מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בשורש כף ידגיא הפנר30/08/2012
שלום זה חצי שנה אני סובל מכאבים בשורש כף יד עברתי טיפול תרופתית נוגדי דלקת. זריקות סטראוידים.. ניתוח ארטוספקיה שבסופו של דבר לא היה כלום ביד ..אני עדין סובל מאותו כאב ביד ימין.. במהלך סיבוב היד למצב סופינציה הכאב כביכול מאוד קשה ולא מאפשר לי לעשות פעילות ספורטיבית רציתי לדעת האם יש טיפול בזריקות הומאופתיאות או משהו ספציצי שאפשר לעשות אשמח לעזרה ...בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשורש כף יד - תגובה
ערן אינדיג02/09/2012גיא שלום,
יש טיפול הומאופתי אבל אנחנו לא מזריקים תרופות הומאופתיות מפני שהמחלה ממנה אתה סובל אומנם מתבטאת בשורש כף היד אבל הגוף כולו חולה, כולו צריך תרופה.
זהו במהותו הרעיון ההוליסטי, לכן אין תרופות מדף לכאב כזה או אחר, זה תלוי במה שאנו מכנים - מכלול הסימפטומים.
טיפול הומאופתי קלאסי יכול מאוד לעזור, אני ממליץ לך לנסות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כליותדני26/08/2012
לבן שלי יש בעיה בכליות, יש דם וחלבונים בשתן מדי פעם וכן אולי אבן בכלייה ימנית, נמצאים במעקב אצל נפרולוג, כרגע אינו מקבל שום טיפול תרופתי וכן אינו מוגבל בדיאטה כלשהיא
המליצו לי על מוצר הומיאופתי בשם reneel nt של heel שמיוצר בגרמניה
האם המוצר יעיל ובטוח?
האם יש לכם ניסיון טיפולי אתו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כליות - תגובה
ערן אינדיג28/08/2012דני שלום,
הבעיה שסובל ממנה בנך לא נשמעת פשוטה אבל העובדה שאינו מקבל טיפול תרופתי היא מעודדת ויש סיכויים טובים שטיפול הומאופתי יוכל לעזור לו.
יחד עם זאת, באופן כללי ובייחוד במקרה שלך, אני לא ממליץ לקחת תרופות הומאופתיות בלי שהומאופת קלאסי יבחן את המטופל. לקיחת תרופת מדף בלי התחשבות בכל הפרמטרים שמאפיינים את המטופל הינה אקט שגוי.
מה יקרה אם מצבו של הילד חלילה ידרדר? תשלח אימייל לגרמניה ותשאל מה לעשות?
טיפול הומאופתי קלאסי טוב יעלה לך הרבה פחות ויועיל לך הרבה יותר מכל התרופות הללו שתקנה מגרמניה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות טראומיל בנות שנתייםלימור26/08/2012
שלום,
בדצמבר 2010 עברתי ניתוח ונעזרתי בטיפות טראומיל, שלדעתי עזרו לי מאד בהחלמה מהירה ונטולת כאבים.
כעת אני בהריון, ושמעתי שטראומיל גם עוזר במהלך הלידה וברית המילה לתינוק.
האם אפשר להשתמש בטיפות שנותרו לי מהניתוח - נותר כחצי בקבוק, או שכדאי לקנות חדשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות טראומיל בנות שנתיים - תגובה
ערן אינדיג28/08/2012לימור שלום,
הבשורות הטובות - תרופות הומאופתיות שנשמרות כהלכה (ללא חשיפה לשמש וללא חום קיצוני) אינן מתקלקלות כך שהטיפות שנותרו לך כנראה עדיין פעילות.
הבשורות הרעות - בכלל לא בטוח שזו התרופה שתצטרכי. מצב המטופל משתנה, לידה למשל יכולה להתפתח בכמה כיוונים שונים, לפעמים יש כאבים, צירים חלשים, עובר הפוך והמון מצבים אחרים. אין שום אפשרות לקבוע מראש איזו תרופה תצטרכי.
באופן כללי טראומיל אינה תרופה הומאופתית קלאסית מכיוון שהיא מכילה תרכובת של מספר תרופות מדוללות בניגוד להומאופתיה הקלאסית שנותנת בכל פעם תרופה אחת ויחידה על מנת להעריך את השפעתה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באלרגיהליאנה21/08/2012
ברצוני לדעת האם יש טיפול הומאופתי לנזלת אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באלרגיה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה22/08/2012שלום ליאנה
ההומאופתיה הקלאסית מטפלת בנזלת אלרגית ואפילו בהצלחה רבה אבל לצערי אני לא יכולה לנקוב בשם של תרופה כיוון שיש אלפי תרופות אפשריות וכדי שהטיפול יצליח צריך להתאים את התרופה במיוחד לבת שלך. ז.א שאם את מעוניינת בטיפול את צריכה להיפגש עם הומאופת ,עם הבת כמובן ועל סמך האינפורמציה שהוא יקבל בפגישה הוא יתאים את התרופה .
בהצלחה
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופתי לבת 8 בנושא גדילהעדי18/08/2012
שלום רב,
בת בת 8, נמצאת בגובה מתחת לעקומות.
כל הבדיקות תקינות (הורמון גדילה, בדיקות דם).
צפי גובה עתידי 144 ס"מ.
איננו מעוניינים בטיפול בהורמון גדילה שכן מדובר בזריקות יומיות ובתוספת של עד 5 ס"מ לגובה הסופי בלבד.
האם להומאופתיה יש דרך לעזור בצמיחה לגובה שלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי לבת 8 בנושא גדילה - תגובה
ערן אינדיג18/08/2012ניצן שלום
כדי לעזור אני צריך לדעת את הפרטים הבאים:
מהו גובה הורים?
האם הילדה נמצאת באותו אחוזון פחות או יותר מאז שנולדה או שהיא חותכת אחוזונים כלפי מטה?
האם ישנם בעיות בריאותיות (פיזיות,רגשיות או התפתחותיות) שמהן הילדה סובלת?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
עדי18/08/2012שלום רב,
אמא - 160 ס"מ, אבא 159 ס"מ. נמצאת כבר כחמש שנים באותה העקומה. אין בעיות בריאותיות, התפתחותית או רגשיות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות - תגובה
ערן אינדיג19/08/2012ניצן שלום,
הומאופתיה היא רפואה וכדי לדעת אם ניתן לעזור בהומאופתיה צריך לקבוע האם מדובר בפתולוגיה.
העובדה שהילדה נמצאת על אותו אחוזון גדילה כבר כמה שנים מצביעה ככל הנראה (אין כאן וודאות) שאין פתולוגיה. בדרך כלל במצבים פתולוגיים אנחנו רואים חיתוך של העקומות כלפי מטה.
אם הילדה לא סובלת משום בעיה בריאותית אחרת זה מוסיף ומחזק את ההנחה שאין מדובר בפתולוגיה אלא במטען גנטי. כידוע לך ילדה יכולה להיות בגובה 1.44 ובריאה לחלוטין.
על פניו נראה ש 1.44 די די נמוך בהתחשב בגובה של ההורים. הגיוני היה יותר לצפות למשהו סביב 1.53. אבל סטייה של 9 ס"מ היא לא דבר חריג במיוחד, נראה שאין מדובר במצב פתולוגי ולמיטב הבנתי טיפול הומאופתי לא יוכל לעזור הרבה.
כמובן שהייעוץ כאן הוא על קצה המזלג, ייתכן שלאחר בחינה יותר עמוקה של המקרה יעלו דברים שלא עלו כאן ומן הסתם גם הסקת המסקנות יכולה להיות שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
עדי19/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות - תגובה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה02/09/2012שלום ניצן
אני מסכימה עם ערן שאין מדובר בפתלוגיה כפי הנראה ואני גם חושבת שאתה צודק בשיקול של לא לתת טיפול הורמונלי .
ייתכן והצפי של גבה ו.44 נכון אבל בהחלט יש מקרים שבשלב מאוחר יותר מאחרים נותנים קפיצה של מס' ס"מ (שזה כל מה שחסר )
האם יש בעיות עיכול או אלרגיות כלשהן למזון ואיך המצב הרגשי שלה ? האם זה מכניס אותה לתחושת חוסר ביטחון או שהיא בכלל לא מוטרדת מכך ?
אילו הם פרמטרים נוספים שכדאי לקחת בחשבון בשיקול האם יש מקום לטיפול .
יותר מהגבה הסופי שלה חשוב שלא תתפתח חרדה או בעייה סביב הנושא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות גידיםאילן13/08/2012
בן 44. סובל מדלקות גידים בעיקר באכילס אך גם במרפקים ובכתפיים ובכל מפרק. לרוב באמצעות הומוטוקסיקולוגיה יוצא מזה (רופא המאבחן דרך עיניים לשון וציפורניים). אך לא מצליח למנוע את הישנות המצב. את הדלקות אני מקבל בעקבות מאמץ גופני מתון ביותר. למשל: התמדה יומית בת 5 דקות בלבד על הליכון במהירות 6 קמ"ש הביאה אותי שוב לדלקת בגדי אכילס. הדלקות אינן מאופיינות בנפיחות או אודם או כאב במנוחה. רק בזמן מאמץ חשים בכאב.
נאמר לי, לא באופן מקצועי, שיש קשר בין רעלים בכבד לבין נטיה כזאת. ביצעתי בדיקת תפקודי כבד ונמצא תקין לחלוטין.
נטורופטית אמרה לי להימנע מירקות סולניים, לצרוך כורכומין ואומגה 3. עשיתי זאת אך ללא הועיל.
מה יש לבדוק עוד על מנת לפתור את הבעיה? האם ישנו אבחון כולל לכך? כל מאבחן רואה חלק מהפאזל אך לא את כולו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות גידים - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה13/08/2012שלום אילן
אכן כן, אתה מייצג דוגמא קלאסית לכך שההומוטוקסיקולוגיה יכולה לעזור אבל לא לרפא . וכך לגבי כל טיפול שניתן באופן סימפטומטי (בין שהתרופה הומאופתית ,טבעית, ובין שהיא קונבנציונלית) . ההומאופתיה הקלאסית מאבחנת ובוחרת את התרופה שנקראת רמדי (מלשון תיקון) וזאת על סמך המכלול כולו . לכן אם 2 אנשים יבואו עם תלונות דומות לכאורה , יש סיכוי גדול שכל אחד מהם יקבל רמדי אחרת .
לכן אני מאד ממליצה לבחור מטפל הומאופתי מנוסה וטוב ולהגיע לטיפול (שהוא לא זבנג וגמרנו...)
הרבה בריאות
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילול תרופות עם מיםעידן10/08/2012
אני חסיד של הרפואה הטבעית ובזכותה אני בריא באופו מושלם.
בן 22 , ללא מחלות ושום דבר, יתושים בקושי עוקצים אותי המינרלים והויטמנים רים ושמחים, רזה וחטוב בלי להכניס חלב, בשר וביצים לפה. בריא לחלוטין..
רק דבר אחד לא הצלחתי לפתור
אלרגיה לאבק. הייתי אצל מטפלים שונים, ואין, רק פליקסונז, המשאף התרופתי הרגיל עזר לי. יש לי התקפים 3 פעמים בשבוע (זה ירד מ-5 לאחר שהפקתי בעצת מטפל להפסיק לאכול ירקות סולניים). אני לא מחפש תרופה אחרת, משהו הומאפטי, אלא לשאול האם לדעתכם יש טעם ורצוי לדלל את הפליקסונז עם מים?
אני גם ככה בקושי משתמש בו. לא הייתי רוצה להכניס רעלים לגוף שאני שומר עליו ברמה האיכותית ביותר.
האם זה אפשרי לשפוך מים ולערבב, הרי אני בטוח שאין צורך בהשפעה הענקית שלו, הייתי מסתפק ברבע
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילול תרופות עם מים - תגובה
ערן אינדיג11/08/2012עידן שלום,
אשריך שאתה נמנע מרעלים וזוכה לבריאות טובה אולם אל לך להשלות את עצמך, שלושה התקפים בשבוע שמחייבים לקיחת משאף הם בעיה כלל לא פשוטה שנראה שהרגלי הבריאות שלך לא מספיקים בכדי להעלים אותה ודרוש טיפול יסודי יותר.
דילול של המשאף לא יפתור את הבעיה כיוון שזה לא יהפוך אותו להומאופתי. כדי להכין תרופה הומאופתית לא מספיק לקחת חומר כלשהוא ולדלל אותו, צריך לבחור את החומר הנכון. מה שהומאופתי למטופל אחד בדרך כלל אינו הומאופתי למטופל אחר. פליקסונז אינה התרופה ההומאופתית עבורך.
לא רק זה, אם אתה צריך לקחת תרופה כלשהיא (מדוללת או לא, הומאופתית או לא, זה לא משנה) פעם אחר פעם אחר פעם סימן שהיא לא באמת פותרת את הבעיה ואתה ממשיך להיות חולה.
פנה לטיפול הומאופתי קלאסי, הומאופת טוב יוכל לאבחן ולתת טיפול מיטבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- r37 גונייר לפעוטגלית06/08/2012
שלום רב.
בני בן 6 שבועות. התחלתי לתת לו r37 גונייר. התכשיר מקל עליו ומסדר לו את היצאות.
התחלתי לחשוש מכמות האלכוהול הנמצאת בתכשיר. מספר שאלות:
1.האם הכמות לא מזיקה לכבד?
2. יכול להיות שהוא שיכור? וזו הסיבה שהגזים לא מפריעים לו?
3. האם אפשר לתת את התכשיר רק בעת הופעת הגזים ולא במשך היום שהילד לא כאוב? או מתן התכשיר כל כמה שעות הכרחית להשפעה מקסימלית?
תודה מראש,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר r37 גונייר לפעוט - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה07/08/2012שלום גלית
התכשיר שאת נותנת לילד הוא תכשיר שמשוייך למה שקרוי הומוטוקסיקולוגיה . התכשירים הללו ניתנים לפי בעיה ולא לפי התאמה לאדם או לתינוק . כשאליי מגיע מטופל , גם אם הוא בן 6 שבועות או אפילו בן שבוע , אני יושבת לפחות שעה עם התינוק והוריו או אחד ההורים כדי לאבחן את התרופה ההומאופתית לה הוא זקוק וזו נקראת הומאופתיה קלאסית. מתן תרופה של הומאופתיה קלאסית היא בד"כ לזמן קצוב (לעתים מנה חד פעמית , לעתים למס' ימים ולעתים יותר רחוקות לחודש ויותר . ) לגבי התכולה של האלכוהול כדאי לשאול את מי שהמליץ לך לקחת. בד"כ התכשירים לילדים מכילים ריכוז נמוך יותר של אלכוהול .
כל טוב
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות גרון עם מוגלהאירה30/07/2012
שלום רב,בני כיום בן 2.5, מגיל חצי שנה סובל מדלקות גרון (עם מוגלות ברוב המקרים) ומלווה בחום גבוה. התדירות של המחלה היא גבוה מאוד (כל חודש וחצי/חודשיים) וכל פעם הטיפול שרופא ילדים נוטן לו הוא טיפול אנטיביוטי למרות שרק פעמיים תוצאה של משטח גרון היה חיובי. כמה אנטיביוטיקה אפשר כבר לדחוף לילד כזה קטן!? האם טיפול הומואופתי יכול לעזור במקרה כזה? האם רופאה הומאופת צריך להיות ספציפי לילדים או אפשרי גם הומאופת ככלי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות גרון עם מוגלה - תגובה
ערן אינדיג31/07/2012אירה שלום,
טיפול הומאופתי בהחלט יכול לעזור במצבים אלו וככל שתפני מוקדם יותר לטיפול כך ייטב.
אין הומאופת ספציפי לילדים, אנחנו לא מטפלים בשיטה המערבית של מומחה לאוזניים, מומחה לדרכי עיכול ומומחה למחלות עור. אנחנו מטפלים באדם השלם.
את פשוט צריכה למצוא הומאופת טוב. נקודה. (משימה לא פשוטה כל כך...)
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה חזקהליאת30/07/2012
שלום,
האם ז'לטין עוזר לנשירה חזקה?
ניסיתי המון כדורים מכל מיני סוגים וזה לא עזר
שמעתי שז'לטין עוזר לנשירה וחיזוק ציפורניים?
אפשר לקבל מידע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה חזקה - תגובה
ערן אינדיג31/07/2012דניאלה, שלום,
לא יודע עם ז'לטין עוזר לנשירת שיער, מציע לך לנסות טיפול הומאופתי שעליו דווקא אני יכול להמליץ :)
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
ליאת31/07/2012אפשר לקבל מידע?
האם זה עוזר במאה אחוז ולא חשוב הסיבה לבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה - תגובה
ערן אינדיג31/07/2012דניאלה,
אין מאה אחוז בחיים.
הסיבה מאוד חשובה. בחלק מהמקרים כשהסיבה תורשתית לא ניתן לרפא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוגן למ1עודד28/07/2012
שלום רציתי לדעת מה הפעילות של התרופה הידרוגן למ1 ולמי היא מיועדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוגן למ1 - תגובה
ערן אינדיג09/08/2012הי עודד
בהומאופתיה, אותה תרופה יכולה לשמש לטיפול במגוון רחב של מצבים.
אם תיתן יותר אינפורמציה ניתן אולי יהיה לעזור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת אצל תינוקת בת 9 חודשיםלרה23/07/2012
בוקר טוב,
הבת שלי בת 9 חודשים, כבר כ3 חודשים יש לה נזלת ללא הפסקה (בלי להגזים), הרופא נתן לנו פניסטיל כבר כמה פעמים וזה לא עוזר בכלל,
אין לה חום, אבל יש לה הרבהההה נזלת בעיקר בבוקר, נזלת לא שקופה, לפעמים כבדה יותר ולפעמים פחות.
עשינו לה גם אדים, ושום דבר לא עוזר...
מה עוד אפשר לנסות??
אני אף פעם לא פניתי לטיפול הומאופתי, אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות....
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת אצל תינוקת בת 9 חודשים - תגובה
ערן אינדיג23/07/2012לרה שלום,
כיוון שאף פעם לא פנית לטיפול הומאופתי אולי הגיע הזמן :)
פניסטיל מכיל אנטי היסטמינים שתפקידם לדכא את האלרגיה. זהו אינו פתרון אמיתי ושורשי לבעיה. גם טיפול באדים נותן בדרך כלל רק הקלה זמנית.
לעומת זאת, טיפול הומאופתי קלאסי נכון יכול לשפר את רמת הבריאות, להפחית את הנזלת וגם לתרום במובנים אחרים.
לכי על זה, בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבת אצל תינוקתאורית22/07/2012
צהריים טובים,
בני בן הכמעט 4 חודשים מביע אי נוחות לאורך כל שעות היום, ניתן לשמוע שהאוכל עולה ויורד לו, כשזהע קורה הוא בוכה מתפתל ומתעצבן. הדבר מקשה על הרדמותו ועל איכות שנתו . לא עבר איבחון מקצועי אבל על סמך הסימנים נראה שזזה.
רצייתי לשאול האם יש טיפול היכול לעזור בנושא ?
האם r37 המטפל בגזים וכאבי בטן עשוי עזור, האם הצרבת היא סוג של בעיית גזים?
אשמח לתשובתכם המהירה
תודה והמשך יום טוב אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבת אצל תינוקת - תגובה
ערן אינדיג22/07/2012אורית שלום,
לא ניתן בדרך כלל לאבחן צרבת אצל תינוקות משום שלא ניתן לדעת אם הם סובלים מתחושת צריבה.
לא כתבת האם התינוק פולט את המזון או מקיא. בהנחה שלא - כנראה שאין בעיה של צרבת אלא בעיה בעיכול עצמו.
אם הבכי מופיע בעיקר לאחר אוכל והבטן נפוחה אזי כנראה שהבעיה היא בעיית גזים.
כמובן שלא ניתן להמליץ על טיפול דרך הפורום, זו גם לא מטרתו, מה שכן תכשיר ה-R37 הינו תכשיר מדף שאינו מותאם באופן ספציפי לילדך והוא גם מורכב ממספר תרופות הניתנות יחד במקום תרופה העשויה מחומר יחיד כפי שצריך לתת לפי עקרונות ההומאופתיה הקלאסית.
טיפול הומאופתי קלאסי הניתן לאחר בחינה של ילדך בהחלט יכול לעזור ולפתור את הבעיה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזרשני17/07/2012
האם הסרת שיער בלייזר בעייתית בזמן שימוש בהומאופתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר - תגובה
ערן אינדיג17/07/2012שני שלום,
ראשית, אני מציע להפנות כל שאלה להומאופת המטפל.
למיטב הבנתי, בהנחה שאין לך רגישות מיוחדת להסרת שיער בלייזר ובהנחה שמטרת הסרת השיער היא אסטטית בלבד לא צריכה להיות בעיה לבצע את ההליך גם בזמן הטיפול ההומאופתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהסיגל13/07/2012
לפני שבועיים התחלתי את הטיפול והוא לחרדות קהל תופאות לוואי שהיו לי הם עייפות רצינית וגם תיאבון מוגבר מאוד בילבול וגם נפיחות בגוף במיוחד בבטן אני לא לוקחת שום כדורים או תוספי תזונה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה - תגובה
ערן אינדיג13/07/2012הי שרית,
אני לא בטוח שאני מבין מה השאלה. אם את מתייחסת לשתיית הקפה הרי שתנוח דעתך, לא קרה שום אסון.
באופן כללי, אם את סובלת מעייפות אז חושב מאוד שלא להפריז בשתיית קפה מכיוון שזו גורמת לך להוציא אנרגיות שלמעשה אין לך וכך נשארים לך פחות כוחות לפעול לכיוון של ריפוי.
בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוןד שאלה
סיגל14/07/2012הי ערן לא זה לא קשור שאלתי היא לפני שבועיים התחלתי את הטיפול לחרדות קהל
ושאלתי היא על התופאות לוואי היה לי עייפות רצינית וגם תיאבון מוגבר מאוד אפילו הרגשתי שהבטן שלי מאוד נפוחה כל הזמן ההיתי רעבה וגם כמה זמן תרופה כזאת עובדת עד שמרגישים טוב ולמכמה זמן היא פועלת אמרתי לך שלקחתי תרופה חד פעמי 3 גלגולים ערבבתי במים לקחתי כפית וזהוא לפי ההוראות של ההומפתית תודה רבה על על היחס החם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוןד שאלה - תגובה
ערן אינדיג15/07/2012הי שרית,
אני יכול לתת מענה כללי אבל ההומאופת שמטפל בך מכיר אותך טוב ממני ואני ממליץ לך לפנות אליו.
באופן כללי לטיפול הומאופתי לא צריכות להיות תופעות לוואי חמורות. לפעמים ישנה החמרה קלה בסימפטומים קיימים או חזרה של סימפטומים מהעבר אבל הופעה של סימפטומים חדשים או החמרה משמעותית של סימפטומים קיימים מהווה ברוב המקרים אינדיקציה שמשהו בטיפול ההומאופתי לא הולך בכיוון הנכון.
מצב שני, ייתכן שאת רגישה לתרופות, ייתכן שישנם גורמים נוספים שבעתיים קרתה ההחמרה ככה שאני לא ממהר לנקוט דעה על הטיפול ההומאופתי שניתן לך ואני מציע שוב שתפני להומאופת שמטפל בך ותתייעצי אותו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)