מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות בבקשהתמי02/10/2008
דר' הדר שלום, שמתי לב שמאז שאני נותנת לבני ברזל (כשלושה שבועות) - צבע הקקי הפך לירוק כהה. האם זה נורמלי? בני כמעט בן 5 חודשים וניזון מהנקה מלאה בלבד. עד לברזל צבע הקקי היה חרדל כהה... כמו כן אני רוצה להתחיל לתת לו מוצקים כשיהיה בן 5 חודשים. האם זה בסדר מגיל זה? הוא פשוט מסתכל על כל מה שאנו אוכלים... מה לתת קודדם פירות או ירקות? ואילו מומלצים תחילה? תודה רבה תמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתמי
ד''ר הדר ירדני02/10/2008שלום תמי,
בהחלט יתכן שצבע הצואה השתנה מעט. אם הכול תקין, חוץ מהצבע, אין מקום לדאגה.
כדאי לחכות עוד חודש עם התוספות. מומלץ בתחילה ירקות ואח"כ פירות ע"מ שלא יתרגלו למתוק. ירקות: גזר, תפוח אדמה, בטטה וכדומה. כל ירק לחוד 2-3 ימים ואז להחליף לאחר, ורק אח"כ לערבב.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ועוד שאלה...זוהר01/10/2008
האם זה בסדר להשאיר לתינוקת גרביים במשך הלילה? היא לרוב נשארת לא מכוסה מאחר וזזה המון....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוה לזוהר
ד''ר הדר ירדני02/10/2008שלום זוהר,
אם זה לא לוחץ ולא נשאר סימן,
אין בעייה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצקים לתינוקתזוהר01/10/2008
בתי בת 8 חודשים. בגיל 5 ח' התחלתי לנסות ירקות, כל פעם משהו אחר אח"כ פירות. העניין הוא שירקות היא מסרבת לאכול בכל שילוב שניסיתי - בטטה, גזר, עם/בלי עוף, אפונה וכ"ו. שאלתי היא: האם להמשיך ולנסות ירקות? להרפות? אציין שאנני מכריחה אותה בשום אופן אלא רק מנסה. ומה עוד ניתן להוסיף כדי להעשיר את התפריט שלה?? בבוקר אוכלת בין 180-240 סימילאק, אח"כ פירות, ועוד 3-4 ארוחות סימילאק באותה כמות במשך היום+מים.... תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לזוהר
ד''ר הדר ירדני02/10/2008שלום זוהר,
כדאי להמשיך ולנסות. מבושל, טרי, ביד אם מסוגלת, בכפית בבקבוק...
אפשר יהיה עוד מעט לתת מעדן או גבינה מוקפצת, ביסקויט, דייסה.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פזילה- עיניים לא ממוקדותשירלי01/10/2008
עוד שאלה קטנה: עד מתי עיניו של תינוק אינן ממוקדות בני בן חודש וחצי ועיניו לא ממוקדות יש לו פזילה האם נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני02/10/2008שלום שירלי,
כל פזילה כדאי שתאובחן ובהקדם האפשרי. יתכן בהחלט שזו לא פזילה אלא מבנה, או משהו אחר, אבל חשוב מאד לאבחן בהקדם.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזיםשירלי01/10/2008
שלום וחג שמח אולי השאלה שלי קצת טיפשית . אני יודעת שלכל תינוק יש את תופעת כאבי הבטן והגזים אבל מה התופעה זה קורה ? מה גורם לכאבי הבטן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירלי
ד''ר הדר ירדני02/10/2008שלום שירלי,
המעיים צריכים להתרגל לכלכלה שמחוץ לרחם.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים לתינוקותעירית28/09/2008
הי בתי תהיה בת חצי שנה בעוד כשבועיים מתי נכון להתחיל לתת מים? באיזה מצבים מומלץ? תודה עירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירית
ד''ר בובי גרוס30/09/2008אם תינוק מקבל את כל הארוחות שלו ככלל אין צורך להוסיף מים.
אבל במצבים שמטיילים בחוץ במזק אויר חם כמו בארץ רצוי להוסף קצת מים ללא כל תוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה תינוקת בת 8 וחצי חודשיםג'ני28/09/2008
שלום רב.... ביתי בת 8 וחצי חודשים אוכלת בשעה - 6 וחצי בבוקר מטרנה 180-210 מ"ל.... בשעה 10 היא אוכלת פירות עם לחם וקצת גבינה לבנה/גמדים/דניאלה. בשעה 1 וחצי היא אוכלת צהריים מרק עוף עם ירקות עגבניה מידי פעם תוספת תפוח אדמה+ גזר/קישואים, אורז, שיבולת שועל, כוסמת. בשעה 5 וחצי/6 בערב היא אוכת מטרנה 180-210 מ"ל....ובשעה 9 לפני השינה היא אוכלת 180-210 מ"ל.... האם התפריט שלה טוב לעכשיו? אני רוצה להחליף את ארוחת 6 מה אפשר לתת לה? איזה כמות גבינה היא יכולה לאכול? איזה יוגורטים ממולצים? אפשר לתת לה גבינה גם בבוקר וגם בערב שילוב עם פירות באחת הארוחות? מתי אפשר לתת ביצה? תודה ג'ני וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ני
ד''ר בובי גרוס30/09/2008על פניו התפריט נראה מאוזן.
בבוקר ב 10 הייתי מפסיק את כל הגמדים ודימיהם המכילים המון סוכר יחד עם פירות שהם ממילא מתוק. כמה שפחות סוכר יותר טוב ובריא.
אפשר להפסיק את הארוחה של 5-6 אבל להקדים את הארוחה האחרונה ל 7-8.
באופן עקרוני בגיל זה אוכים 4 ארוחות . אבל לא כל תינוק מסתדר עם זה.
עם מעקב המשקל בסדר אז אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ני30/09/2008תודה על התשובה... היא תינוקת שאוכלת 5 ארוחות אני לא מצליחה להוריד לה ארוחה והיא כבר התרגלה. היא בגיל 8 חודשים שקלה 8.400 ק"ג. מה שרציתי לדעת אפשר לתת שתי ארוחות של גבינה לבנה ב- 10 וב- 6 בערב? תודה ג'ני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ני
ד''ר בובי גרוס30/09/2008על פניו נראה שהמשקל תקין תלוי במשקל הלידה?
אין כל בעיה לתת 2 ארוחות גבינה ביום
5 ארוחות זה עדין סביר לגיל. יש כרילו שמסתפקים ב 4 ויש שדורשים 5.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ני30/09/2008תודה על התשובה... היא נולדה במשקל 2276..... מה דעתך על העליה של המשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיני
ד''ר בובי גרוס01/10/2008עלתה יפה במשקל באופן גס היא צריכה לשקול פי 3 בגיל שנה. כך שהמשקל שלה מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוגורטים
ג'ני04/10/2008תודה על התשובות רציתי לשאול איזה יוגורטים ניתן לתת לבת שלי? חשבתי ללכת בכיוון יופלה דנונה הטבעיים 3 אחוז שומן או שללכת על יוגוט מחלב עזים?מה דעתכם? תודה ג'ני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגינ'
ד''ר בובי גרוס08/10/2008אפשר לתת כל סוגי היורגוט עד 5% שומן, רצוי הטבעיים ללא סוכר. כמובן אפשר להוסחף להם פירות לטעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילשולים חריפיםאיזי28/09/2008
בני בן שמונה חודשים סובל כ-12 יום משילשולים נוזליים. אתמול גילינו רירית דם בצואה וחומו עלה ל39 . נאמר לנו כי זה דיזנטריה ומטופל האזניל. שאלתי היא האם אי אפשר היה לגלות זאת בזמן קצר יותר ולמנוע סבל רב לילד וכמו כן כיצד נידבקים. אציין כי פקעו לו 2 שיניים קידמיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזי
ד''ר בובי גרוס30/09/2008אין כל קשר בין פקיעת שיניים לשלשולים או לחום.
דיזנטריה בגיל זה בד"כ מסתדר ללא כל טיפול. אבל יש הנותנים אניביוטיקה כאשר יש חום גבוהה.
לכן אזניל יכול להתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבורשירלי28/09/2008
שלום רב וחג שמח, הבן שלי בן חודש וחצי הטבור שלו מאוד בולט החוצה באופן לא רגיל האם נורמלי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
ד''ר בובי גרוס30/09/2008קרוב לודאי שיש לו בקע טבורי מלידה. זו בעיה אסטטית בלבד ומסתדר בסביבות גיל 5-6 שנים.
ואם זה יפריע לו להתחתן בגיל מבוגר אז הוא יכול לבצע ניתוח לתיקון.
בילדות אין עושים דבר כאמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים על השפתיים לתינוקת בת 7 חוד'בר28/09/2008
שלום, בתי בת 7 חודשים. בימים האחרונים הופיע פצע על השפה בצד אחד, לאחר כמה ימים עבר והופיע פצע בצד השני. האם זה יכול להיות הרפס? האם זה מסוכן בגיל הזה? מה עושים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בר
ד''ר בובי גרוס30/09/2008מה עושים? הולכים לרופא הילדים שיראה את הפצע ויאבחן אותו. קשה לאבחן נגעיםבעור ללא מראה.
הרפס זה מאוד נדיר בגיל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבינותקארין28/09/2008
שלום! שאלה על גבינות: איזה גבינות נותנים לתינוק בן 9 חודשים? בעקרון אני יודעת שנותנים גמדים ודניאלה ובטיפת חלב אחות אמרה לי שלא כדאי לתת אותם כי זה סתם גבינות עם מלא סוכר ולמה מגיל קטן להרגיל תינוק למתוק, עדיף לתת יוגורטים פשוטים לבנים חמוצים כמו אקטיביה אבל שמעתי מאמהות שיוגורטים לא צריך לתת עד גיל שנה וחצי כי יש בהם משהו שלא טוב לקיבה של הקטנים(חיידקים?) ? עזרי לי כי אני מבולבלת ולא יודעת מה לתת? איזה סוגים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארין
ד''ר בובי גרוס30/09/2008האחות בטיפת חלב צודקת במאה האחוז. לא רצוי כבר מגיל קטן להרגיל את התינוק למוצרים עם סוכר. אפשר לתת כל היוגורטים והגבינות עד 5% טבעי. אפשר להוסיף להם פירות לטעם ושיפור האיכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוקת נבהלתתמי28/09/2008
שלום רב יש לי תינוקת מקסימה בת 3 חודשים ומזה שבזמן האחרון (בעבר גם היה אך בתדירות ובעוצמה יותר נמוכה) היא כל הזמן בלחץ כל הזמן הידיים שלה מקווצות והגוף שלה נוקשה. כשהיא עייפה נורא במהלך היום אני משכיבה אותה במיטה והיא נירדמת ואחרי כמה דקות קופצת צורחת מפחד של הקפיצה ומתעוררת ככה חוזר שוב ושוב עד שהיא נרדמת כ-חצי שעה (במצב הטוב) מה שיוצא שהיא בקושי ישנה במשך היום לא כי היא לא עייפה אלא בגלל שהיא כל הזמן בלחץ. מה לעשות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתמי
ד''ר הדר ירדני01/10/2008שלום תמי,
יתכן שבהחלט תקין והתינוקת פשוט רגישה לרעשים וחולמת הרבה.
על מנת להסיר ספק, הסריטו והביאו לרופא לראות.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה שומרשני26/09/2008
האם מותר לתת לתינוק בן חודש וחצי תה שומר כשכואבת לו הבטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד''ר בובי גרוס26/09/2008אפשר לתת תה שומר לכל דבר לא בטוח שזה יעזור.
אשרי המאמין.
צריך לברר את הסיבה עם כאבי הבטן נמשכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינהאני26/09/2008
שלום לבני בן ה7 חו' יש בעית שינה רצינית מאז נולד לא ישן בלילות וגם בימים עושה חוכמות. בדרך כלל הוא ישן משהו כמו שעתיים (8-10) בלילה ואח"כ ערני משך כול הלילה. יש לי בן נוסף ששנתו גם נטרפת בגלל הבעיה הזו. (בן 1.9) מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאני
ד''ר הדר ירדני26/09/2008שלום אני,
קרוב לוודאי שמתישהו הוא אכן ישן. אולי פרקי זמן קצרים הרבה פעמים ביום?
אנא כתבי במשך 24 שעות את משכי השינה וזמנים.
פני לרופא הילדים ונסו יחד לסדר סדר יום יותר הגיוני.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני02/10/2008הוא ישן מעט מאוד במשך היום 20 דקות שינה 4 שעות בקירוב עירות, מורגש שהוא עוד עייף אבל לא מצליח להירדם שוב. עשיתי לו סדר יום , שגרה שעות אוכל קבועות וזה לא עוזר מאז שנולד ישן פעם אחת לילה שלם. ומעבר אולי שעתיים רצוף. האם בגילו מותר להשתמש ברסקיו או תכשיר הומאופטי כולשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאני
ד''ר הדר ירדני02/10/2008שלום אני,
לא הייתי מנסה תכשירים.
כדאי להבדק, אולי יש משהו שמפריע לישון?
באם הכול תקין, לצערי רק סבלנות.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני03/10/2008האם זה יהיה נכון ללמד אותו לישון בעצמו פשוט על ידי התעלמות מבכי כשהוא במיטה? כמובן אחרי שהוא נקי שבע ואין שום בעיה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאני
ד''ר הדר ירדני04/10/2008שלום אני,
צריך לגשת, לראות שהכל בסדר, לתת מוצץ, ללטף, להגיד להתראות ולצאת.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן לתינוק בן חודש וחצישירלי25/09/2008
בני נולד לפני כחודש וחצי. הוא נשאר באישפוז למשך שבוע שלם בשל משקלו הקטן וקיבל מטרנה למהדרין, כשהגענו הביתה התחלתי לתת לון מטרנה חלבי מאז הוא סובל ומתפתל מכאבי בטן שאלתי היא: האם מותר אחרי חודש וחצי להחליף לו את המטרנה למטרנה צמחי בכדי לנסות אם יש שיפור בכאבי הבטן הקשים שלו?
ד''ר הדר ירדני26/09/2008שלום שירלי,
בהחלט אפשר ואולי אף כדאי.
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
שירלי26/09/2008תודה רבה לך ד"ר הדר, היה חשוב לי לדעת שנה טובה וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, גם לכם
ד''ר הדר ירדני26/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)