מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- ללימור המקסימה בבקשהמיטל02/07/2012
שלום רב אים בן זוגי השתפשף על איבר מיני עים תחתון ואני בלי תחתון ואיבר מינו נגע לי טיפה באיבר המין אך ללא חדירה כשהוא בלי תחתון? יש מצב כך להריון? כלומא הוא השתפשף עליי עים תחתונים ורק אח"כ היה בלי לכמה שניות ונגע באיבר מיני...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
מיטל02/07/2012כלומא הוא השתפשף עליי עים תחתונים ורק אח"כ היה בלי לכמה שניות ונגע באיבר מיני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוחחי עם הורייך בבקשה
לימור בנדל04/07/2012מיטל , כבר כתבת לי את אותה השאלה
רק בניסוח אחר מס' פעמים במהלך השנה .
עניתי לך כבר על הנושא.
בבקשה פני להורייך לשיחה בנושא .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירהחיים02/07/2012
היי,
למה תמיד בפורנו הגבר גומר על הפנים של האישה? האם הן אוהבות את זה, מה גורם להן לרצות את זה?
בנוסף ההורים שלי חסמו אתרי פורנו, איך אני יכול להגיד להם להחזיר את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטי פורנו
לימור בנדל02/07/2012היי חיים ,
סרטי הפורנו גורמים ליצירת עולם מעוות שאינו פוגש את המציאות לפעמים .
איברי מין ענקיים , שדיים זקורים מלאי סיליקון ועוד גורמים לנו לחשיבה מוטעת
לחלוטין לגבי איך אמור להראות גוף נורמלי של בן אדם .
לעיתים נער שעוד לא התחיל לחוות את החוויות המיניות שלו יוצר עולם דימיוני של " איך אמור להראות סקס " דרך סרטי פורנו וזה לא פוגש שום מציאות מול נערה בתולה בת 18 .. לדוג' גמירה על הפנים בסוף הסקס - לא יקירי . זה לא בשיגרה . זה לא משהו שעושים. זה רק בסרטים . אם גבר ואישה עושים אהבה הם מחליטים ביחד מה נעים להם ומה לא . יש שיחה פתוחה .
שב עם ההורים ותגיד להם . ככה בפשטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להסביר לילדה, שאסור לה לבעוט בביצים?ש.28/06/2012
(אני לא ע. שכתב לך את השאלה על האוננות שראיתי בראש הפורום. אני ע. אחרת!).
שלום לימור. שמי ענת, ואני אימא לילדה בת עשר.
אתמול איזה ילד כינה אותה בשמות - והיא בעטה לו בביצים. גם בשנה שעברה היה ארוע זהה, עם ילד אחר.
אני רוצה לשאול אותך, כאישה וכאימא:
איך להסביר לילדה, שאסור לה לבעוט בביצים?. ובעיקר, למה אסור לה לבעוט בביצים?.
אבל גם לומר לה, שאם מישהו תוקף אותה, הדבר הראשון שכדאי לה לעשות - זה לבעוט לו בביצים?.
איך היית מסבירה כל זה לילדה בגילה?.
תוכלי לעזור לי לנסח...
סליחה אם השאלה מביכה אותך. אני אני באמת מבקשת את עזרתך. בבקשה עני לי ברצינות ומהר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברצינות ובמהרה
לימור בנדל28/06/2012פשוט להגיד לה .
ככה בפשטות כמו שאמרת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירהאלי17/06/2012
אני אוהב בסוף מין אוראלי לגמור לה בפה והיא מסרבת מה נתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמירה בפה
לימור בנדל25/06/2012אלי יקרה ,
שאל אותה מדוע היא מסרבת ? האם היא נגעלת מעצם הפעולה ?
האם הטעם שלך לא טעים לה ? מדוע היא מסרבת..
לכל סירוב יש פתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימור המקסימה שלוםש.25/06/2012
אני בן 33.
אני נורא רוצה שאישה תאונן לי עד שאגמור.
(כמובן שאעשה כל דבר שהיא שהיא רוצה, שיענג אותה...).
אני רוצה לשאול אותך:
רוב הנשים יסכימו לאונן לגבר שלהם?.
איך הכי נוח לעשות זאת מבחינה פיזית?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
לימור בנדל25/06/2012היי ע. המקסים ,
אין דבר כזה תשובה כוללנית גורפת .
כשהאישה שאיתה תשכב תהיה ליידך דבר איתה
ושאל אותה האם יהיה לה נעים לאונן לך עד שתגמור.
אין אישה דומה לשניה .
מה שאני אוהבת ונכון לי לא מחייב אחרת .
איך שהכי נוח לך ככה תעשה .
יש שעושים זאת בשכיבה יש בעמידה ויש כאלה
שמאוננות לגבר כשהוא על 4 ... מה שעושה לך טוב .
מבחינת האוננות עצמה תכוון אותה כמה עוצמה
אתה אוהב בחוזק המגע - חלש או חזק .
רצוי להשתמש ברוק או בחומר סיכה נעים .
תהנה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימור - את מדהימה וחכמה ויפהפיה...ש.17/06/2012
אני לומד כל הזמן מהתשובות שלך...
אוהב את הפתיחות שלך, את הכנות המוחלטת, את הגישה המרעננת.
רציתי להודות לך מעומק הלב, יקירה.
נ.ב
איזה מזל יש לאנשים היום, שיכולים להעזר בך.
אכן, הינך אלת האהבה.
(בבקשה אל תמחקי את דבריי, שנכתבים מעומק הלב).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואו ! ריגשת - תודה !!! מוערך..
לימור בנדל17/06/2012למה שאמחק אמירתך שכל כך טופחת לי על הכתף
ואומרת לי שאכן אני בדרך הנכונה בחיי
וצועדת בתוך היעוד שלי ???
זו בהחלט אחת המתנות היפות שקיבלתי , תודה ע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טנטרה יכולה לטפל באי מיניות?חנה11/06/2012
אחותי טוענת שהיא לא נמשכת מינית לאף אחד, לא לגברים ולא לנשים. היא פשוט לא מרגישה משיכה. היא מוכנה לנסות טיפולים שאולי יעזרו לה. האם טנטרה יכולה לעזור לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אשמח לתשובהשוני29/05/2012
שלום רב
יש לי בת זוג נפלאה מבינה ומתחשבת.
ביחסי המין אנחנו פתוחים ומרגישים בנוח . יוצאים כחמישה חודשים
יש לי בעיה שכאשר אני מקיים יחסי מין יותר מידי פעמים בשבוע קשה לי מאד לגמור.
כלומר 2,3 פעמים בשבוע ואני ממש סובל , חודר ומאונן אוראלי ולא אוראלי בהרבה תנוחות אבל לא מצליח לגמור מה שקורה שאני שנה אחרי התקף לב ואני מתעייף אחרי 15 דקות בערך ואז נשכב על הגב מתנשף ומתחיל לאונן מהר הבת זוג מבינה אותי ומלטפת אותי בחזה ובביצים ואני מתחיל מהמאמץ לרעוד בברכים ולהתנשף ולהזיע ואחרי מאמצים רבים בסוף יוצא הזרע ואני מגיע לפורקן. אך עים אני לא מקיים יחסי מין שבוע וחצי אז אני סביר מקיים יחסים משחק מקדים וחדירה ומצליח לגמור סביר.
אני בן ארבעים. וכאשר הייתי צעיר בן עשרים עשרים וחמש הייתי מספר חזק . לא הייתי מתעייף ועושה כמה פעמים ביום אבל עכשיו אני מתעייף מהר וקשה לי עים זה . מבחינת כושר גופני אני אותו דבר גם בגיל20 , 25 הייתי מעשן קופסא ביום ועושה ספורט וגם עכשיו אני מעשן קופסא ביום ועושה ספורט. רק שעברתי התקף לב שנה שעברה . קשה לי להאמין שזו הסיבה שאני מתעייף ככה . או לא מצליח לגמור. מה את מציעה לי אני מתוסכל שאני לא מצליח לגמור ומתעייף מהר . אולי תוכלי לתת לי עצה או רעיון איך להתייחס לנושא הזה . יש לי זוגיות טובה אני מסתדר עים בת הזוג היא אוהבת אותי ואני אותה היא מלאך ומוכנה לעשות הכול בשבילי . אודה לך לעצה בנושא.
המון תודה וסליחה על האורך של השאלה .
בברכה שוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירת אנרגיה גברית - לא לגמור
לימור בנדל30/05/2012שוני איש יקר ,
ראשית אפרגן לך על הזוגיות והמיניות שיצרתם יחד .
פתיחות ותיקשורת הם ערכים מאוד חשובים ליצירת זוגיות טובה לאורך זמן .
שוני , מי אמר שחייבים לגמור בסוף כל סאשן מיני ???
תראה מה עשית למרחב אוהב , פתוח ומענג :
" ואני ממש סובל " הכנסת אלמנטים שליליים של סבל ותסכול
לתוך מקום מחבר ומעצים .. לא חבל ???
במהלך הדרך תיצור דפוס שנמנע מקיום יחסי מין רק כדאי לא לחוות
את הרגשות השליליים ותמצא עצמך נמנע מסקס שבועות .. באמת חבל..
טנטרה מלמדת את הגבר כי שפיכת זרע הינה איבוד אנרגיה .
תראה כמה חזק אתה מרגיש את זה היום כשאתה בן 40 .
בתום הגמירה והוצאת הזרע אתה מרגיש גמור ומושבת - אין לך כח .
לכן מאסטרים טנטריים מלמדים את חניכיהם לא לגמור בכלל
ולשמור על האנר' הגברית דרך הנאה מסקס ללא הוצאה ושפיכה זרע.
המפגש המיני מהנה מאוד , יש סיפוק עצם החיבור והחדירה לבת הזוג
כך שאתה נהנה מאוד מקיום יחסי המין אך לא "תולה" את ההנאה
והסיפוק שלך בהשפרצת הזרע בסוף . אה.. כן !!! לא גומר .
ניתן ללמוד את זה בקלות במפגש אחד והמשך תירגול בבית כל יום.
אגב , חובה כן לגמור במהלך השבוע בכדאי להוציא זרע .
זה עוזר לחידוש התאים ומוריד סיכון לסרטן הערמונית ,
כך שאין לך מה לדאוג אתה לא " מפסיק " לגמור לתמיד...
בחור צעיר בן 20-25 יש לו המון אנרגיה צעירה , הוא בשיא המיניות שלו.
לכן קל לו מאוד להשתולל , לקפוץ , לשנות תנוחות , לשנות בחורות ;-)
גבר בן 40 שעבר התקף לב ומעשן - לא יכול לנשום בצורה שמאפשרת לו
קיום יחסי מין קלילים ואנרגתיים .
יש לך דיאלוג שלם מול האנרגיה הגברית שלך.
אני ממליצה ללמוד טנטרה , מוזמן להגיע אלי למפגש ולהבין איך אפשר להנות
ולהגיע לסיפוק מיני דרך החיבור לאנרגיה המינית בגוף ללא קשר להשפרצה .
עולם זה ילמד אותך כיצד לחיות מתוך עוצמה מינית ואנר' מינית מטורפת
ולאזן את הגוף שלך דרך דיאלוג חיובי עם הסיפוק המיני .
בנתיים אמליץ להפסיק לעשן , הלב כבר נתן לך רמז שהגזמת איתו
עכשיו אתה מחכה לסימן גם מהראות שלך ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגיהמלי13/05/2012
הייתי באורגיה עם בעלי עם עוד זוג חדש יחסית. ושמתי לב שבעלי ממש נמשך למישהי אחרת.. אנחנו פתוחים בקטע הזה.. אבל תמיד אמרנו שנגמור ביחד. והפעם היה נראה שהוא בא לגמור בתוכה. וברגע האחרון הוא עצר ונכנס אליי.
האם עלי לחשוש שהוא לא בקטע שלי יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשאלי אותו
לימור בנדל13/05/2012מע' יחסים פתוחה לא יכולה להיות כזו ללא תקשורת.
מזמנת לחזור למקור במקום לצאת החוצה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלי
mosha14/05/2012שהכל פתוח כך זה מתנהל יש עניין ויש דחף לנסות את השוני
תתחברי גם את .....הכל חופשי ממי......בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר משיכה מינית לבעלימעיין24/01/2012
אני נשואה מזה 30 שנה לבעלי ואוהבת אותו אהבת אמת אך ללא שום משיכה מינית אליו ובזמן קיום יחסי מין איתו הגוף שלי נשאר אדיש לחלוטין למגעו.השלמתי וקיבלתי זאת עד שהתאהבתי בגבר אחר, אהבה חד צדדית, וכל הרגשות המיניים שלי התעוררו אבל לא ניתנים להגשמה. כיצד אפשר להחזיר את המשיכה המינית לבעלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף בהמשך לדברי למעלה
מעיין24/01/2012מעולם לא הגעתי לאורגזמה עם בעלי. לפני 10 שנים היה לי רומן עם גבר ואיתו חוויתי חוויות מיניות שמעולם לא היו לי עם בן זוגי. בעלי פתוח לשמוע ולהקשיב מה אני רוצה שיעשה ואיך לספק אותי אך למרות כל הניסיונות לא קורה דבר שמצליח לרגש אותי כשהוא נוגע בי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
mosha25/01/2012את לא לבד יקירתי גם לנו זה קורה..חיי השיגרה שוחקים את הענין ומחפשים ריגושים במחוזות אחרים...להגיד שזה מוסרי לא לא אבל אנחנו רוצים לחוות רגש שונה מעניין איכותי ולא שיגרתי..אז מוצאים פרטנר אחר......זהירות והצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייחודי
מעיין25/01/2012תודה על התגובה ואני בטוחה שאני לא לבד. אמנם התאהבתי בגבר ואני מרגישה אליו משיכה מינית חזקה ומתסכלת אך לא קורה בינינו כלום. הלוואי ואת התשוקה המינית אליו יכולתי להפנות כלפי בעלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
mosha26/01/2012אז מה הפתרון .שתשארי עם התשוקה לבחור
והרצון שיהיה תשוקה בינך לבין בעלך? תהני לך בדיסקרטיות ולחיים כפים יותר..לכן צינתי זהירות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייחודי
מעיין26/01/2012הלוואי ויכולתי ליישם את זה עם הגבר האחר אבל מדובר בגבר לא פנוי שהבין שאני חושקת בו אבל כנראה לא מעוניין וזה התסכול הכי גדול.
mosha29/01/2012למה לא הגבת להודעה האחרונה צרי קשר......ייחודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי את מולו ???
לימור בנדל30/01/2012מעיין יקרה ,
רגשות תשוקה באים מבפנים - מה מעורר בך תשוקה ?
האם חקרת עם עצמך את הנושא ?
אישה אינה תלויה בכלל בפרטנר בכדי לחוות אורגזמות . האורגזמות הן מבפנים החוצה ולכן אינן תלויות בכלל במי נמצא מולך מאהב או בעלך - הן תלויות רק במי את מאפשרת לעצמך להיות כשאת נוכחת באמת . כשאת עם גבר אחר יש בך ריגוש , פתיחות , סקרנות , תשוקה שלא באה לידיי ביטוי עם בן הזוג שלך .
יצרת מרחב מיני עם בעלך בו את נכנסת למצב חסום , חסר תשוקה , לא מעניין , שיגרתי ולכן המיניות איתו מרוחקת ולא אורגזמתית - כי את שונה מולו . את לא מאפשרת לעצמך להיות מינית כשאת איתו - אין בך תשוקה ואת מצפה שהוא ידליק בך את התשוקה . בלתי אפשרי. האישה שאת מול המאהב הבלתי מושג ( פרי האסור יותר מסקרן ויש שם חוויה אחרת ) היא אישה אחת והאישה שאת למול בעלך היא אישה אחרת ושונה לחלוטין .
אני הייתי חוקרת את הרגשות שלי מול מאהב . הייתי פותחת עם בעלי מייל מיוחד להתכתבויות אירוטיות שנונות כאילו הוא גבר אחר . אני הייתי משחקת איתו משחק תפקידים כאילו הוא לא מכיר אותי ואני לא אותו ויוצאים לדייט שם הוא מתחיל איתי כגבר נשוי ומפלרטט איתי כאילו אישתו לא יודעת ומוצאת בתוכי את המקום הילדתי , המשתעשע שמפלרטט עם גבר " אסור " .
רוצה תשוקה לבעלך - קחי אחריות על עצמך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה אישית שלי
דודו06/04/2012הייתי באותה הבעיה, הציעו לי את אותם העצות לשחק כל מיני תפקידים, אך הכל אכזב והיה פטתי למדיי! עד שהיה מפנה בו קולגה שלי בעבודה אמר לי שהם שומרים נידה בבית, שאלתי אותו...אה?? מההה אתה חוזר לי בתשובה, אז הוא אמר לי משפט שאני לא מסוגל לשכוח - "בסקס אני מוכן להיות אפילו חרדי" (מדובר בבן אדם מלא קעקועים ואתאיסט) שוחחתי עם אשתי על כך, היא הסכימה וואאוו זה עובד, יש געגוע יש תיאבון יש סקס, יווו אני ממש הרגשתי כמו בן 17 כשזה קרה, ממליץ ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת נידה
לימור בנדל06/04/2012תודה רבה דודו .
אכן אתה מביא לכאן רעיון שנכון עבור המון אנשים .
אבל משיחות עם המון מטופלים דתיים שמגיעים אלי לקליניקה
אני יכולה לספר לך שגבר שלא מקיים יחסי מין שבועיים ברצף
מגיע מהר מאוד לבגידה ומחפש בחוץ .
כאן מגיעה שאלת המוסר האישית שלך .
האם תוכל לשמור נידה כגבר ששוכב עם בת זוגו ברגיל 2-3 בשבוע ?
לא חייבים לשמור נידה בכדי ליצור ריחוק בזוגיות
אפשר לשמור על זה גם דרך מרחב אישי בתוך הזוגיות
לא לעשות הכל ביחד , לא לחיות על אוטומט .
שיהיה לי את העולם שלי בתוך זוגיות .
לאהוב את עצמי ולחוש תשוקה מינית לעצמי - לאונן
לא חייבת להיות תלויה באורגזמות שלי בבן זוגי !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת נידה?
מעיין30/04/2012אנחנו "שומרים נידה" חודשים ארוכים. ובעניין משחקים עם בן הזוג: נראה לי הזוי. אכן עם המאהב היו ריגושים אבל אני חייבת לציין שבעלי מעולם לא היה מאהב טוב והוא מגיע לפורקן תוך 7 שניות לערך. ביקשתי ממנו שנטפל בבעיה אך הוא מסרב בכל תוקף לחשוף את בעיותיו במיטה בפני בן אדם מקצועי. ואולי הגיע הזמן לקנות לעצמי משחק חדש ולא להיות תלויה בבעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת נידה? - תגובה
רמי בוכניק30/04/2012משחק זה כמו אקמול ,
יחד עם זה בחיים לפעמים לוקחים אקמול .
בהקשר לדברים שציינת אולי שווה לך כן לשכנע רת בעלך שתלכו יחד לטיפול בהקשר של הגמירה המהירה. כמו כן שווה ללכת לסדנאות חוויותיות שונות (עם דגש על סדנאות מגע) יחד זה עשוי לשפר את התקשורת ואת המגע בינכם.
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין
mosha22/05/2012הייי אשמח לשוחח בפרטי....מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמעין
רן06/02/2012מעין היקרה
תבואי עם בעלך אלי ותאמיני שלאחר מפגש אחד הוא לא ירצה לשחרר אתך בבוקר ללכת לעבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס והפרשותברי16/04/2012
עד כמה זה נפוץ, כל העניין של סקס והפרשות גוף כמו צואה ופיפי.
זה נחשב לממש סוטה?
יש נשים שמסכימות לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס והפרשות גוף
לימור בנדל16/04/2012ברי יקר ,
אם יש הסכמה משני הצדדים שום דבר אינו נחשב כסוטה .
סוטה בהגדרתו הוא אמור להיות שונה מהנורמלי .
הנורמלי הוא גירוי סטנדרטי בין פרטנרים שמעוניינים
לקיים יחסי מין בצורה הרגילה והמקובלת .
אם כך מה סוטה מהנורמלי ?
העיניין שאת/ה צריך לראות בשתן וצואה כמשהו סקסי ומושך
ומכיוון שמדובר בהפרשות של הגוף שבעצם מהוות פסולת
שהגוף אינו זקוק לה יותר , התשוקה והחיבור שלהן למיניות
לא מושך את רב האנשים .
קיום יחסי מין הוא בעצם מעשה אהבה .
באהבה עושים מה שאוהבים .
כל אחד מוצא אהבה במשהו אחר
יש שאוהבים סקס אוראלי
יש שאוהבים סקס אנאלי
יש שאוהבים סקס בנאלי
יש שאוהבים סקס כפות רגליים
יש שאוהבים סקס עם הפרשות גוף
יש שאוהבים סקס ...
תשאל את האישה אם היא אוהבת את זה - היא כבר תאמר לך ..
מה שחשוב לעשות אהבה כששני הצדדים מעוניינים ומגורים ממנה
ולא בכפייה ונגד רצון אחד מהצדדים שכן אז לא באהבה עסקינן ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מביכהגבר02/04/2012
אני קצת חדש בכל הנושא הזה של מין.. רק לפני אה... שבוע בערך אני וחברה שלי עשינו את זה פעם ראשונה.
מאז עשינו עוד פעמיים. באחת הפעמים יצא לי מין רעש מוזר כזה, של פלוץ, היא כאילו ציחקקה ולא עשתה מזה משהו, זה קצת הרתיע אותי. זה באמת ההיה פלוץ באמצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאת אויר בזמן סקס
לימור בנדל02/04/2012גבר יקר ,
לעיתים נלכד אויר בתוך הנרתיק או בין גוף לגוף
ויוצא תוך כדי הפעילות המינית .
באהבה כמו באהבה כל מה שנשמע , מריח וטעים
נפלא ומבורך . אם היה ריח לא נעים ניתן להתנצל
ולהמשיך כרגיל .
תשמרו על עצמכם - קונדום וגלולות .
תבלו !! לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןנירה21/03/2012
האים כאשר הגבר גומר בתחתון ויש קצת רטיבות על המיטה והבחורה שוכבת ערומה אפשר להיכנס מזה להריון? (לא רציתי לקיים יחסים אז הוא עשה לי ביד ובזמן הזה כביכול הוא גמר בתחתון) ואח"כ ששכבתי על המיטה הרגשתי רטיבות כנראה ממנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקים מקדימים
לימור בנדל22/03/2012הריון נוצר בחיבור בין זרע לביצית
לא משנה אם את גמרת או אם הוא גמר
משנה איך זה קרה .
אם לא היה זרע בנרתיק = הוא לא גמר בתוך הנרתיק שלך - אין הריון .
אם לא היתה החדרת זרע לנרתיק , אם הוא גמר בחוץ
ויש זרע על המצעים - אין אפשרות היווצרות חיבור בין זרע לביצית.
שמרי על עצמך יקירה , שוחחי עם ההורים
על הנושא הנפלא הזה - אל תתביישי לשאול.
או קראי מידע באינטרנט על הפריה של זרע וביצית
ואיך נוצר הריון . יש המון מידע לקריאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור תודה אך עוד שאלה בבקשה
נירה22/03/2012אים בזמן שהוא "עשה ביד" הוא נגע גם באיבר מינו ואז החדיר לי אצבע זה מסוכן מבחינת הריון? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוחחי עם הורייך בבקשה
לימור בנדל25/03/2012בבקשה שוחחי עם ההורים על הנושא .
קיום יחסי מין זו אחריות שדורשת בגרות.
אם לא בא מגע ישיר בין זרע לביצית אין כניסה להריון
זרע במגע עם אויר ( לא בתוך הנרתיק ) עובר להיות לא פעיל
לכן רב הסיכויים שאין שום סיכוי להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימור שאלה בבקשה
נירה25/03/2012אים בזמן שהוא "עשה ביד" הוא נגע גם באיבר מינו ואז החדיר לי אצבע זה מסוכן מבחינת הריון? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפתדוד24/03/2012
לפני שבועיים אני וחברה שלי שכבנו, והיא קיבלה שפשפת די חזקה. היום היא אמרה שהכל בסדר, ועוד פעם שכבנו, ואז השפשפת חזרה. האם זה רציני, או שזה אמור לעבור לבד? ממה זה יכול להיגרם? היא ממש סובלת מזה.(היא לא בתולה, אנחנו יוצאים כבר שנה ובפעמים הקודמות ששכבנו זה לא קרה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרטים נוספים
דוד24/03/2012היא לא מזמן עברה לגלולות (זה לא קרה לנו עם קונדומים), לפני שבועיים השתמשנו בחומר סיכה. בזמן האחרון, כל פעם שאנחנו עושים את זה, יש לה שפשפת, וזה ממש כואב. עזרה דחוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לרופא
לימור בנדל25/03/2012ממליצה בחום לפנות לרופא המשפחה
להראות לו את העור בכדי שיאבחן
אולי מדובר בתגובה אלרגית או בפריחה על העור .
ממליצה להתקלח מיד עם תום קיום יחסי המין
ולפנות לרופא עור בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טנטרה כטיפול זוגיהגר20/03/2012
היי,
אני ובעלי נמצאים במשבר בחיי הנישואין שלנו
רציתי לברר אם טנטרה יכולה לשמש כטיפול זוגי כדי לנסות לשפר את חיי הזוגיות שלנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?