מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףפרח16/04/2014
אים איברי מיני שלי ושל בן זוגי התחככו ללא חדירה ישנה אפשרות כך להריון? ושאלה שנייה במקרה והוא גמר באותו מצב גם ללא חדירה והייתי בזמן ביוץ יש אפשרות שזרע יגיע לנרתיק? לפני שגבר גומר, יש טיפות של נוזל שמופרשות מאיבר מינו. בטיפות האלה יש זרע להבנתי.בגלל זה נלחצתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשךךך
פרח17/04/2014כאילו הוא יכול עדיין לשפשף והקונדום ישאר עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסיםדנה20/03/2014
הי
אני בת ארבעים.נשואה 15 שנה,בעלי הוא הראשון שלי .בזמן האחרון אני לא נמשכת אילו בכלל.אני נמשכת לגברים אחרים שסובבים סביבי (עבודה,חברים).אני נמנעת מסקס עם בעלי בכוונה ואני מרגישה על סף פיצוץ.מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוקה..
דנה20/03/2014תודה על ההתיחסות.זה נכון,אני נמצאת עם עצמי לרוב,אבל אני זקוקה להרגיש,צריכה את החיבוק שאחרי,צריכה את הבן זוג.את התשוקה.פעם הלכנו לעיסוי טנטרי - זוגי.היה ממש כיף,אבל זה לא החזיק הרבה זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא גומרקרן15/03/2014
בן זוגי ואני מקיימים יחסי מין קרוב לשנה אחרי היכרות של חודש והיחסים טובים ורציניים מאוד
העניין שלאחרונה מוזר לי זה לחשוב להיות עם אותו גבר כל החיים. גם מבחינה מינית. יש בינינו תקשורת פתוחה בנושא של סקס
הענין שמטריד שהוא לא גומר מצד אחד זו יכולת טנטרית וכיף להיות עם גבר שלא גומר מהר או נלחץ מזה. הוא אומר שזה ככה כי הוא יכול לגמור רק מסקס מלא ואני לא רוצה שגבר יגמור בפנים בלי קונדום. ואנח ו בלי כי זה מוריד את ההנאה. אני נוטלת גלולות אבל עדייו לא מוכנה
מעבר לזה שלפעמים אני רוצה לראות את הגבר שלי מתפוצץ תרתיי משמע בזכותי
הסקס ארוך מאוד ואני גומרת רק כשאני מוציאה אותו. . או אם הוא מאבד זקפה דבר שלפעמים קורה וגם אחרי זמן כלשהו
איך לנצל את חוסר הגמירה להנאה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשביל מה לגמור ?
לימור בנדל19/03/2014היי קרן ,
העלאת כמה סוגיות וכתבת בצורה לא ברורה .
ראשית העלאת את עניין המונוגמיה - " העניין שלאחרונה מוזר לי זה לחשוב להיות עם אותו גבר כל החיים. גם מבחינה מינית.". מה מוזר בזה ? מה האתגר עבורך במע' יחסים עם גבר אחד כל החיים ?
שנית הצפת את נושא של הגמירה והקונדום בצורה לא בהירה בכלל. את מספרת שהוא לא גומר בגלל שימוש בקונדום כי הוא גומר רק מסקס מלא ומצד שני את כותבת שאתם לא משתמשים בקונדום כי את על גלולות וקונדום מוריד את ההנאה. ממה שהצלחתי להבין את מחברת הנאה לגמירה ולכן אם אין גמירה = אין הנאה.
מה באמת מפריע לך ???
עבורי מיניות היא מסע מענג של החושים. ההנאה היא מהדרך ולא מהתוצאה הריגעית הזו של אורגזמה. איך להנות מחוסר גמירה - פשוט להנות. להנות מתחושת החדירה אליך, להנות מהריח שלו, מהמגע שלו, מהטעם שלו. לא לחשוב על התוצאה של האורגזמה והשפיכה. להתענג מלהסתכל לו בעיניים שהוא חודר אלייך, להתעורר מינית מהחיבור ביינכם. יש שם כל כך הרבה ... לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווחפרח24/02/2014
שלום רב
למה אמורים להשאיר רווח בקצה הקונדום שששמים אותו?
יש מצב לשים אותו גם בלי רווח? ושאלה שנייה בן זוגי כנראה לא עשה "מקום" אבל הוא גמר בקונדום והוא לא נקרע או משהו. זה בסדר? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווח - תגובה
לימור בנדל02/03/2014הכל בסדר גמור.
התנהגתם מצויין עם הקונדום.
לקונדום עצמו יש מקום בכיפה שקולט את הזרע.
המשיכו להיות אחראיים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב בבקשהפרח18/02/2014
שלום רב הנני בחורה בת 31, קיימתי יחסים שבוע לפני מועד המחזור ואני בלי גלולות היינו עם קונדום, שאלתי היא אני שמעתי שצריך לצאת מיד לאחר הגמירה כדי שטיפות לא יישפכו. בן זוגי יצא אבל לא ממש בשנייה שגמר האים יכול להיות שטיפות יישפכו מהקונדום לנרתיק? יש לציין שהקונדום נשאר בשלמותו הוא לא החליק או משהו. מה דעתך ד"ר וגם היית שבוע לפני המחזור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ממה לחשוש
לימור בנדל19/02/2014אין צורך לצאת מיד עם השפיכה.
הכל בסדר בקטנדום קוטל זרע.
כל הכבוד על המודעות והשמירה .
לימור ( אני עדיין לא ד"ר )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
פרח19/02/2014תודה רבה לימור
אך זה היה קונדום רגיל של דורקס לא היה קוטל זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש קוטל זרע בכל קונדום
לימור בנדל20/02/2014תקראי קצת מה כתוב על העטיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטרהאייל13/01/2014
צהריים טובים,
שמי אייל והייתי רוצה להעניק לאשתי מתנה שהיא קצת שונה מהרגיל.
עיסוי טנטרה לאישה האם ישנן מעסות מקצועיות שעושות עיסוי לנשים??ם אם כן אני אשמח לקבל המלצות
בנוסף אשתי עברה ניתוח קיסרי לפני כ 3 חודשים האם אפשר לעבור עיסוי מסוג זה או שהיה רצוי לחכות זמן נוסף.
יש צורך בניסיון מסוים בתחום הטנטרה בטרם הגעה לעיסוי?
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי טנטרי לנשים
לימור בנדל21/01/2014איזה מתנה נפלאה אייל ! כל הכבוד
יש מעסות טנטריות נפלאות
שמעניקות עיסוי לנשים .
לי רוז וגם אפרת ( בן ואפרת )
שתי מעסות בחסד עליון .
ממליצה מאוד.
אין בעיה אחרי קיסרי
ואין צורך בניסיון קודם .
פינוק אמיתי של אהבה.
שתהנה !! לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסנירה03/11/2013
אים לקחתי פוסטינור לאחר הביוץ זה היה מיותר? קיימתי פשוט יחסים יום יומיים לפני קבלת המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת היום שאחרי
לימור בנדל12/11/2013נירה יקרה ,
פוסטינור נועד לקחת לא כאמצעי מניעה
אלה כגלולה להפסקת הריון.
כל לקיחה שלה היא לקיחה מיותרת
כי את פוגעת מאוד בגוף שלך
וגורמת לו לפעולה " באונס " ופוגעת
בתפקוד התקין שלו .
שוחחי בבקשה עם יועצת בי"ס או ההורים
ולכי לבד או עם החבר או עם אמא להתאמת
גלולות הנכונות עבורך .
עם קיום יחסי מין מגיעה גם אחריות
ובמידה ואת אינך יכולה להיות אחראית
אני אשמח אם תעזרי באדם מבוגר
שאת בוטחת בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץיעל504628/10/2013
אים קיימתי יחסים כמה ימים לפני המחזור ?מדובר בבחורה בת30 מקבלת כל 26-7 יום אין אפשרות להיכנס להריון? כי הבנתי שרק בשמן ביוץ ניתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
לימור בנדל29/10/2013שלום יעל ,
אכן רק בביוץ ניתן להכנס להריון אך זרע יכול לשרוד עד 72 שעות בתוך האישה.
לעיתים קשה לאתר בצורה מדוייקת את ימי הביוץ בגלל בעיות הורמונליות.
עדיף תמיד להיות רגועים עם קונדום מאשר לסמוךך על שיטת " הימים הבטוחים ".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעצה מאוד מתוסכלתמיטל12/10/2013
הנני בחורה בת 31 רווקה. לפני כ5 שנם בערך נכנסתי להריון לא רצוי(לא משנה כרגע איך). ומאז דבר זה לא עוזב אותי ואני כל פעם נכנסת לחרדות שאני מגיע לקטעים אינטימיים. דבר זה הולך ונהיה יותר גרוע במיוחד שמגיע הקטע של יחסי מין מלאים(חדירה) הבעיה היא שקשה לי לקחת גולות אפילו אם התופעות הכי נמוכות יש לי המון תופעות לוואי. מה שנשאר זה הקונדום כי אני לא רוצה לקחת דברים אחרים שיפגעו לי בגוף. וגם על קונדום אני פוחדת לסמוך ואים יוצא לי לקיים יחסים עים קונדום אני נכנסת לתסכול וחרדה ולוקחת פוסטינור ולמרות שאני מודעת שזה לא טוב. אני ממש לא יודעת מה לעשות קורים לי המון מקרים שאני נמצאת עים גבר בסיטואציה שממש לפני החדירה ואני ממש רטובה ואני מונעת מעצמי את זה. אני ממש אשמח לעזרה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מיני
לימור בנדל23/10/2013שלום מיטל ,
מדובר בטיפול מיני ולא בייעוץ אינטרנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר סיפוקזאב09/09/2013
כשאני מקבל זיקפה פתאום או עקב גרוי , מתקרב לאשתי , למרות שאנו חיים וקשורים אחד לשני ויש לנו ילדים , כשאני מנסה להתקרב לאשתי הזיקפה יורדת ואין לי שוב חשק .
האם ניתן לעשות משהו בעניין -אני רוצה לציין שאשתי מעולם לא הייתה סקסית , היא אישה מצוינת אמא טובה ולא מכוערת , אך לא מאהבת ואני מפנטז כל הזמן על איזו דרך אחרת להגיע לסיפוק
בתודה זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - התככותשרית20/08/2013
אם איבר מינו של הגבר בעת גירוי מיני התכככו אחד בשני(של האישה) ללא חדירה לכמה שניות יש מצב להריון? הגבר לא גמר והייתי שבוע לפני שאני אמורה לקבל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך נכנסים להריון
לימור בנדל22/08/2013בבקשה ממך. אם את בוגרת מספיק
בכדי לחכך אברי מין אני מזמינה אותך לשבת יחד עם
הורייך ולבקש מהם הדרכה ולשמוע על הדרך
בה באים ילדים לעולם ואיך נוצר הריון.
ממה שאת מתארת לא היה חיבור
בין הזרע לבייצית ולכן אין כאן אופציה של כניסה להריון.
פני להורים או לאחות בית הספר .
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעה מגונהמורן17/08/2013
כבר תקופה ארוכה שבעלי רומז לי שהוא רוצה שאשכב עם גבר אחר , תמיד זה היה ברמזים קטנים אבל השבוע זה עלה מדרגה , הוא פשוט ציין בפני ואמר שהפנטזיה שלו היא לראות אותי עם גבר אחר.
את האמת אני מאוד רוצה לנסות משהו חדש (בעלי הוא הראשון שלי) אבל אני לא יודעת לאן זה יוביל , הפחד שבעלי לא ימשך אלי אחרי זה.
הוא טוען שההפך הגמור יקרה , אני רק מדברת איתו על זה והוא בעננים.
מה אתן היתן עושות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי לכי על זה
אחד שעשה את ז19/08/2013בלי הרבה הסברים , אם את רוצה את זה והוא רוצה את זה לא צריכה להיות עם זה בעיה.
קצת לגוון בחיים לא יזיק .
גם אישתי עשתה את זה עם גבר אחר ,אומנם לא לידי אבל בידעתי.
והכל בסדר איתנו אני אוהב אותה והיא אותי (-:
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישה נשואה עם גבר זה .....זה מסוכן
נורא ואיום..11/11/2013מאוד מאוד.......
האיסור הכי חמור שקיים בימינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנסת צלע שלישית למיטה
לימור בנדל20/08/2013מורן יקרה ,
הכל תלוי באיך מע' היחסים הזוגית שלכם. אם אתם רוכשים כבוד זה לזו. מחליטים יחד גבולות לפני המפגש כתקשורת פתוחה בזמן המפגש שכל אחד ראשי להפסיק אותו באמצע והשני מכבד את רצונו. אם אתם חברים טובים , יוצאים ומבלים יחד ונהנים ביחד . האם המיניות שלכם טובה ומעצימה - שאתם לא נכנסים להרפתקאה ממקום של חוסר במשהו אצלכם. אם האינטימיות שלכם טובה - אוהבים , מתחבקים , מתלטפים , מתנשקים ונוגעים בלי שום קשר לסקס. החוויה יכולה להעצים את הביחד שלכם אם היא נעשת בצורה אוהבת ומכבדת את הפחדים של כל הצדדים. אם הכל טוב אצלכם ואתם נהנים במיניות שלכם אז גבר נוסף יהיה רק " צעצוע מין " חדש עבורך ותוכלו להנות מהחוויה ללא חיבור ריגשי. אם בעלך לא אדם מפרגן ומביע רגש הוא אינו פתוח ומתקשר - יש מצב לפגיעה ריגשית ממקום של חוסר. לתשומת ליבך. המון הצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ללימור
מורן21/08/2013לימור קודם כל תודה על התשובה ,
אני אפרט קצת יותר , אני ובעלי ביחסים מצויינים אנחנו כמו חברים , אבל יחסי המין שלנו לא מלהיבים במיוחד , זה כבר הפך לשגרה אנחנו 10 שנים יחד , וכמעט ולא מקיימים יחסי מין .
כשאנחנו כן מקיימים ואני או הוא מעלים את נושא הצלע השלישית , הוא בעננים ופתאום הוא מישהו אחר.
נרשמנו לאתר חילופי זוגות והוא שאל אותי אם אני מוכנה לשוחח בצאט וידאו עם גבר אחר (מבלי לחשוף את הפנים כמובן) ועשיתי את זה .
זה היה השיא עד היום , הוא פשוט היה בעננים , ישב בצד והתחרמן , את האמת גם לי לא היה חסר.
אני בדילמה קשה ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הדילמה ?
לימור בנדל22/08/2013שתפי אותי במחשבות ובפחדים ואוכל
לענות לך תשובה שתתאים עבורך, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדילמה היא...
מורן23/08/2013לעשות את זה או לא לעשות את זה.
אני מאוד אוהבת את בעלי ואני חוששת שהדבר הזה יפגע בקשר שלנו אם זה יתממש , למרות שבעלי הוא שמבקש זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד יפגע בקשר שלכם!
מירי24/08/2013זה מה שיש לי להגיד לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מפחיד ?
לימור בנדל24/08/2013את מתארת קשר חזק ויציב עם המון חברות ותקשורת פתוחה.
אם אתם יחד לא יכול להתפתח רומן שכן לא מדובר באחד על אחת רק את וגבר אחר, מדובר בחוויה משותפת בלי רגשות בכלל במטרה בעצם להשתעשע עם בחור אחר = כמו צעצוע מין שמשמש לריגוש חדש וחוויה חדש. אין רגשות ביינך לבין הבחור.
מה מפחיד בעצם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשוק אני בהלם אני המומה.....
שירה31/08/2013טוב מורן תקשיבי , יש לך ביצים של בת יענה , אולי רוב בנות מפנטזות וחושבות על גבר אחר , אבל להגיע למצב שלעשות סקס עם גבר ליד בעלך ,, אוווו זה פשוט טירוף , צריך הרבה אומץ לזה , אם עשית את זה אני אשמח לשמוע תשתפי אותנו.
שיהיה בהצלחה ואם את עושה את זה אז תהני כמה שיותר אחותי חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה???
לירון17/12/2013תקשיבי אם את אוהבת את בעלך לדעתי ממש לא כדאי לך להסכים למשאלה המוזרה הזו!
אולי תוך כדי ועוד כמה ימים אח"כ זה ירגש אותו, אבל כשיחלוף זמן זה יגרום לו לעגמת נפש מאוד גדולה ולדעתי הקשר שלכם מאוד מאוד מאוד יפגע בזה.
תרגשו את עצמכם באלף ואת דרכים אחרות, בינכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוקהולד - לממש או לא
טובי05/06/2014מורן שלום
לא יודע אם כבר ממשתם או שאת עדיין מתלבטת. לדעתי במידה ועוד לא עשיתם זאת, לכו קודם כל יחד לעיסוי טנטרי אמיתי שבו בעלך יהייה נוכח בחדר. בעיסוי טנטרי אין קיום יחסים בינך לבין המעסה אבל כן את אמורה להנות ולהתחרמן ולהגיע לאורגזמה. הנגיעות הן בכל מקום ועדיין אין קיום יחסים מלאים. אם בעלך חש קנאה כשהוא רואה אותך נהנית ממגע ידיו של גבר אחר תרדו מהנושא. אם הוא קיבל את זה בכף ואת לא מרגישה בשנוי ביחסו כלפייך ואת אהבת את הרעיון , זה בהחלט יכול להעצים את הקשר בינכם ובתנאי שיהייה כל הזמן פירגון הדדי והסכמה. ברגע שאחד מכם מרגיש שלא מתאים לו, העניין חייב להיפסק בהסכמה של שניכם וכמו שאמר מישהו "יש פנטזיות שעיף שיישארו פנטזיות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם שלי כזה
דנה10/06/2014גם בן זוגי כזה. והוא טוען שזה חלק ממנו והוא חייב את זה. אני לא ממש מעונינת בזה כשגרת חיי..ועשיתי את זה מספר פעמים.אבל זה מבחינתו צורך קיומי... כלומר , אני צריכה לקבל אותו כך...אחרת זה פשוט לא יעבור לו. במילים אחרות -יוביל לפרידה. מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה את צריכה להיות ערה לגבולות שלך
לימור בנדל18/06/2014אם את לא נהנת מזה ואת נמצאת בסיטואציה מתוך ביטול וויתור עצמי את תפתחי כעסים ומרירות מאוד גדולה כלפיו ואז זה יצא עליו בצורה מאוד מכוערת בזוגיות שלכם. את את שלמה עם זה שבעלך הוא כזה ועושה את זה כי את מינית ונהנת מזה מאוד וזה גורם לאהבה גדולה ביינכם , זוגיות טובה ומעצימה - נפלא ומבורך. לכל דבר שעושים בחיים יש מחירים - את בוחרת איזה מחירים לשלם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלע שלישית
דני25/06/2014כגבר שחווה גבר אחר מענג את אישתי ואחר כך הצטרפתי לחגיגה אני יכול להעיד שזו הייתה החוויה הכי מטורפת ומהנה שחוויתי בחיי..
אבל.. צריך להיות מוכנים לזה נפשית בעיקר את, בעלך יהנה מזה וזה יטריף אותו ללא ספק, מה שחשוב שגם את תהני ותרצי בזה בדיוק כמוהו שאחר כך לא ילוו אותך רגשות אשמה וזה יגרום בינכם לבעיות.
תהנו!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלע שלישית..
דני25/06/2014נ.ב
הייתי מציע שתעשו את זה שלב אחרי שלב בלי ישר להגיע למגע מלא, קודם תעשי עיסוי בערום ליד בעלך, אחר כך בעלך ישכב איתך כשהבחור רואה,נוגע ורק בשלב הבא כשאתם בטוחים שזה מה ששניכם והדגש על שניכם רוצים תמשיכו הלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן
שלמה03/07/2014אני יכול לעזור לך=)סתם בצחוק.עדיף לא לעשות את זה עם גבר אחר זה לא מוסרי גם אם בעלך מאוד מעוניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף בבקשהנירה09/08/2013
האים ישנה אפשרות כזו שבקונדום תקין יהיה חור קטן והגבר לא ישים לב? ובכללי אם היה חור הקונדום חייב להיקרע? ושאלה שנייה: כאשר קיימתי יחסים היינו עים קונדום הוא לא נקרע אך בכל זאת יש לי פחד. לאחר שבן זוגי גמר בקונדום וזרק אותו לאחר כמה דק' הסתכלתי וראיתי שעדיין יש בו נוזל זה אומר שזה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת גלולות
לימור בנדל24/08/2013נירה יקרה ,
גשי עם אמא או לכי בעצמך והתאימי לעצמך גלולות / מדבקות .
בתוך הקונדום יש קוטל זרע - רב הסיכויים שלא יווצר הריון,
אך בכדי להקטין את חששותייך - התאימי לעצמך מניעת הריון
הנכונה עבורך , בצעו בדיקות למחלות מין ואם הכל תקין
ניתן בכיף לוותר על הקונדום .
פחד הוא המון מחשבות שליליות שהכנסת לעצמך לראש,
את תמיד יכולה לחשוב אחרת בכדי להוציא את הפחד.
בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףיעל08/08/2013
כאשר קיימתי יחסים עים בן זוגי הוא חדר אלי עים קונדום ולאחר כמה דק' הוא הפסיק והתחיל לרדת לי. ונשאר עים הקונדום עליו ועים אותו קונדום חדר אליי שוב וגמר בפנים אבל בקונדום האים זה בסדר שהוא נשאר עים אותו קונדום וגם שגמר בפנים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
לימור בנדל11/09/2013אם לקונדום לא קרה כלום והוא נשאר בשלמותו - הכל נפלא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת עצבעות לנרתיקיוליה30/07/2013
כואב לי כשהחבר שלי מחדיר לי עצבעות לנרתיק למה זה ומה אפשר לעשות ממש כואב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחדירה
לימור בנדל01/08/2013יוליה יקרה ,
ניתן גם ללכת לבדיקה אצל גנקולוג/רופאת נשים
שיבדקו אם הכל תקין בפתח הנרתיק .
יחד עם זאת הייתי בודקת איתך מוכנות נפשית לקיום יחסי מין.
כאבים בחדירה לעיתים מאפיינים נשים שעדיין לא מוכנות
ריגשית לסקס ולכם כשמחדירים לנרתיק אצבע / איבר מין
השרירים בפתח הנרתיק מכווצים והן חשות כאב בגלל
שכל האזור סגור ומכווץ . הייתי ממליצה על משחק מקדים רחב
שלא יכלול חדירה במשך 3 שבועות ורק אז כשאת נינוחה ורגועה
להתחיל אחרי משחק מקדים נינוח ורגוע להחדיר אצבע.
לא מומלץ שמגע החדירה יהיה ראשוני אצלך. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)