מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כשלתייניב11/03/2011
אני סטרייט- נפגשתי עם גבר במשך 3 חודשים. מעולם לא הייתה חדירה ממנו אלי או מימני אליו. רק נשיקות לא צרפתיות. מין אוראלי חלקי מאד. ירדתי לו למספר שניות בכל פעם. לעולם לא גמר לי בפה או בכלל. גם לא היה לו precum בשום מצב. הוא ירד לי באופן דומה למספר שניות מדי פעם ומיד הפסיק. היום הודיע לי כי הוא נשא איידס כבר 4 שנים. האם יש סיכוי שנדבקתי? מתי עלי להיבדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלתי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/03/2011רצוי שתיבדק 3 שבועות מהארוע האחרון שהיה ביניכם - בדיקת קומבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשא
דני14/03/2011עצתי על הדרך כשאתה הולך לעשות בדיקת קומבו תעבור דרך תחנת משטרה ותתלונן על הבחור וזאת בכדי להציל אחרים מחסרי אחריות כמותו.העבירה שביצע הינה עבירה פלילית הנושאת בחובה עונש חמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלייזהאלון11/03/2011
אז אני יכול להיות רגוע אם עשיתי קומבו 23-24 ימים אחרי המקרה ויצאה שלילית ואלייזה 65 ימים אחרי ויצאה שלילית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
אלון13/03/2011אשמח אם תעזרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלייזה - תגובה
ד''ר סרג' גרדשטיין15/03/2011בהחלט יכולה להיות רגועה
בברכה,
ד"ר גרדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה משמעותית בצוואר - דחוף!!!אמיר09/03/2011
שלום,
לפני כעשרה ימים במהלך מסיבת רווקים קיימתי מין מוגן עם נערת ליווי, המין כלל מין אוראלי מוגן וואגינלי מוגן. היום יצאה לי פריחה משמעותית ומגרדת יש לציין באיזור הצוואר, מעולם לא הייתה לי פריחה מהסוג הזה לפחות מאז שהייתי ילד וכיום אני בשנות ה-30 לחיי, אני מאד לחוץ מהתופעהץ האם יכול להיות שמדובר בהדבקה?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה אם תענו לי
אמיר11/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה משמעותית בצוואר - דחוף!!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/03/2011אין קשר - כבר ענינו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוועדאלון09/03/2011
באתר של הווד למלחמה באיידס רשום:אך כיוון שהיא בודקת גם נוגדנים וגם אנטיגן, לאחר 21 יום מההדבקה לא תהיה כמות מספקת של אנטיגן או של נוגדן על מנת שהבדיקה תזהה את ההדבקה. יתרונה הגדול של בדיקת הקומבו היא ביכולה לאתר הדבקה בתקופת החלון – תקופה בה האדם מדבק ביותר.
זה מה שהיה רשום ואת תמיד אומרת שהזמן המומלץ לבדיקת קומבו הוא 3 שבועות האם זה נכון מה שהם רושמים בועד?\
ורציתי לדעת האם קומבו שלילית לאחר 23-24ימים היא אמינה כמו אלייזה לאחר 8 שבועות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
אלון10/03/2011קיבלתי היום תוצאה לבדיקת אלייזה אחרי 65 ימים והיא שלילית רציתי לדעת אם אני יכול להיות רגוע ?גם עשיתי קומבו 23-24 ימים אחרי האירוע והיא הייתה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוועד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/03/2011בדיקת קומבו אמינה לאחר 3 שבועות ומעלה
הבדיקה אמינה ותחליף בקרוב את בדיקת האלייזה בארץ לגילוי נשאות
אכן, הבדיקה בודקת אנטיגן ונוגדן גם יחד ובכך מתקצרת תקופת החלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ORAQUIKאנונימית09/03/2011
איפה אני יכולה להשיג את ערכת ORAQUIK לגילוי נשאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עם תשובה?
אנונימית10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהORAQUIK - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר11/03/2011לא ידוע לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ORAQUIKאנונימית09/03/2011
איפה אני יכולה להשיג את ערכת ORAQUIK לגילוי נשאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ORAQUIK - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/03/2011חברת רימיפארם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסטודנט לרפואה09/03/2011
אחרי כמה זמן מיתפתחים נוגדנים lgm ברמה טובה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר12/03/2011נוגדנים מסוג IGM מתפתחים ראשונים - כבר אחרי עשרה ימים תלוי בסוג הפטוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נערת ליווי במשיבת רווקיםbadboy09/03/2011
שלום,
עשו לי מסיבת רווקים שבוע שעבר, כל מה שאני זוכר משם, זה שהזמינו נערת ליווי בישבילי
(פעם ראשונה ואחרונה בחיים!!! )
הייתי מאוד שיכור, מחדר היה קצת חשוך, אך אני זוכר שהשתמשתי בקונדום,היא הלבישה לי אותו בעזרת פה שלה, ובסיום אקט , היא עשתה לי ביד אך ללא קונדום תוך שימוש בשמן ,כך לפחות אני זוכר, אך איני יודע האם הוא נקרא או לא, או האם חדירה היתה מעבר לבסיס הקונדום... השכירו נערת ליווי ל חצי שעה, תוך חצי שעה כל זה קרה.
יש לי כמה שאלות :
1. האם יש סיכוי שנדבקתי במחלת מין כלשהי ? אם כן מהי?
2. מתי אלי להיבדק אצל רופאה ? מייד או מייד ובעוד מספר שבועות וחודשים? והאם תשובה שנקבל הנה סופית?
תודה מראש,
אני בדיקאון טוטאלי :((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערת ליווי במשיבת רווקים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/03/2011אם היו יחסי מין בלי קונדום תוכל להיבדק ל HIV 3 שבועות אחרי המקרה
באשר למחלות מין אחרות - תפנה לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לזה התכוונתי
badboy09/03/2011הכוונה שלי, האם יחלתי להידבק בתנאי שאקט חדירה היה עם קונדום באוננות בלי?
ואם כבר אני ממשיך, לאחר כמה זמן מינימלי אני צריך לבצע בדיקת קומבו כך שהיא תיהנה אמינה ?
ואם היא מספיקה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה
badboy10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות הבדיקה
badboy10/03/2011היום הייתי אצל רופא משפחה ( לאחר 6 ימים של מעשה המתואר מעלה), הוא שלך אותי לבצע בדיקות ל HIV,Sypihilis,Hepatitis C&B,Chlamidia,CBC
ביצעתי בדיקה היום. שאילה היא , לאחר שבוע שאני אקבל תוצאות, חוץ מ בדיקה HIV, האם תוצאות לשאר הבדיקות יהיו אמינות ואני אצטרך לחזור על בדיקה רק ל HIV בעוד חודשיים ? או שאני אצטרך לחזור על כל הבדיקות שוב פעם ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם- דחוף!!!
badboy10/03/2011היום עשיתי בדיקת דם לאחר שבוע של מעשהבילוי עם נערת ליווי תוך שימוש בקונדום
( הייתי אצל רופאה היום וביקשתי ממנו בדיקה לכל מחלות מין ),
קיבלתי כבר תוצאות, רמת % Lymphocytes ירדה ל 37.7 לאומת חודש שעבר שביצעתי בדיקה כללית של דם בלי שום קשר . חודש שעבר היה 46.7.....האם זה אומר משהו????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסטוריית תוצאות
badboy10/03/2011רק להבהיר מצב.....
מצ"ב הסטוריה לבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורף קובץ
badboy10/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום מה לא נותנים להעלות קובץ
badboy10/03/2011הסטוריה :
% לימפציתים תחום (48-22):
13.5.02 - 49%
01.08.02 - 50.1%
28.08.02 - 44.8%
25.09.02 - 54.4%
24.10.02 - 49.8%
31.10.06 - 40.5%
13.02.11 - 46.7%
10.03.11 - 37.7% !!
# לימפתיצים תחום (4.8-1):
- 49%
01.08.02 - 3.24
28.08.02 - 2.54
25.09.02 - 2.95
24.10.02 - 3.08
31.10.06 - 1.9
13.02.11 - 2.76
10.03.11 - 1.97 !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהצורי09/03/2011
כמה דם צריך לבוא במגע עם פצע פתוח על מנת שיהיה חשש אמיתי להדבקה?
האם טיפת דם זעירה בגודל מילימטר אחד או שניים שבקושי רואים יכולה להוות סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/03/2011אין עבודות מדעיות שבדקות את הכמות המינימלית להדבקה
ברור, וזה ענין של כשל ישר, שכמות מזערית מדביקה פחות מכמות גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו ותסמיניםאמיר08/03/2011
שלום,
ברצוני לדעת האם ייתכנו שתסמינים של כאבי ראש קלים וגרד שעובר ממקום למקום בגוף הינם תסמיני הדבקה? לפני כתשעה ימים ביצעתי מגע מיני עם בחורה שמספקת שירותי מין שהיה מוגן אך אני עדיין חושש.
לפני המגע המיני היא עיסתה לי את הגב עם איזה חומר סיכה שהיא משתמשת בו ליחסי מין, באותו יום ביצעתי הורדת שיער בשעווה מהגב וייתכן והעור היה אדמומי או אפילו פצוע, האם ייתכן כי הנגיף יכול לעבור בסיטואציה שכזו?
בנוסף ברצוני לדעת האם בדיקת קומבו לאחר 21 יום מהאירוע הינה אמינה לחלוטין כמו בדיקת אלייזה לאחר 8 שבועות?
תודה רבה ובריאות איתנה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו ותסמינים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/03/2011בדיקת קומבו אחרי 21 יום אמינה כמו אלייזה אחרי 8 שבועות
באשר לתסמינים - אין להם כל קשר להדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר מרגלית דחופפפפאלירז07/03/2011
לכבוד דר בובר אשמח לקבל את התיחסותך למצב שלי
בשנת 2007 היה לי מגע לא מוגן שלאחריו נדבקתי במחלת הנשיקה - בזמנו לא עשיתי בדיקת לאיידס כי לא הייתי מודע לעניין,
לפני כחצי שנה קיימתי יחסים עם נשא בוודאות ללא קונדום, אחרי חודשים מהמגע האחרון חטפתי דלקת פרקים ואז מייד נדלקה לי נורה אדומה ועשיתי בדיקה לאיידס ויצא שלילי,
חשבתי להירגע ואז הופיעה לי פטרת הגופ, ושוב עשיתי בדיקה אחרי 3 חודשים ויצא שלילי,
אבל לאחר מכן הופיעו לי תופעות של צריבות ודקירות בברכים ובמרפקים ובשרירים וגם פצעים בלשון ודקירות בבליעה, עשיתי בדיקת לאיתור שאר מחלות מין עגבת זיבה כלימדיה ושוב בדיקה לאיידס שזה בעצם 6 חודשים אחרי הארוע והבדיקה יצאה שלילי,
כיום אני 6 חודשים וקצת אחרי הארוע האחרון עם תופעות של צריבות וכאבים במרפקים ובלשון וירידה בלימפוציטים מ6.5 ל4.2 וגילו לי נוגדןANA בדם, [שללו לי גם לופוס] השאלה שלי מה לעשות כי ניסיתי לבקש בבית חולים בדיקה לאיתור הנגיפ עצמPRCו ולא הסכימו היות ואני נשוי ו[עשיתי את הטעויות אלו בגלל טרואמה שעברתי בילדות] ולא רוצה לקחת סיכון לגבי אישתי ולהריון אז אנא ממך איזו בדיקה צריך לעשות במצב הזה והאם חצי שנה זה זמן וודאי למרות הסימפטומים שהופיעו וזה שהייי עם נשא בלי קונדום אנא יעצי לי דחופ כי זה נוגע לחיים של אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר מרגלית דחופפפפ - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר09/03/2011הבדיקה שעשית 6 חודשים אחרי הארוע שוללת את ההדבקה - כלומר לא נדבקת !!!!
לגבי כל השאר - אין צורך ב PCR
תפנה לרופא המשפחה לבירור התסמינים שלך - אין קשר להדבקה שהרי לא נדבקת !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמ07/03/2011
הייתי בתאילנד עם נערה, קיימנו יחסי מין ובגדול זה היה מוגן למרות שאני חושש שאולי שישנו ביחד ערומים צמודים וקמתי מתוך שינה עם זיקפה שאולי נכנס טיפה. לאחר שבוע ימים היה לי 40 מעלות חום, אושפזתי, החום ירד ממש מהר תוך יום כבר יצאתי משם. כחודש וחצי לאחר המקרה יצא לי משהו שנראה כמו חצ'קון ליד פי הטבעת, הלכתי לרופא עור לפני שבוע הוא ניקז את זה ואמר שזה בלוטת חלב סתומה בכל מקרה האזור אולי הזדהם קצת ועד עכשיו די שורף לי. עשיתי בדיקת איידס כעבור 8 שבועות מהמקרה ויצא שלילי. האם יש לי סיבה להבדק שוב? האם נשמע לך שיש איזה סכנה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2011אין לך סיבה לבדיקה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףשירה06/03/2011
היי ביצעתי בדיקת איידס בקופת החולים ב01/03 וכעת מופיע לי במכבי אונליין שתשובה הועברה לרופא: "ע"פ נוהל משרד הבריאות התשובה הועברה לרופא נבדק באיכילוב ", לא מוזר תוך 4 ימים?? הרופא עור שביקשתי ממנו הפנייה יהיה רק בשלישי במכבי דיברתי איתו בנייד(מצאתי בגוגל) והוא אמר שזה כנראה רק נשלח אליו ויקח שבועיים והוא אמר שאם משהו לא היה הבסדר מתקשרים אליו בהיסטריה האם יש מקום לחשש ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2011והל בדיקות איידס אומר כי לא מפרסמים את התשובה אונליין, בניגוד לשאר הבדיקות
התשובה נשלחת מהמעבדה לרופא החתום על הבדיקה
מי שמבקש תשובה מיידית יכול לעשות בדיקה מהירה בועד למלחמה באיידס - הבדיקה כרוכה בתשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסטודנט לרפואה06/03/2011
יצאתי שלילי לאיידס באלייזההשאלה היא אחרת חצי שנה ליפני המגע היו לי 3000 לימפוציטים ו4חודשים אחרי המגע הלימפוציטים שלי היו 3100 זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2011המספר תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיגריה ועליה אולי נוזל זרעדנה06/03/2011
מישהו נתן לי סיגריה מקופסא אני חושבת שהיה עליה נוזל זרע אולי זו הנזלת שלי אני לא בטוחה אפשר להדבק כך תודה גל הפילטר ונגעתי בזה ועישנתי אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגריה ועליה אולי נוזל זרע - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר07/03/2011אי אפשר להידבק בצורה שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)