכלול הסימפטומים ויוכל לעזור לך בפתרון הבעיה.
שבוע מצוין
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך ניתן להוריד כולסטרול בדרך טבעית - תגובה
אביטל גרוסמן26/10/2013שלום נורית
ההומאופתיה מטפלת באדם ומביאה את הגוף לאיזון ולכן אני ממליצה לך לפנות להומאופת קלאסי מוסמך שיתאים לך את הרמדי הספציפית בהתאם למכלול הסימפטומים ויוכל לעזור לך בפתרון הבעיה.
שבוע מצוין
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCGנורית12/10/2013
מאחר שהתרסיס שבראשיתו נקרא הורמון HCG שעכשיו הוא עשוי מאצות ים והוא נחשב להומאופתי.
רציתי לשאול את דעתכם עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HCG - תגובה
אביטל גרוסמן21/10/2013שלום נורית
פורום זה הוא פורום שעוסק בהומאופתיה קלאסית שבו מתאימים רמדי הומאופתית יחידה בהתאם למכלול הסימפטומים של אותו אדם. לא בדיוק מבינה מה את רוצה לשאול ???
בכל מקרה התרסיס הזה אינו הומאופתיה קלאסית.
ימים נפלאים
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן בלוטת תריסחיים05/10/2013
האם כורכום יכול לעזור נגד סרטן בוטת התריס?
איזה טיפול הומאופתי מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן בלוטת תריס - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה07/10/2013שלום חיים
לא ידוע לי על הקשר בין כורכום וסרטן בלוטת התריס .
לגבי טיפול הומאופתי ממליצה מאד לפנות למטפל הומאופתיה קלאסית מנוסה כדי לקבל טיפול שמתאים לך ביותר .
רפואה שלימה
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לבני בן חמשדנה29/09/2013
שלום,
בני ילד עם קווי אופי נוקשים מיום היוולדו.
הייתי רוצה לטפל בו והייתי שמחה להמלצה על רופא הומאופת באיזור השרון.
תודה,דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לקחתי תרופה הומואפטית פוטנצ' 30פלוני23/09/2013
במשך כשלוש שבועות לקחתי פעם ביום, אני מבין שזה גורם לתהליך חדש של ריפוי בגוף, רציתי לדעת כמה זמן תהליך הריפוי ממשיך??
מתי פגה ההשפעה של התרופה??
התרופה שלקחתי טויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחתי תרופה הומואפטית פוטנצ' 30 - תגובה
ערן אינדיג24/09/2013פלוני יקר,
האם אתה בטיפול הומאופתי? אם כן - אפשר וצריך לשאול את המטפל.
אחרת - לא מומלץ לעשות על עצמך ניסיונות.
בכל מקרה, תרופה הומאופתית מביאה לתהליך של ריפוי במקרה והיא מתאימה. אחרת היא לא תעזור.
מהירות הפעולה ומשך השפעתה מושפעים גם מהמטופל. מה מצבו? מה חומרת הבעיה? כמה אנרגיה יש לו לרפא את עצמו? וכולי.
בחלק מהמקרים יש לחזור על התרופה כל יום, לפעמים גם פעם בחודש או אפילו פחות מזה יכולים להספיק.ֿ
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות הומאופטיותרחלה16/09/2013
בוקר טוב,
קיבלתי 2 פורומולות מההומאופטית, מאחד עלי לקחת 10 טיפות בחצי כוס מים, ומהשני - 20 טיפות בחצי כוס מים, שאלותיי הן:
1. האם אפשר לקחת את כל הטיפות יחד בחצי כוס מים?
2. האם לקחת אותן אחרי / לפני האוכל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות הומאופטיות - תגובה
ערן אינדיג24/09/2013הי רחלה,
כדאי לשאול את ההומאופתית.
בכל מקרה כדאי לוודא שאת נוטלת רק תרופה אחת ולא יותר, אחרת זהו אינו טיפול הומאופתי קלאסי וחבל.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופתירזי14/09/2013
אני מקבלת טיפול הומאופתי לגילהמעבר ובולטת התריס בשם טירידיאה. 4 CH אין לי קשר עם הרופא יותר והרוקח מכין לי את התרופה כמו שקיבלתי בעבר. הבעיה שפעם היא גומת כאבי בטן ופעם בחילות/ איזו תמיסה מכניסים לשם שגורמת לתופעות האלה? זה לא תמhד יוצא ffv/ היה לי בקבוק שקיבלתי בחודש שעבר היה נהדר. השבוע אני מתיסרת מכאבי בטן
מבקשת תשובה דחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לגיל המעבר ובלוטת התריס
רזי05/10/2013מדוע לא קיבלתי תשובה למרות ששאתי נשאלה לפני כמה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות הומאופתיות
רזי06/10/2013תודה רבה
אהיה איתך בקשר מחר אם אהיה בבית כי המזגן שבק חיים ו ומקוה שיסדרו לי מחר. אם לא אצטרך לצאת מהבית אבל ארשום את המספר שלך
אנייכולה לדבר בשעות אחריהצהרים ביןחמש לשבע וחצי או שמונה אם נוח לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי בגיל המעבר
רזי09/11/2013עידן שלום
תכתוב לי אם אתה זמין בין השעות חמש לשמונה בערב אתקשר אליך באחד הימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי
רזי01/06/2014ערן שלום
אני מנסה לשלח לך מייל והדאר שלי לא מזהה את הכתובת
אנא כתוב
אלי לדאר כדי שאוכל להיות בקשר עמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה07/10/2013שלום רזי
זו בדיוק הבעייה כשלא לא נמצאים בקשר עם מטפל מוסמך במהלך הטיפול . לא מספיק להמליץ על רמדי אלא להיות במעקב לאחר תקופה של לקיחת התרופה כדי לבחון את מידת השפעתה והאם יש צורך בשינוי . בלי להכיר את כל פרטי המקרה אני לא יכולה לחוות דעה כלשהי . אני ממליצה לך מאד להיות בקשר עם מטפל מוסמך בהומאופתיה קלאסית בזמן טיפול.
כל טוב ורפואה שלימה
יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי בגיל המעבר
רזי09/10/2013תודה רבה אביטל.מצאתי מישהו אבל בגלל בעיות שבהתחלה לא התאים לי הטיפול הפסקתי אותו. המטפל מוכן להתחיל שוב. בגלל בעיות אישיות בבית לא יכולתי להמשיך. אעשה את החיסון שפעת ואחר כך נראה, כי יש לי לפעמים תגובות לא טובות לחיסון שבוע אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה09/11/2013שלום רב
כשאת מקבלת רמדי - תרופה הומאופתית מהומאופת מוסמך הטיפול לא הסתיים במתן המירשם . עלייך להיות בקשר עם המטפל כדי שיחליט האם התרופה שנבחרה אומנם עושה את העבודה כמו שצריך או שיש צורך בשינוי. זה לא נכון להמשיך לקחת רמדי במשך תקופה ארוכה מבלי להתייעץ עם המטפל. אני ממליצה בחום לא לקחת תרופות הומאופתיות ללא מעקב של הומאופת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומאופתי בגיל המעבר
רזי09/11/2013אני מודה לאביטל וד"ר פלינט על התשובות המהירות
אהיה בקשר עם הומאופת שהתחיל לטפל בי. מקוה שיוכל לעזור
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימה בצינורית הדמעותהדר09/09/2013
שלום
ביתי בת 3 חודשים וסובלת מסתימה בצינורית בעין אחת.
הבנתי שיש רמדי בשם סילקה שיכולה לעזור.. האם ניתן להשיג אותה ברשתות השיווק, האם יעזור למקרה הזה?
תודה רבה
הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתימה בצינורית הדמעות - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה10/09/2013שלום הדר
נכון שסיליקה היא אחת מהרמדיס שיכולה להתאים לבעייה שציינת אבל ההומאופתיה הקלאסית עובדת בצורה אינדבידואלית דהיינו, התאמה של רמדי למכלול ולא לסימפטום בודד . יש גם צורך לדעת באיזה פוטנץ לתת את הרמדי באיזו תדירות ומתי להפסיק או לשנות את הפוטנץ . כך הסיכויים לריפוי הרבה יותר גדולים וכך גם נכון יותר לטפל . לכן אני ממליצה להגיע עם הילדה למטפל\ת הומאופתי מוסמך כדי להתאים את הרמדי לילדה שלך .
באופן כללי אפשר להשיג רמדיס דרך סופרפארם או דרך בתי מרקחת שונים שמתמחים גם בהכנות הומאופתיות (רשימה באתר האגודה הישראלית להומאופתיה )
שנה טובה והרבה בריאות
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית עורנגה04/09/2013
שלום,
אני בת 20 ומגיל ההתבגרות אני סובלת מעור כהה יותר בבית השחי ובמפשעות. אני בהירה מאוד בשאר הגוף ובמקומות אלו העור בגוון אפור- שחור.
דבר זה מקשה עליי מאוד וגורם לי לחוסר ביטחון רב בהתנהלות היומיומית כמו לדוגמה להרים ידיים וכו'..
רציתי לשאול האם טיפול הומופאתי במקרה זה יכול לעזור לי?
ניסיתי ללכת לכמה רופאי עור וכל אחד נתן לי משחה אחרת שאף אחת מהן לא עזרה.
תודה רבה,
נגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין פתרון לבעיה שלך
מטפלת05/09/2013מנסיוני כמטפלת רב תחומית לא לכל בעיה יש פתרון ועם כל ההבנה יש עדיין בעיות קשות משלך שגם להם אין פתרוןץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית עור - תגובה
אביטל גרוסמן08/09/2013שלום נגה
ההומאופתיה בהחלט יכולה לעזור לך בהיבט הרגשי ולאזן אותך מבחינת הדימוי העצמי. לשם כך ממליצה לך לפנות להומאופת מוסמך במקום מגורייך שיתאים לך את הרמדי ההומאופתית בהתאם למכלול הסימפטומים שלך.
בריאות שלמה
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה חברתיתsima23/08/2013
היי,
היית שמחה להתיעץ איתכם. בתי בת ארבע עשרה וחצי סובלת מחרדה חברתית כללית קשה שגורם לה קושי בתפקוד ביום יום. היא מטופלת על ידי פסיכולוגית כבר שמונה חודשיםם. הפסיכלוגית ממליצה על תרופות . מאחר שיש לי קושי עם זה אני פונה אליכם האם ישנה דרך אחרת?
אני רוצה לקבל המלצה על הומאופת שמטפל בחרדה חברתית בנוער.
תודה
sima* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - התייעצות-ד"ר יהודית פלינטליה03/08/2013
שלום לך.
אימי (74) מטופלת במתרופות פסיכיאטריות.עקב מחשבות שווא והזיות.
תופעות הלוואי מהתרופות מאיטות את קצב החיים.אימי לפני מחלתה הייתה אישה פעילה ,אסרטיבית,חכמה,עצמאית והיום כתוצאה מהתרופות ,יש האטה בחשיבה,אי שקט,עייפות,חרדות,שיכחה.ועל אף כל זה היא עדיין עושה דברים בגפה ,בבית ובחוץ לפי יכולתה.
רציתי לדעת האם רפואה אלטרנטיבית יכולה להקל/לאזן את גופה ? כגון-דיקור,וכדו' אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות-ד"ר יהודית פלינט - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה04/08/2013שלום ליה
עם כל ה"אובייקטיביות " של היותי הומאופתית אני חושבת שהומאופתיה קלאסית יכולה לעזור במקרים כאלה ובמשך הזמן ייתכן ואף ניתן יהיה להפחית את התרופות הפסיכיאטריות בעצה אחת עם הפסיכיאטר . אם את מחליטה על ההומאופתיה הקפידי שהמטפל יהיה הומאופת מורשה ע"י האגודה הישראלית להומאופתיה
רפואה שלימה
ד"ר יהודית פלינט - הומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי הומאופתיהיניב02/07/2013
שלום רב,
היכן הייתם ממליצים ללמוד הומאופתיה בארץ,
ומה הם הזרמים אם אפשר לפרט בהומאופתיה הקלאסית?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי הומאופתיה - תגובה
ערן אינדיג04/07/2013יניב שלום,
ניתן להיכנס לאתר האגודה הישראלית להומאופתיה ולראות את רשימת בתי הספר המוכרים.
אני אישית למדתי במכון הישראלי להומאופתיה והייתי מרוצה מהלימודים.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי הומאופתיה - תגובה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה04/08/2013כפי שערן ציין באתר האגודה מופיעה רשימת בתי הספר המוכרים ע"י האגודה הישראלית להומאופתיה .אני אישית למדתי ומלמדת בבית ספרו של ד"ר רוזנטל בברושים אשר לדעתי חושף את התלמידים למיגוון הרחב ביותר של גישות להבנה ופתרון מקרים .
אם יש לך שאלות ספציפיות יותר אשמח לענות .
בהצלחה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)