פורום טנטרה, מיניות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףף
    יעל
    08/08/2013

כאשר קיימתי יחסים עים בן זוגי הוא חדר אלי עים קונדום ולאחר כמה דק' הוא הפסיק והתחיל לרדת לי. ונשאר עים הקונדום עליו ועים אותו קונדום חדר אליי שוב וגמר בפנים אבל בקונדום האים זה בסדר שהוא נשאר עים אותו קונדום וגם שגמר בפנים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףף

הוספת תגובה

תמונה

• דחוףףף - תגובה

לימור בנדל
    11/09/2013

אם לקונדום לא קרה כלום והוא נשאר בשלמותו - הכל נפלא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חוסר סיפוק
    זאב
    09/09/2013

כשאני מקבל זיקפה פתאום או עקב גרוי , מתקרב לאשתי , למרות שאנו חיים וקשורים אחד לשני ויש לנו ילדים , כשאני מנסה להתקרב לאשתי הזיקפה יורדת ואין לי שוב חשק .

האם ניתן לעשות משהו בעניין -אני רוצה לציין שאשתי מעולם לא הייתה סקסית , היא אישה מצוינת אמא טובה ולא מכוערת , אך לא מאהבת ואני מפנטז כל הזמן על איזו דרך אחרת להגיע לסיפוק
    בתודה זאב

לקביעת תור
    סגירה
    חוסר סיפוק

הוספת תגובה

תמונה

• דחוףף בבקשה
    נירה
    09/08/2013

האים ישנה אפשרות כזו שבקונדום תקין יהיה חור קטן והגבר לא ישים לב? ובכללי אם היה חור הקונדום חייב להיקרע? ושאלה שנייה: כאשר קיימתי יחסים היינו עים קונדום הוא לא נקרע אך בכל זאת יש לי פחד. לאחר שבן זוגי גמר בקונדום וזרק אותו לאחר כמה דק' הסתכלתי וראיתי שעדיין יש בו נוזל זה אומר שזה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה
    דחוףף בבקשה

הוספת תגובה

תמונה

• התאמת גלולות

לימור בנדל
    24/08/2013

נירה יקרה ,
    גשי עם אמא או לכי בעצמך והתאימי לעצמך גלולות / מדבקות .
    בתוך הקונדום יש קוטל זרע - רב הסיכויים שלא יווצר הריון,
    אך בכדי להקטין את חששותייך - התאימי לעצמך מניעת הריון
    הנכונה עבורך , בצעו בדיקות למחלות מין ואם הכל תקין
    ניתן בכיף לוותר על הקונדום .

פחד הוא המון מחשבות שליליות שהכנסת לעצמך לראש,
    את תמיד יכולה לחשוב אחרת בכדי להוציא את הפחד.

בהצלחה , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• התככות
    שרית
    20/08/2013

אם איבר מינו של הגבר בעת גירוי מיני התכככו אחד בשני(של האישה) ללא חדירה לכמה שניות יש מצב להריון? הגבר לא גמר והייתי שבוע לפני שאני אמורה לקבל?

לקביעת תור
    סגירה
    התככות

הוספת תגובה

תמונה

• איך נכנסים להריון

לימור בנדל
    22/08/2013

בבקשה ממך. אם את בוגרת מספיק
    בכדי לחכך אברי מין אני מזמינה אותך לשבת יחד עם
    הורייך ולבקש מהם הדרכה ולשמוע על הדרך
    בה באים ילדים לעולם ואיך נוצר הריון.

ממה שאת מתארת לא היה חיבור
    בין הזרע לבייצית ולכן אין כאן אופציה של כניסה להריון.

פני להורים או לאחות בית הספר .
    בהצלחה , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• החדרת עצבעות לנרתיק
    יוליה
    30/07/2013

כואב לי כשהחבר שלי מחדיר לי עצבעות לנרתיק למה זה ומה אפשר לעשות ממש כואב....

לקביעת תור
    סגירה
    החדרת עצבעות לנרתיק

הוספת תגובה

תמונה

• כאבים בחדירה

לימור בנדל
    01/08/2013

יוליה יקרה ,
    ניתן גם ללכת לבדיקה אצל גנקולוג/רופאת נשים
    שיבדקו אם הכל תקין בפתח הנרתיק .

יחד עם זאת הייתי בודקת איתך מוכנות נפשית לקיום יחסי מין.
    כאבים בחדירה לעיתים מאפיינים נשים שעדיין לא מוכנות
    ריגשית לסקס ולכם כשמחדירים לנרתיק אצבע / איבר מין
    השרירים בפתח הנרתיק מכווצים והן חשות כאב בגלל
    שכל האזור סגור ומכווץ . הייתי ממליצה על משחק מקדים רחב
    שלא יכלול חדירה במשך 3 שבועות ורק אז כשאת נינוחה ורגועה
    להתחיל אחרי משחק מקדים נינוח ורגוע להחדיר אצבע.

לא מומלץ שמגע החדירה יהיה ראשוני אצלך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שפיכה נשית ואורגזמה
    מור
    11/07/2013

שלום,
    אני חווה שפיכה נשית כשבן זוגי מחדיר לי אצבעות. הוא עושה את זה ממש טוב ואני חווה את השפיכה תוך דקות ספורות. אך זה לא מרגיש כמו אורגזמה. מנגד, אני לא מצליחה לגמור אף פעם לא איתו (והוא הסקס הכי מדהים שהיה לי?) ולא עם אחרים שהיו, רק באוננות. איך פותרים את הנושא?

לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה נשית ואורגזמה

הוספת תגובה

תמונה

• איך לגמור עם בן זוגי

לימור בנדל
    12/07/2013

מור יקרה ,
    אכן יש נשים שחוות שפיכה נשית ללא אורגזמה ויש שאחרי אורגזמה חוות את השפיכה הנשית. עולם השפיכה הנשית עדיין נמצא במחקרים רפואיים ויש דברים שעדיין לא ניתנה עליהם דעת המחקר אך ידועים לו וזה אחד מהם.

נשים שלא מצליחות לגמור עם בן זוגן ( קבוע או סטוץ ) לעיתים נמצאות בפחד מאיבוד שליטה לצד בן הזוג. הן מפחדות ( לפעמים בתת המודע ) להראות מגוחך - אולי הפרצוף האורגזמתי שלי יחשב מכוער עבורו , הן מפחדות שאולי הגוף שלהן ירעד ואז הן יראו מגוחך , הן מפחדות לאבד שליטה לבכות או לצחוק בכל רם מידיי ואז זה יפגע בבן הזוג חלילה. נשים שכאלה פשוט מאוד ביקורתיות כלפי העצמן - הביטחון העצמי שלהן לא ממש חזק והן תלויות באיך אחרים תופסים אותם או איך הן מצטיירות בעיניי בן זוגן. חשוב להן " מה יגידו " . אם את אוהבת את בן זוגך אני ממליצה על תהליך של התמסרות. התבונני בעיניים שלו . תסמכי עליו שהוא יאהב אותך בכל מצב. תתחילי קודם כל בלאונן לעצמך מולו ולגמור לו מול העיניים. להיות לצידו כשאת עצמך מביא אותך לאורגזמה. אל דאגה - הוא ישמח מאוד וזה בכלל לא יפגע בו. הוא מאוד יהנה להיות צופה ולהתענג על המראה שלך גומרת . לאחר מכן אפשרי לו לאונן לך ולהביא אותך לגמירה מהיד שלו ובזמן הזה שחררי. תני לעצמך להוציא קולות , תתרכזי בנשימות שלך ולא בשיחות שיש לך עם עצמך בראש - הן בטוח יחסמו את האורגזמה המיוחלת . בהצלחה אהובה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פרטנר עייף פיזית
    שרית
    23/05/2013

שלום,
    אני שוכבת עם מישהו שאני מאוד אוהבת, והסקס מצויין, אבל בשנה האחרונה הוא הזניח את עצמו לא מתעמל, עלה במשקל, מעשן יותר והוא מתעייף מהר. הוא ממש מותש. הוא מנסה לעמוד בקצב שלי (אני מאוד ספורטיבית) ומתקשה וצר לי עליו, למרות זאת אגב אני דיין ממש נהנית איתו. יש דרך לעזור לו לו, ולהקל עליו בלי להכנס לנושא ההקפדה על אורח חיים בריא? הוא לא במצב לשמוע על זה כעת. אגב, אני מאוד פעילה בסקס, משנים תנוחות הרבה, כך שאין לי בעיה עם זה. אבל הוא הכי אוהב את התנוחה המסיונרית והיא מקשה עליו כמובן לאורך זמן.

לקביעת תור
    סגירה
    פרטנר עייף פיזית

הוספת תגובה

תמונה

• היי

גבריאל
    29/05/2013

אז אולי זה הזמן לנסות משהוא רענן יותר!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פרטנר עייף פיזית - מתוך בחירה ?

לימור בנדל
    13/06/2013

שרית יקרה ,

אני ממליצה לך מאוד להיות מעוררת השראה עבורו.
    תהיי מורת דרך - משמע תספרי לו כמה היה לך כיף להתעמל , איזה כיף זה לאכול בריא , דברי על האנרגיות שלך , תראי לו את שימחת החיים שבך .
    באופן טבעי זה מהדהד לבן הזוג ואז הוא גם נדבק בזה . כי טוב לך וגם הוא רוצה שיהיה לו טוב. ביקורת ואמירות " למה אתה לא עושה כושר " " זה לא בריא לעשן / משקל עודף " וכאלה רק יגרמו לו ההפך. אדם שמרגיש כי שופטים אותו יכול לעבור תהליך הפוך לחלוטין של המנעות והסגרות.

האם עובר משהו על הבחור שלך ? משבר גיל / בעיות בעבודה / לחצים וכד' ? לעיתים עייפות וחוסר נמרצות קורים בגלל בעיות של החיים שאין לנו כלים להתמודד איתם . האם את קשובה לו למה שעובר עליו או רואה בו רק בובת המין לסיפוק הצרכים המיניים שלך ? האם הוא גם חבר ובן זוג מעבר ליכולות שלו בסקס ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה ללימור בנדל -לגבי שפיכה נשית .
    האבירה
    12/06/2013

שלום לימור
    אני גומרת מנקודת הג"י בחדירה עם דילדו ובעזרת מגע חיצוני
    ותמיד יש לי תחושה כאילו בא לי יותר ,
    להשפריץ מתוכי נוזל שלא יוצא ..
    ורציתי לדעת האם זה אפשרי ?
    האם זאת החוויה הזאת בדיוק שנשים חוות שנקראת שפיכה נשית ?
    ואם כן ,אני ממש רוצה לחוות את זה .
    תודה

הוספת תגובה

תמונה

• חשק מיני
    לי
    12/05/2013

אני וחבר שלי בזוגיות טובה שנמשכת כמעט שנה. בתחילת הקשר יחסי המין שלנו היו טובים, אולם בחודשים האחרונים אני הרבה פעמים "יבשה", ולעתים רבות חווה אי נוחות במהלך הסקס. אנו משתמשים לעתים בחומרים שעוזרים, אבל זה לא תמיד מספיק.

בנוסף, על אף שחוויתי אורגזמה פעמיים בקשרים קודמים, לא הצלחתי לחוות עם בן הזוג הנוכחי שלי אורגזמה. ואני קצת מרגישה שמשהו אצלי חסום מהבחינה הזו.

כיצד אפשר לשפר את המצב?

לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

תמונה

• נסי אותי. אסור לך לוותר....

אלי קופטר
    29/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• VRHUI
    נירה
    10/05/2013

אני קיימתי יחסי מין עים קונדום ואני בלי גלולות בגלל שפחדתי לקחתי פוסטינור לאחר 10 שעות בערך. שאלותי הם: האים ניתן לסמוך על הקונדום כאמצעי מניעה יעיל כי הרי אומרים שזה לא יעיל ב100%? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    VRHUI

הוספת תגובה

תמונה

• שימוש בקונדום

לימור בנדל
    12/05/2013

מיטל יקרה ,
    קונדום שומר ב 99% . אין דבר כזה 100% מכיוון שתמיד
    יכול להיקרע הקונדום אבל זה ממש נדיר ואף חברה
    לא תתן לך 100% אחריות על המוצר שלה במקרה כזה .

אכן ניתן לסמוך על קונדום כאמצעי מניעה בטוח.
    כל הכבוד על האחריות ! לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חרטה ושמה " טנטרה " ..
    טל
    07/05/2013

כל הטרנד החדש{ יחסית חדש) שיצא 'טנטרה'. במקום לקרוא לילד בשמו סקס. נכון כשאין ריגושים אז אין כלום.. אבל ללכת לטנטרית עם השמות המטומטים שלהם. דקה דקיני וקשקושים למיניהם . חבל על הכסף. אני הייתי אצל אחת רובם מעל גיל 45 ואיך שהם נראות בא לך להקיא. עדיף ללכת למישהי צעירה שגם תעשה לך אווירה ובסוף תגיע איתה לסקס, אבל למתוח אותך עם נשימות ועם קולות של חזיר בר( ככה שמעתי אותה) לא יוצא מזה כלום תאמינו לי.. ואותה אחת שיש לה מכון לטיפולי סרוגייט שזה גם חרטה.. פשוט עובדים על אנשים תמימים ומסכנים. עד כדי כך שזה מגיע לכ- 30000 אלף ₪. אני ב"ה לא הייתי שם . אבל כואב לי על אותם מסכנים שעובדים עליהם שכאילו מדובר בעולמות רוחניים שלא היינו שם. תתעוררו חברים תתחילו לקרוא לילד בשמו.. זה מסאז' ארוטי זה סקס בסדר.. אבל מספיק עם החרטה של הטנטרה עם נשים מבוגרות ומכוערות שלוקחות הרבה כסף.

לקביעת תור
    סגירה
    חרטה ושמה " טנטרה " ..

הוספת תגובה

תמונה

• צודק 50% ולא צודק 50%

לימור בנדל
    07/05/2013

טל ברשותך העלאתי את השאלה כשאלה נפרדת
    ולא כחלק משירשור אחר כי המון דברים ממה שכתבת כל כך חשובים !!

טנטרה זה לא טרנד , טנטרה זו דרך חיים .
    אני כותבת לך גם כמטפלת זוגית וסקסולוגית עם ראש על הכתפיים
    וגם כמטפלת טנטרית רוחנית שעברה הכשרה מלאה בכדי להקרא " דקיני " .

אתה טועה בגישה שלך אבל אני מכירה המון אנשים שחושבים כמוך
    וזה לא בגללך , זה הודות להמון חוסר הבנה בנושא והטעייה .
    אני הולכת לכתוב הכל בצורה מאוד מסודרת גם בשבילך
    וגם לקוראים הנוספים שלא מבינים במה מדובר כשכותבים " טנטרה ".

טנטרה - הטנטרה המודרנית (הנאו-טנטרה) היא דרך מופלאה לכל אדם, שעושה שימוש בקוטביות הגברית-נשית (שגורמת למשיכה גדולה ועונג - כמו גם לייסורים) כהזדמנות להרחבת התודעה וגדילה אישית וזוגית. הטנטרה היא תורה שבניגוד לדתות המסורתיות שעוסקות בעיקר באיסורים מוסריים, רואה בשמחת החיים ובשפע דרך להתפתחות וגדילה רוחנית. הטנטרה עוסקת באהבה, במיניות ובאינטימיות כדרך למפגש עם האלוהי. היא עושה זאת ע"י הפגשת הניגודים: היא לוקחת את האור לתוך החושך, את הקודש לחול ומערבבת את הגבריות והנשיות לכדי סך-הכול שגדול מסכום מרכיביו... אתר טנטרה .

דקה / דקיני - פרושו רקדנ/ית שמיים . הכוונה היא למורה או מדריכה
    שעברו הכשרה והסמכה מסודרת באומנות הטנטרה
    מדריכים ומורים אלו יכולים ללמד אנשים אחרים שמעוניינים ללמוד
    ולחיות בדרך חיים טנטרית המאפשרת להם להיות באיכות חיים אחרת
    בכל אספקט חיים : זוגיות , אהבה וקבלה עצמית , טיפול בבעיות מיניות
    כגון שפיכה מוקדמת , חוסר אורגזמות , בעיות אינטימיות ועוד...

בדרך הטנטרה מלמדים שיש לקבל כל אדם ככה , כמות שהוא בלי דיאלוג
    ,ביקורת או שיפוט על הגובה שלו , המשקל שלו , היופי או הגיל שלו.
    אכן קבלה ללא תנאי של האחר היא דרגה מאוד גבוהה של אהבה
    אך אנו כמנחי טנטרה עוברים הכשרה שמאפשרת לנו להנחות ולהיות
    בתירגול עם כל מי שמעוניין ללא דופי ובקבלה ללא תנאי .

נשימות טנטריות , מדיטציות ושימוש בדמיון הם מהות הטנטרה .
    התהליכים בטנטרה הם תהליכים אנרגתיים . הנשימה היא נשימה
    מודעת = עם קול . נשימה שכזו עוזרת לאדם להתרחב , להיות נוכח
    לגוף שלו ולתהליך שהוא עובר . נשימות מאפשרות למודרך להוביל
    את האנרגיה המינית מצקרות הבסיס לצקרות העליונות ( אם תרצה
    שארחיב ואתה לא מבין את המונחים שכתבתי - ארחיב ) .
    החיבור הבסיסי הוא חיבור צקרת המין , הבסיס , השורש לצקרת
    הלב והגרון ומשם לעין השלישית . מעברים אלו מאפשרים לנו
    כנשים ולכם גברים ללמוד להגיע לאינטימיות גבוהה ומיניות מטורפת !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• היי
    רן
    05/05/2013

הי לימור רציתי לשאול לדעתך כי אני לא רוצה לחשוב שאני מבין משהוא ולא כך הוא הדבר. אני מאד חושק במטפלת שלי סוג של פסיכולוגית ושיטת טיפול בציור.אמרתי לה דברים במפגשים קודמים וגם בשיחת פל', ואי אפשר לחשוב אחרת שאני חושק בה וחושב עלהה בסיטואציות מיניות.היא במין כאילו חוסר שימת דגש על העינין אמרה שנעשה הפסקה וכך היה .לאחר חודש נקבעה לנו פגישה נוספת אך היא לא יכלה להשאר להרבה זמן וןחזרה ושוב חזרה שאני נראה טוב ומצוין, והיא ממש מתנצלת שאינה יכולה לשוחח איתי כי היתה טעות בקביעת הפגישה ויש לה כרגע קבוצת וזה באמת היה נכון מיד הגיעו נשים.אני פוחד לגשת ישר לעינין כי אולי היא לא בעינין כלל. את יכולה לומר לי מה עלי לעשות .על הפאן האטי שבעינין היא מזמן דילגה והאם לדעתך זה רק עינין שגם היא לא יודעת איך להתנהג ומה לעשות?תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

תמונה

• היי - תגובה

רמי בוכניק
    05/05/2013

שלום לך,
    במהלך טיפולים קורה לא פעם שהמטופל מתאהב בדמות המטפלת שהרי בטיפול אנחנו משתפים וזה אוטומטית יוצר קירבה. החכמה בטיפול (כדי שהוא יהיה אפקטיבי) לשמור על דיסטנס ועל גבולות. אתה יכול להעלות מול המטפלת את התחושות שלך.אני לא חושב שהיא דילגה על הענין כי היא לא יודעת מה לעשות אלא שאתה חווה חוויה שקשורה לטיפול ולחיבור הרגשי שנוצר בטיפול.
    מוזמן בכל מקרה להעלות את רגשותיך במסגרת מפגש טיפולי איתה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• היי - תגובה

רמי בוכניק
    05/05/2013

שלום לך,
    במהלך טיפולים קורה לא פעם שהמטופל מתאהב בדמות המטפלת שהרי בטיפול אנחנו משתפים וזה אוטומטית יוצר קירבה. החכמה בטיפול (כדי שהוא יהיה אפקטיבי) לשמור על דיסטנס ועל גבולות. אתה יכול להעלות מול המטפלת את התחושות שלך.אני לא חושב שהיא דילגה על הענין כי היא לא יודעת מה לעשות אלא שאתה חווה חוויה שקשורה לטיפול ולחיבור הרגשי שנוצר בטיפול.
    מוזמן בכל מקרה להעלות את רגשותיך במסגרת מפגש טיפולי איתה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הי

רן
    05/05/2013

רמי תודה אעשה זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בקר טוב

רן
    06/05/2013

רמי שלום , רציתי לשאול האם זה היה נכון מצד המטפלת להתקשר לאישתי ולבקש שתהיה נוכחת, לא בפגישה אך בביתה בזמן המפגש עימי.בעקבות כך אני חושב להפסיק את הטיפול אצלה האם נכון.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• חיסיון לקוח

לימור בנדל
    07/05/2013

רן יקר ,
    אכן עמיתי , רמי , צודק ב100% בתשובתו אליך.

אנחנו כמטפלים מחוייבים לחיסיון לקוח/ה .
    לכן גם אם יש למטופל שלנו בת זוג לא נוכל לעשות
    משהו ללא ידיעת הלקוח ובאישורו .

אני מתארת לעצמי שאם המטפלת התקשרה לבת הזוג שלך
    ראשית , היא קיבלה ממך את מס' הטלפון שלה
    ושנית היא קיבלה את אישורך לשוחח איתה .

בהמשך למה שכתבת שוב אני חוזרת על תשובתו של רמי
    עליך לשוחח מול המטפלת ולשאול מדוע יזמה שיחה לאישתך
    מה המניע ? מדוע נוכחות אישתך חשובה ?

בהצלחה , לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• טנטרה לנשים
    ליאת
    28/04/2013

הי,
    אני אישה נשואה ומעוניינת להעניק לחברתי שמתגרשת, טיפול טנטרי מאישה בלבד. האם קיימת אפשרות כזו אצלך? עד כה ראיתי רק גברים המטפלים בנשים...

לקביעת תור
    סגירה
    טנטרה לנשים

הוספת תגובה

תמונה

• שאלה
    הילה
    28/04/2013

הי,
    אני ובעלי נמצאים במשבר בנשואין שלנו, ואנחנו בטיפול כרגע אצל מטפל מצוין.
    לדעתי, שנינו יכולים למצוא תועלת רבה בטיפול טנטרי, בגלל סיבות שונות שלא אפרט כאן. אבל..לא הייתי רוצה שהטיפול יהיה זוגי, אלא בנפרד. האם זה אפשרי? עוד לא העליתי את האפשרות בפניו, אבל לדעתי הוא עשוי להסכים. האם זו אפשרות מבחינתך? האם אפשר לטפל בבני זוג כל אחד בנפרד?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

תמונה

• טנטרה כטיפול תומך יעוץ זוגי

לימור בנדל
    29/04/2013

הילה יקרה ,
    כל הכבוד על העבודה הזוגית המשותפת שלכם.
    זה נפלא שהבנת שטיפול טנטרה יכול להועיל לתהליך שלכם.

יחד עם זאת - אין חוקים בקשר לאופן שבו מגיעים לטיפול .
    הכל תלוי סיטואציה ורצון של הזוג ביחד וכל אחד מבני הזוג בנפרד.

אציין מס' דברים שאולי יעזרו לך להבין את כוונתי :

אם יש בעיה של קבלה עצמית , ערך עצמי , ביטחון עצמי נמוך או בעיה מינית אישית אכן ניתן להגיע לטיפול לבד כל אחד בנפרד . אבל.. אם יש לכם או לאחד מכם בעיה באינטימיות הזוגית או בעיות מיניות משותפות כגון פערים במיניות שמקלקלים לכם את החיבור המיני אני הייתי ממליצה לעשות שיעורי טנטרה משותפים.

אם לכם יש בעיה להסתכל זה לזו בעיניים , לא אוהבים את המגע שבן / בת הזוג מעניקים לכם , מקצבי עשיית אהבה שונים ועוד.. לתרגל עם מורה לטנטרה זה ממש לא פיתרון עבורכם שכן עליכם לעבוד זה מול זו ולא מול אדם אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• היייי לימור
    רן
    12/04/2013

רציתי לשאול האם במסגרת העיסוק שלך ניתן לקבוע ולהיפגש על מנת ללמוד דברים חדשים שדי מענינים אותי בעקבות דברים שמעלים כותבים כאן.תודה

לקביעת תור
    סגירה
    היייי לימור

הוספת תגובה

תמונה