מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכשיר הומאופתי- R 14אייל10/10/2012
מישהו יכול לספר לי על התכשיר הזה?
האם הוא מומלץ לילדים בגיל שנה וחצי?
כמה טיפות מומלץ לתת?
לאיזו תקופת זמן?
באופן כללי: תינוקת בת שנה ושבעה חודשים אנרגטית מאוד, ובעלת שמחת חיים גדולה שקמה הרבה בלילות. ללא שינה רצופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכשיר הומאופתי- R 14 - תגובה
ערן אינדיג11/10/2012אייל שלום,
מה בדיוק הבעיה? מה הכוונה קמה הרבה? כמה פעמים? מה קורה כשהיא קמה? בוכה? מצליחה לחזור לישון? האם ישנן בעיות נוספות או שזו הבעיה היחידה?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשיר R14
אייל13/10/2012שלום ותודה על התגובה.
הילדה בת שנה ושמונה חודשים.
לרוב מתעוררת 3-4 פעמים בלילה, לרוב בכי " ייבוב ", בקבוק עם מים מחזיר אותה לישון.
בלילות קשים (שיניים? לא בטוח) יכולה להתעורר גם כל שעה.
ברגע ששותה, חוזרת מיד לישון ולבד, נרדמת בלילה בקלות.
במשך היום אנרגטית ביותר, וישנה פעם אחת שינה טובה.
את התכשיר התחלנו לתת ע"מ להרגיע בזמן הלילה וליצור שינה רציפה.
זהו R-14 של מבוגרים, 4 טיפות לפני השינה
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשיר R14 - תגובה
ערן אינדיג14/10/2012אייל שלום,
ניתן לחפש סימנים של שן מבצבצת, לראות האם היא שמה את היד בפה, האם היא מריירת וכולי על מנת לדעת האם יש בקיעת שיניים כי זה יכול להשפיע על בחירת התרופה.
התעוררות כל שעה היא משהו לא תקין ומצריך טיפול אבל לא בטוח שתרופות המדף למיניהם כגון R14 ייתנו פיתרון מהסיבה הפשוטה שהן נבנות באופן כללי ואינן מותאמות לכל מטופל בנפרד.
גם אם החלטת לתת R14 עדיף להימנע ממתן חוזר ונשנה של התרופה גם כי תרופה לא מתאימה יכולה להזיק וגם מכיוון שמתן חוזר ונשנה של התרופה ההומאופתית מצביע על כך שאנחנו לא באמת פותרים את הבעיה אלא רק מחליפים תרופה רגילה בתרופה הומאופתית וזה לא באמת ריפוי.
תרופה הומאופתית מדוייקת ניתן להתאים רק לאחר פגישה, ראיון והיכרות מלאה עם המטופל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהR14
אייל14/10/2012תודה ערן על התשובה המקצועית
נשקול המשך טיפול..
ימים טובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה ראשונה הומאופתית, מה דעתכם?גלעד07/10/2012
שלום,
לאחרונה נתקלתי במספר מטפלים שמציעים תרופות הומאופתיות ספציפיות לטיפול במצבים אקוטיים כגון:
• מצבי אלרגיה חמורים- "שוק אנפילקטי", העור חם, אדום, בצקתי, קשיי נשימה עקב היצרות דרכי הנשימה. אחרי עקיצת בע"ח כמו אלרגיה לדבורים.
• מצב ראשוני של כל סוגי חבלה למשל: פגיעת ראש, זעזוע מוח, שבר, נקע, מתיחת שריר, שטף דם פנימי, ריפוי לאחר לידה, ניתוחים, מצבי הלם. הרמדי מטפלת גם בטראומה הנפשית מעצם הבהלה והפחד.
• כאב עצבי ובפגיעה בעצבים, כמו למשל כשדלת נסגרת על קצות האצבעות, נושכים לשון, נפילה וחבטה על עצם הזנב, זעזוע מוח ומצבים שמוחצים את קצות העצבים.
• הרעלת מזון קשה: אם האדם חיוור, מותש ומרגיש חוסר באוויר
• דימום חיצוני/ פנימי
• כל סוגי הכוויות: משמש, מים רותחים וכד' הגורמים אחר כך להיווצרות שלפוחיות, בועיות וכיבים שטחיים.
• נקעים או מתיחת רצועות בפרקי כף היד, כף הרגל, קרסול, מרפק וכתף.
• חתכים מסכין, זכוכית או ממכשיר חד (זירוז ההחלמה של חתך הניתוח המתקשה להחלים (בעיקר ניתוחי בטן).
בחלק מהמקומות מזכירים שיש לגשת לטיפול קונבנציונלי במקביל, ובחלק מהמקומות זה לא מוזכר אפילו.
רציתי לדעת מה המלצות הפורום בנושא.
תודה,
גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה ראשונה הומאופתית, מה דעתכם? - תגובה
ערן אינדיג09/10/2012גלעד שלום,
ניתן לטפל בהומאופתיה גם במצבים אקוטיים, הטיפול נגזר הן מהבעיה שצצה (מה האבחון) והן מתגובת המטופל אליה.
למשל, שני אנשים שנקעו רגל יכולים לקבל תרופות שונות כי אצל אחד מהם הכאבים מאוד עזים ואצל השני פחות או שלאחד יש נפיחות ולשני אין או שאצל אחד יש רגישות לכל תזוזה ואילו אצל השני התנועה לא מלווה בכאב.
מצבים אקוטיים הם בדרך כלל קלים יותר לטיפול מאשר בעיות כרוניות אולם גם כאן חשוב להכיר את המצבים השונים והתרופות הנפוצות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. והראיות המחקריות?
גלעד09/10/2012אתה אומר כי "מצבים אקוטיים הם בדרך כלל קלים יותר לטיפול מאשר בעיות כרוניות".
אודה לך אם תוכל להפנות אותי למחקרים קליניים מבוקרים שהראו כי יש תועלת בתכשירים הומאופתיים למצבים אלה. אני מניח שראיות כבדות משקל, היות ומדובר בהמלצות כבדות משקל, למצבים חמורים ומסוכנים.
תודה, גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכל להפנות למחקרים מבוקרים
גלעד09/10/2012האם תוכל להפנות למחקרים קליניים מבוקרים שתומכים בטענה כי תכשירים הומאופתיים יכולים לעזור במצבים אקוטיים?
אני ביצעתי חיפוש זריז ומצאתי כמעט אך ורק מחקרים שהראו כי אין הבדל ממתן פלצבו.
תודה
גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשתי לראיות מחקריות נמחקה פעמיים-?
גלעד09/10/2012האם אפשר לדעת מדוע?
בפעם השלישית: האם אפשר לקבל קישור למחקרים קליניים מבוקרים שמצאו כי תכשירים הומאופתיים מועילים למצבים אקוטיים כפי שטענת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שראיתי בתכנית טלויזיה
חלי10/10/2012היה ניסיון להוכיח שההומאופטיה עובדת מבחינה מדעית (אפילו הוצא פרס של מיליון דולאר או יותר) לא על פי העדויות של פציאנטים אלא הוכחה במעבדה. הנסיון כשל. לא יודעת אם היו עוד נסיונות והצלחות אבל לי זה לא משנה.
אני יכולה להגיד לך כמטופלת שזה כן עזר לי מאוד וזה באמת פותר בעיות אקוטיות וכרוניות מה שהרפואה הקונבנציואנאלית רק מחמירה. מרגישים את זה ורואים תוצאות שאין להתווכח עליהן כשהטיפול מוצלח.(ולא תמיד הוא מוצלח כי קשה להתאים תרופה נכונה מבין עשרות תרופות).
אם אתה בן אדם רציואלי כפייתי ורוצה להשאר כזה חבל לך על הזמן מראש.
אם אתה פתוח מחשבה ורוצה לפתור בעיות כרוניות או מהותיות שמפריעות לך כדאי שתנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לזלזל בכוחם של הפלצבו והסוגסטיה
גלעד10/10/2012אבל כשמישהו ממליץ להשתמש בתכשירים במצבי חירום רפואיים, מאחריותו לבדוק שהם עובדים יותר טוב מפלצבו (כלומר ממים שאומרים עליהם שהם יעזרו לך), את לא חושבת?
זה שאני רציונלי או לא, לא משנה את העובדות: או שזה עובד יותר טוב מפלצבו, או שלא. ונראה שזה לא. (מה שלא ממש מפתיע בהתחשב בעובדה שמדובר במים נקיים ללא כל חומר בתוכם).
אבל כאמור, אני מחכה עדיין למסה של מחקרים שמראים אחרת.
בינתייים חיפשתי קצת בעצמי, ומצאתי די הרבה מחקרים שבדקו תכשירים הומאופתיים בצורה קלינית מבוקרת, ולא מצאו הבדל מפלצבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ברור שאם יבדקו את התרופה עצמה
חלי10/10/2012יגלו בבדיקה מדעית שאין שם מעבר למים כלום. (בטבליות עם הסוכר יש סוכר ובאלכוהול יש אלכוהול). זה בגלל שהחומר עבר דילול עד לדרגה שאין שם חומר בכלל.
ההומאופתיה עצמה טוענת את זה בגלל זה אין בכך שום רמאות. זה נכון שהתפיסה נראית מוזרה או בלתי קונבנציונלית ואולי היא לא מסתדרת עם תפיסת העולם שלך ומה שאתה מורגל. זכותך לא לקבל את זה. רק תזכור שגם כשהמדע גילה שיש חיידקים קטנים שאפשר לראות אותם רק במקרוסקופ ובגלל זה צריך למשל לשטוף ידיים למניעת זיהום, זה היה מוזר בהתחלה.
לגבי שימוש בתרופות הומאופטיות בזמן חירום במצב אקוטי, אני לא יודעת למה אתה מתכוון. אבל רוב הסיכויים שאם אני הייתי נמצאת במצב חירום וסיכון חיים הייתי משתמשת ברפואה הקונבנציאונאלית ולא לוקחת סיכון. ואני די בטוחה שרוב ההומאופטיים היו ממליצים על זה. אבל אם מדובר בשפעת או משהו קל, הכי טוב שתישאר בבית ותשתה מרק עוף של אמא בלי תרופות כימיות או הומאופטיות. הכי טוב!
רק בריאות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפספסת את הנקודה חלי.
גלעד10/10/2012זה לא שבודקים את המים ומגלים שאין בהם כלום.
בודקים את ההשפעה של תרופות הומאופתיות ומגלים שהשפעתן אינה שונה מפלצבו.
כלומר, מדובר באפקט פלצבו טהור. לא שאני מזלזל בפלצבו, זה אחלה, למי שזה עובד עבורו, ובמידה שזה עובד, אבל חשוב להבין שמחקר הפלצבו מראה שמדובר בשיפור ההרגשה ולא בשיפור פיזי אובייקטיבי בגוף. כלומר, האדם נשאר אם אותה בעיה, אבל רק כואב לו פחות (או שאר סימפטומים). זהו טיפול סימפטומטי בלבד. אני יכול להפנות את מי שרוצה להרבה חומר בנושא הפלצבו.
הומאופתים יכולים לטעון מה שהם רוצים. השאלה אם זה נכון. ואת זה אפשר לברר רק בניסויים קלינים מבוקרים, שמטרתם לנקות את כל גורמי ההטיה הרבים שמובילים אנשים למסקנות שגויות (גם לגבי זה אשמח להפנות לחומר נוסף).
גם לפני שחיידקים התגלו, אנשים מתו ממחלות שהם העבירו. כלומר, התופעה היתה קיימת ולא היה וויכוח עליה.
במקרה של הומאופתיה הויכוח סב סביב עצם קיום אפקט ריפויי כלשהו, לא לגבי ההסבר שלו. וגם לגבי זה אשמח להפנות להרבה חומר.
מסתבר שיש הומאופתים לא מעטים שלא מזכירים פניה לטיפול חירום קונבנציונלי באתרים שלהם. יש שכן. אבל ממש לא כולם. גגלי "עזרה ראשונה הומאופתית" ותבדקי בעצמך. וזה מה שמטריד אותי במיוחד. שאנשים מסוימים עלולים להסתפק בכמה טיפות מים וכוחו של פלצבו, במקום לקבל עזרה ראשונה אמיתית וקריטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה הומאופטית וסלולריkorkov07/10/2012
הבנתי שלא מומלץ לשים תרופה הומאופטית ליד סלולרי. כשקניתי את התרופה הייתה לידי מישהי שדיברה בסלולרי במרחק של קצת פחות ממטר מהתרופה (בערך כדקה). האם זה עלול לפגוע בתרופה? אם כן מה זה עושה? מחליש את הפוטנציה או הורס אותה לגמרי?
מהו המרחק המינימאלי שאפשר להיות עם תרופה ליד סלולרי בזמן דיבור ?.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה הומאופטית וסלולרי - תגובה
ערן אינדיג09/10/2012חלי,
חשוב לשמור על התרופות בטמפרטורה שאינה קיצונית ושלא יחשפו לקרינה ישירה מהשמש.
מעבר לזה - אם את רוצה להקפיד את יכולה אבל זה לא הכרחי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק הגוףטל04/10/2012
שלום!
הסיפור דיי מורכב, אז אני אספר בקצרה..
לפני כ4 שנים עברתי תאונה ופגיעת ראש קשה (חודשיים בקומה ושיקום ארוךךך שעדיין נמשך)
בנוסף לשאר הבעיות יש לי גם טונוס גבוה.קיבלתי בקלוסל, דנטריום ועוד תרופות מעייפות..שבנוסף לחולשה הכללית היוו בעיה!
אז לפני כחודש עברתי הזרקת בוטוקס לשרירי האמסטרינגס כי יש לי בעיה לישור הברכיים..
עקב הבוטוקס באופן הדרגתי..נהייתי חלשה ממש..נבהלתי מהריגרסיה ומיונים סי טי, בדיקות דם והכל סביר..הרופאים דיי בטוחים שזה עקב הבוטוקס ושעוד 3-4 חודשים..זה יעבור לגמרי...אבל המצב ממש מבאס כי אחרי כל האימונים והטיפולים ועבודתי למטרת שיקום..חלה כזו הדרדרות!
אז רציתי לשאול אם יש צמחי מרפא..או משו שיוכל לחזק אותי??
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק הגוף - תגובה
ערן אינדיג11/10/2012טל שלום,
הבעיה שאת סובלת ממנה אינה פשוטה, ישנם כמאה תרופות הומאופתיות שיכולות להתאים לבעיות שהתפתחו בעקבות פגיעות ראש ודי מסובך לקבוע מהי התרופה שמתאימה לך רק על סמך החלפת מידע בפורום.
המתנה של 3-4 חודשים נשמעת לי כמו פרק זמן מאוד מידי, אם את לא רואה שיפור במצבך אז ייתכן שצריך לשקול שיטת טיפול שונה ולא לחכות כל כך הרבה זמן.
הומאופתיה בהחלט יכולה לעזור אבל לצורך כך צריך מפגש אישי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טיפול הומיאופטי יכול לנקות הגוףאורלי01/10/2012
האם טיפול הומיאופטי יכול לנקות הגוף מתרופות פסיכיאטריות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טיפול הומיאופטי יכול לנקות הגוף - תגובה
ערן אינדיג01/10/2012אורלי שלום,
לא בטוח שאני מבין למה את מתכוונת בשאלתך. מדוע ניטלו התרופות הפסיכיאטריות? האם הם עדיין נלקחות? האם עדיין קיימת בעיה נפשית?
אם את מתייחסת לתרופות שנלקחו בעבר הרי שבדרך כלל לגופנו יש יכולת לנקות את עצמו, חומרים שאנו נוטלים מתפרקים, בעיקר בכבד, ומופרשים החוצה. אם התרופות עדיין נלקחות הרי שזה כבר סיפור אחר.
השאלה ששאלת מאוד כללית ואם תתני יותר פרטים אולי אוכל לעזור יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי רעלים
אורלי01/10/2012התרופות עדיין נלקחות, והבחורה מעוניינת להוריד אותן ולהתנקות, כי הן מזיקות יותר ממועילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי רעלים - תגובה
ערן אינדיג01/10/2012אני מבין,
עם הפסקת התרופות הגוף יתנקה מהן בכוחות עצמו אולם הבעיה בגינה הבחורה התחילה בנטילת התרופות יכול להיות שהיא עדיין קיימת. אם כן - ברוב המקרים טיפול הומאופתי יוכל לעזור.
הטיפול ההומאופתי אין מטרתו לנקות את הגוף, את זה כאמור הגוף עושה בעצמו. מטרת הטיפול ההומאופתי לרפא או לפחות להקל על הבעיה ממנה הבחורה סובלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה דיכאון וסוגי טיפולים שוניםאביב29/09/2012
שלום,
פניתי לטיפול הומיאופטי דרך קופת חולים כללית לטיפול בבעית אסטמה. במהלך הטיפול עלה הנושא שאני נמצא בדיכאון וגם בהרופא אמר שגם בזה ניתן לטפל. במהלך כמה חודשים לניסינו כמה תרופות עד שהוא נתן לי כדורים שיש בהם גופרית שמאד עזרו לדיכאון, לא כל כך לאסטמה.
התרופות שלא באות בצורה של כדורי מציצה, והוא היה מזמין אותם מהמעבדה של סופר פארם
לפני חודש בערך הרופא עזב את הארץ ובמקומו הגיע רופא חדש שמטפל בצורה שונה. לרופא החדש יש שיטת טיפול שונה לגמרי, והוא עובד עם טיפות שהוא מזמין מבית מרקחת הומיאופטי בחיפה. הוא נתן לי טיפות שצריך לערבב עם מים ולקחת פעמים ביום.
הבעיה שלי כרגע היא שנפלתי חזרה לדיכאון, ואני לא יודע עם אני רוצה לעשות את הנסיונות האלו שוב עד שאני אמצא עם הרופא החדש את מה שאני צריך.
מה אני יכול לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה דיכאון וסוגי טיפולים שונים - תגובה
ערן אינדיג29/09/2012אביב שלום,
דרך מתן התרופה היא לא הפרמטר המרכזי בטיפול. חשוב יותר למצוא את התרופה הנכונה, לתת את המינון הנכון, לדעת מתי צריך לחזור על התרופה, מתי להפסיק, מתי להחליף לתרופה אחרת, מתי לתת הצעות כלליות לבריאות טובה ועוד הרבה דברים.
מה שכן, מתן תרופות יום-יומי למשך תקופה ארוכה יכול להצביע על כך שהטיפול לא ממש פותר את הבעיה. לתת הרבה תרופות - את זה גם הרפואה המערבית יודעת לעשות.
רפואה הומאופתית נכונה צריך לשאוף למינון תרופות נמוך ככל הניתן ושיירד לאורך הזמן, אחרת זה לא ממש ריפוי, לא?
המטפל החדש שלך צריך לקבל את ההיסטוריה הרפואית שלך על מנת לדעת מה קיבלת בעבר ויחד איתך למצוא דרך שתשפר את מצב בריאותך באופן קבוע.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמטפל החדש יש את ההיסטוריה
אביב29/09/2012אבל היא לא מעניינת אותו.
הבעיה שלי היא איך ניתן לזרז את הטיפול, השיכאון שלי מאד בעייתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהאם לא כדאי להמשיך את הטיפול הישן
אביב29/09/2012במקביל לחדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופתי באסטמה קשהמור27/09/2012
שלום,
אני חולת אסטמה קשה מזה כ- 9 שנים. (אחת לחצי שנה מטופלת בסטרואידים בבליעה).
לפני כחודש התחלתי טיפול הומאופתי. השיעול והליחה במצב הרבה יותר טוב אך עדיין מתקשה מאוד לנשום. (אגב גם משאפים לא מאוד עוזרים אך הרופאה ההומאופתית אמרה לי שאין אפשרות לקחת סטרואידים בזמן טיפול הומאופתי).
מבקשת לדעת מהו זמן סביר לשיפור בכמות הצפצופים/ חרחורים ומתי אתחיל להרגיש יותר טוב ולתפקד? (או במלים אחרות: מתי להרים ידיים ולהבין שאין להומאופתיה אפשרות לסייע לי). תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי באסטמה קשה - תגובה
ערן אינדיג27/09/2012מור שלום,
ראשית, חשוב שתפני להומאופתית שמטפלת בך, אני אנסה לעזור אולם מטבע הדברים היא מכירה את המקרה טוב ממני.
ראשית, בכדי לשפוט הצלחה של טיפול צריך לראות שינוי חיובי, לעיתים הוא לוקח זמן אבל אם המגמה חיובית ודברים משתפרים בהדרגה הרי שהטיפול הוא בכיוון הנכון. קצב השיפור תלוי בהמון גורמים אבל כל עוד המצב משתפר הרי שהטיפול מצליח.
שנית, טיפול הומאופתי יכול להינתן גם במקביל לסטרואידים, הם לא מונעים מהתרופה לעבוד. נכון שבטווח הארוך הפתרון האידיאלי יהיה שלא תצטרכי אותם אבל אם כעת את לא מצליחה לנשום הרי שעדיף לקחת סטרואידים מאשר להיחנק, לא?
בחלק מהמקרים תוכלי להוריד בהדרגה את המינון של הסטרואידים אבל בטיפול הומאופתי צריך קודם כל לראות שיפור ורק אחר כך לשקול הורדה של הסטרואידים ולא לעשות ניסיונות עם המטופל.
אני לא מכיר את מצבך לעומק, קשה לי להגדיר יעדים לטיפול וקשה לי לקבוע האם וכמה ההומאופתיה מסוגלת לעזור לך. לצורך זה אני צריך מידע על מצבך הבריאותי, הטיפול ההומאופתי שניתן לך והתוצאות של הטיפול הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארניקה
שירן20/11/2012לפי מה שידוע לי ארניקה מיועדת גם לכאבים לאחר ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השימוטומרי25/09/2012
שלום,
אני בת 26, סובלת מזה כשנתיים מהשימוטו ומטופלת באלטרוקסין.
רציתי לשאול האם בתור מטפלים, למישהו מכם יש ניסיון טיפולי מוצלח עם בעיה זו.
האם מניסיונכם יש סיכוי כלשהו להחזיר את תפקוד בלוטת התריס למצב תקין, או שאין על מה לדבר כי סביר להניח שאחרי שנתיים של המחלה תאי הבלוטה כבר נהרסו כליל?
תודה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השימוטו - תגובה
ערן אינדיג25/09/2012מרי שלום,
האם בלוטת התריס שלך מתפקדת כעת, ולו באופן חלקי, או שהיא נהרסה כליל?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידוע לי..
מרי25/09/2012אני מניחה שהיא מתפקדת מעט, אבל הולכת ונהרסת.
בהנחה שנותר תפקוד מסויים שלה, ניתן לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידוע לי.. - תגובה
ערן אינדיג26/09/2012כנראה שכן.
בטיפול הומיאפתי מוצלח ניתן יהיה למנוע הרס נוסף של הבלוטה ובחלק מן המקרים ייתכן אפילו שיפור בתיפקוד שלה.
הטיפול ההומיאופתי חשוב גם מעבר לנושא הספציפי של הבלוטה, הטיפול יכול לעזור גם בבעיות אחרות שאינם קשורות לבלוטה ולהעלות את רמת הבריאות באופן כללי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובותיך. ועוד שאלה
מרי28/09/2012בכמה מקורות באינטרנט קראתי שהומאופתיה לא יכולה לסייע במחלות אוטואימוניות. ויש מקורות שטוענים בדיוק להיפך. אני תוהה אם אפשר לשנות באמצעות הומאופתיה תגובה כזו של הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובותיך. ועוד שאלה - תגובה
ערן אינדיג28/09/2012מרי שלום,
חלק מהמחלות האוטו-אימוניות לא ניתנות לריפוי והמטרה היחידה של הטיפול ההומאופתי, ולמעשה כל טיפול אחר, היא לעצור את ההידרדרות. במקרה שלך לדוגמא זה יכול להיות שמירה על תיפקוד נמוך של הבלוטה. האם זה נחשב עזרה למטופל? כן, אבל אין כאן ריפוי במובן של השבת הבריאות, השבת המצב לקדמותו ואולי לזה הכוונה שלך.
באופן כללי סיכויי ההצלחה של הטיפול ההומאופתי נגזרים מהמחלה ומהחולה. ככל שהמחלה קשה יותר והחולה חלש יותר הטיפול יהיה ממושך יותר וההישגים צנועים יותר (אבל שוב, הטיפול יכול לעזור גם במצבים אלו).
מאידן, ככל שלחולה יש יותר כוחות ככה ניתן להפנות אותם לכיוון של ריפוי וישנם מקרים מתועדים אפילו של סרטן ומחלות דומות שטופלו בהצלחה בהומאופתיה כאשר הן היו בשלב ראשוני והמטופל יחסית במצב טוב.
ברוב המקרים השם של המחלה מהווה אינדיקציה ראשונית וחלקית בלבד ולא ניתן להעריך על סמך מידע זה את סיכויי הצלחת הטיפול.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, זה הגיוני
מרי29/09/2012אני די נואשת בנושא הזה של המחלה כי אומנם "ישנן צרות גדולות יותר". אבל למרות הטיפול באלטרוקסין אני לא מאה אחוז במיטבי. ואני עוד צעירה יחסית כיום, אז אני שואלת את עצמי מה יהיה בעוד 10 שנים למשל.
תודה בכל אופן וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טראומיל לאחר ניתוח טחורים ופיסורהאיריס20/09/2012
הרוקח שלי המליץ לי לקחת כדורי טראומיל בנוסף למשככי כאבים ,לאחר ניתוח טחורים ופיסורה.אני נוטלת סרוקסט ובונדרומין על בסיס קבוע.האם אתה ממליץ לקחת את הטראומיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראומיל לאחר ניתוח טחורים ופיסורה - תגובה
ערן אינדיג20/09/2012איריס שלום
האם כבר עברת את הניתוח? מתי? אם כן - איך את מרגישה? מה מצבך?
יותר מידע יעזור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אמורה מחר לעבור את הניתוח
איריס20/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אמורה מחר לעבור את הניתוח - תגובה
ערן אינדיג20/09/2012איריס שלום,
ראשית, אני מקווה שלקחת בחשבון שניתוח של פיסורה הוא לא פשוט בכלל, לא רוצה להלחיץ אותך אבל היו מקרים של איבוד שליטה על צואה וגזים כתוצאה מהניתוח וצריך לוודא שאין שום ברירה אחרת לפני שעושים אותו.
אם בחרת לעבור הניתוח אני ממליץ שתצטיידי בארניקה 30 סי, תוכלי להתייעץ איתי בכדי לדעת האם יש לקחת את התרופה.
לא תמיד לוקחים אותה, תלוי במצב (כאבים, דימומים או בעיות אחרות)
ארניקה מתאימה לחלק מהמקרים אחרי ניתוח אבל במפורש לא לכל המקרים.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מיועדת ארניקה 30 סי ?
איריס20/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מיועדת ארניקה 30 סי ? - תגובה
ערן אינדיג21/09/2012איריס,
ארניקה מיועדת גם לכאבים לאחר ניתוח אבל בכדי לדעת אם זו התרופה המתאימה יש צורך במפגש עם הומאופת, אי אפשר לטפל בשלט רחוק, לצערי...
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בהירדמותאור שחר19/09/2012
שלום
יש לי בעיות שינה מאז שאני זוכרת את עצמי בערך והחלטתי לנסות לטפל בזה הפעם כמו שצריך. בעיקר יש לי קשיים בהירדמות ובקימה
הלכתי להומאופטית והיא נתנה לי כדורים שאמורים לעזור בלהירגע ולהירדם אבל היא אמרה לי שאני חייבת לקחת את זה כל יום לפני 12 בלילה.
ניסיתי להסביר לה שבאצמע השבוע זה לא בעיה אבל בסופ"ש אני לפעמים יוצאת עם חברים וחוזרת הרבה אחרי, דבר נפוץ והגיוני לבחורה צעירה כמוני (אני בת 27). היא לא כ"כ הבינה אותי ופשוט אמרה לי לנסות לא לעשות את זה יותר ושאם השעה היא אחרי 12 פשוט לא לקחת ת'כדורים כי אין טעם.
אני לא הולכת להפסיק לצאת או להחליף את החברים שלי, אני חדשה פה בעיר וזה מאוד עוזר לי המפגשים האלו. אני לא עושה את זה לעיתים כ"כ תכופות או באמצע השוב וגם לא שותה אלכוהול או משתמשת בסמים
שאלתי היא: אם אני אמצא את עצמי לוקחת את הכדורים רק 5-6 פעמים בשבוע לפני 12 וביום או יומיים בשבוע שבהם אני הולכת לישון מאוחר אני לא אטול את התרופות בכלל, האם הטיפול עדיין יהיה אפקטיבי?
תודה רבה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בהירדמות - תגובה
ערן אינדיג20/09/2012אור שלום,
ראשית, ברכות של החלטתך לטפל בבעיית השינה שלך, לא רק שזו בעיה מטרידה מאוד אלא היא גם פתח ליצירת בעיות נוספות כגון: חוסר ריכוז, עייפות, תשישות, עלייה במשקל ואפילו בעיות נפשיות.
אני לא נוטה להתערב בטיפולים של הומאופים אחרים ואני גם לא מכיר את המקרה שלך לפרטים אבל על פניו העובדה שאת צריכה את המנה כל לילה נשמעת לי מאוד בעייתית. המטרה של הטיפול ההומאופתי היא לרפא ולא להחליף את התרופה המערבית בתרופה הומאופתית, לזה לא ניתן לקרוא ריפוי.
אם את לא מגיעה למצב בו את צורכת את התרופות ההומאופתיות בתדירות הולכת ופוחתת הרי שאת לא באמת מתקדמת בריאותית וחבל.
הרבה בריאות ושינה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכליותברק19/09/2012
שלום, אני בן 46 ומאז גיל 18 אני "מייצר" כמעט בכל שנה אבן ברוב המקרים בכלייה ימין.
לפני הרבה שנים עברתי ריסוק אבן וכל שאר האבנים יצאו בשתן במהלך השנים,
כיום יש לי אבן בצד ימין בגודל של כמעט 2 ס"מ.
עברתי לאחרונה מס' בדיקות אסוף שתן ובדיקת שתן ציטראט והתקבלו הערכים הבאים:
קריאטינינן /ציטראט - 51.1 כאשר הערך המומלץ הינו:320 - 580 mg/g
אריטרוציטים = 25 תאים כאשר המומלץ: 10 תאים.
קריאטינינן (24 שעות) - 2.2 כאשר המומלץ הינו מקס' 2
קלציום - 440.2 mg/24h כאשר המומלץ הינו מקס' 300
מה דעתך? והאם יש פתרון הומיאופתי להמסת האבן ולמינעה בעתיד
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכליות - תגובה
ערן אינדיג19/09/2012ברק שלום,
בחלק מהמקרים ניתן לטפל באבנים בכליות בעזרת טיפול הומאופתי. ישנו טיפול אקוטי, למצב חירום וטיפול כרוני שמטרתו לתת לגוף את היכולת להתמודד עם הבעיה בכוחות עצמו ולמנוע חזרה של האבנים בעתיד.
האם אתה נוטל תרופות או תוספי תזונה? מהן?
אגב, התוצאות שציינת הם בזמן התקף או שהן משקפות את המצב היום-יומי? אריטרוציטים בשתן המופיעים באופן קבוע הם ממצא לא תקין המחייב בדיקה מעמיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בכליות
ברק20/09/2012ערן שלום ותודה על תגובתך,
לשאלותיך:
אינני נוטל תרופות כלל,
התוצאות משקפות את המצב העכשווי ובבדיקות בעבר למיטב זכרוני הן היו תקינות,
אבל בנוסף, ידוע (אולי זה לא קשור) על כבד שומני וטריגליצרידים גבוהים (כ - 200) במשך מס' שנים, וכתוצאה מפעילות ספורט הערכים יורדים ואינם חריגים.
יש לי תור לטיפול באבן הקיימת, אבל מהי המלצתך לטיפול מונע בעתיד כי אני יצרן אבנים גדול?
כמו-כן, אני קפדן בנוגע לתזונה: לא מכניס מזון מהיר, מרבה בירקות במיוחד בירוקים ובעלים למיניהם, ממעיט במוצרי בשר ומוצרי חלב (לא לחלוטין אבל מעט), אוהב לחם,
מאוד מוזר לי שאני אוכל בריא ועוסק בספורט (הליכות) ובהחלט מרבה בשתייה ובכל זאת מייצר אבנים (בנוסף לכל הצרות עברתי כריתת כיס מרה, איך לא, בגלל אבנים)
תודה
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבנים בכליות - תגובה
ערן אינדיג20/09/2012ברק שלום,
התזונה שלך נשמעת לי תקינה בהחלט, לא מאמין שזו הסיבה, הרי אנשים אחרים עם תזונה כזו לא מייצרים אבנים בכליות.
הבעיה היא סיסטמית, כרונית, ריסוק של האבנים פותר את הסימפטום (שיכול להיות מאוד כואב כמו שאתה בטח יודע) אבל לא פותר את הבעיה מהשורש.
לגבי טיפול הומיאופתי, ניתן לטפל באופן אקוטי (נקודתי) וגם באופן כרוני. אני צריך מעט יותר מידע על מצבך הנוכחי, האם אתה סובל כעת מסימפטומים כלשהם? משהו כואב או רק בדיקה שמראה על אבנים? האם המצב דחוף ומחייב ריסוק מיידי או שניתן להמתין מעט ולנצל הזמן לטיפול הומיאופתי.
אם המצב בעייתי ניתן כאמור לרסק את האבן כעת ולהתחיל מייד לאחר מכן בטיפול הומיאופתי למנוע הישנות הבעיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראורכידיס11/09/2012
עקב טיפול במינוקסידיל לפני כ-6 שנים התדלדל לי השיער מאד. לוקחת ויטמינים ובכל זאת השיער ממשיך להתדלדל. אסור לי ליטול הורמונים(בת 52) האם יש לכם טיפול שיעזור לי להצמיח שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
גבי זסלבסקי11/09/2012אורכידס שלום,
מה שמאפיין את הטיפול ההומאופתי זה שהוא לא מטפל בבעיה נקודתית בצורה ישירה.
תהליך הומאופתי מחזק ומאזן את מערכות הבריאות שלך וכאשר תהליך זה יבוצע בצורה נכונה ומדייקת תתחזקנה ותתאזנה הרבה מערכות בגופך.
מנסיוני שהתהליך ההומאופתי מתבצע בצורה נכונה ניתן לצפות גם לשיפור בצמיחת השיער.
מקווה שעזרתי.
רק בשמחות ולילה טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מקור?דניאלה10/09/2012
שלום
בת 24, משקל 47..( באותו משקל כבר 10 שנים)
בריאה
בחורף שעבר שמתי לב כי אני יותר רגישה לקור. כנ"ל במקומות ממוזגים.ולקראת שעות הערב. יותר מכל אדם אחר שבסביבתי (למרות שאני באמת הכי רזה =)
האמת שאני לא מבצעת פעילות ספורטיבית והבנתי שמי שכן זה עוזר מאד.
ויטמנים לא כ"כ מאמינה.
מה כדאי לעשות?
יש אוכל מחמם?שתיה?
מאמינה בדברים טבעיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מקור? - תגובה
ערן אינדיג10/09/2012דניאלה שלום,
לא ציינת את הגובה שלך כך שקשה לי לדעת האם הרזון שלך הוא בגדר נטייה בלבד או בעיה גופנית שיש לטפל בה.
בדרך כלל אנשים רזים רגישים יותר לקור אבל בהנחה שלא רזית לאחרונה אז זו כנראה לא הסיבה. אם לפני שנה שקלת אותו דבר ולא סבלת מקור אזי המשקל הוא אינו הגורם.
בכדי לדעת האם טיפול הומאופתי יכול לעזור אני צריך לדעת האם הרזון הוא פתולוגי (קיצוני מידי) האם הרגישות לקור היא פתולוגית (משהו שמהווה מטרד) והאם ישנן בעיות נוספות, פיזיות או נפשיות מהן את סובלת.
אם התשובה לאחת השאלות חיובית הרי שטיפול הומאופתי יכול בהחלט לעזור, אני באופן אישי לא ממליץ במצבים כאלה על ויטמינים או מאכלים מחוממים כי הם לא באמת פותרים את הבעיה מהשורש אלא רק נותנים הקלה זמנית.
הרבה בריאות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מקור? - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה10/09/2012שלום דניאלה
לגוף שלנו מנגנוני חימום וקירור בהתאם לטמפ' החיצונית . אבל רוב האנשים נחלקים ליותר חמים ויותר קרים . (הוויכוח הניצחי בחדר מלא אנשים הוא על העוצמה של המזגן ) אולם כאשר הדבר הופך למאד קיצוני ומפריע סימן שמשהו התקלקל בתרמוסטט הפנימי ויש צורך לתקן . יש דרכים שונות לתקן ברפואה המשלימה כמו רפואה סינית והומאופתיה . מכיוון שאני הומאופתית , כמובן שאמליץ על הומאופתיה שיכולה לעזור להחזיר את האיזון . אבל זה כרוך בביקור אצל הומאופת שיבחן את אופי הקלקול האם הוא בא ממקום רגשי פיזי ועוד ועוד פרמטרים שיעזרו למצוא את התרופה המתאימה .
הרבה בריאות
יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מקור? - תגובה
גבי זסלבסקי11/09/2012דניאלה שלום רב,
תודה על פנייתך לפורום שלנו,
הומאופתיה עובדת על פי עיקרון הדומה בדומה ולכן אם קר לך לא אמליץ לך על אכילת מזונות מחממים אלה מקררים! בכדי לעורר את הגוף לפעולת נגד וע"י כך להתחמם.
ישנו סיפור נחמד על איכר שעובד בשדה ביום שמש לוהט וסובל מחום איכר זה ישתה כוסית קטנה של אלכוהול ויקרר את גופו!
שתיית אלכוהול כתגובה ראשונית תגרום לתחושת חום(כתוצאה מהרחבת כלי דם) ורק אחר כך תתרחש ההורדה בטמפ', יש להיזהר עם שתיית אלכוהול מרובה כי יכולה לגרום להיפותרמיה.
בכל מקרה ההמלצה הכי טובה היא לקבל הומאופתיה אשר מותאמת לך באופן אישי בכדי לעורר את האורגניזם שלך לפעולה , לתיקון ולעבודה טובה ומדוייקת יותר .
פעולה זו תגרום למערכות הבקרה של חום הגוף לעבוד טוב ונכון יותר ובכך למנוע את תחושת הקור.
נקודה למחשבה,חום הכרחי ליצירה , להתקדמות , חום מבשל אוכל ,חום מהווה חלק הכרחי בתהליכים רבים הן בתוך האורגניזם והן מחוצה לו. מוציא דברים לפועל! בורא ומייצר. צריך להבין איפה אספקט זה פוגש אותך ואת חייך.
בהצלחה רבה לך דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לטפל בהומיאופטיה?אור06/09/2012
ב- 2 הבעיות שלהלן: - הפרעות קשב וריכוז?
- יתר פעילות בלוטת התריס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ניתן לטפל בהומיאופטיה? - תגובה
ערן אינדיג06/09/2012אור שלום,
בדרך כלל ניתן בבעיות אלו בעזרת טיפול הומאופתי. אם אקבל יותר פרטים אוכל גם לתת תגובה מעמיקה יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב טיפול לכאבי אזנייםרותי31/08/2012
לפני כשבוע בתי קיבלה טיפול בטיפות סילוקסן, למרות שהרופאה אמרה שהאוזן נראית בריאה, אך כדי לשלול משהו עמוק יותר...לאחר מספר ימים, החלה לכאוב האוזן השניה...אני מנסה לא לתת שוב אנטיביוטיקה - יש לה מעט הפרשה צהובה וכאבים. מאתמול אני מטפטפת לה טראומיל טיפות לאוזניים ואקמולי לכאב, אין חום. ורציתי לדעת האם זה בסדר לתת לה גם את סירופ של סופהרב (EN) לאזניים? או האם הם יכולים להתנגש האחד עם השני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב טיפול לכאבי אזניים - תגובה
ערן אינדיג02/09/2012רותי שלום,
חבל שנותנים אנטיביוטיקה בלי שיש שום אינדיקציה שמצביעה על דלקת חריפה, חבל גם שאת נותנת טראומיל שאינה תרופה הומאופתית קלאסית ושאין שום סיבה להאמין שהיא תעזור למצב הנוכחי.
חבל גם שאת נותנת לה אקמול להפחתת הכאב, כאב הוא סימפטום שבעזרתו אנו יכולים למצוא את התרופה ההומאופתית המתאימה, אם למטופל לא כואב כלום קשה יותר לדעת מה הוא צריך.
לכל זה את רוצה גם להוסיף סירופ שהוא שילוב של כל מיני צמחים, תרופות הומאופתיות מדוללות והשד יודע מה עוד ככה שהמקרה של הבת שלך יהיה מבולבל לגמרי, לא תדעי מימינך ומשמאלך, לא תדעי איזו תרופה עזרה ואיזו תרופה הזיקה והמצב הבריאותי של בתך עלול חלילה להמשיך להידרדר.
פני לטיפול הומאופתי קלאסי, שם יבחנו את מצב ילדתך באופן רציני וימצאו לה תרופה (תרופה אחת, לא תערובת) שתעזור לה להחלים ולהתחזק.
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רותי02/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)