מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי לחיסוןקריסטה19/03/2009
שלום, בת שלי בת 4+ חודשים לפני 4 ימים קיבלה מחומש. בלילה הראשון הייתה בסדר עכשיו עם כל לילה זה מחמיר היא בוכה ומתפתלת (גם ביום). בד"כ היא תינוקת רגועה. היא עדיין סובלת מגזים. אתמול היא עשתה קקי 3 פעמים והיום בבוקר עוד פעם. היציאות לא נראו לי ירוקות. נתתי לה אקמולי אבל נראה שאין לזה כל השפעה עלייה. מה עושים? האם זה מהחיסון? כמה זמן נמשכות תופעות הלוואי? יכול להיות שהגזים מחמירים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקריסטה
ד''ר הדר ירדני19/03/2009שלום קריסטה,
יתכן שאין קשר לחיסון ומה שאת מתארת קשור לוירוס שעושה לה את היציאות המרובות.
יתכן וישנו כאב בגלל החיסון - הייתי מחפשת במקום ההזרקה אם יש אודם חום ונפיחות.
בכל מקרה כדאי להבדק.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחהשני18/03/2009
לבני בן השבועיים הופיעה לפני כ4 ימים פריחה שנראית כמו אקנה באזור הלחיים והצוואר והיום זה כבר התפשט לאזור בית השחי, מפשעה וקיפולי הידיים. ממה הדבר נובע ומתי יעבור? האם שמן אמול מזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשני
ד''ר הדר ירדני19/03/2009שלום שני,
קרוב לוודאי שמדובר בתפרחת שמקורה עדיין בהורמונים של הריון והלידה.
שמן אמול אינו מזיק.
כדאי רק להראות לרופא שאכן זו הסיבה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרידוצביה18/03/2009
שלום רב, אתמול בלילה הבן שלי בן השנה ושלושה חודשים עבר התקף סטרידו, פתאום לא הצליח פשוט לקחת אוויר. הגענו למיון שם טופלנו בסטרואידים ואינהלציה. היום אנחנו ממשיכים באינהלציה עם בודיקורט. ההתקף של חוסר נשימה לא חזר על עצמו אך הוא נושם בכבדות ומישתעל עם רעש נורא. השאלה היא האם זו תופעה שיכולה לחזור על עצמה? ואם כן האם זה מצב מסוכן? כיוון שהמחזה היה מאוד מפחיד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לצביה
ד''ר הדר ירדני19/03/2009שלום צביה,
סטרידור הוא זיהום וירלי שגורם להתעבות אזור מיתרי הקול ומכאן לשיעול נבחני.
ההתקף בא בגלים יותר בלילה
טיפול יעיל ביותר הוא חשיפה לאויר קר ורטוב (חלון פתוח, נסיעה ברכב עם חלונות פתוחים, פריזר)
קוצר נשימה הוא סיבוך של התופעה או משהו אחר.
אז צריך לדעת במה מטפלים.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות אף לתינוקתנעמי18/03/2009
שלום, ביתי בת 17 חודשים. היא מאוד מצוננת ומשתעלת. הנזלת שלה מאוד סמיכה וצהובה \ ירוקה (סליחה על התיאור). זה מאוד מקשה עליה לישון ולינוק. הרופא ילדים נתנה לי טיפות "דיטיצין" לאף. זה עזר לצמיגות ונראה שהקל על הילדה (מי מלח לא עזרו בכלל). קראתי על האריזה שאסור להשתמש בטיפות אלו מתחת לגיל שנתיים. האם הרופאה טעתה שנתנה לי טיםות אלו. האם נגרם נזק בלתי הפיך ? (השתמשתי במשך 3 ימים) . תודה נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לנעמי
ד''ר הדר ירדני18/03/2009שלום נעמי,
הוריות כאלו נכתבות בדר"כ כאשר לא בוצעו מחקרים תקפים מספיק המראים שאין נזק עקב שימוש בתינוקות.
קרוב לוודאי שלא נגרם נזק בלתי הפיך כי את מצינת שאפילו המצב הוטב.
המלצתי - באם ניתן להמנע ולהפסיק - עדיף.
באם לא, להתיעץ שנית עם הרופא.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבינותשירלי17/03/2009
שלום רב, אמש הייתי בטיפת חלב והתייעצתי עם האחות לגבי הגבינות היא אמרה לי שלא מומלץ לתת גבינות לבנות לגיל 7 חוד' רק בגיל 10 חודש' היא אמרה לי לתת לילד יוגורט ועד עכשיו נתתי לו גמדים וגבינות לבנות מה היית ממליצה לי לתת לו באמת? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני17/03/2009שלום שירלי,
בדר"כ לא נותנים חלב עד גיל שנה מחשש לרגישות.
כן נותנים יוגורט, גמדים, וכ"ו.
אם את נותנת והכול טוב, אל תחליפי.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ד"ר הדר, עזרת לי!
שירלי17/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיול בחוץ עם תינוק מקוררמיכל16/03/2009
שלום, בני בן ה-3 חודשים הצטנן לפני 3 ימים וסובל משיעול עם ליחה ונזלת (אך ללא חום). לאחר בדיקת רופא נמצא כי הריאות נקיות, והרופאה רשמה לו טיפות פילקה ותמיסת מי מלח. שאלתי היא האם ניתן לצאת איתו החוצה לטייל באויר הצח או שעדיף להישאר בבית עד שיחלים לגמרי? שאלה נוספת היא במידה וחל שיפור וכמעט שאינו משתעל, כדאי להפסיק עם הפילקה או להמשיך עוד כמה ימים עד שיחלים? לגבי המי מלח, רשום במינון 2-3 טיפות, 3-4 פעמים ביום. האם ניתן לתת יותר פעמים ביום (5-6 פעמים)? תודה מראש, מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכל
ד''ר הדר ירדני17/03/2009שלום מיכל,
זה מצוין לצאת החוצה להתאוורור ולנשום אויר צח ואף כדאי ומומלץ לאוורר את הבית.
את הפילקה אפשר להפסיק כשלא נחוץ יותר.
מי מלח אפשר לתת יותר בתנאי שאכן לא מכיל מרכיבים נוספים.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, האם ניתן להכין מי מלח בבית ?
זהבה22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, האם ניתן להכין מי מלח בבית ? - תגובה
ד''ר קווין שרייבר22/11/2010כפית אחת לכוס מים
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות חמורה ביותר!מילנה16/03/2009
שלום לך, אני אמא לתינוקת בת 7 חודשים שמזה כמה חודשים סובלת מעצירות, שבשבועות האחרונים התחזקה מאוד, לדעתי העצירות החלה כאשר התחלתי לתת לה תוספת של ברזל. אמרו לי שאולי כדאי לנסות לשנות את חברה של הטיפות, היום אני נותנת לה "פריפל" של טיפטיפות, הציעו לי לנסות את הטיפות ברזל של "הדס", האם יש משהו שאפשר לעשות, אני כבר ממש מיואשת, בימים האחרונים כל יציאה שלה מלווה בבכי. הלכנו לרופא והיא נתנה לי מרשם לנרות, אבל הנרות לא יפתרו לי את הבעיה, זה רק פתרון לימים ספורים כדי שתצא יציאה רכה יותר. הייתי רוצה לטפל בשורש הבעיה. אשמח מאוד לקבל את עזרתך,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למילנה
ד''ר הדר ירדני16/03/2009שלום מילנה,
אני ממש לא בעד התעסקות בפי הטבעת.
מציעה לך לפנות לבדיקת רופא כירורג ילדים על מנת לבדוק אם ישנה בעיה, וכמו כן לבדוק אם יש כרגע חתך באזור פי הטבעת הגורם לכאב ביציאה ולהחרפת העצירות עקב פחד מכאב.
לאחר שהבעיה תפתר כדאי לתת טיפות ברזל ולחלק לפעמיים ביום.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרקום לתינוקשירה16/03/2009
שלום. האם הקרינה שפולטות מערכות אינטרקום לתינוק מסוכנת לתינוק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטלי
ד''ר הדר ירדני16/03/2009שלום טלי,
אם זה מיועד לתינוקות ופועלים על פי ההנחיות אז סביר להניח שאין בעייה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעוניםשירלי16/03/2009
שלום, כשקילחתי את בני בן ה 7 חוד' הופיעו אצלו בגב מין פצעונים קטנים האם נורמלי? דורש בדיקה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני16/03/2009שלום שירלי,
אם מדובר במשהו נקודתי שלא נלווה אליו שום סימן נוסף, קרוב לוודאי שניתן לעקוב בלבד.
אם מתפשט, מופיע חום או כל תלונה אחרת כדאי לבדוק.
אם החלפתם תכשיר רחצה כדאי לבדוק אם הוא הגורם.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות אכילה בתינוקתאביב15/03/2009
שלום, ביתי בת 10 חודשים, לא ממש אוהבת לאכול, (היא אוכלת סימילאק בכמות קטנה ביותר ומעט מאוד אוכל מוצק אחר) . לאחרונה בגלל מחלות שונות אוכלת אפילו פחות, יש לציין שהיא די קטנה (נמצאת באחוזון 10) אני די מודאגת האם זה עלול לגרום לבעיות התפתחות שונות ובכלל... האם כדאי לתת ויטמינים מעוררי תיאבון או משהו אחר שיגרום לה לאכול יותר או לגדול בצורה כזו או אחרת? (בטיפת חלב הציעה לי לשים שמן בסימילאק?!) ומצד שני האם זה לא יגרום לבעיה הפוכה (יש סיפורים על מקרים של ילדים שלא אכלו ועכשיו צריכים דיאטה)? האם יש מה לעשות והאם בכלל צריך לעשות משהו? תודה רבה על העזרה אני ממש בדילמה מכל הנושא. אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאביב
ד''ר הדר ירדני15/03/2009שלום אביב,
זה לא חשוב אם היא באחוזון 10 או אחר. חשוב איך היא מתפתחת בעקומות שלה ואיך היא מתקדמת מבחינה התפתחותית. כל עוד אין בעיה אז שתמשיך לגדול להנאתה. אין צורך לתת ויטמינים, אוכל זה הדבר הכי טוב. אולי כדאי להתייעץ עם דיאטנית.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנושא
אביב16/03/2009מבחינת גדילה היא ירדה בקצב הגדילה שלה (התחילה באחוזון25 וירדה לאחוזון 10) בטיפת חלב אמרה לי שאם בפעם הבאה לא ישתפר אז נשים לה שמן באוכל?! השאלה מה זה עוזר? ובכלל בתקופה האחרונה לא ממש רוצה לאכול (ירדה בכמות האוכל שהיתה רגילה) כל פעם היתה סיבה אחרת לחוסר חשק (שיניים, אוזניים, מחלות אחרות...) לא מפריע לי שהיא לא אכלנית או שהיא קטנה, השאלה אם זה לא יכול לגרום לה לבעיות התפתחות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאביב
ד''ר הדר ירדני16/03/2009שלום אביב,
יש צורך בכמות קלוריות מספקת.
כדאי אולי להתייעץ עם דיאטנית.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול ליחתי לביתי בת החצי שנהאמלי סבג15/03/2009
ביתי סובלת כבר 3 שבועות משיעול חריף , שגורם לה להקיא מידי פעם. הרופאים אומרים לאחר בדיקה שמיעתית של הריאות , שהראות שלה נקיות ואין אף טיפול מונע , מכיוון שזה וירוס. האם ניתן להקל עליה באיזשהוא אופן , היא ממש סובלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמלי סבג
ד''ר בובי גרוס15/03/2009אם היא נבדקה והריאות נקיות אז השיעול בד"כ נובע מ 2 סיבות עיקריות
נזלת שיורד ללוע וגורם לשיעול
הפרשות רוק מרובה במהלך פקיעת שיניים
"הטיפול" הטוב ביותר זה להזליף לאף טיפות / ספריי מי מלח (סאלין) שקונים בבית מרקחת.
זה טבעי ולא מזיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם דיקור?
יפית15/03/2009בן אחותי סבל מאותה בעיה והיא לקחה אותו לטיפול דרך הכללית. הטיפול עזר מאוד והתופעות נעלמו ממש מהר. אני יודעת שהיא הלכה לייעוץ עם רופא והוא בנה את הטיפול המתאים. מה גם שאם יש לך כללית מושלם התשלום הוא סביר ביותר. תהיו בריאים!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיותטלי15/03/2009
שלום, לבני בן ה 6 חודשים וחצי יש אדמומיות בלחיים, יובש עם קליפה בראש ומעין פטריה אדומה בצוואר הציעו לי לשים שמן תינוקות, וזלין וכד' אך אני מאוד חוששת מה מומלץ לעשות ? אני יודעת שזה לא נדיר אך עדיין מעוניינת לטפל נראה שהוא סובל, מגרד את הראש תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לטלי
ד''ר הדר ירדני15/03/2009שלום טלי,
הרעיון הוא לשמן ולשמן. כל תכשיר היפואלרגי המתאים לתינוקות טוב.
היובש גורם לגרד.
כדאי להשתמש בשמן אמבט ולחפוף איתו את הראש ולסרק במברשת בלי לנגב קודם.
מוריד את הקליפה.
בנוסף להשתמש בסבון היפואלרגי.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתרופותענבל14/03/2009
יש לי בן בן שבועיים. הייתי מעוניינת לדעת האם ניתן לתת לו אקמולי במידה ונראה כי הוא סובל מכאב בטן או משהו כזה, דבר המוביל לבכי מתמשך. זאת לאחר שנבדק אצל רופא והכל היה בסדר, נמדד לו חום, הוא אכל, החלפתי לו חיתול וכל סיבה אחרת היכולה להוביל לבכי זה. בנוסף, נראה גם כי הבטן מציקה לו לפי הרעשים שהיא עושה, אבל לא נראה כי זה גזים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לענבל
ד''ר הדר ירדני15/03/2009שלום ענבל,
מדוע החלטת שלא גזים?
ביחוד אם את אומרת שיש גם רעשים.
ניתן לתת אקמולי לפי משקל פעם ב...
לא יכול להיהפך לטיפול הבחירה או המועדף. ישנם תכשירים כנגד גזים.
עדיף להתייעץ עם הרופא.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות קשות תינוקת בת חודשיים וחציאתי14/03/2009
שלום, ביתי בת חודשיים וחצי ניזונה בעיקר מסימלאק ומעט מאוד הנקה יציאות פעם ביום , אתמול בפעם הראשונה היתה לה יציאה מאוד קשה ממש גוש קשה (סליחה על התיאור ) האם זה טבעי? אודה לעזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאתי
ד''ר הדר ירדני14/03/2009שלום אתי,
זה עשוי לקרות. תני לזה יום יומיים לראות אין מתקדם.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום אצל תינוק בן שבועייםשוש14/03/2009
בני בן שבועיים שבוע אחרי ברית היתחיל חום מאתמול בלילה אני בחו"ל לא יכול להגיע לרופא עד יום שני האם יש בזה סכנה? לתינוק כל כך קטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשוש
ד''ר בובי גרוס14/03/2009כמה?
אם חום מעל 37.5 זה חום משמעותי עד גיל 28 ימים ומחייב בדיקה דחופה אצל רופא ילדים.
תינוקות עד גיל זה עשויים לסבול ממחלות זיהומיות קשות לכן חום כזה זה מהווה מקרה דחוף.
אין כל קשר לברית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)