פורום הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הומאופתי
    מיכל
    23/01/2008

שלום לכם, האם טיפול הומאופתי הוא טיפול כללי המחזק תופעות פיזיות ומונע מחלות לכשיבואו? או שיש לטפל במחלה ספציפית או בעיה ספציפית. ומה לגבי הרגעה? אם קיים כאב זמני, האם ניתן לטפל עם הומאופתיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול הומאופתי

הוספת תגובה

• תשובה

יואב פנחס
    23/01/2008

שלום מיכל

למעשה התשובה היא כן על כל השאלות.
    1. ע"י טיפול הומאופתי ניתן לחזק את המצב הבריאותי הכללי ולחלות פחות.
    2.ניתן לטפל גם במחלות ספציפיות מכל סוג שהוא
    3.ניתן גם לטפל בעצבנות\חרדות וכו' למטרות הרגעה
    4. גם בכאבים מקומיים ספציפיים ניתן לטפל

לייעוץ יותר פרטני את מוזמנת לשאול אותי

בברכה
    יואב פנחס-הומאופת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד עם חוסר תאבון
    גלית
    21/01/2008

שלום, בני בן 10 אינו מוכן לאכול דבר פרט לחטיפים ומתוקים, מעבר לכך הוא מוכן לצום וכלל לא חש ברעב, האם טיפול הומאופתי יכול לאזן לו את התיאבון ולגרום לו לרצות פחות שטויות ויותר תזונה נכונה?

לקביעת תור
    סגירה
    ילד עם חוסר תאבון

הוספת תגובה

• חוסר תאבון

יואב פנחס
    21/01/2008

שלום גלית,

טיפול הומאופתי מתייחס לילד באופן כללי, והמטרה היא להתאים לילד תרופה הומאופתית המתאימה לכל המאפינים והסימפטומים.
    ע"י התאמה שכזאת אני מצפה מטיפול נכון שכל בעיה ממנה הילד סובל תיפטר.
    מניסיוני בטיפול בילדים רבים אני רואה כל הזמן שילדים שהגיעו לטיפול וחלק מהבעיות מהם הם סבלו זה חוסר תאבון ותזונה לקויה , השתפרו מאוד בנושא זה וטווח המזונות אותם הם הסכימו לאכול ואף הכמות האוכל עלתה בצורה משמעותית.

מקווה שעניתי על שאלתך
    יואב פנחס-הומאופת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

יואב פנחס
    21/01/2008

תעשי ניסיון ואל תכניסי הביתה לא מתוקים ולא מלוחים פשוט להפסיק לקנות.
    ולהציע בשלב ראשון "חטיפים" יותר בריאים, מקלות גזר ומלפפון, קורנפלקס מחיטה מלאה
    מיץ פרות טבעי ועוד..
    לעיתים זה יכול לעזור, זה שיש בבית חטיפים זה לא נותן לו הזדמנות לאכול דברים אחרים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה נטורופתית

קארין אור
    21/01/2008

היי גלית,
    מנסיוני, ילדים שאוכלים בעיקר חטיפים פשוט התרגלו לזה, בין השאר עקב חומרים ממכרים שלעיתים רבות מוסיפים למזונות מעובדים.
    יש להתייחס לזה כתהליך גמילה ולהיות חזקים ונאמנים לתהליך.
    אני מצטרפת להמלצה של יואב להימנע מלקנות ממתקים/ חטיפים, אולי אפילו לעשות זאת בהדרגה כדי לא לגרום לכעסים מיותרים, פשוט לשים גבולות. ובהמשך להימנע לחלוטין.
    אני בטוחה שתוכלו למצוא ביחד משהו שהוא אוהב, אולי איזה מאכל שסבתא מכינה ומדבר אליו...
    בכל אופן להיות עיקביות היא מילת המפתח.
    בהצלחה.
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין
    ולרי
    20/01/2008

שלום בן שלי בן 8 אמרו לי לתת לו ריטלין קבוע כי הוא עושה בעיות בבית ספר. הוא שובר חלונות ומרביץ ילדים אחרים. מה אפשר לתת לו במקום הריטלין?

לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין

הוספת תגובה

• תחליף לריטלין

יואב פנחס
    20/01/2008

שלום ולרי,

טיפול הומאופתי יכול להוות תחליף מצוין לריטלין,
    ואף במקרה שאת מתארת ניתן לראות שינויים יחסית מהירים בעקבות טיפול שכזה.

בהומאופתיה ישנם תרופות רבות איתם ניתן לטפל בבעיה אך כל ילד המגיע לטיפול מקבל
    תרופה הומאופתית שונה המתאימה לו באופן אישי וזאת על סמך ההתנהגות , אופי , היסטוריה רפואית ועוד.

אשמח לעמוד לרשותך לשאלות נוספות
    יואב פנחס-הומאופת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף לריטלין

קארין אור
    21/01/2008

שלום ולרי,

במידה והתזונה של בנך עשירה במזונות מעובדים, אני ממליצה בחום להסיר אותם מהתפריט היומי שלו, מזונות אלה עשירים בחומרים כימיים כגון צבעי מאכל, חומרי טעם וריח, וחומרים משמרים, כמו כן סוכרים פשוטים, כל אלה יכולים להוריד מבנך את עומס הרעלנים ולעזור לו להיות רגוע יותר.

תוספי מזון כגון: אומגה 3, אבץ ומגנזיום גם הם יכולים לעזור, אך הייתי בהחלט ממליצה לשלב את התזונה עם טיפול במגע ו/או טיפול הומאופתי.

בהצלחה!
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה