מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימור המקסימה שלוםש.25/06/2012
אני בן 33.
אני נורא רוצה שאישה תאונן לי עד שאגמור.
(כמובן שאעשה כל דבר שהיא שהיא רוצה, שיענג אותה...).
אני רוצה לשאול אותך:
רוב הנשים יסכימו לאונן לגבר שלהם?.
איך הכי נוח לעשות זאת מבחינה פיזית?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
לימור בנדל25/06/2012היי ע. המקסים ,
אין דבר כזה תשובה כוללנית גורפת .
כשהאישה שאיתה תשכב תהיה ליידך דבר איתה
ושאל אותה האם יהיה לה נעים לאונן לך עד שתגמור.
אין אישה דומה לשניה .
מה שאני אוהבת ונכון לי לא מחייב אחרת .
איך שהכי נוח לך ככה תעשה .
יש שעושים זאת בשכיבה יש בעמידה ויש כאלה
שמאוננות לגבר כשהוא על 4 ... מה שעושה לך טוב .
מבחינת האוננות עצמה תכוון אותה כמה עוצמה
אתה אוהב בחוזק המגע - חלש או חזק .
רצוי להשתמש ברוק או בחומר סיכה נעים .
תהנה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירהאלי17/06/2012
אני אוהב בסוף מין אוראלי לגמור לה בפה והיא מסרבת מה נתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה בפה
לימור בנדל25/06/2012אלי יקרה ,
שאל אותה מדוע היא מסרבת ? האם היא נגעלת מעצם הפעולה ?
האם הטעם שלך לא טעים לה ? מדוע היא מסרבת..
לכל סירוב יש פתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימור - את מדהימה וחכמה ויפהפיה...ש.17/06/2012
אני לומד כל הזמן מהתשובות שלך...
אוהב את הפתיחות שלך, את הכנות המוחלטת, את הגישה המרעננת.
רציתי להודות לך מעומק הלב, יקירה.
נ.ב
איזה מזל יש לאנשים היום, שיכולים להעזר בך.
אכן, הינך אלת האהבה.
(בבקשה אל תמחקי את דבריי, שנכתבים מעומק הלב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו ! ריגשת - תודה !!! מוערך..
לימור בנדל17/06/2012למה שאמחק אמירתך שכל כך טופחת לי על הכתף
ואומרת לי שאכן אני בדרך הנכונה בחיי
וצועדת בתוך היעוד שלי ???
זו בהחלט אחת המתנות היפות שקיבלתי , תודה ע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טנטרה יכולה לטפל באי מיניות?חנה11/06/2012
אחותי טוענת שהיא לא נמשכת מינית לאף אחד, לא לגברים ולא לנשים. היא פשוט לא מרגישה משיכה. היא מוכנה לנסות טיפולים שאולי יעזרו לה. האם טנטרה יכולה לעזור לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אשמח לתשובהשוני29/05/2012
שלום רב
יש לי בת זוג נפלאה מבינה ומתחשבת.
ביחסי המין אנחנו פתוחים ומרגישים בנוח . יוצאים כחמישה חודשים
יש לי בעיה שכאשר אני מקיים יחסי מין יותר מידי פעמים בשבוע קשה לי מאד לגמור.
כלומר 2,3 פעמים בשבוע ואני ממש סובל , חודר ומאונן אוראלי ולא אוראלי בהרבה תנוחות אבל לא מצליח לגמור מה שקורה שאני שנה אחרי התקף לב ואני מתעייף אחרי 15 דקות בערך ואז נשכב על הגב מתנשף ומתחיל לאונן מהר הבת זוג מבינה אותי ומלטפת אותי בחזה ובביצים ואני מתחיל מהמאמץ לרעוד בברכים ולהתנשף ולהזיע ואחרי מאמצים רבים בסוף יוצא הזרע ואני מגיע לפורקן. אך עים אני לא מקיים יחסי מין שבוע וחצי אז אני סביר מקיים יחסים משחק מקדים וחדירה ומצליח לגמור סביר.
אני בן ארבעים. וכאשר הייתי צעיר בן עשרים עשרים וחמש הייתי מספר חזק . לא הייתי מתעייף ועושה כמה פעמים ביום אבל עכשיו אני מתעייף מהר וקשה לי עים זה . מבחינת כושר גופני אני אותו דבר גם בגיל20 , 25 הייתי מעשן קופסא ביום ועושה ספורט וגם עכשיו אני מעשן קופסא ביום ועושה ספורט. רק שעברתי התקף לב שנה שעברה . קשה לי להאמין שזו הסיבה שאני מתעייף ככה . או לא מצליח לגמור. מה את מציעה לי אני מתוסכל שאני לא מצליח לגמור ומתעייף מהר . אולי תוכלי לתת לי עצה או רעיון איך להתייחס לנושא הזה . יש לי זוגיות טובה אני מסתדר עים בת הזוג היא אוהבת אותי ואני אותה היא מלאך ומוכנה לעשות הכול בשבילי . אודה לך לעצה בנושא.
המון תודה וסליחה על האורך של השאלה .
בברכה שוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת אנרגיה גברית - לא לגמור
לימור בנדל30/05/2012שוני איש יקר ,
ראשית אפרגן לך על הזוגיות והמיניות שיצרתם יחד .
פתיחות ותיקשורת הם ערכים מאוד חשובים ליצירת זוגיות טובה לאורך זמן .
שוני , מי אמר שחייבים לגמור בסוף כל סאשן מיני ???
תראה מה עשית למרחב אוהב , פתוח ומענג :
" ואני ממש סובל " הכנסת אלמנטים שליליים של סבל ותסכול
לתוך מקום מחבר ומעצים .. לא חבל ???
במהלך הדרך תיצור דפוס שנמנע מקיום יחסי מין רק כדאי לא לחוות
את הרגשות השליליים ותמצא עצמך נמנע מסקס שבועות .. באמת חבל..
טנטרה מלמדת את הגבר כי שפיכת זרע הינה איבוד אנרגיה .
תראה כמה חזק אתה מרגיש את זה היום כשאתה בן 40 .
בתום הגמירה והוצאת הזרע אתה מרגיש גמור ומושבת - אין לך כח .
לכן מאסטרים טנטריים מלמדים את חניכיהם לא לגמור בכלל
ולשמור על האנר' הגברית דרך הנאה מסקס ללא הוצאה ושפיכה זרע.
המפגש המיני מהנה מאוד , יש סיפוק עצם החיבור והחדירה לבת הזוג
כך שאתה נהנה מאוד מקיום יחסי המין אך לא "תולה" את ההנאה
והסיפוק שלך בהשפרצת הזרע בסוף . אה.. כן !!! לא גומר .
ניתן ללמוד את זה בקלות במפגש אחד והמשך תירגול בבית כל יום.
אגב , חובה כן לגמור במהלך השבוע בכדאי להוציא זרע .
זה עוזר לחידוש התאים ומוריד סיכון לסרטן הערמונית ,
כך שאין לך מה לדאוג אתה לא " מפסיק " לגמור לתמיד...
בחור צעיר בן 20-25 יש לו המון אנרגיה צעירה , הוא בשיא המיניות שלו.
לכן קל לו מאוד להשתולל , לקפוץ , לשנות תנוחות , לשנות בחורות ;-)
גבר בן 40 שעבר התקף לב ומעשן - לא יכול לנשום בצורה שמאפשרת לו
קיום יחסי מין קלילים ואנרגתיים .
יש לך דיאלוג שלם מול האנרגיה הגברית שלך.
אני ממליצה ללמוד טנטרה , מוזמן להגיע אלי למפגש ולהבין איך אפשר להנות
ולהגיע לסיפוק מיני דרך החיבור לאנרגיה המינית בגוף ללא קשר להשפרצה .
עולם זה ילמד אותך כיצד לחיות מתוך עוצמה מינית ואנר' מינית מטורפת
ולאזן את הגוף שלך דרך דיאלוג חיובי עם הסיפוק המיני .
בנתיים אמליץ להפסיק לעשן , הלב כבר נתן לך רמז שהגזמת איתו
עכשיו אתה מחכה לסימן גם מהראות שלך ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגיהמלי13/05/2012
הייתי באורגיה עם בעלי עם עוד זוג חדש יחסית. ושמתי לב שבעלי ממש נמשך למישהי אחרת.. אנחנו פתוחים בקטע הזה.. אבל תמיד אמרנו שנגמור ביחד. והפעם היה נראה שהוא בא לגמור בתוכה. וברגע האחרון הוא עצר ונכנס אליי.
האם עלי לחשוש שהוא לא בקטע שלי יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשאלי אותו
לימור בנדל13/05/2012מע' יחסים פתוחה לא יכולה להיות כזו ללא תקשורת.
מזמנת לחזור למקור במקום לצאת החוצה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלי
mosha14/05/2012שהכל פתוח כך זה מתנהל יש עניין ויש דחף לנסות את השוני
תתחברי גם את .....הכל חופשי ממי......בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס והפרשותברי16/04/2012
עד כמה זה נפוץ, כל העניין של סקס והפרשות גוף כמו צואה ופיפי.
זה נחשב לממש סוטה?
יש נשים שמסכימות לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס והפרשות גוף
לימור בנדל16/04/2012ברי יקר ,
אם יש הסכמה משני הצדדים שום דבר אינו נחשב כסוטה .
סוטה בהגדרתו הוא אמור להיות שונה מהנורמלי .
הנורמלי הוא גירוי סטנדרטי בין פרטנרים שמעוניינים
לקיים יחסי מין בצורה הרגילה והמקובלת .
אם כך מה סוטה מהנורמלי ?
העיניין שאת/ה צריך לראות בשתן וצואה כמשהו סקסי ומושך
ומכיוון שמדובר בהפרשות של הגוף שבעצם מהוות פסולת
שהגוף אינו זקוק לה יותר , התשוקה והחיבור שלהן למיניות
לא מושך את רב האנשים .
קיום יחסי מין הוא בעצם מעשה אהבה .
באהבה עושים מה שאוהבים .
כל אחד מוצא אהבה במשהו אחר
יש שאוהבים סקס אוראלי
יש שאוהבים סקס אנאלי
יש שאוהבים סקס בנאלי
יש שאוהבים סקס כפות רגליים
יש שאוהבים סקס עם הפרשות גוף
יש שאוהבים סקס ...
תשאל את האישה אם היא אוהבת את זה - היא כבר תאמר לך ..
מה שחשוב לעשות אהבה כששני הצדדים מעוניינים ומגורים ממנה
ולא בכפייה ונגד רצון אחד מהצדדים שכן אז לא באהבה עסקינן ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכהגבר02/04/2012
אני קצת חדש בכל הנושא הזה של מין.. רק לפני אה... שבוע בערך אני וחברה שלי עשינו את זה פעם ראשונה.
מאז עשינו עוד פעמיים. באחת הפעמים יצא לי מין רעש מוזר כזה, של פלוץ, היא כאילו ציחקקה ולא עשתה מזה משהו, זה קצת הרתיע אותי. זה באמת ההיה פלוץ באמצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאת אויר בזמן סקס
לימור בנדל02/04/2012גבר יקר ,
לעיתים נלכד אויר בתוך הנרתיק או בין גוף לגוף
ויוצא תוך כדי הפעילות המינית .
באהבה כמו באהבה כל מה שנשמע , מריח וטעים
נפלא ומבורך . אם היה ריח לא נעים ניתן להתנצל
ולהמשיך כרגיל .
תשמרו על עצמכם - קונדום וגלולות .
תבלו !! לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפתדוד24/03/2012
לפני שבועיים אני וחברה שלי שכבנו, והיא קיבלה שפשפת די חזקה. היום היא אמרה שהכל בסדר, ועוד פעם שכבנו, ואז השפשפת חזרה. האם זה רציני, או שזה אמור לעבור לבד? ממה זה יכול להיגרם? היא ממש סובלת מזה.(היא לא בתולה, אנחנו יוצאים כבר שנה ובפעמים הקודמות ששכבנו זה לא קרה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
דוד24/03/2012היא לא מזמן עברה לגלולות (זה לא קרה לנו עם קונדומים), לפני שבועיים השתמשנו בחומר סיכה. בזמן האחרון, כל פעם שאנחנו עושים את זה, יש לה שפשפת, וזה ממש כואב. עזרה דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לרופא
לימור בנדל25/03/2012ממליצה בחום לפנות לרופא המשפחה
להראות לו את העור בכדי שיאבחן
אולי מדובר בתגובה אלרגית או בפריחה על העור .
ממליצה להתקלח מיד עם תום קיום יחסי המין
ולפנות לרופא עור בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןנירה21/03/2012
האים כאשר הגבר גומר בתחתון ויש קצת רטיבות על המיטה והבחורה שוכבת ערומה אפשר להיכנס מזה להריון? (לא רציתי לקיים יחסים אז הוא עשה לי ביד ובזמן הזה כביכול הוא גמר בתחתון) ואח"כ ששכבתי על המיטה הרגשתי רטיבות כנראה ממנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקים מקדימים
לימור בנדל22/03/2012הריון נוצר בחיבור בין זרע לביצית
לא משנה אם את גמרת או אם הוא גמר
משנה איך זה קרה .
אם לא היה זרע בנרתיק = הוא לא גמר בתוך הנרתיק שלך - אין הריון .
אם לא היתה החדרת זרע לנרתיק , אם הוא גמר בחוץ
ויש זרע על המצעים - אין אפשרות היווצרות חיבור בין זרע לביצית.
שמרי על עצמך יקירה , שוחחי עם ההורים
על הנושא הנפלא הזה - אל תתביישי לשאול.
או קראי מידע באינטרנט על הפריה של זרע וביצית
ואיך נוצר הריון . יש המון מידע לקריאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור תודה אך עוד שאלה בבקשה
נירה22/03/2012אים בזמן שהוא "עשה ביד" הוא נגע גם באיבר מינו ואז החדיר לי אצבע זה מסוכן מבחינת הריון? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוחחי עם הורייך בבקשה
לימור בנדל25/03/2012בבקשה שוחחי עם ההורים על הנושא .
קיום יחסי מין זו אחריות שדורשת בגרות.
אם לא בא מגע ישיר בין זרע לביצית אין כניסה להריון
זרע במגע עם אויר ( לא בתוך הנרתיק ) עובר להיות לא פעיל
לכן רב הסיכויים שאין שום סיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור שאלה בבקשה
נירה25/03/2012אים בזמן שהוא "עשה ביד" הוא נגע גם באיבר מינו ואז החדיר לי אצבע זה מסוכן מבחינת הריון? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטרה כטיפול זוגיהגר20/03/2012
היי,
אני ובעלי נמצאים במשבר בחיי הנישואין שלנו
רציתי לברר אם טנטרה יכולה לשמש כטיפול זוגי כדי לנסות לשפר את חיי הזוגיות שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טנטרההגר08/03/2012
חג שמח,
האם ישנם מדריכים שמעבירים חוגי בית ומדריכים טנטרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אוננות וסקסאנונימי22/02/2012
שלום.
לפעמים אני מאוננת וצופה בסרטי סקס אבל אני לא יודעת למה אני צופה רק בסרטי סקס של גייז כיאלו זה מרגש אותי יותר מאשר מסקס רגיל בין אישה לגבר אבל עכשיו גם זה נמאס עליי ..האם אני יכולה לעשות משהו כדי להתרגש יותר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
mosha23/02/2012לדעתי תאונני ותדמיני כל דבר שעושה לך טוב
גם אני כגבר מאונן ורואה לסביות זה יוצר תשוקה שונה לדעתי לא מראה על נטייתך.....ובכלל מצאי בן זוג בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגוש מיני
לימור בנדל01/03/2012אנונימית יקרה ,
אענה לך מתוך המורה לטנטרה שאני כי זה נכון לי עכשיו .
אצלנו בעולם הטנטרה לוקחים אחורה במקום להקצין יותר.
אחורה מגירויים חיצוניים מוקצנים.
בעולם הטנטרה מלמדים להתרגש ולהגיע לאורגזמה מיופיו של הטבע
מלשבת ולראות סערה מטורפת בחוץ ולהתחבר לסערה .
אנרגיית החיים היא אנרגיית המיניות היא נמצאת בפשטות שלנו
בכל דבר מסביבנו . במקום לחפש גירוי ע"י סרטוני וידאו
כאלה ואחרים אני הייתי ממליצה לך על עולם הפנטזיה והדימיון
להתחבר לריגוש אישי - לדמיין מה עושה לי את זה
לדמיין סיטואציות ומצבים שאני יודעת שמגרים אותי ..
לגעת בגוף שלי , להרגיש אותו איך הוא כשהוא מגורה מינית
איך תחושת הפטמות כשהן מזדקרות ממגע אצבעותייך
איך הרטיבות גדלה כשאת מעבירה אצבעות על שפתי איבר מינך
איזה אזורים מעוררים אותך מינית - להתחבר לחקר הגוף
להתרגש מהפשטות ...
תנסי זה עובד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מפעם ראשונהסיון22/02/2012
אני בת 18 והייתי בקיץ האחרון בסדנה שלך כשהזמנו אותך למסיבת יום הולדת של חברה..
אני בתולה מן הסתם, ואני יכולה לומר שהאמירה הזאת נורא הלחיצה אותי ותמיד פחדתי שכשאגיע לרגע זה יקרה לי..
וכמו שצפיתי כך גם קרה..
יש לי חבר כבר כמה חודשים, אני אוהבת אותו מאוד ומרגישה מוכנה בלב שלם לקיים איתו יחסי מין אבל כמו שאת יכולה להבין 'זה לא נכנס'
ניסינו כמה פעמים.. אני לא יודעת מה אנחנו עושים לא נכון, אני לא יודעת אם יש טעם להתעקש על זה.. אני צריכה את עזרתך בעניין
אשמח אם תחזרי אליי עם תשובות..
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צעדים בדרך לפעם הראשונה
לימור בנדל22/02/2012סיון יקרה , איזה כיף לקרוא שהכל נעשה באהבה !!
ככה יהיה לך יותר קל להרגע ולצלוח את הלחץ הנפשי שאת נמצאת בו
בתוך סיטואציה לא מוכרת .
פעם ראשונה היא תמיד מלחיצה .
בפעם הראשונה אישה מכווצת באופן טיבעי כי היא מעולם לא חוות חוויה
של חדירה ( אולי טמפון קטן ) ולכן באופן טבעי הגוף מתכווץ .
אני ממליצה בחום לעשות משחק מקדים רחב ולא לבצע מיד חדירה.
אזור הנרתיק צריך להיות רטוב ומהלחץ לעיתים מתייבש .
נשיקות ,מסאג' , ליקוקים , ליטופים , החדרת אצבע שעלייה ג'ל סיכה
ואחרי זה בהדרגה כמה אצבעות לחלל פתח הנרתיק יעשו הרחבה
נפלאה שתאפשר לאחר מכן החדרת איבר מין בקלות .
זו איננה התעקשות , זה מעשה אהבה .
ובאהבה כמו באהבה – הכל לאט .. לאט ובאהבה ..
יש להתמיד לעשות אהבה בסבלנות .
תהנו מהדרך ומהתהליך , לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבעיה פיזולוגיות אם פסיכולוגית?אלצ'קו19/02/2012
אני בן 25, כבר הרבה חודשים שאין לי זיקפות בוקר אבל ברגע שאני מתניע את האיבר לבד מול סרט פורנו טוב, יש זקפה יחסית טובה, לא תמיד הכי חזקה (והיו לי בעבר יותר חזקות)
לאחרונה אני בזוגיות עם מישהי וכשאנחנו מגיעים למצב אינטימי אני כל הזמן חושב על "מה יקרה אם הוא לא יעמוד.." ואז הנבואה מגשימה את עצמה.
האם זה חרדת ביצוע נטו או שמשולבת עם בעיה פיזית? כמו שאמרתי, אין זקפת בוקר אבל השלפוחית מלאה בבוקר..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)