מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 48 בגיל המעברכרמית17/09/2014
אין לי שום תשוקה בשנה האחרונה.
אני ובעלי כבר בקושי שוכבים זה עם זו.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני זו תופעת גיל מעבר
ירון18/09/2014אחת מהתופעות של גיל המעבר הוא לעיתים חוסר חשק מיני או תשוקה כפי שכינית זאת.
נסי לדבר על זה עם בן זוגך אל תשמרי בבטן את התחושות.
הייתי ממליץ לך לנסות תוספי תזונה טבעיים לפני שאת ניגשת למטפל זוגי.
אוולי בכלל שווה להקל בתסמינים ואז המצב המיני ביניכם ישתפר
בבתי המרקחת אפשר למצוא לא מעט תוספי תזונה לגיל המעבר, אחד המוכרים והיעילים שבהם זה פמארל של טבע.
אם אין זה עוזר גשו למטפל זוגי מיני, אולי התשובה בכלל נמצאת בינך לבינו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון מיני - ניכר כלפי חוץ?רובי16/09/2014
היי לימור,
שאלה שהתחבטתי בה לאחרונה - עד כמה לדעתך ניתן לזהות ניסיון מיני של בן אדם כלפי חוץ, מבלי לקיים קשר מיני כלשהו עם אותו אדם?
כלומר נניח שמציגים בפנייך אדם, עם יכולת לשוחח איתו, להתרשם מלשון הגוף, דיבור,אנרגיה,עיניים וכו' - האם תוכלי לזהות האם הוא אדם עם ניסיון מיני עשיר, חסר ניסיון, בתול וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניסיון מיני אבל בהחלט ניתן
לימור בנדל21/09/2014כן רובי, ניתן לזהות פתיחות של אדם .
אם הוא לא מיישיר עיניים תתכן אולי בעיה של אינטימיות . אם הוא לא צוחק בקול רם תתכן בעיה של פתיחות. ניתן ע"י שיחה פשוטה על החיים להסתכל על שפת הגוף כשהוא מדבר ולראות אם היא פתוחה או סגורה. האם הוא מכווץ בגוף או פתוח. אם השיחה זורמת או שהוא חושב פעמיים מה להגיד . אם הוא יושב בנינוחות על הכיסא. אפשר גם לראות אם הוא ייצרי - לפי צורת האכילה. אם הכל סטרילי , נקי , אכילה עם מזלג וסכין בצורה מסודרת .. יתכן, אולי , הוא ככה עצור גם במיטה. גבר ייצרי ומיני אוכל עם הידיים, מאפשר לנוזלי האוכל לנזול לו על היד, מנגב את הנוזלים עם הלשון ומציצה של האצבעות במקום עם מפית . משהו שם באכילה החופשיה והחייתית מראה על פתיחות מינית. בדרך כלל.
מקווה שעזרתי במעט... אבל הכי הרבה אני בעד שיחה פתוחה וכנה בנושא. כמו תקשורת רגילה כך גם תקשורת מינית מאוד חשובה בין בני זוג פוטנציאלים. למרות שלא תמיד זה מעיד על איך הוא במיטה ... אולי תופתעי לטובה או לרעה .
חג שמח , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות עם חיכוךרן26/08/2014
היי
אני בן 30...
מאז שאני זוכר את עצמי, לא הייתי מאונן אף פעם עם היד כמו כולם, אל על ידי חיכוך.
הדרך שלי לאונן היא או לשכב על הבטן ולהניע את הגוף למעלה/למטה, אם לשכב על הגב במיטה ולחכך את האיבר בשמיכה. אבל עם היד - אף פעםם...אולי פעם בחיים..
השאלה שלי היא עד כמה זה תקין? האם יש בכך בעיתיות כלשהי? זה אומר משהו עלי?
והאם יש יתרון כלשהו לאוננות דרך היד מאשר חיכוך במיטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנות האוננות
לימור בנדל21/09/2014רן יקר, אוננות היא משחק של הנאה עם עצמך. לעיתים מקובעות מסויימת מונעת מאיתנו לחוות רעיונות וריגושים אחרים. הכל תקין אצלך ובסדר גמור. אני מציעה דבר אחד - לאפשר לעצמך לחוות את החיים במלואם. החיים הם גם וגם וגם . תאונן עם היד , תאונן בשכיבה , תאונן על המזרן , על הכרית וגם עם צעצוע מין ( פלאשלייט ) ניתן לאונן. הפתיחות לאונן אחת לא מגיע משום מקום - רק מרצון. מהראש. כך גם הקיבעון שלך וההנאה שלך מאונננות "רק" על הבטן בתנועה של לעמלה / למטה " היא בראש. החיים נועדו להנאה , עונג וסיפוק. ניתן להגיע אליהם בדרכים שונות ומשונות אם רק נאפשר לעצמנו !!! תחגוג את החיים.. תנסה , תתנסה . תתמסר בגוף ובראש !!
מאחלת שנה חדשה מלאת גיוונים ועונג , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחור טוב - עד כמה זה מושך?אורן19/08/2014
היי לימור.
אדם שכל הבחורות מגדירות אותו כ"בחור טוב". "ילד טוב". "נשמה טובה". "חמוד" "מתוק"
מיעוט גם יגדירו אותו כתמים, חנון.
אבל כולםםם (כולל גברים) מגדירים אותו כ"בחור טוב" או "ילד טוב" ו"מתוק"
כולל בחורות שלא ראוהו מעולם ומכירות אותו באתר הכרויות על סמך תמונה בלבד..ויש מגדירות אותו כ"בחור טוב"
ואגב, כולל את בעצמך שהגדרת אותו ככזה.
מבלי קשר למראה החיצוני - נניח שאותו אדם ספורטאי, נראה טוב והכל.
השאלה שלי היא - בכנות - עד כמה טיפוס כזה מושך נשים?
אני מחפש לדעת את האמת ולא מה שאני רוצה לשמוע...
בשיא הכנות...כמישהי שמבינה בנבכי המין הנשי..עד כמה טיפוס כזה יגרום לכן ל"משיכה"?? כולל משיכה פיזית. (גם אם את חושבת שבכלל לא תגידי שלא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההגדרה לבחור טוב ?
לימור בנדל21/09/2014אורן יקר , כותבת לך במלוא הכנות .
כל אדם באשר הוא גבר או אישה יכול להנות ממשיכה מינית של הצד השני אליו. יש מספר התנהגויות שיכולות "להוריד" חשק לחלק מהנשים כשהן בקשר עם " בחור טוב " להגדרתך. הינה כמה מורידי חשק ומשיכת אישה לגבר :
1. כשאין לך גבולות . כל מה שהיא אומרת - אתה אומר "אמן " .
2. כשאתה שטיחון לניגוב רגליים - היא יכולה לעשות מה שבה לה ללא כבוד אליך ואתה מקבל את זה ולא מתרעם . לדוג' נשים שמשפילות את הגבר שלהן ליד אחרים
3. כשאתה בנתינה יתרה - כל הזמן היא הכי חשובה. שהיא תהיה מסופקת, שלה יהיה טוב ברמה שאתה שוכח מעצמך לחלוטין .
4. כשאין לך עולם אישי - כשאתה הולך הביתה ולעבודה. אין לך חברים, לא רוצה להתפתח ולגדול , אין לך חלומות או שאיפות ורצונות שלך לעצמך .
5. כשאתה יושב בבית כל היום ואין לך עבודה. חלק מהנשים נמשכות לגבר שעובד וגבר שיושב בבית מאוד מוריד להן מהגבריות שלו.
מה רמת החמידות והמתיקות שבך ? האם אתה מאבד זהות כשאתה בתוך זוגיות ? האם גבריותך נעלמת כי אתה חמוד ומתוק ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקסולוגית פרקטיתאייל10/08/2014
היי,
האם יש בארץ בעלת מקצוע המלמדת שיפור ביצועים מיניים בצורה פרקטית?
סקסולוגית היא רק תיאורטית דרך דיבורים.
סרוגייט היא יותר מדריכה ממושכת לכאלה שחסרי כישורים לכניסה לקשר.
נערות ליווי הן בשיטת "זיין, שלם ועוף" ואי אפשר ללמוד מהן ממש איך לעשות דברים טוב...
אני מחפש לדוגמה ללמוד באופן פרקטי שיפור במגע, ללמוד למצוא את נקודת הg של האשה...ולהשתפר באופן כללי.
איפה אני יכול ללמוד את זה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא דיברנו
אייל11/08/2014איתי לא דיברת אחר הצהריים...
אבל אחייג ואשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה במורות טנטרה
אייל11/08/2014הבעיה העיקרית במורות טנטרה וכמעט כל מי שעוסקות בתחום הזה
היא שהן מאד מבוגרות, ואני לא נמשך אליהן
כמעט כולן מעל 50גיל ...ולא מצאתי בארץ כמעט מורות שאני מצליח להמשך אליהן (חוץ מיחידות סגולה)...ובלימוד חשובה גם המשיכה..
בכל אופן אתקשר מחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה קטע !
לימור בנדל11/08/2014אז מישהו קרא את השאלה שלך בפורום
והתקשר אלי בדיוק עם אותו הנושא.
בוא נדבר אולי אפתיע אותך.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לי קצתתמיטל25/07/2014
שלום רב,
יש לי ידיד שאנו בקשר לא כזה רציני, ויצא לנו איזה פעמיים לקיים יחסים. אני בלי גלולות ותמיד עם קונדום. הוא בדר"כ שומר את הקונדומים בארנק(שיהיה לו כנראה בשלוף). יש לו חפיסה בארון אך יש לו כמה תמיד בארנק גם. הערתי לו על זה פעם אחת והוא כזה צחק ואמר שאין לי ממה לדאוג הוא לא מסתובב איתם בשמש וכאלו. השבוע שכבנו שוב והוא הוציא קונדום מהארנק בדקתי שהוא היה בתוקף ולא חלילה היה חור או משהו.
אני קצת לחוצה (אולי לשוא) השאלה יש לי ממה לדאוג עקב כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לך מה לדאוג
לימור בנדל25/07/2014אם הם בשימוש כל הזמן - אל דאגה.
אם את רוצה להיות אחראית - תפסיקי לחכות
שאנשים אחרים יביאו איתם. קחי בעצמך בתיק באופן תמידי קונדום.
את מייצרת פחדים לעצמך במקום לקחת אחריות אישית.
קוראים לזה בגרות אישית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לי אך יש לי עוד שאלה ברשותך
מיטל25/07/2014זה קרה באופן ספונטני וקצת נלחצתי מזה כי אני לא כ"כ בקשר סדיר איתו אך גם בפעם הראשונה הוא הוציא מהארנק. בגדול יכול להיות בעיה מכך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אותה השאלה בדיוק
לימור בנדל26/07/2014ואותה התשובה שלי . גם בספונטניות יש לך אחריות על עצמך.
את לא חייבת " להיסחף " לחוויה המינית אם את ערה לגבולות
שלך ומסרבת לשכב איתו בלי קונדום שאת הבאת. אחריותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור תחושת המגעקובי18/07/2014
היי לימור
אני בן 29
תקופה דיי ארוכה שאני חש שתחושת המגע שלי לא מלאה...
כשאני נוגע במשהו או כשנוגעים בי אני לא באמת חש את עומק המגע.
זה משהו שקשה להסביר במילים
כלומר אני כמובן מזהה שנוגעים בי, חוש המישוש קיים והכל...אני אבדיל בין מים חמים למים קרים.. אבל עדיין משהו חסר, וקשה לי לחוש באמת את המגע.
לא בטוח שאם בחורות שונות יגעו בי אז אדע להבדיל.
הדבר משליך כמובן על יכולת הנאה מינית...וזה בהמשך להודעה הקודמת שלי.
יכול להיות שזה קשור לאוננות, אבל אני חש שגם בתחושת המגע יש משהו חסר.
האם את מזהה את התופעה שאני מדבר עליה, ואם כן האם יש לך פתרון/הדרכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדרך לשיפור תחושת המגע
לימור בנדל11/08/2014קובי איש יקר, כשרואים כ"כ הרבה סרטים כחולים מתמכרים למסכים. מסך הטלפון / מחשב / טלויזיה. שעות הצפייה המרובה במסכים גורמת לך להתרחק מהחושים שלך. נגרמת כהות חושית. אתה פחות מרגיש . פחות במגע. החושים שלך לא פועלים. אני ממליצה מאוד להתחיל להפחית את כמות הצפיה בסרטים פורנוגרפים. להתחיל להתמקד בעצמך . להתחיל לחדד את החושים שלך. להקדיש כל יום לחוש אחר. חוש הטעם - התמקדות בטעמים שנכנסים לגופך, בנשיקות, בליקוקים ובטעמים השונים. להפריד בסנדויץ את העירבוביה שיש בפנים ולאכול כל דבר בנפרד כדי להרגיש את טעמו. יום אחר להקדיש לחוש השמיעה. יותר להקשיב. יותר לשמוע . להיות בשקט. פחות לדבר. להקשיב לטבע , לציפורים , למכוניות. לעצום עיניים ולהתמקד בהקשבה לסביבה . ככה יש להקדיש כל יום לחוש אחד. ממליצה לאונן עם דימיונות מהראש, להתמקד במגע פנימה, לנשום תוך כדי אוננות. להרגיש את הגוף ולעצום עיניים . אחרי כמה חודשים של המנעות ההתכווננות חזרה לחושית תעשה את שלה ותוכל להרגיש באמת , בהצלחה !! לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיניקובי15/07/2014
היי,
אני בן 29.
לאחרונה בעקבות התנסויות כאלה ואחרות, אני מתלבט האם החשק המיני שלי תקין, ומה יש לעשות בנידון.
בפרט היות וחוויות אשר בעבר (ובפרט בתקופת הנעורים) היו מגרות אותי ביותר רק מעצם המחשבה עליהן, כיום בקושי מגרות אותי.
דוגמה:
ליד מקום עבודתי ישנה בחורה צעירה הנותנת עיסויים טנטריים אירוטיים.
הבחורה רזה וחטובה עם גוף של דוגמנית. בלונדינית עם עיניים כחולות. דומה לבר רפאלי.
הייתי אצלה בטיפול עיסוי אירוטי עם עירום הדדי...ולא ממש גירה אותי...אומנם גמרתי והכל אבל לא חשתי הנאה מיוחדת מכך
היות וחשבתי שאולי הבחורה לא מספיק סקסית, הלכתי לבחורה אחרת שגם ממש יפה...ו....הבחורה נאלצה להתאמץ ממש על מנת שאגמור..אפילו ביקשה שאעזור לה כי כבר נגמר הזמן (מדובר רק על עיסוי ולא על סקס)
האם זה מצב תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לי..
לימור בנדל16/07/2014האם אתה מאונן הרבה ?
כל יום או כמה פעמים ביום ?
האם אתה מאונן על סירטוני פורנו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
קובי16/07/2014מאונן..
פעם ביומיים כזה..לפעמים כל יום
סרטי פורנו אני פחות אוהב. אוהב יותר דברים עדינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זו הבעיה
לימור בנדל16/07/2014סף הריגוש שלך ירד בגלל אוננות יתרה.
אם אתה מאונן הרבה , בלי חומר סיכה
ובצורה חזקה זה לא הגירוי החיצוני שנחשב
זה האופן שבו אתה מגרה את עצמך הוא
שפוגע לך בתהליך .
ממליצה להפחית את כמות האוננות ל 2-3
פעמים בשבוע בלבד. ואם ניתן גם להימנע לחודש
מאוננות . אחרי מס' חודשים הכל יחזור למקומו
בשלום . בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל..
קובי17/07/2014אבל אם אפחית את האוננות אז גם אגמור מאד מהר..לא??
נניח באותם מקרים הייתי פשוט לא מאונן 3 ימים מראש, אז הייתי גומר תוך שניות וזהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לאונן לפני
לימור בנדל17/07/2014אין לך שום בעיה להעמיד אותו שוב אחרי כמה דקות.
אני הייתי מאוננת לפני הסקס עצמו בבית , לפני שהיא באה או
לפני שאתה מגיע אליה ואז כשתגיע לשם תוכל להנות מהתשוקה
הריגוש ויעמוד לך שוב בגלל הסיטואציה ותגמור פחות מהר .
ניתן ללמוד לשלוט בשפיכה מהירה
אוננות יתרה פוגעת ביכול להתרגש מסיטואציה
כמו שקורה לך . במקום להיות נוכח אתה עסוק
בראש בדברים אחרים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרבה בעיותשלמה03/07/2014
אני בתול מאונן הרבה.וזה גורם לי להיות עייף...גם שאני מאונן לא יוצא לי הרבה שפיך.אשמח אם תעזרי לי איך לפתור אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות אובססיבית
לימור בנדל16/07/2014היי שלמה ,
אוננות יתרה גורמת לאיבוד אנרגיה גברית ולכן מתישה
וגורמת לעייפות גדולה. כמובן שלא יוצא לך הרבה שפיך
כי הוא לא מספיק להתחדש בגלל האוננות המוגברת.
אני הייתי ממעיטה בכמות האוננות ומפחיתה ל 2-3
בשבוע . כשאתה רוצה לאונן ומרגיש דחף תעשה
החלפת מחשבה - תתקשר לאמא שלך / חבר כך שלא
תחשוב על הדחף והוא ירד. בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטרהאהוד26/06/2014
היי לימור רציתי לדעת האם את עושה עיסוי טנטרי או איזה שהוא סוג של טיפול טנטרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור
אהוד10/07/2014מה זה אומר לימוד טנטרי בדיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימוד טנטרה
מה זה20/07/2014שלום לימור
איך את מלמדת טנטרה
זאת אומרת מה התהליך
ומה זה לימוד טנטרה
מה עושים בלימוד איך את מלמדת את שותפה לתהליך הלימוד
האם זה בעירום או אין קשר בכלל בין הדברים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בזיקפהאמיר04/06/2014
היי,
אני גבר בריא בן 30 (1.70, 65 ק"ג). בשנה האחרונה אני חווה ירידה קבועה בתדירות ועוצמת הזיקפה. זה עוד החל בסוף מערכת היחסים הקודמת שהיתה לי (לפני שנה). ובחצי שנה האחרונה אני כמעט ולא חווה זיקפה (אפילו לא כאשר אני מתעורר) אלא אם אני מאונן (פעם ביום-שלושה ימים) וגם אז היא חלשה מהרגיל ואם אני מפסיק לרגע הוא מיד נהיה רפוי. מה יכולה להיות הסיבה? עשו לי בדיקת דם לאחר בקשה של סקסולוג שהראתה שכל המדדים תקינים.. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעייה בזקפה - לא סוף העולם
טובי05/06/2014היי. בעיות בזקפה יכולות לנבוע מהרבה סיבות, אם נוציא מהמשוואה "חרדת ביצוע" יש עדיין סיבות רבות רובן ניתנות לטיפול על ידי אורולוג. כמובן שצריך לברר אם הירידה היא גם בחשק או רק בזקפה. ישנם הרבה כדורים היום שרופא יכול להתאים לך, אולי הבעייה היא חוסר בהורמון טוסטסטרון, במידה וכל זה לא יעזור יש שלב הזרקות אבל אני לא עומד לפרט את כל האופציות. לך לאורולוג מומחה לבעיות ואל תתבייש. אתה לא היחידי עם בעייה גזו ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בסקס עם בן זוגיmamy4u01/06/2014
אני בחורה בשנות ה-40. נמצאת בזוגיות.
לא מצליחה להגיע לסיפוק ולאורגזמה מחדירה ומבן זוגי אלא ע"י אוננות עצמית בלבד. (לוקח לי בדיוק כשתי דקות)
הסקס עם בן זוגי לא מלווה במשחק מקדים והוא ישר מזיין אותי וחודר עם תנוחה רגילה ומסיונרית כל הזמן.
הוא לא משחק איתי לפני כן , לא מחדיר אצבעות לא משחק עם הלשון פשוט ישר חודר וגומר
הוא מסוגל להזדיין איתי בין 6-7 פעמים ובלי לגעת בי ...הוא ניסה פעם אחת בלבד לרדת לי ופעמיים ניסה עם האצבע אך הכאיב לי ועצרתי אותו ...וויתר מהר מאוד ואמר שאביא את הויברטור כדי שיביא אותי לסיפוק . זה ממש לא הפתרון עבורי!!! אני לא יודעת איך להגיד לו מה לעשות כדי שיהיה לי נעים ושיהיה יותר עדין ועשה איתי אהבה לא יזדיין ורק יחדיר את הזין שלו. אני יודעת שזה נושא מאוד רגיש אך לא יודעת מה לעשות
לא טוב לי עם הסקס איתו ולא רוצה לגמור את הקשר בינינו
האם יש דרך לדבר איתו על זה?
האם יש דרך לעזור לי או לתת לנו עיצה וטיפים כיצד לשפר את הסקס בינינו
כי כיף לנו יחד נעים לנו והכל מקסים ונפלא
הוא נהנה מאוד מהסקס איתי ואני מאוד מפנקת אותו ועושה לו גוד טיים והוא אוהב לחדור לתוכי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל דבר אפשר ללמד
טובי05/06/2014היי
תגיעו ביחד למעסה טנטרה אמיתי דוגמת ט.אלון שיסביר ידריך וביחד עם בעלך ובהדרכתו של ט. בעלך יוסיף דעת ונסיון חשוב ואת תגיעי להנאות שלא היכרתץ כל זאת מותנה ביכולתו של בעלך לראות אותך נהנית באותו חדר ממגע ידיים של גבר אחר. במידה ובעלך לא מסוגל להיות באותו חדר כשאת עירומה בנוכחות גבר זר, אפשרי לתת הדרכה והסברים גם ללא התפשטות. תנסו. הרשי לי רק לשאול אם את גם מדברת איתו על זה ומנסה להדריך אותו. לקחת את היד שלו למקומות הנכונים בעוצמה הנכונה ? ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת מינית
לימור בנדל18/06/2014אישה אהובה , הכל ניתן לשינוי - אם הבן אדם רוצה להשתנות.
אני חושבת שתקשורת מינית זו אומנות של אהבה . את מורת דרך לבן הזוג שלך. בכדי שהוא ידע מה את אוהבת וממה את נהנת את צריכה לשוחח איתו לא בזמן שאתם עושים סקס. בזמן שאתם יוצאים לדייט בבית קפה / פאב או יושבים בבית לארוחת ערב. ספרי לו כמה את אוהבת לעשות איתו סקס וכמה נהדר שהוא חודר אליך . שתפי אותו כמה חסר לך המשחק המקדים וכמה את רוצה שהוא ילטף אותך , יחבק אותך ועוד.. נסי להביא רעיונות של משחקים מקדימים למיטה נגיד קצפת ודבדבנים .. ארתיק ובקשי ממנו שילקק אותם מהגוף שלך . ספרי לו כמה חסר לך המגע שלו לאורך כל הסקס עצמו. נשים לא גומרות מחדירה זה סתם מיתוס ישן. את יכולה לגמור מפתח הנרתיק בלבד מהדגדגן עצמו . מעבר לזה את תמיד יכולה לשלב את האוננות במשחקי המיטה שלכם . שום דבר לא רגיש אם מייחסים לו חשיבות הראויה לו - ואת ראויה למשחק מקדים מענג וכפי שיהיה לך טוב בסקס. לא מדובר במחר ועוד שנה..אם תמשיכי לחיות בביטול עצמי במין שלכם את תפתחי זעם גדול מאוד, תסכולים ומרמור על הנושא מה שיצא בזוגיות שלכם היומיומים וחבל .
מוזמנת להראות לו סרטונים שלי ביו טיוב - הכל קשור למשחק המקדים . בהצלחה , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודטיים
דני25/06/2014שלום לך,
את מתארת שאת עושה לו "גודטיים" והוא מאוד "נהנה"..הוא פשוט אנוכי וחושב אך ורק מה מענג אותו ומה עושה לו טוב מבלי להתחשב בצרכייך..הצעה קטנה לי אלייך, הדדיות! לא יורד? אל תרדי! לא מענג אותך לפני שחודר אל תענגי אותו גם.. כשישאל "מה קרה" תסבירי לו בדיוק שאת רוצה להנות לפחות כמוהו.. ושיתחיל "לעשות עבודה" כלומר לרדת..ללטף..לענג..לנשק..ואז תהיי מוכנה לעשות לו את אותו הדבר..תאמיני לי אחרי פעם אחת הוא יבין את העניין!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרדת או לא לרדת זאת השאלה..
לימור בנדל03/07/2014דני איש יקר , אתה מדבר מגרונך ומפרשנות אישית שלך.
אהבה עושים כי רוצים לא כי מכריחים אותך לעשות דברים
נגד רצונך. מה שאת/ה אוהב/ת לעשות תעשה/י.
חשבונאות זוגית = הרס הזוגיות.
ראשית , יש הרבה גברים שלא אוהבים לרדת (#%^$..WTF )
לנשים בגלל סיבות כאלה ואחרות . אם אני אישה שמאוד
אוהבת להעניק סקס אוראלי וזה עושה לי עונג לראות את בן
זוגי מתפתל מול העיניים שלי - למה אני צריכה להספיק
לעשות משהו רק אם הוא לא עושה ?? אני לא צריכה .
שנית , אני תמיד יכולה לשאול אותו מה גורם לו לא לרצות לרדת
אולי חוויה לא נעימה בעבר ? אולי גועל ? אולי הריח ?
ולשאול אותו אולי יסכים מרצונו החופשי לנסות פעם חדשה
יחד איתי כי איתי זה יהיה אחרת... אצלי נעים וטעים..
אם הזוגיות נפלאה והמיניות נהדרת יתכן והיא מוכנה "לשלם"
את המחיר של זה שהוא לא יורד לה וזה מחיר קטן עבורה.
כל אחד בעולמו יחיה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה לפני זקפה מלאהציון20/05/2014
לימור היקרה, מה שלומך?
עבר הרבה זמן מאז שכתבתי לך כאן בפעמים הקודמות,
תמיד ענית לי תשובות חכמות, מספקות ומועילות,
אז ראשית תודה רבה לך.
לפני כמה ימים, הייתי עם בחורה יפה, והיחסים התחממו
וממש מהר היתה לי שפיכה, אבל מה שהיה מוזר ועל זה
אני רוצה לשאול אותך, זה שעוד לא עמד לי עד הסוף...
בדרך כלל, כשאני עם מישהי או כשאני מאונן, אני מושך את
רגע הגמירה, אני מרגיש מתי זה מתקרב, מאט את הקצב
ומושך את הרגע כמה שאני יכול, כבר למדתי להכיר את רמות
הגירוי שלי, אם זה בין אחת לעשר, כשאחת זה מצב רפוי ולא
מגורה כלל, ועשר זו נק' האל חזור והפליטה. אז גם לפי ההרגשה
וגם לפי עוצמת הזקפה, אני יודע להבחין מתי אני בערך בשמונה
או תשע, ואז אני מאט, מושך את הרגע וממשיך שוב...
לפני כמה ימים, כשהייתי בסקס, רמת הגירוי שלי ורמת הזקפה
היתה בערך בארבע, ופתאום ברגע אחד, בלי שרמת הזקפה
עלתה, הרגשתי שאני כבר בעשר ברמת הגירוי, נסיתי לעצור,
אבל זה כבר היה מאוחר מדי, ופלטתי. (אגב יצא ממש הרבה)
זה היה מוזר, גם היא לא רגילה שאני גומר כשהזין עוד לא
עומד לגמרי לגמרי.. וגם היא וגם אני, היינו מאוד מופתעים
זה הרגיש כאילו גמרתי מהראש ולא מהגוף, לא ממש יודע איך
להסביר את זה..
לא היתה לי הרגשה של תשישות וריקנות, כמו שיש לי אחרי
גמירה רגילה, דווקא הרגשתי מלא אנרגיה, וזה משונה, בדרך
כלל זה מרגיש הפוך.. אבל לא העמדתי אותו שוב, המשכנו
עוד קצת, וסיפקתי אותה ידנית (אני מקווה שהיא לא זייפה),
וסיימנו את אותו הערב..
מה קרה לי? ומה זה אומר? וכיצד אפשר למנוע את זה?
בתודה מראש, ואחלה יום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיבעיות הנפלאה של הגוף
לימור בנדל22/05/2014ציון איש יקר,
ראשית הוקרת תודה על המילים הטובות.
הגוף שלנו הוא טיבעי. הוא מתפקד כמו שהוא מתפקד כי ככה הוא עובד.
לעיתים נוכחות בראש או העדר נוכחות , עייפות , לחץ , שמחה , עונג משפיעים על הגוף בצורה כזו או אחרת. יתכן והריגוש שונה ואחר בכל פעם שאתה נכנס לקיום יחסי מין. יש גרמים סיבתיים רבים שיכולים להשפיע. מה שחשוב בעיקר שלא לקחת מקרה קיצון שיוצא מהשיגרה שלך ולתת לו מקום גדול מידיי בראש שלך. התמקדות בבעיות זיקפה גוררת בעיות יותר חמורות של זיקפה עד מצב של חרדת ביצוע.
להיות מחובר לגוף שלך משמעו לקבל את הגוף שלך ככה כמות שהוא. עם כל מה שהוא מביא איתו. הפתעות , ריגושים ותפניות לא צפויות. תהיה אותנטי, תתמסר למה שהוא נותן לך. לא תמיד הוא יתפקד כמו ש"תכנתת" אותו כך שתוכל לשלוט בנק' האל חזור ( אגב - כל הכבוד לך !! ) לפעמים יהיו לך התפלקויות מחוץ למתוכנן. ככה זה. הכל בסדר והכל לטובה. אני ממליצה להתמסר ולשחרר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך המהירה
ציון24/05/2014לימור, תודה רבה
כמו תמיד את עונה בצורה מעמיקה, וגם מסבירה את הדברים בפשטות..
אני בהחלט אנסה ליישם את העצה שלך, להיות יותר כנוע ומסור לדברים
שקורים לי ולגוף שלי, ופשוט לקבל את הכל.. ופשוט להיות עם זה ..
רק דבר אחד טיפה מציק לי, כשהיתה לי השפיכה שכתבתי לך עליה, לא
הייתה לי ההרגשה של האורגזמה, לא הייתה לי את תחושת ה"פיצוץ"
נכון, גם את תחושת התשישות שמגיעה תמיד אחרי השיא לא חוויתי..
אבל הייתה לי חסרה תחושת העונג והשיא שבאורגזמה רגילה.
איך זה בכלל אפשרי לשפוך בלי אורגזמה?
והאם גם התופעה הזו תקינה? או שבכל זאת כדאי לבדוק את זה?
ואיך בכל מקרה, אפשר להמנע מכך?
תודה רבה מראש
נ.ב
מאחר שקרה לי המקרה הזה, חשבתי על שתי אפשרויות קיצוניות אחרות:
א. האם קיימת אפשרות של שפיכה בלי אורגזמה ובלי זקפה בכלל?
ב. האם קיימת אפשרות של אורגזמה בזקפה מלאה, בלי שפיכה בכלל?
ואיך אפשר להגיע לשניה ולהמנע מהראשונה?
ושוב לימור, תודה ענקית על הכל
שיהיה לך סופ"ש נהדר ומקסים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסודות האורגזמה הגברית
לימור בנדל25/05/2014סודות האורגזמה הגברית.
אורגזמה ידועה כתחושת עונג עילאי
המתפשטת בכל הגוף בעת הגעה לשיא
ולריגוש המיני בזמן קיום יחסי מין.
בעת האורגזמה משתלבים כאחד רגשות,
תחושות ופיזיולוגיה של הגוף.
הגדרה מדעית : אורגזמה (בעברית: אֲבִיוֹנָה)
פורקן מיני אותו חווה האדם (וככל הנראה
גם יונקים אחרים) במהלך יחסי מין (ואצל
האדם ויצורים כמו קופי הבונובו גם במהלך
אוננות). לרוב האביונה מגיעה כשהנפש
משוחררת, כשיש תחושה של בטחון, נוחות
וכמובן גירוי מיני.
האורגזמה הגברית באה במקביל לשפיכה
בסיומו של שיא הריגוש המיני בעת קיום
יחסי מין או בזמן אוננות (ישנם מעט גברים
המתקשים לגמור נדבר על הסיבה במהלך
השבוע ). האורגזמה והשפיכה הם שני
מנגנונים פיזיולוגיים שונים אבל הם קשורים
זה בזה ולכן שתי פעולות אלה מתרחשות
בעת אחת. אולם, תיתכן אורגזמה ללא
שפיכה ולהפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, סקרנת אותי עוד יותר
ציון25/05/2014לימור, ערב טוב ותודה רבה
אז אם כמו שאמרת אלו שני מנגנונים פיזיולוגים שונים
השפיכה והאורגזמה, ואמרת שאמנם הם קשורים אחד
בשני, אבל בכל זאת אפשר לחוות כל אחד בנפרד..
את מתכוונת שזה יכול לקרות? או שיש גם דרכים
להגיע לזה?
זאת אומרת מה אני צריך לעשות כדי לחוות אורגזמה
בלי שפיכה? ומה אני צריך לעשות אם הייתי רוצה
לשפוך בלי אורגזמה?
ושוב תודה רבה על הכל הכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימוד טכניקת - גבר רב אורגזמי
לימור בנדל30/05/2014ציון יקר, זה בהחלט יכול לקרות שפיכה ללא אורגזמה.
זה טבעי שזה קורה ובלתי נשלט. לא תוכל לייצר זאת במכוון.
אין דרכים להגיע לזה. אין משהו לעשות.
בכדי להגיע לאורגזמה ללא פליטת זרע יש ללמוד
את רזי הטנטרה. יש להבין מה עומד מאחורי החיבור
לגוף האורגזמתי ולאנרגיה המינית הנעה בתוכו.
מדובר בטכניקה לשליטה בשפיכה.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובהפרח17/04/2014
אני בחורה בת 32 ומקבלת כל26-27 יום. בגילי כבר המחזור אמור להיות סדיר נכון?
שבוע לפני מועד המחזור קיימתי יחסים עם קונדום אבל הייה מצב של כמה שניות שהוא החדיר בלי קונדום? אך לא גמר רק לאחר שירדתי לו הוא גמר. שאלתי היא האם יש מצב להריון? וזה שהייתי שבוע לפני המחזור אין ביוץ בימים אלו נכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון
לימור בנדל10/05/2014פרח יקרה , אין דבר כזה מחזור "סדיר " בימינו. לצערי הרב ההורמונים שקיימים במזון שלנו משפיעים רבות על תזוזת המחזור של הגוף. אם חשוב לך עלייך לספור בעצמך מהיום הראשון של המחזור 12 יום ואז את בביוץ. אם ממש חשוב לך - יש שיטה שבה את לומדת את הגוף שלך ויודעת בדיוק מתי האותות שהוא נותן שמראים שאת מבייצת.
בכל מקרה לשם ידיעה : ניתן להיכנס להריון משפיכה מקדימה = הטיפות הראשונות שיוצאות לגבר ע"מ לסכך את הנרתיק. בנוזל זה יש מעט זרע אך הוא חיי וקיים. לאישה פוריה בזמן הביוץ הוא יאפשר כניסה להריון.
אם זה ממש חשוב לך - קחי אחריות.
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשוקהיונית17/04/2014
בת 44 גליתי שאף פעם לא הייתה לי תשוקה לגבר
יצאתי עם גברים בגלל שהם היו נחמדים אלי ,ועל חלק ריחמתי
גברים הטרידו אותי אז הלכתי עם נשים לא הרבה והבנתי שגם שם אין לי מה לעשות
יצאתי עם גברים גם כמה חודשים ולא נגעתי בהם
פשוט לא יכולתי
ואילו שנגעתי פשוט יכולתי לגעת
אבל לא הייתה שם תשוקה
חשבתי על טיפות חשק מאה אוחז טבעי אבל נראה לא אמין מספיק לפי מה שקראתי
לא שותה חריף בכלל
ולא מענת סמים
העניין עמוק מאוד האמת שאני מרגישה את הצד השני שהוא בסוג של תשוקה
ואז זה נראה לי מוזר קצת כאילו משהו שולט בו ומצד שני יש בי סוג של קינאה
למה לי אין את זה?
אני מאוננת וחושב על עצמי ,ללא שום גורם אחר
אני די מבולבלת מכל המצב
אשמח לקבל מענה לא כללי
ואם צריך עוד פרטים אשמח העיקר להבין את עצמי לעומק
אני די מוזרה בדעות שלי ובחשיבה שלי
היו לו הרבה גברים שאהבו אותי ורצו להתחתן איתי גליתי שאני לא יכולה להתחתן לאחר שביטלתי חמש חתונות כל פעם עם חבר אחר
יש לי בת מחבר של 27 שנה מכירים
אנחנו לא שוכבים אין שם כלום רק מגדלים את הילדה במשותף
תודה וחג שמח לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעים של תשוקה
לימור בנדל10/05/2014יונית אהובה , בכדי לחיות בתשוקה מיניות צריכה לעניין אותך. את צריכה להיות סקרנית לגביה - בלי שום קשר לאינטראקציה כלשהי עם גבר / אישה. תשוקה זה משהו שנוצר בפנים בייני ובייני היא איננה תלויה בדבר. תשוקה זו שמחת חיים. אני הייתי מסתכלת יחד איתך כמה את שמחה ומאושרת מהחיים שיצרת לך. אנחנו כבע"ח לא חייבים להיכנס לזוגיות ולחיות בזוג. זו התניה חברתית בלבד. אני שהתחברו למהות שלהם הבינו שהם יכולים לחיות חיים מלאים עם אנשים שונים שנכונים להם לסיפוק הצרכים שלהם. את יכולה שיהיה לך חבר טוב שאיתו את מדברת וחוקרת את עצמך . את יכולה שיהיה לך מאהב טוב שאיתו את נהנת לעשות סקס , את יכולה שיהיה לך גבר שיפרנס אותך ותהיו שותפים לניהול בית משותף ביחד , את יכולה להביא עם גבר שנכון לך ילדים וזהו - וכל צורך יהיה מסופק ע"י גבר אחר.
אני קוראת אותך ושואלת מה הבעיה בעצמם ?
ההתניות החברתיות ? מישהו חופר לך מבחוץ ??
האם מעירים לך על אורח החיים שלך ובגלל זה זה מפריע לך ?
אני מאמינה גדולה בקבלה ואהבה עצמית.
אם את מעצמך בא לך להתחבר למיניות ותשוקה -
תתחילי להיות מאושרת , לעשות מה שטוב לך בחיים ,
להיות אופטימית , שובבה , לשחק , להשתולל ולצחוק הרבה.
אם את רוצה תשוקה בחיים תהיי סקרנית - תחקרי מיניות,
תקראי ספרות מיקצועית ואירוטית, תראי סרטים כחולים,
תבדקי ג'נרים שונים שעושים לך את זה, תדברי על סקס
עם חברות, תקראי מאמרים .. ועוד.. ועוד ...
ככה בונים תשוקה - אח"כ אם יבוא לך תמצאי פרטנר/ית לשתף..
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)