מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המנגיומה במצחגלית24/05/2009
לבני בן החודשיים וחצי יש המנגיומה במצח שהיום היא כבר בגודל סנטימטר אדומה ונפוחה לגובה
הדבר ממש מתסכל אותי והתגובות של אנשים לא מוסיפות לזה
הייתי מעוניינת למצוא טיפול שיתאים לגילו של בני ולהעלים את ההמנגיומה לפני שגודלה יגיע ל3-5 ס"מ כפי שראיתי באתרים שונים
אני מודעת לעובדה שלרוב זה יעלם מעצמו אבל לא מוכנה לקחת סיכון שלא
הדבר יכול לקחת שנים עד להעלמותו ועד אז לגרום בעייה חברתית קשה וצלקת נפשית לילד
אשמח לשמוע על טיפולים שונים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי
ריבי24/05/2009גם לבתי יש על הגב, אומנם לא גדול , רציתי לשמוע גם מה הפתרון,
אמרו לנו שזה יעלם עד גיל שנתיים, האם זה נכון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגלית וריבי
ד''ר הדר ירדני24/05/2009שלום,
תפסיקו להיות מושפעות מאנשים ברחוב!
תסכולים ובעיות נפשיות לילדים יגרמו רק אם אתם ההורים תתייחסו לזה כך.
טיבן של המנגיומות שגדלות עד גיל שנה שנתיים וברובן מצטמקות.
לדעתי זה לא נכון ולא נחוץ לגעת.
באם בכל זאת רוצים דעת מומחה גדול יותר פנו לכירורג פלסטי.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לאלרגית חלבישראל24/05/2009
שלום ד"ר .
נולד לי בת מלפני חודש ימיים עד עצם היום הזה אישתי מניקה אותה באופן קבוע ללא תוספות מיותרות .
כמו כן בערך מלפני כשבוע התגלה לבתי דם בצואה שהולך ומתגבר ניגשנו למרפאה לרופאת ילדים היא בדקה אותה וגילתה חתך בפי הטבעת והיא טענה שזה פיסורה והמצליצה לאישתי שלא תניק אותה שבוע ימיים כי כנראה התינוקת מפתחת אלרגיה ועד אמרה אם במידה וזה לא עובר יש לגשת למיון .
לאחר יומיים הדימום לא פסק ועדיין ראינו דם בטיטול ניגשנו למיון לביה"ח מעייני הישועה בבני ברק ניגשנו לרופא ילדים ולאחר בדיקה יסודיית שלו טען שזה פיסורה אבל זה לא קשור בכלל לאלרגיה לחלב אלה שהתינוקת מתאמצאת בהוצאת הקקי שלה ואז היא גרמה לחתך קטן בפי הטפעת והמליץ להסים וזלין לטיפול ואין שום חשש לאלרגיה ושאישתי תמשיך להניק אופן קבוע .
ברצוני לשאול מה עושים בנידון הנ"ל .?
השמח לקבל תושבה .
לילה טובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לישראל
ד''ר הדר ירדני24/05/2009שלום ישראל,
רגישות לחלב אם זה סופר נדיר!
הסיבה קרוב לוודאי קשורה ביציאות קשות.
מומלץ טיפול מקומי באמבטיה עם מים פושרים וסבון היפואלרגי.
מריחת ווזלין.
והנקה כרגיל.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד לאלרגיה
ישראל26/05/2009תודה רבה לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבברכה
ד''ר הדר ירדני26/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל מינוןגל23/05/2009
תודה על התשובות הקודמות
יש לי עוד שאלה:
בתי בת חצי שנה שוקלת משהו כמו 7200 ע"פ הוראות יצרן (פריפיל) צריכה לקבל 3 טיפות
ראיתי פה שרשום בין 4-6 אם כן מה נכון?
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגל
ד''ר הדר ירדני23/05/2009שלום גל,
אני מאמינה שבקרוב יגידו לכם בטיפת חלב לתת 4 טיפות.
זה ממש לא משנה אם 3-4.
לפי המשקל 3 טיפות מספיקות (1מ"ג/ק"ג ברזל ליום. בכל טיפה יש 2.5 מ"ג).
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שאלהגל23/05/2009
האם אפשר לתת לתינוקת במרק שלה גם ירקות שורש, קולורבי, שורש, לפת
ולגבי פירות האם אפשר לתת מלון ?
מלח אפשר להוסיף מעט או שלא בלי מלח ממש טפל לא אוהבלת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגל
אפשר הכול, רק לאט ולחוד ולראות שאין אלרגיה.
עדיף בלי מלח, אבל אם צריך, אפשר מעט.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותחן23/05/2009
שלום,
ביתי בת שלושה שבועות
מרגע שנולדה לא הצליחה לעשות קקי בכוחות עצמה
עושה פעם ביום יומיים ורק בעזרתינו (כיפוף ברכיים ועיסוי בבטן ) וגם אז מאמצת נורא והצואה ממש קשה (ממש גוש קשה סליחה על התיאור )
הייתי אצל הרופאה ואמרה לי כל עוד עושה אז זה בסדר ולנסות להוסיף לה נוזלים
מה שגם לא ממש עזר
אני גם נותנת לה גרפווטר גם לא ממש עוזר
הילדה נראת ממש סובלת ומתאמצת
האם זהו מצב נורמאלי? כיצד ניתן להקל עליה?
אודה לעזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לחן
ד''ר הדר ירדני23/05/2009שלום חן,
לא ציינת ממה ניזונה. אם מדובר בתמ"ל, אפשר לנסות להחליף סוג.
האמת, שכל עוד עושה זה בסדר, אבל אם סובלת, כדאי לפנות לכירורג שיבדוק אם ישנה בעיה.
בכל מקרה, לא להשתמש בנרות, אצבעות, מד חום או כל שיטה אחרת.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נועם כהןתמי כהן22/05/2009
שלום דר
נועם ביתי בת 7 חודשים שמתי לב שמזיעה בכפות הרגליים יש לך הסבר לכך ומה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להילה
ד''ר הדר ירדני23/05/2009שלום הילה,
תופעה לא נדירה.
מלבישים בהתאם לעונה.
באם ימשך, יהיה כדאי לפני תחילת העמידה וההליכה לשים גרביים מונעות החלקה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעה בידיים ורגלייםסיון21/05/2009
שלום,
בני בן 3 חודשים. בשבוע האחרון הרגשתי בזיעה קרה ולחה בידיים ובכפות הרגליים של בני. ההרגשה לאורך כל היום, גם במהלך הערב. שמתי לב שלא עוזר אם אני מאוורת לו את כפות הרגליים כשהוא במכנס ללא רגליות. האם זה תקין? האם קשור לעונה וצפוי לחלוף? מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לסיון
ד''ר הדר ירדני23/05/2009שלום סיון,
סביר להניח שקשור לעונה.
צריך להתחיל להלביש בהתאם.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכל מוצקגל21/05/2009
שלום בתי היום בת חצי שנה, התחילה כבר לפני כשבוע וחצי לאכול ירקות רציתי לשאל אני מבשלת לה את המרק עם חתיכת בשר (פולק'ע) מתי אני אוכל להכניס אותו למנה כלומר לטחון אותו עם שאר הירקות שהיא מקבלת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגל
את יכולה להתחיל להוסיף את העוף לכלכלה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות ברזליעל21/05/2009
היי, בני בן 5.5 חודשים. כמה טיפות ברזל עליי לתת לו ביום?
תדוה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקובל 4-6 טיפות
ד''ר הדר ירדני23/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב חוליםצביה20/05/2009
שוב שלום,
הבן שלי בן שנה וחמישה חודשים סובל מיום ראשון משלשולים (חזרנו למעון לאחר מחלת חום), ביום הראשון גם הקיא מספר פעמים ונכון לעכשיו הוא משלשל לאחר כל פעם שאוכל אפילו מעט, הוא ממש לא מוכן לאכול כלום אפילו לא את הסימילאק, ואני מנסה לא להכריח. הוא שותה מים, כ 3 כוסות ביום. מעבר לכך מתנהג רגיל. מספר שאלות: האם יש צורך לפנות לרופא? האם כדאי לתת לו תה קמומיל? והאם יש מאכלים שכדאי להימנע אם יהיה מוכן סוף סוף לאכול משהו? והאם להיתעקש על האוכל? הוא ילד מאוד רזה עם בעיות אכילה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לצביה
ד''ר הדר ירדני21/05/2009שלום צביה,
הדבר החשוב ביותר זה למנוע התייבשות. בשום אופן לא לריב על אוכל. כן להתעקש על שתיה. כל פעם קצת ובהפסקות ע"מ שלא יקיא.
לראות שנותן שתן, חיוני ערני ובמאזן נכנס לגוף יותר משיוצא. כל עוד זה מתקיים, אין סיבה לרוץ. מתי כן:
באם לא שותה, מקיא, חום גבוה, שינוי במצב ההכרה, יציאות דמיות.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
צביה22/05/2009
השלשול נמשך כבר שבוע, אך הוא שותה הרבה וכל טיטול עם שתן, הוא משחק כרגיל ומתנהג כרגיל חוץ מסירוב מוחלט של אוכל. השילשול מופיעה בערך פעמיים ביום לפעמים 3 בצבע חרדל כמו של תינוק שרק נולד. לא פניתני לרופא כיוון שלאחר יעוץ טלפוני הוא ציין בפני שאם הילד שותה ועושה פיפי אז זה יעבור. השאלה האם שבוע זה בגדר נורמה לשילשול וחוסר אכילה כמעט מוחלטת? הוא נולד 3450 ק"ג הוא בן שנה וחמישה חודשים שוקל 9600 ולפי דעתי ירד השבוע במשקל לא מעט.
אני ממש מודאגת לגבי משקלו
אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לצביה
ד''ר הדר ירדני23/05/2009שלום צביה,
כל עוד שותה ונותן שתן אפשר להיות רגועים.
בכל מקרה אם נמשך מעל שבוע כדאי לשקול שליחת צואה לבדיקה, בדיקה חוזרת אצל הרופא והפחתת מוצרי חלב.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינפמילאתי20/05/2009
דר הדר שלם,
לפני כשבוע שיניתי לביתי את האוכל לאינפמיל בעקבות פליטות מרובות לאחר המלצת הרופא
ביומיים הראשונים באמת עבד מצויין אכלה אותו טוב וגם לא היו בכלל פליטות
אך מהיום השלישי הפליטות התחילו לחזור בהתחלה מעט
והיום אחרי שבוע זה כבר אותו דבר כמו עם הסימילאק אדוונס שאכלה קודם רק שכאן הפליטות הרבה יותר סמיכות
האם יש טעם להמשיך לתת לה את האינפמיל? האם שבוע זה מספיק זמן כדי להבין שזה לא עוזר או שצריך להמשיך עוד קצת ?
האם כדאי לנסות אוכל אחר מטרנה או סמילאק טופ ?
אודה לעזרתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו ששכחתי לציין
אתי20/05/2009היא בת 5 חודשים.. פעם אחרונה שנשקלה לפני חודש בערך שקלה 6400 .
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה בעיה
גל20/05/2009הי הילה
הבת שלי בת חצי שנה והיא פולטת הרבה מאוד מה לא ניסתי לתת לה סימלארק טופ, מטרנה, צמחי שום דבר לא עזר. הרופא גם המליצה לתת לה אינפמיל אבל הבנתי שהטעם שלא לא להיט ולא רציתי לתת לה את האוכל הזה, היא אוכלת מהיום שנולדה סימלק אדווס. מה שעשיתי שאולי יעזור באמת התחלתי לתת לה דייסות של קונפלור/ אורז זה מסמיך את התמ"ל הטעם מאוד טעים היא בסדר במשקל ויש מעט הטבה בפליטות,. לי זה ניראה עדיף מאשר לתת לה את האניפמיל הזה שמתקשה בבטן מי צריך את החומרים האלו - למרות שיש כאלו שמתשמשים ומרוצים ממנו וזה אוכל לכל דבר העדפתי לתת את הדייסות (אומנם יש בהם קצת סוכר?) עדיף שיהיה לה טעים היא בן אדם קטן לא (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגל
אתי20/05/2009אני גם פחדתי מהאינפמיל אבל הוא דווקא בסדר הילדה אכלה אותו בכיף בלי בעיה אפילו אהבה אותו ובאמת היה שיפור בהתחלה אבל הבעיה שעכשיו זה חזר לאותו דבר לכן הדילמה שלי אם לחזור לסימלאק או להמשיך את האינפמיל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לכל
ד''ר הדר ירדני20/05/2009שלום,
אם הבעיה חזרה, הרי שכדאי לאמץ את הצעתה של גל.
הסמכת הכלכלה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסמכת כלכלה
אתי20/05/2009היי,
ניסיתי להסמיך לה עם קורנפלור לפני שעברתי לאינפמיל גם לא עזר
מה עוד אפשר לעשות?? לאיזה רופא אמורים לפנות לבדיקת הבעיה? רופא ילדים לא ממש עוזר...
אני כבר ממש מודאגת כי נראה לי שהיא רזתה קצת בחודש האחרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להילה
ד''ר הדר ירדני21/05/2009שלום הילה,
כדאי לפנות לכירורג ילדים ולשקול ביצוע בדיקה המוכיחה קיום של החזר תוכן קיבה לוושט (PH מטריה). לעיתים נותנים גם טיפול תרופתי.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונת תינוקת בת חצי שנההדס20/05/2009
שלום רב,
ביתי בת 6.5 חו'. ניזונה ממטרנה לאחר שלא הצלחתי להניק. היא אוכלת 6 ארוחות ביום של 120 מ"ל.עולה יפה מאוד במשקל. שוקלת כ- 8 ק"ג. כבר חודש שהיא ב"טעימות" של מרק ירקות+ עוף טחון - אוכלת כמות די קטנה, לא תחליף לארוחה. בשבוע האחרון היא דורשת עוד אוכל. אני מעוניינת לדעת כמה מ"ל היא אמורה לאכול ביום?
היא מתפתחת יפה, פעלתנית וסקרנית ומאוד חייכנית. היא עדיין לא התהפכה למרות ששוכבת על הצד מרימה את רגליה, עושה סיבוב ציר ומתקדמת ונראית די מוכנה לכך. האם יש מקום לדאגה?
אשמח להתייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להדס
ד''ר הדר ירדני20/05/2009שלום הדס,
לפי המשקל היא אמורה לאכול 120 * 8 כלומר = 960 מ"ל ליום. תוסיפי על מה שהיא אוכלת בחלב את הטעימות ותראי לאן מגיעה.
נראה לי שמגיע לה יותר.
בנוגע להתפתחות, אין מה לדאוג.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניםריבי20/05/2009
בוקר טוב,
התינוקת שלי בת חודש , שמתי לב שבעין אחת שלה יש הפרשות צהובות..
האם זו דלקת?
ואם יש איזה תכשיר שיכול לעזור?
אני מנקה לה עם צמר גפן וקצת מים..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
ריבי20/05/2009האם מותר לשים טיפונת שמן שקדים בטוסיק של התינוק לגירוי היציאות?
כמובן בחלק החיצוני לא בפנים..
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לריבי
ד''ר הדר ירדני20/05/2009שלום ריבי,
בנוגע לעיניים - ניקוי עדין עם מים טוב. לא הייתי ממליצה על משהו אחר. כדאי להבדק ע"י רופא ולראות אם שק הדמעות סגור, אם כן, כדאי ללמוד לעשות מסאג'.
בנוגע לחלק השני - אני לא ממליצה על שום פעילות שנוגעת באזור פי הטבעת.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפניםאושרת19/05/2009
שלום רב,
בני בן 6 שבועות, סובל כשבוע מפצעים אדומים באזור הפנים והראש,
כעת הפצעים יבשו ופניו מאוד יבשות, גם האוזניים מאוד יבשות ומתקלפות.
האם זה טבעי?
האם זה יובש שדורש טיפול של קרם לחות?
האם זה בסדר למרוח קרם לחות לתינוק על הפנים?
האם הקרם לא יעכב את התייבשות הפצעים ויגרום לצלקות על פני התינוק?
תודה מראש,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאושרת
ד''ר הדר ירדני19/05/2009שלום אושרת,
זה מסוג הדברים ש"צריך לראות" אבל,
קרם לחות היפואלרגי בדרך כלל לא מזיק.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול עם ליחהדנה19/05/2009
שלום רב, בני בן 11 חודשים ולאחרונה יש לו נזלת ושיעול עם ליחה ללא חום (אולי התקרר עם שינויי מזג האוויר...). לפני שבוע וחצי בקעו לו 2 שיניים תחתונות, היה מלווה בחום במשך יומיים, נלקח לבדיקת רופא ונאמר לנו שזה נובע מהשיניים. האם יש דרך לטפל בשיעול? (נראה שהוא מעלה ליחה אך בולע אותה חזרה...)
אני משתמשת בדרוז טוקס בייבי - תרופה הומיאופטית של ד"ר ינשוף, אך זה לא ממש עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדנה
ד''ר הדר ירדני19/05/2009שלום דנה,
בגדול אין תרופה יעילה.
כל עוד הריאות נקיות, לא צריך לעשות דבר.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)