מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפרחת חיתוליםימית26/12/2009
שלום,
ילדי בן שבעה וחצי חודשים.
לאחרונה סובל מאוד מפריחה באיזור החיתול המלווה באדמומיות ובנקודות קטנות.
אני משתמשת במשחה סטרואידית בשם דרמקומבין בערך פעמיים ביום, ובמשחה אטיונול למהלך כל החלפת חיתול הערה- אני שוטפת במקרים של צואה.
שאלתי היא,
איך נפתרים לחלוטין מתפרחת החיתולים?
והאם ישנה הגבלה של שימוש במשחה אטיונול, אני משתמשת בה בחודש האחרון כמעט כל יום שכן הפסקה של יום לטובת משחה אחרת מחזירה את התפרחת.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון האולטימטיבי
אמאלה27/12/2009שלום,
לבני היתה תפרחת קשה ממש, בדרגת כוויות אדומות ונפוחות
לא עזר כלום עד שגילינו את בית מרקחת התיכון ברמת גן - רחוב עוזיאל פינת נגבה - הרוקח שם ידוע כקוסם
תוך 12 שעות שיפור מטורף ותוך יממה פשוט עבר!!! היינו בשוק!! גם לא יקר - בסביבות 30 שקל
אנחנו מאז רק עם המשחה הזאת (יש לו משחה טיפולית ומשחה יום יומית) וגם עזבנו את המגבונים ועברנו לצמר גפן..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לשטוף
אושרת27/12/2009שלום לך,
ראשית, לא לשטוף את הטוסיק בסבון, כל שטיפה שכזו מורידה שיכבת שומן מן העור וגורמת לתפרחת להתעצם.
לכן, להקפיד לא לשטוף, אם שטפת תמרחי קרםגוף על הטוסיק, לחכות שייספג ולאחר מכן למרוח את המשחה לטוסיק.
שנית, אני משתמשת בשמן זית, אני שמה שמן זית באמבט, ומצאתי משחה המכילה שמן זית, בסופרפארם, משחה של LIFE, והיא מאוד עזרה לבני.
תשתדלי לאוורר מתי שאפשר.
בהצלחה,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' יצחק לוי28/12/2009הבסיס לטיפול בתפרחת חיתולים הינו אוורור אוורור ועוד אוורור האיזור.
כמו כן החלפת חיתולים תכופה ככל האפשר. תפקיד המשחות הוא לחפות את העור וכולן על אותו בסיס של צינק אוקסיד לכן כולם בעלות יעילות דומה-דסיטין, בייבי פסטה, צינק וכו
המשחות לא יועילו אם לא נאוורר ככל האפשר
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה אצל תינוקת בת 3 חודשיםמיטל26/12/2009
שלום רב,
ביתי בת 3 חודשים אוכלת סימליאק בכמות של כ120 כל 3 שעות
במהלך היום ישנה כ-4 שעות ובלילה שינה רצופה מ-22 וןעד הבוקר
ביומיים האחרונים היינו כ-4 שעות מחוץ לבית עם הרבה אנשים
היא ישנה אתמול מ-18:00 ועד 4 בבוקר
והיות היא ישנה מ-16:00 וטרם בתעוררה
זה לא נראה חום אך ייתכן שזה משהו אחר? זה לא מסוכן שהיא ישנה כ"כ הרבה שעות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי28/12/2009אם אין סימנים חריגים אחרים
אין בעייה
יש לך תינוקת מתחשבת
נראה לי שעוד תתגעגעי לימים שהיא ישנה טוב כל כך
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן 5 שבועות נחנק וצורח באכילהנועה26/12/2009
לרופא שלום,
סליחה על אורך ההודעה, אנו אובדי עצות.
ילדי כיום בן חמישה וחצי שבועות. נולד במשקל נמוך של 2.5 ק"ג בשבוע 38 לאחר עיכוב גדילה ברחם. ניזון מבקבוק- סימילאק ואופטימיל, וחלב שאוב באופן חלקי. מגיל 4 ימים אינו שקט, כמעט ואינו רגוע בזמת הערות. בשבועיים האחרונים חלה הסלמה בחוסר השקט. כמעט בכל ארוחה, 6-8 פעמים ביממה, הוא מעוניין מאד לאכול והינו רעב, אך פחות או יותר באמצע ההאכלה מתחיל להתפתל, לצווח, וממש נחנק על הבקבוק. בשלב זה אנחנו לא יודעים האם לנתק אותו מהבקבוק ולתסכל אותו- כי הוא עדיין רעב, או להמשיך את המחזה הזה- של תינוק שרוצה-לא רוצה/לא יכול לאכול ונחנק וצורח לאחר כל לגימה קטנה. המחזה מאוד קשה ולא משאיר אף מבוגר אדיש בסביבתו. הבכי נע בין קיטור- לעיתים, לצרחות קשות של מצוקה.
בנוסף, פעמים רבות הוא מתעורר לאחר 20-30 דקות שינה בלבד, כי יש לו גאזים (אנו שומעים/מרגישים) או גרעפס. גם בלילה המצב דומה, והיו לילות שנאלצנו להשאר ערים ולתת לו להירדם עלינו, כי רק מגע בטן לבטן מרגיע אותו מספיק. הוא ממשיך להתפתל- אך לפחות לא מתעורר מכך. לעיתים מוציא אויר בגרעפס 6-7 פעמים במהלך ארוחה אחת או לאחריה.
ביום חמישי האחרון, בעצת הרופאה, החלפנו את המזון לנוטרמיגן. מאז-חמישי מלא, שישי מלא, ושבת- עד כה (צהריים) הוא מקבל חלב שאוב ונוטרמיגן בלבד. הבנו שאם מדובר ברגישות לחלבון פרה אזי היינו אמורים לראות שיפור במצבו תוך יומיים-שלושה, אך אין כל שיפור, ועדיין בכל ארוחה, כל 3 שעות- אותו קושי.
אנחנו לא יודעים מה לעשות. האם להמשיך לתת לו את הבקבוק כשהוא צורח? או להרגיע אותו ולהסתכן בכך שיאכל רק רבע או חצי מהארוחה בכל פעם? בכלל, קשה לנו לדעת בשבל מסויים האם הצרחות הן של כאב או של רעב, ואנו נאלצים להטריד אותו בכל פעם בשינוי תנוחה ובנסיון חדש להאכלה. הוא ממש אומלל!
ומה לעשות כדי לנסות לפתור את הבעיה מהיסוד? אילו נסיונות או בדיקות כדאי לעשות?
בנוסף, האם מוכרים לכם מקרים כל כך קשים שבסופו של דבר התבררו כגאזים בלבד?
בתודה מראש על כל כיוון או עצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב-
נועה26/12/2009יציאות בין פעם לפעמיים ביום, שתן בכל החלפה של חיתול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' יצחק לוי28/12/2009ממליץ להמשיך האכלה עד אשר אינו מעוניין יותר.
במיקרה וכל דבר אינו עוזר ממליץ להתייעץ עם גסטרו ילדים בשאלה של רפלוקס וושטי ונסיון טיפולי בזנטק או לוסק.
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנותמאיה26/12/2009
שלום
הבחנתי שלבני בן 11 חודשים יש נקודות לבנות בולטות על איבר המין. ( דומה לסומסום).
במידה ולוחצים קצת - החומר הלבן יוצא החוצהטיהבו מוצק יחסית , אינו נוזלי
אשמח לדעת מה עלי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי28/12/2009בשלב זה אין צורך לעשות דבר
אלו לרוב חולפות לבד
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק בן 4 חודשיםדני26/12/2009
שלום רב,
תינוק שלנו בן 4 חדשים , אוכל כבר כחודש רק סימילק 5 פעמים ביממה כ -150 גר' כל פעם.
לאחרונה שמנו לב שמיד לאחר כמעט כל ארוחה יש לו יציאה. המרקם של היציאות נוזלי ,
צהבהב , ומלווה בריח. האם זה תקין?
משקלו בגיל 3 חודשים היה 6700 , ובשבועיים האחרונים הוא מצונן , אולי יש קשר.
תודה רבה
ג'ני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי28/12/2009תופעה נורמלית לגמרי
אין צורך לעשות דבר.
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לברזלנאוה25/12/2009
בני בן 4 חודשים, לפני 3 ימים התחלתי לתת לו ברזל - הופיעו לו פצעונים אדומים קטנים על הפנים\
האם זו תגובה נורמלית לברזל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי28/12/2009קרוב לוודאי אינו קשור לברזל
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשוף עיניים תמידיאמאלה25/12/2009
שלום,
בני בן 7 חודשים, ילד גדול ומקסים (אחוזון 95 גובה, 75 משקל)
בשבועיים שלושה אחרונים החל משפשף עיניו לאורך כל היום, כשהוא נמצא על הבטן למשל ממש עוצר, מרכין ראש ומשפשף כמה שניות טובות.
זה מתרחש ללא קשר לשינה (ישן לילה שלם של 10 שעות ועוד פעמיים שעתיים ביום) ויכול לקרות
העיניים לא אדומות ולא דומעות
יש לו אטופיק דרמטיטיס ברמה קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי28/12/2009קרוב לוודאי קשור לאטופיק
גירוי עקב עור יבש
נסי שמן אמבט וקרם לחות
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בנשימה שמגביל הנקה ושינה רצופהשני23/12/2009
בן חודשיים וחצי כמעט מיומו הראשון עם חרחורים , זה לא בריאות הייתי אצל אף אוזן גרון, כניראה תעלות צרות, בכל מקרה אמר שאין מה לעשות קטן מידי..(הייתי לפני מספר שבועות).
הוא כל כך סובל, רוצה לאכול -יונק בקושי רב,נחנק (הוא אכלן מהיר ביותר בד"כ) כל רגע עושה הפסקה ובוכה, והחרחורים קשים,
גם מבקבוק (טימי טיפי) הכל יוצא לצדדים, כי הוא סתום באף, ובמיוחד בימים האחרונים, כניראה הצטנן המסכן..אז זה חמור יותר...
ניסיתי חלב אם בכניסה לאף..בדיחה, אפלו לא הקל, גם בימים שלא מצונן (שאז הצליח לאכול ולישון אבל עדיין לא כמו שצריך)
ניסיתי מי מלח, עדיין שמה לפני השינה ובמשך היום, כניראה עוזר קצת מאוד.
אדים מים חמים בחדר , לא ראיתי הקלה אולי בגלל ששמתי רק בימים אלו שמצונן והוא במצב קשה ביותר, אבל כן ראיתי שיש לו באף
נזלת יבשה והיום היה גם ירוק צמיגי שהוצאתי עם מקלון אוזניים, אבל באופן עקרוני לא הקל, סובל ונשמע אותו הדבר, והשינה שלו קטועה בגלל הנשימה (ישן על הבטן בגלל הגזים, קשה לי להחזיר אותו לשינה על הגב, ידיים משוטטות בפנים ומתעורר מיד)
הבנתי שאסור עד גיל 3 חודשים שמן אקליפטוס (אני לא מצפה לגדולות בכל מקרה)
וכרגע נוסף גם שיעול יבש (אין רופאה היום)
מה עושים??
הרופאים אמרו שאין מה לעשות , נכון ללפני כמה שבועות.
אני ממש בוכה בגללו, כשרואים נסיך שמשתוקק לישון ולאכול ולא מצליח והבכי רק מגביר את קושי הנששימה..הלב נשבר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי24/12/2009שני שלום רב,
לפי הסיפור קרוב לוודאי שבנך הצטננן ולכך אין לנו פתרון טוב למעט כל הדברים שאת עושה כעת, ועושה נכון.
לכן כרגע יש להעזר בסבלנות, לעיתים זה לוקח עד 10 ימים שהנזלת משתפרת.
אם לא עובר עד אז הייתי מציע לפנות שוב לאא"ג שיבדוק שוב אם אין הצרות של מעברי האויר באף שדורשת התערבות.
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה
ליטל24/12/2009גם אנחנו מאוד סבלנו מהתופעה של קושי בנשימה בגלל נזלת
ולשמחתנו מצאנו בבית מרקחת המצאה ממש טובה שעולה בערך 35 ש"ח.
שואב נזלת מיוחד שכולל 2 חוטים , אחד את שמה באף של התינוק ובשני את נושפת..
ובעצם מצליחה לשחרר ..
לא מצאנו משהו יעיל מלבד זה.
האדים ומי המלח מעולם לא הועילו לנו .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקסאלנה23/12/2009
שלום רב!
בני בן 5 חודשים החל לקבל לוסק בשל ריפלוקס(ללא פליטות). אני יודעת שהתרופה אמורה למעשה למנוע רק את הצרבת הנגרמת מעליית האוכל מהקיבה.אך האם היא גם לא אמורה למנוע את האי שקט הכללי?
בנוסף,באיזה גיל בממוצע הריפלוקס אמור לחלוף?
בתודה מראש
אלנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי24/12/2009אלנה שלום רב,
אי שקט בגיל הזה יכול לנבוע מסיבות רבות למשל "גזים" לכן , בהחלט ייתכן שהתרופה לא מונעת אי שקט מסיבות אחרות.
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת ?giss22/12/2009
שלום
הבו שלי בן 7 שבועות, נולד בשבוע 36
השתחררנו מהבית חולים לאחר הלידה אחרי יומיים עם בילירובין 8.3, משקלו בלידה 2920
כיוון שהוא עדיין קצת צהוב ביצענו בדיקת דם:
Bilirubin total 10.6
Bilirubin direct 0.7
משקלו כעט 4700, הוא יונק בלבד
מה משמעות הערכים? מה מומלץ לעשות?
תודה
פרופ' יצחק לוי24/12/2009GISS שלום רב,
ערכי בילירובין כאלו אינם נדירים גם בגיל 7 ש/בועות בעיקר אם בנך יונק. ידוע שערכי הבילירובין יורדים לאט בהנקה. אני מניח שהייתה עלייה לאחר היציאה מבית חולים וולאחר מכן החלה ירידה הדרגתית. מציע לעקוב בעוד מספר ימים. אם אין ירידה לערוך בירור כולל בדיקת שתן לתרבית.
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ***** דר קווין שרייבר נוסע לחו"ל **ד''ר קווין שרייבר21/12/2009
לפורום שלום
אני צריך לנסוע לחו"ל לשבועיים
בבקשה, קצת סבלנות בזמן שהזה!!
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה טוב (:
גל22/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלה על חיסוןויקטוריה21/12/2009
שלום ד"ר שרייבר.במקום שאנחנו נמצאים בו ושים חיסון ל תינוקות ב 3 מנות ו לא הכל בזריקה אחת .יש חלק ש הם נותנים בטיפות דרך הפה..השאלנ שלי אם מנה ראשונה שהוא קיבל ב ארץ ומה שהוא יקבל פה יכולים לפעול ביחד,או עדיף להמנע מלתת חיסון מסוג אחר בתור מנה שניה?
תודה על תשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר קווין שרייבר21/12/2009עדיף אותו סוג
אבל יכולים לשלב
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקמולא21/12/2009
שלום,
בתי בת 7 וחצי חודשים, שוקלת כ- 8 ק"ג.
אבחנה עם דלקת אוזניים + אודם בגרון.
קיבלה אנטיביוטיקה.
סובלת מחום גבוה - 39.6 בעיקר בלילה אבל גם לאורך היום. מאד אומללה.
הסירופ של אקמול גורם לה משום מה בחילה כלשהי וכבר פעמיים הקיאה מיד אחרי ביס וחצי של אקמולי. אדויל אנחנו מצליחים לתת לה לרוב ללא בעיה.
האם אנחנו יכולים לתת לה פעם ביום נר אקמול של 150 מ"ג ? אם אני לא טועהזה מעט יותר ממה שמותר לתת פר מנה למשקל זה אבל אם במהלך 24 שעות אתן לה נר אחד ואולי עוד מנה אחת של אקמול וכל השאר אדויל (שניתן לתת עד 3 פעמים ביום, נכון ?) - האם זה בסדר ? בצורה כזו לא עוברים על המינון של אקמול ליממה ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
ד''ר קווין שרייבר21/12/2009יכולה לקבל נר של 150 כל 4-6 שעות
יכולים לעשות שילוב
על תדאגי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביתי עוד שבוע תהייה בת 5 חודשיםענת21/12/2009
ותהיתי מדוע האחות בטיפת חלב לא המליצה לי לתת לה להתחיל עם טעימות בעוד
שאמהות אחרות שאני מכירה-והילד שלהם פחות מביתי האחות כן המליצה להם.
ועוד שאלה-איפה אפשר למצוא אתר שמסביר בכל חודש-מה הילד אמור לעשות?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל שלום
ד''ר קווין שרייבר21/12/2009יכולה להתחיל עם טעימות
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האתר באנגלית. ובכל זאת אשמח
ענת21/12/2009אם תוכל לרשום איזה טעימות, של מה? אני ממש מאוכזבת מהאחות.ולהמליץ לי על אתר נוסף בעברית.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל שלום
ד''ר קווין שרייבר21/12/2009כדאי לך לפנות לרופא שלך. לכל רופא ילדים יש גישה שונה עם התחלת אוכל
ביחס לאתר תחפסי באתר של חיפ"א
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בראשליאת21/12/2009
אתמול ביתי (בת 7 חודשים)ישנה בעגלה וכשרצינו להעביר אותה לסלקל ברכב היא קיבלה מכה בראש מהמסגרת של הדלת. היא בכתה קצת אבל אחרי מעט זמן כשהיא שכבה בסלקל עם מוצץ, היא נרדמה.
אני יודעת שאחרי מכה בראש לא ישנים. האם זה נכון? ואם היא ישנה האם צריך לעקוב אחרי משהו, לבדוק?
בינתיים היא קמה היום בבוקר ואני לא רואה משהו מיוחד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
ד''ר קווין שרייבר21/12/2009היא בסדר
לא צריכים לדאג
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)