מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איידסראובן24/03/2011
האם אפשר להדבק באיידס במין אוראלי כאשר הבחורה רק ירדה לי ולא היה כלום מעבר?
אם עשיתי בדיקות כלליות לאחר 50 יום בערך ויצא שלילי יש מקום לדאגה?
הבנתי שבדיקת הקומבו הולכת להחליף את בדיקת האלייזה לפי משרד הבריאות האם זה נכון?
תודה לכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ראובן24/03/2011חשוב להזכיר כי בבדיקות הכלליות הקומבו יצאה שלילית האם היא עד כדי כך אמינה שהיא באמת מחליפה את האלייזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס
ראובן25/03/2011יש לי לחץ באזניים בזמן האחרון וקצת כאבי ראש אבל אני מאמין שזה מחרדה אבל האם יכול להיות תסמין למחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/03/2011אם עשית בדיקת HIV ויצאת שלילי - לא נדבקת !
באשר לבדיקת קומבו - נכון, היא תחליף בקרוב את בדיקת האלייזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחרדה נוראיתבני24/03/2011
שלום ד"ר,
היום בצהרים לקחתי טייק הוואי ממסעדה, כשהגעתי למקום העבודה ראיתי שיש לי טיפת דם על היד (לא ממני), בדקתי וראיתי שהשקית מוכתמת ברסיסי דם קטנים, ישר שטפתי את הידיים וחטאתי עם פדים של אלכוהול, הבעיה היא שיש לי פצע בסמוך על אחת האצבעות באורך של סנטימטר והיה עליו גלד, מרוב ששטפתי את היד במים וניגבתי במגבת הגלד נפל ומתחתיו נהיה בור קטן בעור ובשר מבריק, ללא דם, אך גם לא סגור לגמריי. אני לא יודע עם זה עונה להגדרה של פצע סגור או פתוח. הלכתי למסעדה שוב וראיתי שלמוכר יש פלסטר ופצע פתוח נוסף על האצבע. אני בחרדה נוראית, האם אפשר להידבק בזה האופן? מה עליי לעשות? בדיקה? טיפול מונע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחרדה נוראית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/03/2011אין מקום לחרדה, גם אם הדם היה של נשא ונגע בעור, על פי תיאורך - אין מקום לדאגה - כך לא נדבקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה להבהרה
בני26/03/2011תודה על תשובתך ד"ר,
האם יש חשש להדבקה אם הדם חלילה של נשא פגע לי באזור הפצע (לא שראיתי סימני דם באזור) כאשר יש גלד במקום, ולא יורד דם מהפצע, אולם עדיין הגלד לא מכסה את כל אזור הפצע, האם הדם יכול לחלחל ולהספג כך? אודה לתשובתך, אני ממש טרוד, אני כבר שוקל לפנות למשרד הבריאות. אשמע לעצתך בנדון, האם קיים איזה שהוא סיכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה להבהרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/03/2011גם אם היה מגע עם העור, אין כל סכנת הדבקה מאחר והנגיף לא חודר את העור
הבנתי ששטפת ידיים וחיטאת באלכוהול - כל אמצעי הזהירות הנכונים! אין לך סיבה לחרדה , הסיכון להדבקה בדרך זו למעשה זניח עד אפסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בני28/03/2011ד"ר תודה על התשובות,
שאלה נוספת, ראיתי שיש לי מתחת לציפורנים קילופי עור ואיזה נקודה או שתים אדומה כמו פצע ממש זעיר לא מדמם, במידה והיו לי אותן נקודות בזמן שאחזתי את השקית והדם נגע בהן האם אני בסיכון? חשוב לציין ששום פצע שהיה לי ביד באותה עת לא דימם, היה לי את הפצע עם הגלד עליו ואיזה נקודה מתחת לציפורן בקילופי העור (שנראית כמו נקודה עם עט פיילוט אדום) ליד הציפורנים עם מעט קילופי עור.
נ.ב. יומים אחרי המקרה אני עם כאבי גרון וחום שנע בין 37.2-37.8 נזלת ושיעול. האם יש קשר, האם תסמינים ראשונים מופיעים יומיים אחרי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת דםרם24/03/2011
עשיתי בדיקת אלייזה משרד הבריאות חצי שנה לאחר מקרה של הידבקות בזיבה ממין אורלי שבוצע לפני שנה תשובה שלילית
ערכי הlymphocytes ירדו מ-40% בבדיקה לפני חצי שנה והיום 24% האם יש לי ממה לחשוש? מאז לא בוצעו יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת דם - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/03/2011תשובת אלייזה שלילית משמעותה שלא נדבקת !
לגבי ירידת אחוז הלימפוציטים - גש לרופא המשפחה - לא כאן המקום לאבחנה מבדלת של כל המצבים הרפואיים האפשריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחטליהי23/03/2011
שלום
אני קראתי המון בעיות בפורום וכך נזכרתי בדבר שהתרחש לפני שנה
היתי הולכת לפינת קפה עם החברות באוניברסיטה בהפסקה....שם היה קפה וממתקים והייתה קופסת מסטיק ...רציתי לפתוח אותה ועקצה לי באצבע מחט שהיה על הקופסא ולא כל כך נכנסה אבל היתה באצבע ממש טיפה מיקרוסקופית של דם !!! המטרה מהמחט הייתה לתלות נייר עליו מחיר של מסטיק כדי לשלם לקופת הפינה ...האמת שאני פוחדת עכשיו קצת ... אבל גם המחט אלה של בגדים והוא לא פתוח בקצה
צריך לדאוג מדבר זה ????? ....בבקשה תענו לי !! תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחט - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/03/2011מש אין מקום לדאגה - ככה לא נדבקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אידססססחסויה23/03/2011
מאיפה הגיעה האידס?
זה באמת נכון שהוא תוצר של סקס אפריקאים וקופים?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אידסססס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/03/2011לאור התשובה הארוכה הנדרשת לשאלתך ממליצה לקרוא בגוגל על ההסיטוריה של המחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםאורנה23/03/2011
נבדקתי אצל סטודנטית לסיעוד בקופ"ח, הבחנתי שהיא לקחה מבחנות חדשות, לא שמתי לב אם הוחלפה מחט?
אגב, נדמה לי שזה יועיל לפורום,פרטו בבקשה את הדרכים להדבקות ב-HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/03/2011בראש הדך של הפורום יש שאלות קבועות בהן מוסבר כיצד נדבקים וכיצד לא נדבקים.
באשר לשאלתך - לכל נבדק במערכת הבריאות משתמשים במחט חד פעמית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה לדוקטור גרדשטייןגילי23/03/2011
שלום
אני נמצא במסגרת קורס בתל אביב ורציתי לעשות בדיקת קומבו אצלך במרפאה.
שמעתי מחבר. אני נמצא 22 ימים ממקרה מיני. איך מגיעים למרפאתך ובאיזה
שעות אתה מקבל ? איך ומתי אני מקבל תשובה על תוצאות הבדיקה ?
יש מצב לקבל בכתוב ?
באופן כללי מה הוא תחום עיסוקך ומקצועך הרפואי ?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר גרדשטיין
ראובן28/03/2011שלום רב
אני חוזר על השאלה שלי מלפני מספר ימים כי לא נעניתי
אני נמצא בתל אביב למשך חודש ורציתי לבצע בדיקת קומבו אצלך במרפאה.
בשאלה הקודמת שלא נעניתי עברו 22 יום מהמקרה עכשיו אני
ביום 28 אחרי המקרה . האם הזמן טוב ואמין לביצוע בדיקת קומבו { 28 יום }
ואיך אפשר לבצע אותה אצלך ?
תוך כמה זמן מקבלים תשובה ?
ואיפה בודקים את הבדיקה ?
האם מקבלים תשובה בכתב ?
אם בעזרת השם הבדיקה תקינה האם צריך לחזור עליה או שהיא מכסה לי
גם מקרי עבר ?
תודה רבה ומצטער על האורך ומספר השאלות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס לקישור הבא....
אביב28/03/2011הטלפונים של ד"ר גרדשטיין כתובים באתר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ראובן אחר לא זה שלמטה
ראובן28/03/2011מבקש תשובות לשאלות
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט תתקשר אליו. טלפונים בפנים.
איתי28/03/2011כתוב לך מה המקצוע של ד"ר גרדשטיין בראש העמוד - רופא מומחה למחלות זיהומיות.
הוא רופא בכיר במרכז האיידס (בית החולים קפלן).
המרפאה הפרטית שלו נמצאת ברח' בן יהודה 175 ת"א.
טלפונים: 052-4508706 / 03-6968821
כתוב באתר שלו: קיימת בדיקת "COMBO" המבוססת על גילוי שילוב של נוגדנים וחלבון ויראלי. בזכות השילוב אפשר להגיע לאמינות של כ 95% - 98% כבר אחרי שבועיים. אמנם זה בהחלט חשוב ויכול להרגיע מי שנחשף חשיפה בסיכון כבר לאחר שבועיים אך אין מנוס גם לבצע את הבדיקה הרגילה לאחר 3 חודשים.
אם אחרי שבועיים אחרי אפשר להגיע ל- 95% אמינות אז זה זמן טוב לבצע את הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסטודנט לרפואה22/03/2011
כמה זמן אחרי ההדבקה אפשר בוודאות לזהות את אנטיגן הנגיף ?ומתי נוגדן lgm נראה בבדיקות אלייזה וקומבו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר24/03/2011אנטיגן יכול להיות מזוהה כבר אחרי 14-20 יום בבדיקות אנטיגן או קומבו
נוגדן ניתן לזיהוי אחרי כ 20 יום ולכן זוהי גם ההמלצה - לחכות 20-21 יום אחרי הארוע לצורך קבלת תשובה מהימנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטודנט מתחילסטודנט לרפואה22/03/2011
זה נכון שכול יום יש בגוף מיליארדים וירוסים חדשים וברגע שנשא או נשא כול יום ניחלשת קצת המערכת חיסון שלו ומיספר cd4 שלו כול יום יורד טיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטודנט מתחיל - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין22/03/2011אצל נשא לא מטופל יש כמות גדולה של וירוס בגוף...קשה לדעת כמה אך אפשר לדעת לפחות כמה יש בדם בעזרת בדיקת העומס הנגיפי אשר סופרת את מספר עותקי ה RNA לכל ממ"ק של דם.
הכמות הזו משתנה מאדם לאדם - בסדר גודל של כמה אלפי עותקים לממ"ק של דם בד"כ. הוירוסים הקיימים תוקפים את תאי מערכת החיסון וביניהם תאי הנושאים א הקולטן CD4 . על ידי ספיר תאי ה CD4 אפשר להעריך את מצב המערכת החיסונית. עם הזמן יותר ויותר תאים כאלה נהרסים עד שמערכת החיסון קורסת. זה קורה בממוצע כ 7 עד 10 שנים לאח ההדבקה.
הטיפול בימינו מעכב כמעט לחלוטין את התרבות הוירוס ולמעשה מפסיק את התקדמות המחלה ואף מאפשר שיקום של מערכת החיסון הפגועה.
בברכה,
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשהאורנה21/03/2011
שלום ד"ר,
תינוקי נבדק במדחום במרפאה, ע"ג המדחום הולבש כיסוי ניילון עם נוזל משומן בתוכו, אנחנו מדדנו לו חום עם זה, האם זה לא מהווה סיכון חלילה להידבקות, אני לא זוכרת אם נקרע לנו או לא, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין22/03/2011אין שום סיכוי להידבק באופן שכזה.
בברכה,
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נישקהאנס21/03/2011
מה הסיכוי להדבקה מנישקה(צרפתית) ואני היה לי שרטה בשפתיים. האים יש סכנה עליי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נישקה - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין22/03/2011אין סיכוי להידבק בנשיקה , בתיאוריה אם יש דימום מאסיבי אצל הנשא הוירוס יכול לעבור אבל אילה לא נסיבות שבהן אנשים מתנשקים....
בברכה,
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לי ,מצפה לתשובתך ד"ראריה21/03/2011
אם עשיתי קומבו אחרי 14 ימים ולא הייתי רגוע ועשיתי גם
אחרי 22 יום , בשתי הבדיקות יצאה שלילי.
מה זה אומר עכשיו ? אפשר להפסיק להיבדק ? צריך עוד בדיקות אחרות ?
אני ראיתי פה שענית למישהו שעשה אחרי 23 יום קומבו ויצא לו שלילי
אמרת לו שהוא לא נידבק. כך הדברים גם לגביי ?
הבדיקה הזאת, קומבו הולכת באמת להחליף את האלייזה שבשגרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה לי ,מצפה לתשובתך ד"ר - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין22/03/2011בדיקת הקומבו לאחר 3 שבועות היא בטוחה למדי, משרד הבריאות לאחרונה קבע שבדיקת קומבו אחרי חודש היא סופית ואין צורך בבדיקה אחרת. משרד הבריאות לוקח טווח ביטחון ועל כן קבע חודש אך ברור שמי שבדיקת הקומבו שלו תקינה אחרי 3 שבועות יכול להיות רגוע. ההנחיה היא חודש כעת.
בברכה,
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי הידבקותחגית21/03/2011
שלום רב,
ברצוני לדעת האם במקרה הבא ניתן להידבק:
היתי במספרה ועשיתי גוונים בשיער
לספרית (שמרחה לי את הצבע)
היה חתך באצבע שקרה לה כמה שניות לפני כן
שאלתי היא:
1. אם במידה וטפטף לה טיפת דם לקרקפת שלי ניתן להידבק?
2.האם עור הגוף זהה לעור הקרקפת כך שרק אם יש חתך ניתן להידבק
אני קצת חרדתית ולחוצה אנא תשובתכם
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
חגית21/03/2011בהמשך לשאלתי...
במידה ובעור הקרקפת היה פצעון קטן טרי או לא(הסבירות קטנה) ,יש אפשרות להדבקה אם טיפת דם נגעה שם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי הידבקות - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין22/03/2011אין כלל סיכוי להידבק באופן שכזה .
בברכה,
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר מקרים ובדיקותנתן20/03/2011
שלום
היו לי שלושה מקרים שרציתי לבדוק.
עשיתי בדיקת קומבו למקרה הראשון לאחר 15 יום וגם אחרי 21 יום שתיהן שליליות
למקרה השני עשיתי בדיקת קומבו לאחר 14 יום וגם אחרי 22 יום שתיהן שליליות.
המקרה השלישי, היה יום אחרי המקרה השני , כך שהבדיקה שלאחר 22 יום( של המקרה השני)
נתנה טווח של 21 יום ( 3 שבועות ) לאחר המקרה .
האם טווחי הזמן בסדר והתשובות השליליות מספקות ומספיקות ?
האם כאב בעצם של האצבע האמצעית של יד שמאל וקצת עור יבש במקומות שונים בגוף
מסמנים או מהווים סימפטומים של איידס לאחר בדיקות הקומבו השליליות בטווחי הזמן שציינתי ???
תודה ופורים שמח שיהיה לך ולכולנו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר מקרים ובדיקות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/03/2011נראה לי שאתה עושה בדיקות כמו ברולטה רוסית, הרי בסוף תידבק !!!
לא מפחד להידבק?
לא שמעת על סקס מוגן?
לגבי הבדיקות - התאריכים והתוצאות בסדר ואמינים. אבל.... רבאק !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל לא ענית לי על ???
רועי20/03/2011שוב תודה רבה על התשובה ועל האכפתיות מצדך.
רק בבקשה חוזר לגבי השאלה בלי כל קשר לבדיקות ... כאב בעצם של האצבע
האמצעית ביד שמאל וכמה מקומות בגוף של עור יבש מראים
או קשורים איכשהו להדבקה באיידס ???
ולגבי בדיקות הקומבו שעשיתי שבכל אחד מהמקרים עברו 21 יום
ולמקרה אחד 22 יום אמרת שזה בסדר ואמין !!!
יש צורך לחזור עליהם או לבצע עוד סוג של בדיקות בטווחי הזמן הקרובים .
או אפשר להפסיק להיבדק ?
שוב תודה ענקית לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותליהי19/03/2011
רציתי להגיד כל הכבוד לאחראים של פורום זה ותודה רבה שאתם מרגיעים ונותנים תשובות לכולם
רציתי לשאול ...אם אני ובן הזוג שלי רצינו להיבדק מפני מחלות כאלה כדי שאוודא שאני יכולה להיות נשואה לו ....יש אפשרות להיבדק דרך קןפת חולים כללית ???
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/03/2011אפשר להיבדק דרך רופא המשפחה
צריך לבקש בדיקות HIV HBV HCV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)