מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הומאופתימיכל23/01/2008
שלום לכם, האם טיפול הומאופתי הוא טיפול כללי המחזק תופעות פיזיות ומונע מחלות לכשיבואו? או שיש לטפל במחלה ספציפית או בעיה ספציפית. ומה לגבי הרגעה? אם קיים כאב זמני, האם ניתן לטפל עם הומאופתיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יואב פנחס23/01/2008שלום מיכל
למעשה התשובה היא כן על כל השאלות.
1. ע"י טיפול הומאופתי ניתן לחזק את המצב הבריאותי הכללי ולחלות פחות.
2.ניתן לטפל גם במחלות ספציפיות מכל סוג שהוא
3.ניתן גם לטפל בעצבנות\חרדות וכו' למטרות הרגעה
4. גם בכאבים מקומיים ספציפיים ניתן לטפל
לייעוץ יותר פרטני את מוזמנת לשאול אותי
בברכה
יואב פנחס-הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד עם חוסר תאבוןגלית21/01/2008
שלום, בני בן 10 אינו מוכן לאכול דבר פרט לחטיפים ומתוקים, מעבר לכך הוא מוכן לצום וכלל לא חש ברעב, האם טיפול הומאופתי יכול לאזן לו את התיאבון ולגרום לו לרצות פחות שטויות ויותר תזונה נכונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תאבון
יואב פנחס21/01/2008שלום גלית,
טיפול הומאופתי מתייחס לילד באופן כללי, והמטרה היא להתאים לילד תרופה הומאופתית המתאימה לכל המאפינים והסימפטומים.
ע"י התאמה שכזאת אני מצפה מטיפול נכון שכל בעיה ממנה הילד סובל תיפטר.
מניסיוני בטיפול בילדים רבים אני רואה כל הזמן שילדים שהגיעו לטיפול וחלק מהבעיות מהם הם סבלו זה חוסר תאבון ותזונה לקויה , השתפרו מאוד בנושא זה וטווח המזונות אותם הם הסכימו לאכול ואף הכמות האוכל עלתה בצורה משמעותית.
מקווה שעניתי על שאלתך
יואב פנחס-הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
יואב פנחס21/01/2008תעשי ניסיון ואל תכניסי הביתה לא מתוקים ולא מלוחים פשוט להפסיק לקנות.
ולהציע בשלב ראשון "חטיפים" יותר בריאים, מקלות גזר ומלפפון, קורנפלקס מחיטה מלאה
מיץ פרות טבעי ועוד..
לעיתים זה יכול לעזור, זה שיש בבית חטיפים זה לא נותן לו הזדמנות לאכול דברים אחרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה נטורופתית
קארין אור21/01/2008היי גלית,
מנסיוני, ילדים שאוכלים בעיקר חטיפים פשוט התרגלו לזה, בין השאר עקב חומרים ממכרים שלעיתים רבות מוסיפים למזונות מעובדים.
יש להתייחס לזה כתהליך גמילה ולהיות חזקים ונאמנים לתהליך.
אני מצטרפת להמלצה של יואב להימנע מלקנות ממתקים/ חטיפים, אולי אפילו לעשות זאת בהדרגה כדי לא לגרום לכעסים מיותרים, פשוט לשים גבולות. ובהמשך להימנע לחלוטין.
אני בטוחה שתוכלו למצוא ביחד משהו שהוא אוהב, אולי איזה מאכל שסבתא מכינה ומדבר אליו...
בכל אופן להיות עיקביות היא מילת המפתח.
בהצלחה.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטליןולרי20/01/2008
שלום בן שלי בן 8 אמרו לי לתת לו ריטלין קבוע כי הוא עושה בעיות בבית ספר. הוא שובר חלונות ומרביץ ילדים אחרים. מה אפשר לתת לו במקום הריטלין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לריטלין
יואב פנחס20/01/2008שלום ולרי,
טיפול הומאופתי יכול להוות תחליף מצוין לריטלין,
ואף במקרה שאת מתארת ניתן לראות שינויים יחסית מהירים בעקבות טיפול שכזה.
בהומאופתיה ישנם תרופות רבות איתם ניתן לטפל בבעיה אך כל ילד המגיע לטיפול מקבל
תרופה הומאופתית שונה המתאימה לו באופן אישי וזאת על סמך ההתנהגות , אופי , היסטוריה רפואית ועוד.
אשמח לעמוד לרשותך לשאלות נוספות
יואב פנחס-הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לריטלין
קארין אור21/01/2008שלום ולרי,
במידה והתזונה של בנך עשירה במזונות מעובדים, אני ממליצה בחום להסיר אותם מהתפריט היומי שלו, מזונות אלה עשירים בחומרים כימיים כגון צבעי מאכל, חומרי טעם וריח, וחומרים משמרים, כמו כן סוכרים פשוטים, כל אלה יכולים להוריד מבנך את עומס הרעלנים ולעזור לו להיות רגוע יותר.
תוספי מזון כגון: אומגה 3, אבץ ומגנזיום גם הם יכולים לעזור, אך הייתי בהחלט ממליצה לשלב את התזונה עם טיפול במגע ו/או טיפול הומאופתי.
בהצלחה!
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)