מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הומיאופתי לדליפת שתןטלי22/04/2012
שלום רב,
אני בת 37 סובלת מדליפת שתן במאמץ,ככל הנראה עקב לידת עובר מעל 4 קג.
אורוגינוקולג המליץ על ניתוח T VT.
האם קיים טיפול הומאופתי שניתן לקבל לפני שמחליטים ללכת על ניתוח?טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומיאופתי לדליפת שתן - תגובה
ערן אינדיג26/04/2012טלי שלום,
הבעיה שאת סובלת ממנה נובעת מכך שבזמן מאמץ, שלפוחית השתן והשופכה (urethra) יורדות מעט וגורמות לבריחת שתן ועל כן בניתוח TNT מניחים רצועה/לולאה שמונעת מהשלפוחית והשופכה לרדת וכך מונעים את בריחת השתן.
באופן כללי ניתוח הוא המוצא האחרון ואני מקווה שתוכלי לוותר עליו.
ייתכן (אבל לא מאוד סביר) שהבעיה היא חולשה בשרירי האגן. חולשה כזו יכולה לנבוע אם היית מושבתת מפעילות במשך תקופה ארוכה (אולי ההריון או הלידה היו קשים?) והשרירים התנוונו. במקרה כזה תרגילי חיזוק של רצפת האגן יכולים לשפר את המצב תוך שבוע-שבועיים.
אם הבעיה אינה נובעת מחולשה של השרירים אזי טיפול הומאופתי בהחלט יכול לעזור, ישנו תיעוד על מספר רב מאוד של מקרים בהם לאחר הטיפול הומאופתי בעיית בריחת השתן נפתרה.
אני בהחלט ממליץ לך לנסות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומיאופתי לדליפת שתן - תגובה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה30/04/2012שלום טלי
גם אני סבורה שבאמצעות טיפול הומאופתי ניתן לעזור לנטיה של צניחת איברים כמו רחם הגורמת לדליפת שתן .דהיינו הטיפול אמור לחזק את השרירים שנוטים לחולשה בעקבות מאמץ או גורם אחר .
בהצלחה
ד"ר יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילדנה18/04/2012
אני בת 35 כמעט. כבר מגיל 18 סבלתי מדלילות בשיער ומנשירות חוזרות ונישנות. יש לציין שזה תורשתי אצלי. ניסיתי כל טיפול שרק יכולתי למצוא. לפני 7 שנים בערך התחילה לי הידרדרות במצב הדלילות וכרגע השיער שלי מאוד מאוד דליל (עם קרחות). אחת הסיבות להחמרה בדלילות היא שהתחלתי לקחת גלולות למניעת היריון (yaz). יש לי כמה שאלות:
1. ידוע לי שכל שינוי הורמונאלי גורם לנשירה נוספת והידרדרות נוספת בדלילות. ולכן, אם ברצוני להפסיק את הגלולות מה מומלץ לי לעשות כדי להפחית את הנזק של השינוי ההורמונאלי?
2. נאמר לי שבמידה ואכנס להיריון (אין לי ילדים), לאחר ההיריון מצב השיער שלי יהיה אף יותר דליל ממה שהוא עכשיו (מה שממש מפחיד אותי). האם יש לכך פתרון? משהו שאפשר לעשות לאחר הלידה כדי להפחית את הנזק? בעיקר כשאני יודעת שזו נקודת התורפה שלי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל - תגובה
ערן אינדיג18/04/2012דנה שלום,
ראשית אל תמהרי להכריז שהדלילות בשיער היא תורשתית. התורשה היא בדרך כלל רק נטייה לפתח סימפטום מסויים ומהלך החיים קובע האם נטייה זו תבוא לידי ביטוי.
ישנן אכן הרבה דיווחים על כך שגלולות למניעת הריון גורמות לנשירת שיער אולם טרם נתקלתי בטענה שדווקא הפסקת נטילת הגלולות החמירה את מצב. יותר הגיוני להניח שאם לקיחת הגלולות החריפה את הבעיה אזי הפסקתן דווקא תביא לשיפור.
אל תחששי להיכנס להיריון מכיוון שלא תמיד יש התקרחות בזמן ההיריון וגם אם כן היא בדרך כלל בעלת אופי זמני בלבד וחודשיים/שלוש לאחר הלידה מצב השיער נוטה לשוב לקדמותו.
אני לא יודע האם וכיצד ניסית טיפול הומיאופתי אולם הספרות ההומאופתית מכילה המון מקרים של טיפול מוצלח בנשירת שיער. אל תרימי ידיים כל כך מהר, אולי עוד תופתעי...
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער דליל - תגובה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה30/04/2012שלום דנה
המהות של הטיפול ההומאופתי הוא לזהות ולטפל בנטיות של האדם שגורמות לסימפטומים שונים . ככל שהנטיה יותר גנטית יותר קשה לטפל והטיפול יותר ממושך . אבל אל ייאוש אפשר וכדאי לטפל בהומאופתיה קלאסית ולהתאים את הרמדי שמתאימה לך באופן אישי.
בהצלחה
יהודית פלינט הומאופתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרקציה בין תרופותנדיה17/04/2012
אהלן,
אני סובלת מקנדידה מערכתית ומעי דליף, ווירוס אפשטיין בר.
חוץ מהטיפול בקנדידה
קיבלתי 2 תרופות הומאופתיות להקל על התסמינים:
וr88 לוירוס
r84 לאלרגיות , שקיבלתי מהרוקח ולא מהנטורופתית, וראיתי שהוא מכיל פטריות?? יכול להיות שאסור לי לקחת את זה?
הבנתי שצריך לשתות 10 טיפות 3 פעמים ביום לפני אוכל.
השאלה היא, האם אפשר לשלב בין שניהם למשל למהול 30 טיפות מכל אחד בבקבוק מים ולשתות במהלך היום??
או שזה יכול להכיל כמות של אלכוהול שתזין את הקנדידה?? חשוב לציין שאני בדיאטה ללא סוכר ושמרים ואלכוהול בגלל זה אני קצת חוששת..
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטרקציה בין תרופות - תגובה
ערן אינדיג17/04/2012נדיה שלום ותודה על פנייתך לפורום.
אני מצטער לשמוע שאת סובלת ממספר כה רב של בעיות. אולי טיפול הומאופתי מוצלח היה יכול לעזור...
את כותבת שקיבלת שתי תרופות הומיאופתיות אבל את לא מציינת ממי קיבלת אותם.
אם זה הומאופת מוסמך אזי כדאי שתפני אליו לקבלת הנחיות מדוייקות על דרך לקיחת התרופות.
אם החלטת על דעתך או על סמך עצה ממי שאינו הומאופת ליטול תרופות אלו אזי המלצתי החד משמעית היא שלא ליטול אותם.
בהומיאופתיה קלאסית אגב אין כזה דבר תרופה לוירוס ותרופה לאלרגיות ותרופה בשביל ההרגשה הכללית אלא אנחנו נותנים תרופה אחת, עשויה מחומר אחד ולא תערובת.
בנוסף אני רוצה לציין שאני לא חסיד גדול של הדיאטה שאת נוקטת בה (ללא סוכר, שמרים ואלכוהול). דיאטה כזו אינה פותרת את הבעיה מהשורש כיוון שמערכת העיכול שלנו אמורה להתמודד עם סוכרים, אם היא אינה מסוגלת לעשות זאת אנו צריכים תרופה על מנת לרפא אותה. הימנעות מצריכת סוכרים אינה הפתרון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיונתן29/03/2012
שלום
האם ישנה שיטת טיפול שבה מקבלים אצל הרופא במקום 2 כדורים לבנים, וזה טיפול חד פעמי שמספיק לחודש (עד הביקור הבא) ?
כמו כן לגבי תוספי מזון, האם יש מניעה מנטילת ויטמינים וכדומה בחודש הזה ?
ולגבי הקקאו, עד כמה זה קריטי ? אם למשל אכלתי גליליות ולא ידעתי שיש בהם אבקת קקאו (ראיתי רק לאחר מכן) האם זה ביטל את הטיפול שקיבלתי (2 הכדורים אצל הרופא) ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ערן אינדיג29/03/2012תומר שלום,
אכן יש שיטה כזו של מתן תרופה פעם בחודש וגם אני משתמש בה בחלק מהמקרים. תדירות מתן התרופה היא פונקציה של מצב המטופל, זה יכול להיות פעם בחודש אבל גם יכול להיות בתדירות אחרת.
לגבי נטילת ויטמינים – קשה לתת תשובה גורפת, זה תלוי בכל מטופל ומטופל. המצב האידיאלי עליו אנחנו שואפים בטיפול ההומאופתי הוא מצב בו המטופל מרגיש טוב ללא צורך בנטילת תוספים כלשהם אבל כל מקרה צריך להיבדק לגופו.
בהנחה שאתה לא רגיש לקקאו נטילת אבקת קקאו לא אמורה לסתור את התרופה ההומאופתית.
הרבה בריאות !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. ושאלה נוספת
יונתן02/04/2012לא ידוע לי על רגישות לקקאו, אבל ההומואפת אמר לי להימנע מקפה, קקאו, מנטה, שוקולד.
לאור זאת אני שותה קפה ללא קפאין, ומצאתי שוקולד חרובים, והשאלה שלי.
א. קפה ללא קפאין אפשר חופשי ?
ב. בטעות שתיתי היום קפה רגיל, זה פוגע ? זה משהו שעלי לדווח למטפל ?
ג. מה לגבי תה נענע ? (התה בשקיות, קיים קמומיל עם נענע)
ד. כאשר חלק ממטרת הטיפול זה בענין האלרגיה, תוך כמה זמן אמורים להרגיש שיפור בתסמינים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
גבי זסלבסקי02/04/2012יונתן שלום רב,
תודה על פנייתך לפורום שלנו,
אתייחס לשאלות שלך אבל ראשית חשוב שאת כל הדברים שאתה שואל פה תשאל ותפנה גם להומאפת המטפל שלך! כי הוא מכיר אותך ויודע מה הכי טוב בשבילך...
אז כן ישנו טיפול הומאופתי שבמקום מקבלים 2 כדורים שמספיקים לחודש, בהומאופתיה ישנם מספר דרכי פעולה, אין פרוטוקל קבוע אלה כל אדם מקבל התייחסות שמתאימה לצרכים שלו ולכן דרך הפעולה שבחר ההומאופת היא המתאימה לך ביותר.
ויטמינם וכדומה - שאלה אילו ויטמינם ולמה אתה צריך אותם, האם הסיבה שהגעת להומאופת קשורה לאותם מדדים שבגינם אתה נוטל תוספי מזון וויטמינים? צריך להבין יותר אין תשובה גורפת אחת...יש ויש.
כנ"ל לגבי קקאו - תלוי מה קיבלת אצל ההומאופת ? באיזו עוצמה ? כמה זמן עבר ? מה קרה בעקבות זה אם קרה בכלל...
בכדי לתת תשובה מקצועית יותר צריך להבין עוד משתנים רבים ולכן כמו שאמרתי בתחילת התשובה, לך דבר על זה עם ההומאופת שלך!
בהצלחה רבה ורק בריאות
גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון הומאופטי לשיעולאודליה18/03/2012
שלום!
יש לי ילד בן 3 הסובל לעיתים משיעול חזק (אפילו סטרידור) שקשה מאוד להקל ולטפל לחלוטין. מגיל חצי שנה סבל מברונכיט חוזר אשר טופל באמצעות ונטולין ובודי קורד, וגם אנטיביוטיקה כשהמצב החמיר לדלקת ריאות. בכל עונת החורף נטה לחלות לעיתים קרובות מאוד, ו אפילו שהיה מטופל בתרופות שציינתי, השיעול היה הדבר הבולט ביותר שהיה קשה להקל, אשר בסופו היה מוביל להקאה.
השנה הוא חוסן נגד השפעת בתחילת העונה. בנוסף, התחלתי טיפול טבעי באמצעות טינקטורה של צמחי מרפא לחיזוק מערכת החיסונית. אכן חל שיפור בתדירות המחלות, אני לא יודעת בדיוק ממה (אולי גם גורם הגיל משפיע) ובכל זאת השיעול הופיע מדי פעם והיה מאוד קשה להיפטר ממנו. אני משתדלת תמיד להתחיל בטיפול טבעי כמו דבש עם בצל וטיפות הומאופטיות של ד"ר רקווג R9, שעוזר קצת להפחית את השיעול אבל לא פותר את הבעיה לגמרי. וכשיש שיעול המאובחן כסטרידור, שיעול חזק מאוד, נבחני ובלתי פוסק בכלל, הטיפול היחיד שעזר לצערי, רק משאף של בודי קורד בשילוב של סירופ לשיעול - טיפול קונבנציונלי עתיר בסטרואידים שאני כל כך לא אוהבת.
שאלתי היא, האם יש רמדי היכולה לפתור את בעיית השיעול החוזרת שוב ושוב, או לפחות להקל על שיעול אקוטי במיוחד?
יש לציין, שכשהתחילו הבעיות, פניתי להומאופטית, אבל התאכזבתי מאוד לגלות שכל מה שהמליצה לי לטיפול, לא עזר בכלל ולכן זנחתי את ההומאופטיה.
יצא לי לקרוא שוב על נושא ההומאופטיה ולשמוע אנשים ממליצים על טיפול זה, וחשבתי לבדוק אם כדאי לטפל בצורה הזו למען בריאותו של ילדי.
אשמח לתשובה,
אודליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון הומאופטי לשיעול - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל19/03/2012שלום אודליה
לא יודעת למי פנית -אבל בידיים הנכונות תוכלי למצא תשובות
וזה לוי גם בך בכמה את ממלאת אחרי הוראות ומתמידה עד לסיום התהליך
המלצתי גשי לקופת החולים וקבלי עבורו טיפול
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון הומאופטי לשיעול - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה24/03/2012שלום אודליה
להומאופתיה הקלאסית יש פתרונות אבל הפיתרון הוא לילד X עם כל מכלול הבעיות שלו כולל השיעול . לכן אי אפשר להמליץ על תרופה הומאופתית מבלי לפגוש את הילד ולהתאים לו את מה שמתאים במיוחד לו (ולא לכל ילד עם שיעול ) לאחר תשאול שיכל להימשך שעה ויותר . איני יודעת לאיזה הומאופט פנית אבל אני יודעת שלהומאופתיה יש פוטנציאל ריפויי מצויין במיוחד לסוג כזה של בעיות .
יש באתר האגודה להומאופתיה קלאסית רשימה של הומאופתים מורשים . ממליצה לבחור מתוך הרשימה .
רפואה שלימה
ד"ר יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותדגנית18/03/2012
שלום רב,
רציתי בבקשה לדעת האם:
1. האם אתן מכירות מקרים של ריפוי דפרסונליזציה באמצעות הומיאופתיה?
2. האם סימפטומים גופניים שמופיעים בעקבות נטילת רמדי הומיאופתית ולא היו קודם לכן, יחלפו עם הזמן?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/03/2012שלום שרון
אני מטפלת בהצלחה במקרים של ריבוי פרסונות
אני לא מכירה תופעות גופניות מכול סוג בזמן לקיחת רמדי
הרמדי הומאופתית לא עובדת על הגוף אלא על הרובד של הנשמה
מצבים בהם מתחילים סימפטומיים פיזים בזמל תהליך הומאופתי קשורים -למה שהאדם בישל בתוך עצמו לאורך כול השנים והיו פורצים בכול מקרה ומופיעים בכל מקרה ללא קשר ואו תלות לרמדי ההומאופתית שלא עובדת במישור הפיזי
גם בבדיקת מעבדה את תראי שאין חומר מכול סוג שיכול להשפיע על הפיזיות
אם תרצי מידע יותר מעמיק אנא פני במייל אישי
בברכה ד"ר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורמאי17/03/2012
היי
האם ניתן להשתמש בטראומיל בכאבי תופת בגב התחתון במחזור?
האם מותר למרוח גם בבטן התחונה?
יש לציין שאני מורחת "בנגיי" לבטן וזה די עוזר אך אני רוצה משהוא טבעי ויותר יעיל.
תודה מאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/03/2012שלום מאי
אני לא ממליצה לעשות שימוש בתכשירים שאינם מתאמים לך אישית
מה שגם לא חושבת שזה יועיל -אבל מעבר לזה כאב בטן במחזור הוא סימפטום בלבד למשהו עמוק יותר שאיננו כשורה ולכן מומלץ לגשת להומאופת שיתקן את הבעיה מהשורש ואז תרוויחי הרבה מחזורים לעתיד ללא כאבים והתעסקות עם כאבים
אם תרצי המלצה יותר ממוקדת צרי עימי קשר ישירות למייל
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומאופתיה ו ADHDרמה12/03/2012
יש איזה טיפול הומואפתי שיכול להיות משולב עם תרופתי?
או שזה עלול להיות מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה ו ADHD - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה12/03/2012שלום רמה
ניתן וכדאי לנסות טיפול הומאופתי לבעיית ADHD גם אם זה משולב עם טיפול תרופתי. אין כל סיכון בשילוב. בד"כ התרופות הקונבנציונליות לא מרפאות את הבעייה אלא נותנות רגיעה למס' שעות אבל הבעייה נשארת גם בגיל מבוגר . ההומאופתיה יכולה לעזור ממש בפיתרון גם לטווח הארוך .
בהצלחה
ד"ר יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההומאופתיה ו ADHD - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/03/2012אני מצטרפת לתשובתה של ד'"ר יהודית וגם אוכל להמליץ לך לעומק
בפניה אישית למייל
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Ham 30ch 5gרונן03/03/2012
שלום מטפלים יקרים,
בעבר התייעצתי איתכם בנושא מסויים ומכם הגיעה הישועה .
הייתי אצל הומאופת וקיבלתי את המרשםHam 30ch 5g:
אני התלוננתי בטיפול על בעיות חוסר הערכה, חוסר אנרגיה כתוצאה מכך שכל הזמן הראש טרוד במחשבות.
ומבדיקה שעשיתי ברשת , ספק אם המרשם הנ"ל הוא מתאים לי ויכול להיות שהמטפל טעה באבחון ורשם רמדי שאינה מתאימה?
אשמח אם תאמרו לי אם אני צודק או טועה, ויותר חשוב :במה כן המרשם הנ"ל מטפל ולאילו בעיות,על מנת לדעת אם להתחיל בטיפול ולהמשיך עם ההומאופת
מודה לכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Ham 30ch 5g - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל04/03/2012רונן
זה באמת לנסות ולעשות עד הסוף צחוק מהמקצוע שלנו שדורש אחריות מירבית ומידע מרבי -לבוא לפורום ולבקש ואו לחשוב שמישהו כאן ידע ואו יגיד מה מתאים או לא מתאים לך בלי לשבת איתך שעתיים ולקחת את כול המקרה שלך -ובאותו זמן גם לחתור תחת ההומאופת שמטפל בך.
צחוק עושים במקום אחר
תפנה בבקשה לפורום סטאנד אפ קומדי
בהצחלה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCDאייל01/03/2012
היי האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD ברמה קשה?
או שאין לה סיכוי להתמודד עם זה?
מצפה לתשובה כנה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל01/03/2012שלום גידי
אני כול הזמן מתמודדת עם OCD ברמה קשה בקליניקה שלי -לא יודעת מה קורה אצל הומאופתים אחרים אבל להומאופציה יש תשובות בכללי
השאלה שלי היא אחרת -האם הלקוח מספיק רציני ומשלים טיפול עד הסוף
לקוחות בארץ הרבה פעמים לא יציבים קופצים מהומאופט אחד לשני ולא מאפשרים להשלים את המשימה -מבחינתי המשימה היא לעבוד על הלקוח יחד הם הפסיכיאטר שלו או הרופא שלו שנתן לו כדורים לפתור את המקרה
וזה אומר לתקן את כול הניתן תיקון -תוך תהליך לפעמים ארוך והדרגתי תלוי ברמת הקושי והשנים בהם הבעיה מקובעת ושורית - תוך כדי הורדת כדורים מפוקחת ואיטית באמצעות הפסיכיאטר שבוחן את המקרה אחת לחודשיים רואה אם יש התקדמות מתאימה להורדת כדורים ויציבה ובמידה וכן מוריד קצת במינון וכך הלאה עד לפתרון.
כל מקרה לגופו כול קושי שונה מהשני כול מקרה דורש פתצוח שלו בצורה אישית -אם הלקוח לא מתמיד בא עם דרישות להצלחה מידיות וכול מיני פנטזיות -אני בדרך כלל משאירה אותו מחוץ לקליניקה שלי-אני מקבלת רק לקוחות רציניים שמבינים שלפתור להם את כול הבעיות שיצרו ונוצרו להם זה לא קורה בחודש חודשיים בפרט אם הם על כדורים וכמו שאתה מגדיר OCD קשה
האם זה עונה לך על השאלה ?
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה01/03/2012שלום גידי
גם אני סבורה שלהומאופתיה יש יכולת להתמודד עם OCD אבל לא לצפות שתוך חודש הכל יעבור צריך להצטייד בסבלנות כי אילו מקרים מאד עמוקים .
בברכה
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה כללית, עייפותבן 3527/02/2012
שלום רב,
מזה כשנתיים שאני סובל מחולשה כללית מלווה בעייפות קשה.
עברתי בירור רפואי נרחב ביותר: נוירולוגי, אנדוקריני, ראומטולוגי, המטולוגי, פנימי, קרדיאולוגי , בדיקת שינה, ובסה"כ הרוב תקין ולא אופיינתי בשום מחלה שי לה שם.
נבדקתי גם ע"י מומחה לפיברומיאלגייה ותשישות כרונית אשר שלל שמדובר במחלות הללו.
ניסיתי גם רפואה משלימה: דיקור סיני ונטורופט. טרם התנסתי בהומיאופתיה.
אני ממש אובד עיצות משום שכל הבדיקות תקינות ועד עתה שום דבר לא עזר.
אני ממש מיואש, התפקוד שלי בעבודה נפגע לחלוטין (אני מחזיק בשיניים את מקום העבודה), כמו גם התפקוד שלי בבית.
הוצאתי כספים רבים על בדיקות וטיפולים אולם טרם נפתרה הבעייה.
האם פגשתם מקרים דומים למקרה שלי ?
האם לדעתכן הומיאופטיה יכולה לסייע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה כללית, עייפות - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה27/02/2012שלום רב
לפני 12 שנה כשעדיין הייתי מדענית עברתי חוויה דומה למה שעובר עליך כעת ובסופו של דבר מה שהוציא אותי מזה היה הטיפול ההומאופתי ובעקבות זה היום אני הומאופתית ...
אני מאמינה שאם עשית את כל הבדיקות הללו ללא ממצא , אתה כן משתייך לקבוצת תסמונת העייפות הכרונית (מה שמאד קשה לאבחן באופן מוחלט ).
אני מאד מ מליצה על טיפול הומאופתיה קלאסית
רפואה שלימה
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת אותי
בן 3528/02/2012וואו !
אני חייב לומר שעצם זה שיש מישהו שמצליח להבין את הסיטואציה זה כבר נותן כוח.
משום שכלפי חוץ בסה"כ הכל נראה בסדר (אמנם העיניים אדומות ונראים קצת יותר עייפים וחלשים) אבל הסביבה חושבת שמדובר במשהו נקודתי ולכן הציפיות של הסביבה הם ציפיות מאדם בריא. קשה מאוד להסביר את זה...
הרי אם אתה חולה- תשאר בבית כמה ימים, תבריא ותחזור לעבודה. אם אתה בא לעבודה אז אתה בריא. לך תסביר להם מה יש לך, ושזה נמשך כבר שנתיים ושאין שם למחלה שלך, שאתה פשוט מרגיש חולשה כמו שפעת רק בלי חום, ולכן אתה מבקש שיבינו שאתה לא מסוגל לבצע מטלות, שאין לך אנרגיות (לא האמנתי במילה הזו עד שחטפתי את המחלה הזו) לעשות כלום.
אולי זה לא קשור לפורום אבל אם מישהו סובל כמוני - שידע שיש עוד אנשים שסובלים מהדבר המוזר הזה...
אני מאמין שאפנה לטיפול הומיאופתי. מי יודע אולי גם אני יעשה הסבה למקצוע הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה כללית, עייפות - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל28/02/2012כן הומאופתיה מטפלת בבעיה - גם מחלת השינה אלו שנרדמים באמצע עמידה מטופלת היטב בהומאופתיה -מניסיון בקליניקה ההצלחות עומדות על 95%
בהצלחה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת המגןמיקה27/02/2012
שלום,
האם יש להומאופתיה דרך לטפל בציסטה בבלוטת המגן.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת המגן - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל27/02/2012וזהי שאלה מורכבת
בהומאופתיה לא מטפלים בגוף ואו במחלות בגוף
אלא רק בגורם הנשמה שלהן
האם זה עונה לך על השאלה
לא בטוח כמו כן כול מקרה לגופו
כמו כן את חייבת לעשות קודם כול מה שהרופאים אומרים לך במצבים כאלו
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלוטת המגן - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה27/02/2012שלום מיקה
טיפול ע"י הומאופת וותיק וטוב יכל לעזור . כמובן שיש להתאים את הטיפול למטופל המסויים ולא לכל מי שיש לו ציסטה בבלוטת המגן אותו טיפול .
אשמח לענות על שאלות נוספות אם יהיו
רפואה שלימה
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שהגעתי לכאן
אבישג28/05/2012וממש במקרה
פעם ראשונה שאני פונה לתחום הזה, הומואופתיה, והגעתי דרך בעיה של ציסטות בבלוטה כולל פעילות יתר [ סימפטומים ] כי ה TSH בגבול הנורמה .
אני יודעת שאין פתרון קסם, אבל משמח לשמוע שהטיפול בבעיה כזו, לא מרתיע אותך.
אני כרגע בבדיקות לבדיקת מצב מדוייק של הבעיה, רצוי להגיע אליך לאחר הבחנה מדוייקת של הבעיה הפיזית הזו [ ולהביא איתי את התוצאות ]?
או שאפשרי ללא הבחנה קלינית מדוייקת.. כי ממילא הטיפול הוא ברובד רוחני מה שנקרא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומופאתירוני26/02/2012
שלום,
הייתי בביקור אצל הומופאט עקב בעיות אוזניים אצל בתי בת ההשנה וארבעה חודשים.
ההומאפט הכין לי תמצית מצמח קארין לטיפול בדלקות אוזניים ולטיפול בפחדים קלים ולחיזוק המערכת החיסונית.
הטיפול ניתן ב-2 מנות בלבד.
האם אוכל לתת טיפול זה גם לבתי בת השלוש?
האם אוכל ליטול טיפות אלה גם לעצמי?
אשמח לדעת האם לא עלול להגרם נזק כלשהו?
תודה על תגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אירוסן מצילות
שירה26/02/2012כאמא לשני ילדיים עם היסטוריה כרונית של דלקות אוזניים
אני ממליצה לך בדחיפות להשתמש בטיפות אירוסן.
אלו טיפות צמחיות מדהימות שמחסלות דלקות אוזניים בתוך יומיים.
אני גרה ביישוב קהילתי שאין כמעט בית שלא מחזיק את הטיפות.
אנחנו ניסינו הומאופטיה שהתגלתה כחסרת כל תועלת.
תחפשי בגוגל - טיפות אירוסן.
תגיעי לאתר של המטפל שפיתח את ההצלה הזו.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הומופאתי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל26/02/2012שלום רוני
הטיפול ההומאופתי הוא פרטני -ולא יוכל לעזור לכול אדם אחר אלא רק לאדם שלו הותאם אישית ולכן אין להעבירו לאדם אחר
באם אתם סובלים מאותן קשת הבעיות ובמידה ותלכו בצורה מסודרת לטיפול אתה והבת השניה שלך כול אחד יקבל משהו שונה בתכלית שמותאם רק לו -כי הסימטומים הזהים לא מצביעים על אותו גורם לבעיה והגורם -הינו תמיד שונה מאדם לאדם
בהצלחה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סולגארמנשה20/02/2012
שלום רציתי לשאול אם יש מדעים ונישואים על תרופת גאבא של סולגר ועל כדורים שלהם בכלל?
אני סובל מסכיזופרניה קלה והבנתי שיש להם תכשיר שנקרא גאבא וכתוב עליו שהוא גם נגד סכיזופרניה.מה אתם אומרים על זה?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סולגאר - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה20/02/2012שלום אלמוג
הומאופתיה אינה עוסקת בתוספי מזון (כדוגמת הגאבא) אנחנו המטפלים ההומאופתים מתאימים תכשיר הומאופתי שמתאים לאדם ספציפי עם כל המכלול שלו ולא רק לפי הבעיה שלו . לכן אין לנו תכשירים לסכיזופרניה אלא הטיפול בסכיזופרניה או בכל בעיה אחרת ניתן לאחר תשאול ארוך והתאמה מקסימלית .
בברכה
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קפסיקוםגוט18/02/2012
שלום,
יש לי דלקת במרפק כבר כמעט שנה. כל התרופות הרגילות (כדורים
נוגדי דלקת וולטרן) לא עזרו.
ניסיתי להשתמש במשחה רדיאן B ובפלסטרים מחממים והם עזרו לי
מאוד, אך לצערי גיליתי שאני רגישה לקפסיקום שהוא חומר פעיל
בשניהם.
רציתי לדעת, האם ישנו תחליף הומאפטי בעל אותה פעולה כמו של
הקפסיקום?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפסיקום - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל19/02/2012בעיקרון איני לא מכירה אתה מקרה שלך ולכן קשה לי לענות
הומאופתיה מטפלת בשורש ולא בסימפטום לכן ההתאמה צריכה להיות לשורש
הבעיה -אם תגיע לטיפול אשלח אותך לסידרת בדיקות אצל הרופאים לבירור השורש
ואחרי זה נתאים לך משהו ספציפי על פי כול המידע שהם יתנו כולל מצב רגשי
במידה ותרצה תתאם עימי באמצעות המייל האישי
שבוע טוב דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)