מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל הפיןאנונימי10/11/2012
היי ,
אני תוהה אם מה שעשיתי נכון ...
לקחתי ''מטר'' ומדדתי איתו את הפין
שהפין ישר לצד המטר .
זה טוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת חשובה !!!!!!!!
אנונימי10/11/2012הפנתי את הפין לכיוון הרצפה ואז מדדתי כאשר המטר לצידו ***
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה חשוב ?
לימור בנדל11/11/2012מה יאמר גודל הפין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לדעת .
אנונימי11/11/2012אני לא רוצה להגיד לאנשים סתם גודל לא נכון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אנשים מתעניינים...
לימור בנדל11/11/2012בגודל הפין שלך ???
מדידת הפין נעשת כשלוקחים סרגל
ומודדים מבסיס איבר המין בחלק העליון
עד סופו כשהוא בזיקפה מלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .
אנונימי11/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בגידה?עמי07/11/2012
שלום לימור,
רציתי להתייעץ עימך בנושא מסויים,אני בן 40 נשוי עם ילדים,
אוהב את אישתי ואין לי כוונה להחליף או להיפרד. אישתי היא האישה הראשונה שלי שאיתה קיימתי יחסי מין, היא הראשונה והיחידה.
לאחרונה עולות בי מחשבות על קיום יחסים עם מישהי אחרת (לא מישהי ספציפית) אלא רק למטרת החוויה, להרגיש משהו שונה, וזאת במהלך עיסוי או משהו דומה, עם מישהי נקייה ואסתטית ולא סתם במכון זול או ברחוב. מה דעתך על כך? האם זה דבר נורא כל כך?
תודה על ייעוצך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה? - תגובה
רמי בוכניק09/11/2012שלום לך מיכאל.
אם אתה אוהב את אשתך, אני לא ממש חושב שכדאי לך לקיים יחסים עם מישהיא אחרת וזאת באם ההסכם הבלתי כתוב בינכם מדבר על כך שאתם באים במגע רק אחד עם השנייה.
בגדול אין ממש חדש תחת השמש ואיכות של יחסי מין מושפעת מאד מאהבה ופתיחות בין בני הזוג.
כדאי לך לגוון את יחסי המין שלך עם אשתך, להכניס חוויות חדשות וכיו"ב ודרך זה תגלה חוויות חדשות.
שיהיה בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה החוזה הזוגי ביינכם ?
לימור בנדל11/11/2012היי מיכאל יקר ,
האם שוחחת עם בת הזוג בנושא ?
אחד מערכי הבסיס הכי חשובים במע' יחסים - תקשורת זוגית.
אחרי שנים רבות ביחד , אהבה , זוגיות , ילדים , פיננסים ושיגרע
אנחנו נוטים לחפש אחר ריגושים חיצוניים , לחדש ולרגש לעצמנו
אם רק בכדי להתרגש שוב כי המון זמן כבר לא הרגשנו התרגשות.
אני ממליצה לשוחח עם בת הזוג ולבוא ממקום אוהב ופתוח
להסביר שאתה לא מעוניין בקיום יחסי מין עם אחרת אלא בעיסוי אירוטי.
שיחה פתוחה תגלה לך שאולי גם האישה חפצה אחרי כ"כ הרבה שנים
ביחד במגע וגירוי של גבר אחר מלבדך. כך תוכלו להנות בפתיחות
ללא כל צורך בבגידה. אני מאמינה בכל ליבי כי אין צורך לבגוד
לא באמון ולא פיזית כאשר התקשורת היא פתוחה.
יחד עם זאת , אני ממליצה על ברור מול עצמך מה חסר לך עם אישתך..?
אם התנועה החוצה לעיסוי אירוטי נעה ממקום שלא חסר לך כלום
אלא רק מגע של אישה אחרת - נפלא. אם זה נובע מחוסר זוגי
הייתי ממליצה לא לעשות זאת שכן אז תרגיש ריגשי אשם מאוד
גדולים כי ההתרגשות תהיה מאוד גדולה וכגבר מונוגמי ( ששוכב
רק עם אישה אחת כל חייו ) תרד לתהום יותר גדולה מול בת הזוג
כי החוסר הזה שקיים לך איתה רק ילך ויתדרדר ותרגיש יותר ריחוק ממנה.
אגב , אני מאוד ממליצה על עיסויים כאלו במקום מסודר
ורצוי אצל מנחי טנטרה כי אז החוויה הרבה יותר עוצמתית !!
הכי ממליצה על עיסוי זוגי - ששניכם שותפים לחוויה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התווכחנו כמה חבריםעידו28/10/2012
לימור, מה המצב?
היה לנו ויכוח כזה:
כשגבר מגורה עומד לו, נכון?
וזה גם יכול לבלוט...
אצל אישה כשהיא מגורה ומחורמנת, מה קורה?
אחד מהחברים אמר שהיא מרטיבה למטה,
אחר אמר שהדגדגן נעמד,
והייתה גם דעה שהפיטמות מזדקרות
מי צודק?
והאם מה שקורה באמת בולט כמו שאצל גבר זה בולט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיים הם גם וגם
לימור בנדל29/10/2012אכן כשאישה מגורה היא יכולה
שיעמדו לה הפטמות , שהתחתון יהיה רטוב
ושדם יזרום לדגדגן המגורה
והוא יתנפח ויבלוט החוצה - " יעמוד" .
פטמות מזדקרות ניתן לראות בברור כשהחולצה צמודה
לכל השאר תצטרך לשלוח יד לתוך התחתון ...
( במידה והיא מעוניינת ומסכימה ) .
החיים הם גם וגם .. תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעסיגל21/10/2012
יש לי 2 שאלות בבקשה
1. מה זה אומר שזרע יכול לחיות בגוף האישה 48-72 שעות. לפני או אחרי יום הביוץ?
2. האים יכול להיות חודש שבו לאישה אין ביוץ(מדובר על אישה בגיל 30).?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות הזרע
לימור בנדל29/10/2012זה אומר שהזרע נשאר פעיל
ויכול להתחבר לביצית גם אחרי שגבר שפך
בתוך הנרתיק שלך עד 48-72 שעות אחרי קיום יחסי המין
ולהקלט ליצירת הריון .
הכל יכול להיות בחיים !
יש לבדוק ביוץ בערכת ביוץ
במידה ויש ספק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימור במפגש יחידרוני19/10/2012
את גם ללא ביגוד איך הולך התירגול עי חי או "בכיאילו " במיפגש היחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שחקן למבוגריםאנונימי18/10/2012
שלום ,
אני רוצה לנסות לעבוד בתעשיית הפורנו בחו''ל .
אבל אני תוהה איך אני בכלל מתחיל מכאן ...
איך ליצור קשר עם האנשים הנכונים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחקן בסרטי פורנו
לימור בנדל21/10/2012אנונימי יקר . תסתכל על העטיפה או בסרט עצמו
כתוב מי התסריטאי , הבימאי ומפיק הסרט.
כתוב שמם בגוגל . חקור אחריהם ומצא דרך לפנות
אליהם : מייל , טלפון , קשרים ועוד.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי סוכנים ?
אנונימי21/10/2012תודה לך !
מה לגבי סוכן של שחקני פורנו ?
איך מוצאים כאלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת..
לימור בנדל21/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תקרית מביכהציון18/10/2012
לימור הנפלאה,
אין כמוך את פשוט יודעת הכל על סקס !!
תשמעי מה קרה לי
לפני שבוע הלכתי לעיסוי, עיסוי רגיל שוודי
וזאת הייתה הפעם הראשונה שלי בעיסוי
זה היה מאוד נחמד, לא הרגשתי הנאה
מטורפת כמו שסיפרו לי שזה, אבל בזמן
העיסוי הרגשתי שמתחיל להעמד לי, במיוחד
כשהמעסה נגעה ועיסתה לי את החזה,
זה היה לי מאוד מביך, ולמזלי, בדיוק אז
נגמר הזמן, והיא סיימה את העיסוי, אח"כ
ראיתי בתחתונים טיפות, נראה לי זה של
פריקאם (כאילו pre-cum)
השאלות שלי הם:
א. זה טבעי שיעמוד לי במהלך עיסוי?
המעסות מכירות תופעות כאלה?
אני צריך להתבייש בזה?
ב. מה בכלל גורם לזין לעמוד?
רק מגע? מחשבות על סקס?
הצורך להשתין לפעמים? עייפות?
סתם ככה באמצע היום?
ג. מה זה בדיוק פריקאם?
איך אפשר לשלוט בשפיכה שלו?
קצת הרבה שאלות, אבל אני מאוד סקרן
ואני בטוח שאת תדעי לענות לי על זה
תודה רבה רבה לך
שלך ציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבוכה היא תוצר לוואי פנימי
לימור בנדל21/10/2012ולכן ציון יקר - התחושה ניתנת לשינוי .
במקום מבוכה תוכל לחבר שמחה ואושר לחוויה .
א. זה טבעי שיעמוד לי במהלך עיסוי? מאוד טבעי . יש לחיצות על אזורים מעוררים מינית ולכן זרימת הדם לאזור מואצת ונוצרת זיקפה מבורכת .
המעסות מכירות תופעות כאלה? כן. הן רגילות .
אני צריך להתבייש בזה? לביישנות אין מקום בתהליך כה טבעי , אך אני יכולה להבין שזה קורה , גם זה טבעי להיות במבוכה .
ב. מה בכלל גורם לזין לעמוד? זרימת דם מואצת לשריר .
רק מגע? מחשבות על סקס? הצורך להשתין לפעמים? עייפות?
סתם ככה באמצע היום? גם וגם וגם. כמו כל דבר טבעי שהגוף שלך מגיב אליו .
ג. מה זה בדיוק פריקאם? שפיכה מקדימה. נוזל זרע שיוצא כשאיבר המין עומד. תפקידו האבולוציוני להיות חומר מסכך ראשונה בזמן חדירה לנרתיק.
איך אפשר לשלוט בשפיכה שלו? אי אפשר. זה טבעי .
תודה על שאלות נפלאות ! שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה!!
ציון22/10/2012כרגיל לימור אין כמוך בכל מה שקשור לסקס
ואותך אפשר לשאול בלי להתבייש!!!
המון המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עוניםנירה17/10/2012
אים איברי מיני שלי ושל בן זוגי התחככו ללא חדירה ישנה אפשרות להריון? בין אים גמר ובין אים לא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עונים כי את שואלת את אותה השאלה
לימור בנדל21/10/2012כל כמה שבועות באותו הנוסח ובאותו השם.
ביקשתי ממך לשוחח עם ההורים וגם נתתי תשובתי בעבר.
מוזמנת להסתכל בתשובות הפורום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הביציםציון16/10/2012
שלום לימור,
אני בן 18 וחצי,
מאז שאניט זוכר את עצמי הביצה השמאלית שלי גדולה יותר מהימנית
זה טבעי? צריך לפנות לרופא?
נ.ב
כשאני בפעילות מינית, ואני מגורה, יותר צמודות אחת לשניה
ואז רק אם מביטים מקרוב, רואים שיש הבדל, אבל לפעמים
הביצה השמאלית כאילו יורדת קצת יותר ואז ממש רואים בבירור
שהיא יותר גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל גבר וגודל הביצים שלו
לימור בנדל17/10/2012ציון יקר ,
כל מי שאתה זה מה שהטבע יצר .
בוודאי שזה טבעי שביצה אחת יותר גדולה מהשניה .
ככה גם כל הגוף שלך . אין איבר בגוף שקיים בצמדים
שדומה לצמד שלו .
אצל כל אדם פלג הגוף הימני שונה במראהו מהשמאלי.
אני ממליצה לך לאהוב ולקבל את הגוף שלך ככה כמות שהוא .
תשומת לב יתרה לפרטים כה פעוטים לא תביא אותך
להתענג ממה שהטבע נתן לך .
אני הייתי מפנה תשומת ליבך למגע שאתה חווה
כשנוגעים לך בביצים , לעונג הרב שהן יכולות להעניק לך.
הכל טבעי בחיים . הגוף שלך הוא מן הטבע. תהנה ממנו .
נ.ב רק אם כואב באופן קבוע כאב חד יש מיד לפנות לרופא !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ציון17/10/2012לימור, אין עלייך את מאוד עזרת לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאביעד11/10/2012
מעוניין לדעת האם עיסוי טנטרי יכול לעזור למי שיש שפיכה מוקדמת ואם כן אשמח לקבל המלצות לעיסוי טנטרי מאישה לגבר באיזור ירושלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי טנטרי לא עוזר לכלום
לימור בנדל17/10/2012אביעד , לעיסוי טנטרי אין שום מטרה .
כשמדברים על טנטרה מדברים על היכולת של אדם
להיות מחובר לכאן ועכשיו ללא רצון או מטרה .
לכן אין דבר כזה " עיסוי טנטרי " המונח הזה לא נכון בכלל.
יש נשים מעסות שמשתמשות בו בכדי להוציא יותר כסף
מלקוחות . במקום לקחת 150 ש"ח על עיסוי רגיל הן נותנות
לעיסוי שם " עיסוי טנטרי " עושות לך עיסוי והרפיה ( שפיכה )
בסוף העיסוי וגובות 300-400 ש"ח .
בטנטרה גבר לא !! גומר . לכן גמירה בסוף מפגש = לא טנטרה .
רוצה ללמוד על שפיכה מוקדמת - לך למורה , דקיני , בטנטרה
שעברה הכשרה ומוכרת כמורת דרך לטנטרה .
עליך ללמוד דרכים לעיכוב השפיכה ואת זה לא עושים ע"י עיסוי .
בתום הלימוד אתה מחוייב לתרגל בבית יום, יום כך שתוכל
להפיק תועלת אמיתית מהמפגש וללמד את הגוף שלך להיות
קשוב לעצמו ולגמור בקצב הנכון לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אביעד17/10/2012לימור תודה רבה על ההסבר, תוכלי לתת לי המלצה למורה לטנטרה מאיזור ירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכירה
לימור בנדל21/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכינוי "יפיופה"שירה29/09/2012
מה גורם לגבר בן שישים הגר בשכנות בו אני גרה במקום לקרוא בשמי הוא מכנה אותי "יפיופה, מה נשמע" כבר מעל שנה? הרי הוא בחיים לא יבגוד באשתו ואני לא בבעלי, אז מה בעצם יוצא לו מזה ומדוע מכנה אותי כך????? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר מחזר
לימור בנדל01/10/2012חנית יקרה ,
האנרגיה הגברית נעה על חיזור . גבר נמצא בגבריות שלו כשהוא יודע לראות את היופי בכל אישה הנמצאת לידו ולפרגן לה תוך חיזור אחריה . הוא לא מעוניין להכניס למיטה כל אישה שהוא שולח לך פירגון יתכן ורק נהנה מלראות אישה פורחת עקב המילים הטובות שהוא מפנה לכיוונה .
ובפשטות - אולי לא יודע או שכח את שמך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חנויות מין סליזיותלאה27/09/2012
תמיד החנויות נראות סליזיות מבחוץ ולא מעודדות להיכנס, במיוחד לנשים. אין איזה חנות שהיא כמו בית מרקחת, שלא יסתכלו עליי כמו סוטה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חנויות מין סליזיות
לימור בנדל01/10/2012עמליה אהובה ,
התבוננות בשאלה היא פנימית - לא החוצה !
את חושבת מה שיחשבו עליך .
אני שואבת זאת מהטקסט שלך :
את בחנויות סקס מרגישה סוטה וסליזית .
לא משנה מראה החנות משנה המראה שלך הפנימית .
איך את רואה את עצמך כשאת שם . אני הייתי מנסה
לבדוק בפנים מה מרגיש "זול" אצלך כשאת נכנסת לחנויות מין.
יחד עם זאת אשמח לספר לך על חנויות מין מדהימות
שקיימות בארץ : פנטזי שופ - בעלי המלאכה 13 בת"א
" sisters " בנמל ת"א , " ארוס " בקינג ג'ורג' .
אנשים נפלאים תמצאי בכולם !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה של משרד הבריאותפקיד בריאות15/09/2012
שלום רב,
הייתי מעוניין לדעת מדוע מנהלת הפורום, גב' לימוד בנדל, מציגה עצמה כ"סקסולוגית" כאן ואתרים אחרים באינטרנט, בזמן שאין לה הסמכה של איט''ם של מטפל מינית מוסמכת.
לתשובתכם הכנה אודה,
פ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלה בלה בלה
פקיד בריאות15/09/2012
"...בכל מקרה, גם כאשר מעדיפים לפנות לטיפול במסגרת פרטית, אין להסתפק בתואר "סקסולוג/ית" (שכל אחד יכול להשתמש בו), אלא לבדוק אם המטפל/ת הנם אכן חברים באיט"מ. לפי החוק בישראל רשאי לטפל באדם אחד מהבאים: עובד סוציאלי רופא או פסיכולוג קליני.
התואר סקסולוג שקול ליועץ לענייני מין, שאיננו בהכרח מורשה/מוכשר לטיפול באנשים."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר כבוד ???
לימור בנדל15/09/2012מה קרה ?? לאן הגעת ??
מה עשיתי לך שאת/ה כ"כ זועם/ת ??
מה בכל מה שכתבתי מאפשר לך לפנות אלי בצורה כזו ?
" פקיד בריאות " לא מדבר ככה .
ככה מדבר אדם חסר כבוד .
ענית לעצמך תשובה אז למה לפנות בשאלה אלי ??
" בתואר "סקסולוג/ית" = שכל אחד יכול להשתמש בו ..."
" תואר סקסולוג שקול ליועץ לענייני מין "
בול התשובה לשאלה הראשונה שלך . אם התשובה בידך
מדוע להפנות אותה אלי ??? או לכל גורם אחר באתר הזה ??
אם אני מוכשרת לעסוק במקצוע הייעוץ המיני - רק אדם שנפגש
איתי ונכנס לתהליך אצלי יכול להעיד . כל אחד רשאי לדעתו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לימור בנדל15/09/2012לא הכרתי את הדף הזה ומעולם לא ראיתי מה כתוב בו .
התשובות בדף הן לא תשובות שלי ואני אפנה לבעלי הדף .
אני הפרזנטורית של החברה וצולמתי לסירטונים רבים שלהם
יחד עם זאת לא אני כתבתי את תוכן הדף .
ושוב אחזור על המונח סקסולוגית = יועצת לעינייני מיניות
כיועצת יש לי הסמכה מלימודי הרבים והשונים הן אוניברסיטאים
והן לימודים מקצועיים אחרים בתחום המעניקים תעודות הסמכה .
כל התעודות בבית רוצה לקפוץ אלי ?
את/ה לא מכיר/ה אותי ומעולם לא פנית לשיחה למולי .
ההתיימרות שלך לקרוא לי לא אמיתית , לא מוסרית ולא מוסמכת
מעידה המון מול מי אני משוחחת כעת .
אחד החוקים הגדולים בתחום הפסיכולוגיה הינו
" חוק המראות " - מה שאני רואה באחר קיים בי.
עצם הדיון שלך בנושא אמיתיות , כנות ומוסר
אני מזמינה אותך להתבונן פנימה :
מה באמת מפריע לך ? אני ? או החיים שלך
שמלאים בשקרים , חוסר אמיתות , חוסר מוסריות ??
אבני הבסיס עליהם אני חיה הם כבוד , אמת ויושרה
הכל פתוח , גלוי ונכתב . אחרת חיי לא היו כפי שהם היום
ולא הייתי מורת דרך לאנשים שבוחרים בי כמורה ויועצת.
אז את/ה אל תבחר/י לבוא אלי לייעוץ, אל תקרא/י מאמרי ,
אל תכנס/י לפורום לקרוא תשובותי וזהו.
זה בסדר גמור . את/ה לא חייב/ת .
אף אחד לא מכריח ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור היקרה והמקסימה
בעילום שם18/09/2012הצטערתי לקרוא את ההתקפה עלייך.
לדעתי את אישה יקרה ומקסימה, ואני מעריך את תשובותיך הטובות.
אין לי מושג אם המתקיף צודק מבחינה בירוקרטית, אבל לא אהבתי את חוסר הכבוד וגסות הרוח כלפייך. אפילו קצת נפגעתי בשמך.
יש דרך ראויה להתבטא.
האלף - בית של להיות בן אדם, זה להגין כבוד לזולת, ולא לתקוף אותו כפי שעשו לך.
אוהב אותך, ומאחל לך שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה איש יקר
לימור בנדל18/09/2012אין צורך להפגע מדברים שאינם נכונים .
בתשומת לב - אנו נפגעים זה רק ממשהו
שנוגע לנו במיתר פנימי רופף
שממילא אנחנו חוששים בגלל נושא כזה או אחר.
הוא לא נגע אצלי בשום מיתר רופף
כי אני מטורפת על מיניות , חיה ונושמת תשוקה
כבר 10 שנים ואמשיך לעסוק בנושא שנים רבות...
ושום אדם בעולם לא יוכל לעצור אותי
מלהיות בדרך אל ..
אני מאמינה גדולה במה שאמור להיות - קורה.
כנראה הייתי אמורה להגיע לאתר הזה ולראות
שימוש לא נכון בשמי - וזו היתה הדרך להגיע לשם.
אז לפעמים נגיע ויהיה בטוב ולפעמים לא..
הכל בחיים זה למידה גדולה .
טוב יאללה אני מרגישה כבר כמו
עוגיית מזל סינית עם כל המשפטים האלה.
חג שמייח ושנה נפלאה לך איש מתוק !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעוד 24 שעות שרשור זה ישמיד את עצמו
לימור בנדל18/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה להתנסותעמי06/09/2012
שלום,אני גבר בן 38 שמבקש להתנסות ולטעום מהעולם הטנטרי. ראיתי הרבה סרטונים ברשת האינטרנט בנושא העיסוי הטנטרי והדבר נראה לי מדהים. האם אתם מכירים מעסה (בת) אשר יכולה להביא אותי לרמות חוויה גבוהות כמו שרואים בסרטונים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להתנסות - תגובה
רמי בוכניק07/09/2012יש באזור חיפה את מיכה וטל ואתה יכול לברר איתם, אתה גם יכול לשוחח כמובן עם לימור מנהלת הפורום, יש מטפלת בשם מרינה שאותה אני לא מכיר אישית .
שיהיה בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לימור
עמי07/09/2012אפשר לקבל פרטים באיזור המרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי שמכירה !
לימור בנדל15/09/2012אני חושבת שהכי הרבה מפרגנים ל" לי רוז "
הבנתי מרבים מהמטופלים שמגיעים אלי
שהיא עושה עיסוי טנטרי מדהים !!
כמו כן תוכל לפנות באזור המרכז לראקל גם היא מיוחדת במינה .
אם תצליח להגיע אליה גם מרינה מצויינת אך
נדיר שמצליחים לתפוס אותה כי היא לא זמינה כשתי האחרות .
לא אוכל לכתוב כאן קישור וטלפונים כי בעלי האתר לא מרשים
אבל אתה יכול לעשות " google " על השמות + עיסוי טנטרי
ומיד תגיע לאתר של 2 הבנות הראשונות .
תהנה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מעיקה ומציקה12305/09/2012
מה ההבדל בין סטיה מינית למשיכה מינית? מי קובע מה לגיטימי? מה הם הגבולות?
האם פורנוגרפיה היא עניין של גאוגרפיה? מה בין פראפילה לסטייה וכו. למשל פוט פאטיש.
תודה מראש.
נ.ב,
אולי ניסחתי שאלתי בצורה הומוריסטית סרקסטית,
אך זה נושא שהיתי שמח ולו לתגובה אחת רצינית קצרה ועניינית מצדכם.
אני פוט פאטישיסט, ובמגזר אליו אני משתייך זה נחשב לסטייה וממש לא קל לי עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות אישיים
לימור בנדל01/10/2012123 יקר ,
אתה האדם היחיד שקובע מה לגיטימי - עבורך.
היחיד שיכול להחליט מה נכון עבורו , מתי נכון עבורו
ועם מי נכון עבורו . טנטרה מלמד אדם להיות קשוב לעצמו ,
לרצונותיו , לצרכיו האישיים ובעיקר לגבולותיו .
אתה תחליט מהי סטיה מינית עבורך .
אתה מרגיש למי אתה נמשך .
אתה קובע מה לגיטימי .
אתה קובע מה הגבולות הנכונים לך.
יחד עם זאת הצצה החוצה תאפשר לך להבין את הגבולות והנורמות
החברתיות הקיימות סביבך. כל מה שאתה נדרש לו זה
תשומת לב מלאה למה הם הגבולות של האדם שנמצא מולך
לכבד אותם במלואם , תוך הקשבה מלאה לצד השני ולעצמך .
אדם הקשוב לעצמו בצורה אוטנטית ומלאה יכול להיות
קשוב לחלוטין למי שהוא בא איתו בקשר ומגע
ולאפשר לשני הצדדים להיות במלואם במפגש ביינהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)