מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאוד בנוגע לקומבו - דחוףאנונימי18/05/2011
אמרו לי במרפאת הפרסים שבדיקת קומבו אמינה כאשר היא נעשית שבועיים עד שישה שבועות לאחר המגע הלא מוגן (אני מודע לכך שצריך לעשות בדיקה נוספת כעבור חודשיים מהמגע האחרון).
אם היו שני מגעים לא מוגנים, ושניהם נכנסים בטווח הזה של שבועיים עד שישה שבועות (יוצא שהבדיקה 16 יום לאחר המגע האחרון ו - 39 יום לאחר המגע הלפני אחרון, בזמן שהטווח הוא 14 עד 42 יום), האם הבדיקה תהיה אמינה לשני המקרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד בנוגע לקומבו - דחוף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/05/2011רצוי להמתין שלושה שבועות מהארוע האחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איידס חוזרת?דניאלה16/05/2011
שלום
יש לי בן זוג חדש. לפני כשנתיים היה בתאילנד (התפוצץ הקונדום) חזר לארץ חיכה שלושה חודשים ביצע בדיקה. יצאה תקינה (שלילית) האם עליו לחזור עליה בשנית? או שאני יכולה להיות רגועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת איידס חוזרת? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/05/2011למה שלא תלכו שניכם להיבדק - כך תוכלו לקיים יחסים לא מוגנים ונטולי חרדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסדניאל16/05/2011
נדבקתי בזיבה הפין אחרי שקיבלתי מין אוראלי. האם הסיכוי להדבק באיידס קיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/05/2011בהחלט כן, הזיבה מגבירה את סיכויי ההדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר מרגלית לורבר , שאלה על קומבו ?מיכה15/05/2011
רוצה לשאול , אני יכול לעשות קומבו אחרי 20 יום מאירוע או אחרי 24 יום מאירוע .
איזה מבין הזמנים טוב יותר ואמין יותר מבין שניהם ?
לפי הדברים פה באתר אני מבין שגם אחרי 20 יום לדברי ד"ר לורבר זה
זמן תקין ואמין וגם אחרי 24 יום הזמן הוא תקין ואמין . ואין צורך במידה והתשובה
שלילית לחזור על הבדיקות או לבצע בדיקות נוספות .( לשני מוקדי הזמן ).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ את השאלה
מיכה16/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את ההודעה
מיכה18/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מרגלית לורבר , שאלה על קומבו ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר18/05/2011שני המועדים אמינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבומירית14/05/2011
לד"ר שלום רב
רציתי לשאול לגבי בדיקת הקומבו.מה מידת האמינות של הבדיקה כשמבצעים אותה אחרי 3 שבועות מהמקרה?,והאם ממש חשוב לבצע גם את האלייזה כעבור חודשיים?
מודה לכם על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו בודקת גם אחורה יותר
ללא שם14/05/2011השאלה נשאלה כבר המון פעמים וקיבלה את אותה תשובה כל פעם
בדיקת הקומבו מכסה מ 21 יום ( 3 שבועות) שלפני הבדיקה ואחורה את כל העבר המיני שבעבר . זאת אומרת שאם עשית בדיקת קומבו לאחר 21 יום זה גם כיסה אחורה 22 ,23 ,25 ,30 ימים וכן הלאה לכיוון העבר יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהדנה13/05/2011
שלום
אני בהריון וסובלת מכאבי גרון ממושכים בערך 3 שבועות ללא חום או סימני מחלה אחרים.
משטח גרון יצא תקין.
אני חוששת שמה מדובר באיידס,
לפני 5.5 שנים קיימתי יחסי מין מזדמנים לא מוגנים ואחרי המקרה החד פעמי הזה עשיתי שתי בדיקות איידס בהפרש של שלושה שבועות או קצת פחות. שתי הבדיקות יצאו תקינות.
האם הפרש הזמן בין שתי הבדיקות הוא תקין או שמא הקדמתי לבצע את הבדיקה השנייה ולכן אולי התוצאה היא מוטעית.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/05/2011קרוב לודאי שאין לך איידס וכאבי הגרון לא קשורים.
מכל מקום לא בטוח שהבדיקות שביצעת 3 שבועות אחרי המגע היו רלבנטיות, בעבר נדרשו 2-3 חודשים לביצוע בדיקת דם אמינה.
אם את לחוצה ועל מנת להסיר כל ספק - ממליצה שתיבדקי ל HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשון לבנה עם נקודות אדומותדולב13/05/2011
האם לשון מעט לבנה עם נקודות אדומות יכולה להיות סימן להדבקות באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון לבנה עם נקודות אדומות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר13/05/2011קרוב לודאי שאין קשר, אבל אם עוד לא נבדקת - ממליצה על בדיקת HIV למען השקט הנפשי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה שליליתדני12/05/2011
עצה קטנה לכל בעלי "הסימפטומים" והחשדות ההזויים שמה נדבקו,כניסה לחרדות וחששות מיותרים לא שווים את השקט לאחר הבדיקה,כל דקת המתנה מיותרת מקצרת את החיים.לכו להבדק ותוכלו לחסוך דאגה מיותרת המשבשת את אורח החיים.
אני יצאתי שלילי ועם השטויות גמרתי,לא מקבלים הרבה צ'אנסים בחיים.
תודה לדק' סרג' גרדשטיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה שלילית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/05/2011ועצה נוספת ממני לכל אלה שנכנסים לחרדות, פחדים וחששות לאחר כל מגע מיני לא מוגן - תתחילו להגן על עצמכם - קונדום שווה !!!! יותר מבדיקה אחרי כל סקס !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לדני
ללא שם13/05/2011איפה עשית את הבדיקה והאם אתה ממליץ על המקום
למה התודה לדוקטור שציינת את שמו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
דני14/05/2011במרפאתו של דוקטור גרדשטיין ,בדיקת קומבו,למחרת אתה שקט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי דוקטור לורברגילי11/05/2011
אני שוהה בתל אביב , ורציתי לשאול לדעתך , והמלצתך לגבי בדיקה
קומבו במרפאה פרטית אצל רופא בשם סרג גרדשטיין .
אני רוצה לבצע בדיקה והבנתי מידיד שאצלו התשובות מתקבלות למחרת הבדיקה.
מה גם אני רואה בכלל עכשיו שהוא שותפך לפורום , אז בטח הוא
רופא בכיר ומכובד .
האם את יודעת להגיד לי באיזה בית חולים הוא עובד ?
ומה המלצתך ..... נ.ב. אני נמצא 30 יום מאירוע מסוים.
מודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דוקטור לורבר - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/05/2011אתה יכול לבצע בדיקת קומבו אצל דר גרדשטיין - רופא בכיר ומנוסה מבי"ח קפלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בהקשר , ד"ר לורבר
גילי15/05/2011היי דוקטור לורבר .
עשיתי בדיקה שבוע שעבר אצל דוקטור גרדשטיין, בדיקת קומבו .
היום קבלתי תשובה שהכל בסדר , התשובה שלילית.
מה שכן ,בגלל פחד ממחטים ודקירות ,לא הסתכלתי בזמן הבדיקה אצל הדוקטור
במרפאה , איך הוא ביצע אותה . { סטריליות , היגיינה ,ציוד חד פעמי וכו...}
עכשיו אחרי הבשורה של דוקטור גרדשטיין של התשובה השלילית אני אמור
להירגע ולהתפנות לדברים אחרים ושונים בחיי ולחזור לשגרה ?.
הבדיקה בוצעה לאחר 33 ימים מאירוע שרציתי לבדוק.
האם צריך לבצע עוד סוג של בדיקה נוספת או חוזרת ?
מודה לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיץ את השאלה למעלה
גילי17/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי HIVאלעד10/05/2011
שלום לחבר הרופאים,
יש לי שאלה מאוד חשובה, האם בדיקת דם ''רגילה'' כזו שמתבצעת לאחר שמבקשים מרופא המשפחה בדיקת דם של ה''כול'' ניתן בוודאות לדעת האם קיים HIV אצל הנבדק? (על פי יצירה מוגברת של ליפוצידים וכו'..) או שמה הנבדק צריך לעבור בדיקה ספציפית שמטרתה העיקרית היא זיהוי HIV ? אם כן, במה שונה הבדיקה הספציפית מהבדיקה הכללית לגבי מהימנות הבדיקה?
תודה לעונים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשה קצת מאמץ ותקרא את התשובות
אאא11/05/2011תעשה קצת מאמץ ותקרא את התשובות הקודמות.
הרופאים כבר ענו על השאלה הזו כל כך הרבה פעמיים.
בדיקת איידס- היא בדיקה ספציפית ואין אפשות לראות בספירת דם רגילה אם בן אדם נשא או לא.
תבקש מהרופא שלך בדיקת HIV .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעשה קצת מאמץ ותקרא את התשובות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/05/2011על מנת לבצע בדיקת HIV צריך לבקש אותה באופן ספציפי , היא לא נעשית ללא הסכמת או בקשת הנבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחופפפשלומיי08/05/2011
אנא ממך תעזור לי בעיצה למרות שהסיפור שלי מוזר,
אני אדם נשוי ולפני כ7 חודשים [עקב טראומה מינית שעברתי בילדותי] קיימתי יחסים מלאים עם גבר שהתגלה לי בדיעבד שהוא נשא, ללא קונדום שאני הצד הפסיבי,
בבדיקות אלייזה אחרי חודשים ואחרי חצי שנה יצאתי שלילי
אבל הסימפטומים הופיעו מהם, נוגדני אנא בדם [שללו לי לופוס], פצעים לבנים בלשון,פריחה מוזרה שנלעמה, כאבי פרקים ושרירים, הזעות, קילופי עור..
לפי מה שהבנתי ישנם תתי זנים נדירים של איידס מסוגO N שבדיקת דם לא מזהה
השאלה שלי האם לאור העובדה ש1]היתי עם נשא 2]והופעת הסימפטומוים ונוגדני אנא בדם כחודשיים מאז אותו ארוע 3]והעובדא שאני נשוי ולא רוצה לסכן את אישתי, האם זה מצדיק הימנעות מקיום יחסים איתה עד שהתברר הסטטוס שלי,
ואם כן מה עלי עוד לעשות וכמה זמן לחכות.. האם בדיקת פיסיאר נחוצה פה והאם היא שוללת גם את התתי זנים שציינתי,
אגב רציתי לציין שבבדיקות שללו לי גם מחלות אחרות וגם מחלותת מין כמו צהבת זיבה כלימדיה עגבת
אנא ממך תשובה ברורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאים בפורום בבקשה תענו
שלומי10/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששדני08/05/2011
שלום רב,יש בליבי חשש כבד שמה...,לאחר כשבוע הופיע כיב בלשון,שבועיים שלושה לאחר המקרה כאבי ראש בלתי ניסבלים ומוסברים שלא מרפים.חולשה כללית ועייפות במשך כל שעות היממה.המפחיד בכל זה שבת זוגתי סובלת מאותם סימפטומים ולכן הדאגה.מאחר ועברו רק כחמישה שבועות אני בפחד ולא מצליח לתפקד.האם אלייזה בימים אלו תיתן מענה אמיתי ועדכני והיה אם נדבקתי?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/05/2011אתה יכול לבצע בדיקת קומבו, דבר שיקצר את משך ההמתנה ויתן מענה לאי הודאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדאי לעשות בדיקה ?יוסי08/05/2011
שלום רב
אני ואישתי מתכננים להיכנס להריון
אך תמיד קימנו מגע אם קונדום מכיוון שהגלולות היו גורמות לה לתופעות לוואי לא נעימות אני לפני כחצי שנה התחלתי לעבוד במקום בו האנשים נראים לי קצת לא אמינים הולכים אם יצאניות וכל מיני דברים דומים(נראים לי בקבוצת סיכון) (פשוט אוכלוסיה לא משהו) ומכיוון שאני בא במגע איתם כמו שתיה מבקבוק לחיצות ידיים וכאלה לפעמים גם נושמים אחד על השני זו עבודה פיזית (תנאי עבודה) לאחרונה גיליתי שלאחד מהם יש הרפס (שפתיים) והדבר הדליק אצלי נורה אדומה אני לפני כשנה ניבדקתי לאיידס בלי קשר (לפני החתונה שלילי תודה לאל)
ורציתי לשאול אם יש סיבה לחשש או שאפשר להרגע ?
יש לציין שלא היו לי מגעים מסוכנים במהלך השנה שאני נשוי חוץ מאישתי כמובן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדאי לעשות בדיקה ? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/05/2011בכל מקרה של תכנון הריון, ובלי קשר לכל השאר אנחנו ממליצים ששני בני הזוג ייבדקו ל HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריך קצת חידוד
יוסי08/05/2011השאלה היא אם יש לי מה לחשוש עקב האנשים איתם אני בא במגע בעבודה (תארתי מקודם)?
לאיידס הרי כבר ניבדקנו גם אני וגם היא לפני כשנה
האם להיבדק שוב?
תודה מראש
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אאאא08/05/2011
שלום רב,
לפני חודש קיימתי יחסי מין מוגנים עם קונדום. אך ביצעתי לו מין אוראלי ללא קונדום. מקרה חד פעמי ללא שפיכה בפה.
לאחר 9 ימים יוצא לי מין כיב על הלשון שלא עובר עד עכשיו. ביצעתי בדיקת עגבת פעמיים ויצא שלילי.
אני אמורה לבצע בדיקת איידס בעוד חודש ובנתיים אני בחששות כבדות ולא מצליחה להירגע.
כל הזמן מחפשת אצלי תסמינים נוספים.
הייתי אצל אופא למחלות זיהומיות דר' גנר ארי והוא אמר שאין קשר בין הכיב על הלשון לאיידס ושממין אוראלי סיכוי להדבק הוא נמוך ביותר.
חשוב לציין שלאותו גבר לא היו פצעים על איבר המין ולי לא היו פצעים פתוחים בתוך הפה.
מה זה יכול הליות?
האם זה באמת תסמין של איידס?
אני בהחלט אעשה בדיקה בעוד חודש אבל בנתיים אני כבר לא מצליחה לתפקד!
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/05/2011ראשית את לא צריכה לחכות עוד חודש - תוכלי לבצע בדיקת קומבו שהינה אמינה על פי הלו"ז שלך (חודש)
באשר לכיב על הלשון - איו בהכרח קשר ל HIV אך צריך לבדוק מחלות מין נוספות. ממליצה לפנות לרופא מומחה במחלות זיהומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו
אאא08/05/2011דר'
תודה רבה!
איפה אני יכולה לבצע בדיקת קומבו באזור רחובות?
האם יש אפשרות לקבל תשובה במקום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר08/05/2011בביח קפלן, לגבי תשובה לא יודעת אם מקבלים באותו יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני נער מתבגר ויש לי מספר שאלותאהרון08/05/2011
שלום אני בן 18. הייתי באיזה מועדון חשפנות לרגל יום ההולדת שלי.
בקיצור במועדון לא היה לי מגע מיני בכלל (לא אוראלי ומין הסתם לא וגינאלי ואנאלי ולא נשיקות בכלל). אתה יודעים, היו סתם ריקודים של חשפניות עלי (דרך בגדים וגינס עבה שלי) ונגיעות שלי בהן (כשהן למחצה ערומות) ושלהן בי (כשהנגיעות שלהן היו דרך בגדים וג'ינס - בקיצור סוג של סקס יבש עם בגדים.
בבית ספר סיפרו לנו הרבה מאד על איידס ונגיף HIV, אני זוכר אבל בכל זאת ליתר בטיחות אני רוצה לברר. האם קיים איזה שהוא סיכוי רציני בכלל להדבק? והאם יש איזה שיהו סיכון למשפחתי?
שאלה נוספת: אם אני מנשק מישהי בפנים ויש לה סוג של פצעוני אקנה והיא נשאית או חולה האם ישנה איזה שהיא סכנה? או לדוגמא אם אישה מאוננת לגבר ויש לו פיצעונים או חתכים קטנים והיא נשאית איידס (אין חדירה אין כלום נטו אוננות של מגע יד) האם ישנה איזה שהיא סכנה מהותית? ואם אין לו פצעונים?
תודה רבה לרופאים, אני קצת לחוץ למען האמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיץ את השאלה
אהרון08/05/2011מקפיץ את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)