מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נס קפה מותר בטיפול הומאופתיסיגל12/07/2012
שלום לפני שבועיים התחלתי טיפול הומפתי 3 גרגרים בחצי כוס פלסטיק מים מנרלים ולערבב ולשתות כפית ואז אחרי 4 ימים שתיתי חצי כפית נס קפה ובכל בוקר האם הטיפול בוטל אמרו לי להימנע מקפאין מנטה ריחות אבל שתיתי רק נס קפה אני מאוד חוששת שהוא בוטל כי זה טיפול חד פעמי תודה שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נס קפה מותר בטיפול הומאופתי - תגובה
ערן אינדיג12/07/2012שרית שלום,
בהנחה שאין לך רגישות גבוהה לקפה הרי שאת לא צריכה לחשוש, קפה לא יכול לבטל את השפעת התרופה.
אגב, אם כוס קפה אחת הייתה מבטלת את הטיפול ההומאופתי זה היה הופך את ההומאופתיה לשיטת ריפוי די עלובה, לא?
בקיצור, לא לחשוש ובהצלחה בטיפול !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סיגל12/07/2012תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2-3 תרופות הומאפתיות במקביל R41+R19אלי30/06/2012
אני לוקח 3 תרופות מסדרת ה R של RECKWEG,
R41+R19 - לבעיות טסטורון ואימפוטנציה
R59 - לבעיות של בלוטת התריס
רציתי לשאול האם אפשר לקחת כמה תרופות הומאופתיות ביחד ?
האם זה אפשרי לקחת שניים-שלושה תרופות במקביל בכוס אחת ללא צורך בלחכות בין תרופה אחת לשניה ?
תודה על העזרה, אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2-3 תרופות הומאפתיות במקביל R41+R19 - תגובה
ערן אינדיג30/06/2012אלי שלום,
למה לשלב בין כמה תרופות? אם אחת מהן מתאימה הומאופתית הרי שהיא מספיקה לבדה בכדי להביא ריפוי ואם כולן אינן מתאימות הומאופתית וודאי שאסור לתת אותן.
בטיפול הומאופתי נותנים תרופה אחת ויחידה, לא תערובות (כמו מוצרי ה-R למיניהם) ולא משלבים בין תרופות.
איו תרופה לכל בעיה ובעיה, יש תרופה אחת שנקבעת לפני המטופל כולו. מטופל אחד - תרופה אחת. ריבוי תרופות זו אינה דרכה של ההומאופתיה.
בקיצור, אני ממליץ לך לגשת לקבלת טיפול הומאופתי קלאסי שימצא בעבורך את התרופה המתאימה.
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על דילולים...שני28/06/2012
יש לי שאלה עקרונית. מוצר הומאופטי הוא חומר שעבר הרבה דילולים עד שבעצם ריכוז החומר המקורי הוא אפסי. אז איך בעצם יודעים כמה לדלל והאם יש לזה חשיבות? ומה קורה אם קיים מוצר הומאופטי בכמות קטנה ומדללים אותו עוד פעם עם מים ? (או שהדילול מתבצע עם מים ואלכוהול?)
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על דילולים... - תגובה
ערן אינדיג29/06/2012הי שני,
שאלה מעמיקה שאלת, בכל זאת אנסה לתת לך קצת מידע.
תרופה הומאופתית עוברת דילולים וניעורים, לא רק דילולים, זה נקרא פוטנציה.
יש חשיבות לפוטנציה, צריך לבחור תרופה נכונה וגם פוטנציה נכונה.
ניתן לדלל מוצר הומאופתי, צריך גם צריך לנער אותו.
נקווה שעניתי לך,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
שני30/06/2012מה זה הניעור הזה? ומה הוא עושה?
אם קיים מוצר הומאופטי מוכן מותר לדלל אותו מחדש? מה זה יעשה לו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
ערן אינדיג01/07/2012שני שלום,
הניעור משנה את הפוטנציה של התרופה שזהו האופן שבו התרופה פועלת.
על קצה המזלג - ככל שהתרופה עוברת יותר ניעורים היא עובדת בצורה עמוקה יותר. לפעמים זה נכון לעשות אבל לפעמים זה דווקא מסוכן וישנם מצבים בהם אסור לתת פוטנציה גבוהה.
לגבי מוצרים הומאופתים מוכנים - רובם מורכבים מתערובות וכאמור אינני ממליץ להשתמש בהם בשום אופן שהוא, מנוער או לא מנוער.
לגבי תרופות הומאופתיות - זוהי כאמור החלטה של ההומאופת המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סוף לדילולים ולניעורים?
korkov02/07/2012מהיא הפוטנציה הגבוהה ביותר אם יש בכלל כזו? אני שמעתי ש MM, יותר מזה לא מוכרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סוף לדילולים ולניעורים? - תגובה
ערן אינדיג03/07/2012אפשר להמשיך לדלל עוד ועוד אבל אין בזה טעם. הפוטנציות הקיימות נותנות מענה הולם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני הדילול
שירן20/11/2012לפני שאת מדללת התייעצי קודם עם הוצאופת מוסמך. הדילול עשוי להפחוית את השפעתה של התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3ירון25/06/2012
שלום
כיצד ההומאופטיה רואה את השימוש באומגה שלוש?
אתם ממליצים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה26/06/2012
שלום ירון
אומגה 3 אינה תרופה הומאופתית אלא תוסף מזון . אולם אני באופן אישי חושבת שבתזונה הממוצעת היום , יש צורך בתוספת של אומגה 3 ובמיוחד אם סובלים מבעיות שונות .
כל טוב והרבה בריאות
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3 - תגובה
ערן אינדיג26/06/2012ירון,
אין בטבע חומרים בריאים או לא בריאים. הכל תלוי בהתאמה למטופל.
בחלק מהמקרים אומגה 3 מומלץ ובחלק מהמקרים לא, אם תכתוב יותר מידע, בפורום או במייל, ניתן יהיה גם לתת התייחסות יותר מעמיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקסאתי16/06/2012
שלום רב,
אני בת 37 בחודש האחרון סובלת מחולשה כללית כאבים בחזה קוצר נשימה ותחושה של בעירה בבית החזה .עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות וגם אקו לב במאמץ שיצא תקין. בבדיקת אף אוזן וגרון אובחן ריפלוקס משמעותי וניתנו כדורי אומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום . נוטלת את הכדורים כבר שבוע בלי הרגשת שיפור. לפני מספר ימים שמעתי מחברה על משקה אלוורה האם מומלץ שימוש במשקה זה להקלה על תחושת הבעירה? כמה זמן אפשר להשתמש במשקה? האם להומאופטיה טיפול יעיל נגד ריפלוקס שמעלים את הסימפטומים תוך כמה זמן רואים תוצאות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס - תגובה
ערן אינדיג17/06/2012אתי שלום,
למיטב ידיעתי אומפרדקס וגם משקה אלוורה אינם פותרים את הבעיה ובמקום זה הם יוצרים תלות בתרופה, טבעית או סינטטית זה לא משנה.
להומאופתיה טיפול יעיל בכל מחלה ברת ריפוי. זמן התגובה יכול להיות ימים, שבועות או חודשים, תלוי בחומרת הבעיה, בבעיות אחרות שמתלוות אליה, באורח החיים ובפרמטרים אחרים.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספרי הומיאופתיה לביתטל11/06/2012
שלום. הייתי מעוניין לדעת אם יש ספרים שהייתם ממליצים לאנשים, המעוניינים לטפל בבני משפחתם במקרים אקוטיים ובמקרי עזרה ראשונה הומיאופתית. כמובן שמדובר בספרים לאנשים שאוהבים הומיאופתיה אך לא בהכרח הומיאופתים. האם ישנם ספרים כאלה המתאימים ומומלצים על ידכם שהם בעיקר או רק להומיאופתים. אשמח לקבל המלצות. בתודה, טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספרי הומיאופתיה לבית - תגובה
ערן אינדיג12/06/2012טל שלום,
לצערי אני לא מכיר ספר טוב בנושא שיכול לעזור לך.
אם לא למדת הומאופתיה הרי שמלבד התרופה ארניקה למקרי חבלות (שגם איתה צריך להיזהר שלא לעשות שימוש רב מידי) אני ממליץ לך שלא לטפל במצבים אקוטיים או עזרה ראשונה בעצמך.
כדאי לך להיות בטיפול הומאופתי, אם אין בעיה נוכחית אז עורכים מפגש אחד שבו מכירים אחד את השני ואת נשארת עם הפרטים של ההומאופת כך שתוכלי להתייעץ איתו במקרה הצורך.
יש הרבה פרמטרים שצריך לקחת בחשבון לצורך בחירת תרופה, כרונית או אקוטית, ואני לא בטוח שיש דרך ללמד את צורת הטיפול בכמה עמודים או קורס מזורז.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול עצמאי בהומאופתיה
דוד גרושקו13/06/2012שלום טל
לפני 20 שנה כשהייתי אב צעיר קניתי לעצמי כמה ספרי הומאופתיה לבית מחנויות ספרים, וניסיתי לטפל בבני משפחתי כשהיו להם מחלות קטנות פה ושם, ולרוב בלי הצלחה כלל, עד שהתייאשתי וזנחתי את ניסיונותי.
ברבות השנים נהייתי הומאופת בעצמי, ובהסתכלות לאחור אני כלכך מבין למה לא הצלחתי, לא כי זה מסוכן, אבל יש כל כך הרבה גורמים משפיעים , ורק שנים רבות של לימוד וטיפול מביאים אותך להבנה מה לתת מתי.
עדיף שתנסה להשתמש בתרופות צמחיות, טבעיות, סבתא - לרוב זה יותר פשוט וגם עובד לפעמים, או שתלך ללמוד.
בהצלחה.
דוד גרושקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול של רמדירוני03/06/2012
האם זריקות בוטוקס עלולות לבטל רמדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטול של רמדי - תגובה
ערן אינדיג04/06/2012רוני שלום,
כל דבר יכול לבטל רמדי שגויה.
רמדי נכונה - קשה מאוד לבטל אותה.
בהנחה שאין לך רגישות לבוטוקס וההליך עבר בשלום אזי אין חשש.
ערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטופיק דרמטיטיס- טיפול בתינוקרעות31/05/2012
שלום רב,
בני בן 4 חודשים וסובל מזה חודש וחצי מאטופיק דרמטיטיס. הוא סובל מגרד, יובש רב, ואודם דמוי כוויות בעור. ניתן לו אנטיביוטיקה דרך הפה וגם משחה, אולם, המשחה כאמור מכילה סטואידים ואני מעונייינת להימנע מכך, מה גם שמפסיקים את בטיפול במשחה האינטביוטית המצב חוזר לקדמותו. ניתן לו גם בהמלצת רופא עור אלידל קרם שהתחיל לעזור אך קראתי שמשחה זו לא בריאה ולכן הפסקתי את הטיפול בה.
רציתי לדעת אם יש טיפול יעיל וללא סכנה בריאותית שעוזר ומרפא את האוטופיק דרמטיטיס??
אשמח מאוד להמלצה על תרופה, משחה או אדם כלשהוא בעל ניסיון בתחום בעיות עור אצל תינוקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטופיק דרמטיטיס- טיפול בתינוק - תגובה
ערן אינדיג31/05/2012רעות שלום,
יש טיפול שיכול לעזור לך והוא נקרא טיפול הומאופתי.
בחירת תרופה זה משהו שמתבצע בקליניקה ולא דרך הפורום ככה שאין מנוס מללכת להומאופת לטיפול.
יש הרבה הומאופתים טובים שיכולים לעזור לך, הניסיון שהם צברו בבעיות עור אצל תינוקות הוא לא רלוונטי בכלל, הומאופת טוב יכול לסייע בכל הבעיות והומאופת רע לא יסייע בשום בעיה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול שאני ממליצה לאטופיק דרמטיטיס
טלי23/06/2012אני מא לשניים על אטופיק ואת האמת ניסינו הומאופטיה קלאסית למשך חצי שנה
ולא רק שלא השתפר אלא גם החמיר מאד.
לפני חודשיים התחלנו להשתמש במשחות צמחיות מדהימות
וכבר כמה שדבועות שהעור נקי ברוך השם.
את פשוט צריכה לעשות מה שאני עשיתי וזה לחפש בגוגל
הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור .
תגיעי לאתר ברמה עולמית שאין שני לה.
בהצלחה לך ולתינוק.
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבן שחי אושפז בגלל ההומאופטיה
טליה26/06/2012הבןשלי בן שנתיים עם אטופיק דרמטיטיס שהתמקדה במרפקים
ומעט בפנים.
הוא טופל בתרופה הומאופטית קלאסית ובבמהלכה הוא סבל מהחמרה חמורה
שגרמה להתלקחות של המון פצעים חדשים.
הוא אושפז להשדחה בשניידר למשך שבוע ואני חושבת שזו הונאה לומר לאנשים במצוקה אמירות כה מרחיקות לכך על ריפוי במחלות שהן גנטיות.
הומאופטיה לא יעילה בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבן שחי אושפז בגלל ההומאופטיה - תגובה
ערן אינדיג26/06/2012טליה,
הצטערתי לקרוא את המקרה שלך. אין בידי מספיק פרטים לקבוע מה קרה, ייתכן שהטיפול שקיבלת לא היה טוב, ייתכן שהייתה מגיעה החמרה גם ללא הטיפול ובכל מקרה נראה שהיה צריך להיות מעקב של רופא קונבנציונלי במקביל לטיפול ההומאופתי.
אותך זה לא מעניין, מבחינתך הטיפול ההומאופתי נכשל ואני מבין אותך ב-100 אחוז.
יחד עם זאת, הסקת המסקנות שלך גם אם מובנת, היא מעט נמהרת. אם היית סובלת מבעיה נפשית, פונה לפסיכולוג ולא משיגה שיפור, האם היית מכריזה שהפסיכולוגיה היא הונאה או נוכלות? לא בטוח.
אגב, אטופיק דרמטיטיס אינה מחלה גנטית פר-אקסלנס על אף ישנו גם מרכיב גנטי.
מאחל רק בריאות, לך ולבנך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוטופיק דרמטיטיס- טיפול בתינוק - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה27/06/2012שלום רעות
משחה או אנטיביוטיקה אינן מרפאות הן נותנות אשליה של ריפוי למשך זמן קצר אבל ברוך השם שיש אותן כי יש מצבים שאין ברירה וצריך לקחת אפילו סטרואידים כדי להציל חיים .
הטיפול ההומאופתי מרפא וריפוי אומר שהבעיה לא חוזרת שבועיים לאחר הטיפול . לא תמיד הריפוי הוא מהיר ולא תמיד הוא הולך חלק ללא מהמורות בדרך אבל שווה לעבור אותן למען הריפוי.
רפואה שלימה ומהירה
ד"ר יהודית פלינט הומאופתית קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון במהלך טיפולשירה22/05/2012
שלום!
הבן שלי, כיום בן שנה ושמונה, סבל תקופה ארוכה מדלקות אזניים. הוא קיבל טיפול הומאופטי לפני חודשיים, שלא ברור לי עדיין אם הוא כל כך עזר, אבל זה לא העניין. השבוע חזרנו לביקורת אצל הרופא ההומאופט והוא נתן לנו שני רמדיי נוספים אותם הבן שלי צריך לקחת בהפרשים של 5 שבועות. עדיין לא נתתי לו את הרמדי. בינתיים נזכרנו שכבר לפני מס' חודשים הוא היה צריך לעבור חיסון בטיפת חלב, אז לקחנו אותו אתמול לקבל את החיסון. האם זו בעיה לקחת את הרמדי אחרי החיסון? אם כן כמה זמן לחכות עד שאני נותנת לו את הרמדי? פשוט הרופא שנתן לנו את הרמדי בחו"ל כעת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון במהלך טיפול - תגובה
ערן אינדיג22/05/2012שירה שלום,
אני לא רוצה להתערב בטיפול ההומאופתי שניתן לך כעת, וודאי שאני לא יכול לתת המלצות טיפוליות על סמך ההודעה הקצרה שרשמת אבל אני בכל זאת רוצה להתייחס באופן כללי לנקודה שהעלית של מתן תרופה עתידית.
שיטת "שגר ושכח" לא מתאימה לטיפול ההומאופתי. תרופה נותנים לפי המצב כמו שהוא נראה לעין, לא נכון לומר למטופל מה לקחת בעוד 5 שבועות כי אנחנו לא יודעים באיזה מצב הוא יהיה.
יש כל כך הרבה פרמטרים לקחת בחשבון לפני מתן התרופה, האם יש שיפור? במה? האם יש הדרדרות? איך השפיע עליו החיסון? האם ישנן תופעות חדשות? ועוד.
בקיצור, מתן תרופה בלי לקחת את כל זה בחשבון נראה לי לא רציני.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתראילנה21/05/2012
האם אפשר לטפל בהזעת יתר באמצעות הומאופתיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר - תגובה
ערן אינדיג22/05/2012ניתן גם ניתן.
אם תתני לי יותר פרטים, בפורום או במייל אוכל גם להתייחס באופן ספציפי.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח כפתוריםאודט09/05/2012
שלום רב. אנחנו לפני ניתוח כפתורים לבת 3. עם נוזלים, דלקות ונזלת כרונית מעל לשנה. וירידה משמעותית בשמיעה. ניסינו הכל. כמעט. תזונה, דיקור, תדרים..הכל עזר באורח פלא לתקופה מסוימת וחזר חלילה. לצערי. האם ההומאופטיה מטפלת בזה באופן עקבי? לאורך זמן? האם יש לכם המלצה כנה לבעל ניסיון מוכח בתחום מאזור השרון או ת"א? הוצאנו כבר אלפי שקלים על העניין הזה וחשוב לי שיהיו תוצאות של איש מוכשר ובעל ניסיון טיפולי מוכח. מה העלות של טיפול כזה? רוב תודות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כפתורים - תגובה
ערן אינדיג09/05/2012אודט שלום,
תודה על פנייתך לפורום, אני מקווה שאוכל להיות לך לעזר.
טיפול הומיאופתי בהחלט יכול לעזור, גם לאורך זמן, למטופלים הסובלים מדלקות ונזלת כרונית. הצלחת הטיפול תלויה ביכולתו של ההומאופת, בשיתוף הפעולה של ההורים וכמובן במצבו הבריאותי של הפעוט.
הבעיה הרפואית של בתך היא שכיחה למדי ככה שאני מניח שלרוב ההומאופתים יצא להיתקל במקרים כאלה אבל זה לא העניין. הומאופת טוב יעזור לך גם אם הוא לא ראה שום מקרה דומה בעבר והומאופת גרוע, גם אם ראה אלפי מקרים קודם, לא יעזור בכלום.
נגר כשרוני – לא משנה איזה רהיט תבקשי הוא יכין אותו בצורה יפה.
עלויות זה כמובן עניין אינדיבידואלי, תלוי בהומאופת, במשך הטיפול ופרמטרים נוספים אבל באופן כללי זה משהו שכדי לברר טלפונית לפני הגעה לפגישה.
אודט, חשוב שתנסי טיפול הומאופתי קלאסי, ייתכן שזה יצליח לחסוך את הניתוח.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ערן אני בהחלט אשקול את האפשרות
אודט09/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרגעת כאב-דלקת פרקיםשירי29/04/2012
שלום,
כיצד ניתן להרגיע כאב הנובע מדלקת פרקים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעת כאב-דלקת פרקים - תגובה
ערן אינדיג29/04/2012שירי שלום,
להרגיע כאב פרקים ישנן המון שיטות והן משתנות מאחד לאחד. לפעמים עוזר חום, קור, תנועה, מנוחה, תחבושת לוחצת, רטיבות, יובש, אין סוף שיטות.
צריך לנסות כל דבר וכך תדעי מה מקל עלייך.
אם את רוצה לרפא (לא תמיד אפשר, לפעמים המקסימום זה לעצור את ההידרדרות ולמנוע נזק נוסף) אזי כדאי שתפני לטיפול הומאופתי קלאסי.
את בטח רוצה לדעת מה התרופה אבל אני לא יודע איזו תרופה תינתן לך, זה תלוי בהמון פרמטרים ורק אחרי תשאול מקיף ניתן יהיה לדעת (וגם זה לא תמיד...) איזו תרופה הומאופתית מתאימה לך.
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרתיק לרמדיולרי27/04/2012
שלום, אני מטופלת בהומואופתיה זמן מה, בערך שנה פלוס. ובעקרון אני מאוד ניידת. נוסעת במהלך השבוע למקומות שונים בהיותי סטודנטית. את הרמדי אני צריכה לקחת כל יום ולעיתים גם כמה פעמים ביום. השמירה מאי חשיפה לקרינה מאוד קשה ולעיתים קורה ובטעות אני שוכחת. האם קיים נרתיק כלשהו שיכל להגן על הרמדי, אני מניחה שזה אמור להיות מעופרת או משהו כזה? או האם אתם מכירים אתר שממנו אפשר לקנות נרתיק כזה..?
בתודה מראש, ולרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרתיק לרמדי - תגובה
ערן אינדיג27/04/2012ולרי שלום,
אם את צריכה לטול את הרמדי מספר פעמים ביום במשך תקופה ארוכה הרי שברמת וודאות גבוה למדי ניתן לומר שהטיפול בך נעשה שלא לפי עקרונות ההומאופתיה הקלאסית ובמקרה הטוב הוא לא תורם לך.
הרמדי שאת לוקחת אינה מרפאה אותך וההוכחה היא שאת צריכה אותה שוב ושוב ושוב כמו שדוחפים בכוח פיסת פאזל למקום שהיא לא ממש מתאימה, אולי עם עוד קצת כוח זה יעבוד.
הציבור התרגל לרפואה המערבית שנותנת עוד ועוד תרופות במקום לפתור את הבעיה ולצערי התחילו לאמץ את הסגנון הזה גם אנשים שקוראים לעצמם הומאופתים.
בקיצור, במקום לקנות נרתיק כדאי לך לנסות טיפול הומאופתי קלאסי אמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת...
ולרי27/04/2012ראשית מודה על התגובה.
בעקרון אני לא לוקחת כמה פעמים ביום תמיד, אלא רק פעם אחת ביום. כיוון שבזמן האחרון נפצעתי באופן רציני אז באותה תקופה היה טיפול חירום, אני מניחה שזה כן יעיל וכן על פי עקרונות ההומואופטיה, הלא כן?
בנוסף, אני עדיין כל הזמן ניידת- לימודים(אריאל), בית(רחובות), בית שני(קרית אונו) וחבר (תל אביב) וכל זה במהלך השבוע.. יש פתרון כלשהו שאתה יכל להמליץ עליו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת... - תגובה
ערן אינדיג27/04/2012ולרי, אני מציע שתפני למי שמטפל בך. מי שנותן כל כך הרבה תרופות צריך גם לדעת איך מאחסנים אותן.
אני לא עובד בשיטה הזו. מצטער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת... - תגובה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה30/04/2012שלום ולרי
את יכולה לעטוף את הרמדי בנייר כסף (עדיף כמה שכבות או נייר עבה יותר ) זה יכל להגן בעיקר מפני קרינות מסוגים שונים
בברכה
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב של תרופות הומאופתיותרונן23/04/2012
שלום רב ותודה מראש על העזרה.
הייתי אצל הומאופתית קלאסית ובשקתי ממנה לפני שנתחיל את הטיפול לטפל באיזו בעיה שיש לי במפרקים בצורה אקוטית.
היא נתנה לי פתק להזמין מבית מרקחת הומאופתי שילוב של
ARNICA 30C + RUTA 30C+ RHUSTOX 30C
בטיפות בכל בנוסחא אחת, עד היום הייתי שותה את התרופות האלה בעבר בצורה נפרדת הגלובולים. אם 3 התרופות האלה יהיו יחד בתוך תמיסה, יכול להיות שתהיה להן פחות השפעה? או שזה בסדר שהכל ביחד בתמיסה אחת?
כמובן שהיא אמרה לי שזה בסדר גמור וזה אותו דבר, אבל רציתי לקבל אם אפשר חוות דעת על הנושא הזה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב של תרופות הומאופתיות - תגובה
ערן אינדיג23/04/2012רונן שלום,
הצטערתי מאוד לקרוא את הודעתך, הטיפול שניתן לך אינו טיפול הומיאופתי הקלאסי כיוון שניתנו לך מספר תרופות במקביל.
סעיף 273 לאורגנון (ספר המפרט את עקרונות ההומיאופתיה הקלאסית) קובע כי:
In no case under treatment is it necessary and therefore not permissible to administer to a patient more than one single, simple medicinal substance at one time.
אני מציע שתפנה בחזרה למטפלת שלך ותשאל אותה באיזו שיטה היא עובדת כי הומיאופתיה קלאסית זה לא.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס שפתייםשושי22/04/2012
בבקשה אני נואשת.
אני בת 18 וחצי ומדי כמה זמן(הפעם האחונה להתפרצות הייתה לפני שנה וחודשים)
מתפרץ לי הרפס בשפתיים.
ההתפרצות היא מאוד גדולה ולוקח בערך שבוע וחצי-שבועיים להחלמה מהירה
אני כמובן משתמשת בזובירקס
(היו מספר פעמים בשנה שחלפה שחשתי עקצוצים ומיד שמתי זובירקס ואכן לא הייתה התפרצות)
האם יש איזשהי דרך טבעית דבר כלשהו שהתפרצות זו כרגע תחלוף במהירות בלי שום קשר לשימוש בזובירקס??
בבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס שפתיים - תגובה
ערן אינדיג23/04/2012שושי שלום,
אל ייאוש, הומיאופתיה יכולה לעזור !
גם המקרה שלך מראה כי זובירקס יכול להקל על הסימפטומים אבל בדרך כלל לא נותן פיתרון אמיתי לבעיה. צריך לשאול למה ההרפס מתפרץ כל הזמן (מערכת חיסון חלשה? לחץ? מתח?) ולטפל בגורמים.
הומיאופתיה יכולה לעזור הן כטיפול כרוני שמטרתו לרדת לשורש הבעיה והן כטיפול אקוטי, נקודתי שמטרתו להביא להקלה מיידית.
פני להומאופת קלאסי, תרופה נכונה יכולה להביא לשיפור במצבך.
הרבה בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)