מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חושש ממה שקרה במכון עיסוי אירוטיynon06/03/2011
הייתי בעיסוי אירוטי, בו גם אני וגם המעסה בעירום מלא. בודי מסג'.
היה קטע שאני מעט חושש בגללו.
בעודי שוכב על הגב, המעסה התיישבה מעל האיבר שלי, והתחכחה עליו עם האיבר שלה. שנינו היינו מרוחים בהמון שמן. החשש שלי הוא שהאיבר שלי בגלל השמן והתנועות שלה "החליק" פנימה לאיזה 5-10 שניות. אני לא יודע בוודאות אם נכנס או לא.
אם נניח שכן היתה חדירה, ונניח גם את המקרה הגרוע שהמעסה היא נשאית של נגיף ה HIV. מה הסיכוי להידבק בחדירה כזו של 5-10 שניות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש ממה שקרה במכון עיסוי אירוטי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2011סיכוי נמוך אך לא אפסי
כל חדירה עלולה להוות סיכון להדבקה אם כי, כאמור בסיכוי נמוך מאד לגבי ארוע חד פעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלון05/03/2011
מישהי אוננה לי תוך כדי כך היא הכניסה את היד לפה שלה שמה רוק על ידה ואז המשיכה לשפשף את האיבר שלי האם יש סכנה להדבקה במקרה כזה או שלא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2011אין מצב להדבקה - הרוק אינו מכיל את הנגיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדה לא מבוקרת של קונדום לאחר סקסאייל05/03/2011
שלום רב,
לפני כשבוע קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי, המגע המיני כלל מין אוראלי עם קונדום ומין ואגינלי עם קונדום, המין הואגינלי ארך כדקה בלבד ובסיומו מיהרתי להוריד את הקונדום (להערכתי כ-10 עד 15 שניות מתום המגע), לצורך ההסרה השתמשתי בנייר טואלט וגללתי את הקונדום כלפי חוץ, כלומר הנייר נגע בחלק החיצוני שבא במגע עם הנרתיק, למיטב זכרוני בסוף הגלילה שהקונדום נפל השתמשתי באותו הנייר ע"מ לנגב את שאריות הזרע מקדמת הפין; אני מאד חושש כי נחשפתי דרך הנייר לנגיף בפרט כי הבחנתי מאוחר יותר כי הבחורה קצת רועדת וכי עינייה מעט אדומות. בנוסף לכך לפני המגע היא ניסתה לפתוח את הקונדום בעזרת שיניה אך לא הצליחה ואני פתחתי עם היד, אני חושש גם כי אולי לא הבחנתי והיה קרע אפילו קטן בקונדום.
אוזה לכם באם תוכלו להתייחס לפרטים ולחששותיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר מרגלית, אודה אם תענו לי
אייל06/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אייל06/03/2011אני מאד חושש שהיא נשאה את הנגיף בעיקר בעקבות מידע שקראתי באינטרנט המתאר תסמינים של הידבקות ומצויין גם כי אדם הנמצא בשלבים אלה הוא בשלב המדבק ביותר במחלה.
אנא ענו לי שכן אני מאד חושש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדה לא מבוקרת של קונדום לאחר סקס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2011על פי התיאור שנתת לא נראה לי שקיים סיכון להדבקה
מגע של נייר עם איבר המין אינו מהווה סכנה להדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחד ובחרדה קשהאריק05/03/2011
קיימתי לפני שבועיים יחסי מין לא מוגנים עם אישה, הקונדום נקרע.
עשיתי קומבו לפני שבוע, כלומר שבוע אחרי היחסים הלא מוגנים ויצאה שלילי..
אני יודע שאני צריך לעשות בדיקת אלייזה
האם יש סיכוי ריאלי שנדבקתי? היה מקרה כמו שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחד ובחרדה קשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2011תחזור על קומבו 3 שבועות אחרי הארוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואיללא שם05/03/2011
האם שלשולים וקצת כאב בטן אחרי 4 ,5 ימים מאירוע מיני
מהווים סימפטום של איידס ?
או פשוט אכלתי משהו לא טוב שגרם לי לשלשולים ?
ונוח לי לקשר את זה לאיידס ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
ללא שם05/03/2011יש לי גם חום 37.3 ???
יש קשר לשאלה הקודמת ???
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/03/2011אין קשר להדבקה ב HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום מגע אנאליירון05/03/2011
שלום
רציתי לדעת אם איבר מין של זכר נכנס לא עד הסוף לפי הטבעת של בחורה
במידה והיא נשאית מה הסיכוי שהזכר יקבל איידס אם המגע ערך 3 שניות ולא היתה חדירה מלאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום מגע אנאלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/03/2011סיכוי נמוך אך לא אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהקובי05/03/2011
הייתי בטיפול אצל מסגיסטית, כאשר היא טיפלה בגב היא הוציאה שחורים (כיסי שומן שבעור העליון) באמצעות לחיצה של שתי אצבעות מסביב למקום. האם ניתן להדבק באיידס אם אולי היה לה פצעון באצבע. אני מאד לחוץ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/03/2011אי אפשר להידבק בצורה שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףאני04/03/2011
שלום,
ביצעתי לפני כחודשיים בדיקת איידס דרך רופאת המשפחה.
אם היא לא חזרה אליי מאז, זה אומר שהתוצאה שלילית?
בנוסף, האם התוצאות נשלחות בדואר?? (אני לא רוצה שיידעו שעשיתי בדיקה כזו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/03/2011חודשיים !!! ולא הלכת לרופאה לקבל תשובה ?
קרוב לודאי שהרופאה היתה מודיעה לך אם היתה חוזרת תשובה חיובית.
מכל מקום - רצוי שתפני לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לדר מרגליתיפה04/03/2011
האם קיום יחסי מין עם קונדום זה מספיק מוגן? או שעלול להיות מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה לדר מרגלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/03/2011יחסי מין עם קונדום מגינים מהדבקה ב HIV ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע פתוחאבישי03/03/2011
שלום רב,
היום נתקעתי עם האופנוע ובא גרריסט לגרור לי את האופנוע העלנו ביחד את האופנוע לרמפה ונוכחתי לראות שנהייתה לי שריטה ביד, כמו כן ראיתי שגם הגרריסט נשרט קלות. אין לי מושג אם השריטות שלנו נגעו זו בזו במהלך העלאת האופנוע על הרמפה! אף אחד מאיתנו לא דימם מפצעים מסיבים, אני נשרטתי קלות, לא ראיתי על השריטה סימני דם, כלחצתי על השריטה רק אז יצא לי מעט מאוד דם. בהנחה שחלילה לגרריסט יש איידס והשריטות שלנו נגעו זו בזו האם יש סיכון להידבק בדרך זו? אודה על פירוט בתשובה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע פתוח - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין03/03/2011שלום רב,
תנוח דעתך אין סיכוי להידבק באופן כזה. הסיבה לכך היא שעל מנת להידבק כמות אדירה של וירוסים צריכה לבוא במגע עם רירית או עם פצע פתוח עמוק (מדמם) אצלך וזה לא קורה בנסיבות שתיארת.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע!אבי03/03/2011
האם נייר לא נקי שאני מנגב בשירותים את האיבר מין יש סכנה להידבק באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע! - תגובה
חד משמעית לא...יחד עם זאת כדאי לדאוג להשתמש בנייר נקי שהרי מחלות חיידקיות למיניהן יכולות לעבור כך.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסדני03/03/2011
האם איידס מועבר רק מאדם לאדם ולא יכול לעבור דרך חפצים כלשהם ואם כן תוכלו לפרט
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
חייב להיות מגע הדוק - מיני בד"כ על מנת להידבק.
הוירוס אינו שורד על חפצים ממילא לא נמא עליהם בכמויות משמעותיות.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על אידס.חשוב!!!רון03/03/2011
האם אחרי אוננות ויציאת הזרע על כפפת גומי ניתן להידבק באיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על אידס.חשוב!!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/03/2011תלוי מה עושים עם הזרע - מגע של הזרע עם העור איננו מדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתגובה
דני03/03/2011מה כוונתך "תלוי מה עושים עם הזרע"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדני03/03/2011
האם החדרת חפצים לפי הטבעת כמו: טוש, מלפפון, פיה של בקבוק
יש בזה סיכון להדבק במחלות מין ובפרט באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/03/2011החדרת חפצים איננה מעבירה HIV
מאידך, יכולה לפצוע את הרירית - דבר המעלה משמשעותית את סיכויי ההדבקה ביחסי מין ללא קונדום לאחר מכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדום נקרעעדי02/03/2011
איך יודעים האנשים שנקרע להם קנדוםץ רק שגורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדום נקרע - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/03/2011לא הבנתי את שאלתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)