מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד עם בעיות קשב וריכוזעפרה19/08/2008
בני בן ה-10 עולה לכיתה ה'. מגן חובה לוקח ריטלין. שונא את הכדור ועושה כל הצגה עלי אדמות כל בוקר כבר 5 שנים. אפסו כוחותיי. אני רוצה פתרון לא כימי ולא בכדור (הוא לא בולע כדורים). הבן שלי ילד מקסים, חכם ואהוב על כל מכיריו, יש לו רק בעיה אחת, לשבת בשקט בכיתה. לא יכול להיות שהאדם הגיע לירח אבל לבן שלי אין פיתרון. מה עושים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
יואב פנחס24/08/2008שלום עופרה
טיפול הומאופתי נועד לטפל בשורש הבעיה ע"י התאמת תרופה הומאופתית אחת המתאימה למצב.
מניסיוני בטיפול בילדים רבים שסבלו מתופעות דומות, ניתן לעזור מאוד לילדים אלו במצב שכזה.
ממליץ לפנות להומאופת קלאסי לטיפול.
אם יעלו לך נוספות את מוזמנת לפנות אלי
יואב פנחס-הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית מרות והתפרצויותנוי17/08/2008
בני בן 12 וחי איתי לבד מגיל שנה מאז התגרשתי. תמיד הרעפתי עליו המון אהבה ופינקתי אותו מעל ומעברלחסות על החסר בעיקר. כל סוף שנה הוא פורק עול , ומדי שנה המצב מחמיר. גם במהלך השנה יש התפרצויות זעם אלימות פיזית ומילולית בחצי השנה האחרונה מאז חגיגות הבת מצוות בכיתה , עת הפך מקובל חברתית הפסיק לשמוע בקולי בכל הקשור אליו. בחופש הגדול החמיר המצב יותר והוא יוצא והולך לאן שמתחשק לו. מקלל ומאיים עלי ואיבד כל פרופוציה אנושית. איבדתי כל אור שראיתי בכדי להצילו לדעתי יש לו בעיה בדימוי העצמי והדימוי החברתי מאוד חשוב לו הוא תלמיד מעולה . ספורטאי מעולה. יצירתי ברמות. עוסק בציור וקריקטורה. משחק כדורסל בליגה. אבל כל שקשור למרות שלא מקובלת עליו בבית ובבית ספר הוא מתפרץ מקלל ומרים יד. האבא רוצה לקחת אותו לפסיכיאטר ואני רוצה לנסות שוב פסיכולוג האם זאת תופעה של הפרעות קשב גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוי
יואב פנחס17/08/2008מניסיוני בטיפול בילדים רבים הסובלים מתופעות דומות , מדובר בבעיות התנהגות עם חוסר הצבת גבולות.
טיפול הומאופתי יכול מאוד לעזור בבעיות מסוג זה.
התרופה ההומאופתית הנבחרת באופן אישי לכל מטופל יכולה לטפל בשורש הבעיה בזמן קצר יחסית.
לייעוץ נוסף תוכלי ליצור איתי קשר.
בהצלחה
יואב פנחס-הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לילד היפרנירית17/08/2008
שלום, קבעתי דיקור אצל מטפל בילדים ואני מעט חושששת כי יש לי ילד היפר ואני מפחדת שיהיו בעיות מבחינת המחטים וכדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK17/08/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=202 id=link]רפואה סינית[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר ריכוזדפנה13/08/2008
אני בת 47 ויש לי בעיה קשה של ריכוז לאורך היום., בעקבות ניתוח ראש שעברתי, הרופא שלי לא אוהב את הרעיון שאשתמש בתמציות/או כדורים, יש איזה שהיא דרך להתגבר על הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר ריכוז
יואב פנחס13/08/2008שלום דפנה
אוכל להציע לך להשתמש בטיפול הומאופתי המותאם אישית למטופל.
אם אינך מעונינת בכדורים\טיפות תוכלי להעזר בתרגילים כמו יוגה, טאי צי וכדומה להגברת הריכוז
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד עצבניימית10/08/2008
שלום, איך אפשר להרגיע ילד עצבני לפני טיפול שיניים, או ביקור במספרה? איך אפשר למנוע ממנו להתפרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
יואב פנחס10/08/2008האם הוא עצבני באופיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרחות וכעסיםענת05/08/2008
שלום, כיצד אפשר לעשות את האבחנה בין פינוק המתבטא בכעס וצרחות על סירוב לבקשות של בתי בת 5 או שהדבר נובע מהפרעת התנהגות כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK07/08/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=41 id=link]פסיכולוגית ילדים, יעוץ להורים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אך מאתרים בעית קשב וריכוזטלי02/08/2008
שלום רציתי לדעת האם יש לבדוק יותר לעומק "בעיה" שבה- אני שמה לב שבני אינו מסוגל או אינו רוצה לשבת על חוברות למידה בבית , או דפי עבודה של הגן, או עבודות יצירה של הגן. ומעדיף להתעסק בדברים אחרים. זה יכול להיות, עבודות שהוא מכין(קיפולי נייר, גזירה, הדבקה...סתמית.......לגו, מחשב.... אנני מתערבת , שיעשה מה שהוא רוצה, כי אפשר ללמוד בכיתה א, אבל אבל רציתי לדעת האם זה צריך להוות לי נורה אדומה לבדיקה יותר מקיפה, שכן אפשר לטפל בבעיה לפני כיתה א, או בכלל לקבל כלים...להתמודדות טובה יותר תודה טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טליה שלום
קארין אור03/08/2008אם בנך יושב ועושה דברים אחרים בנחת ולא חוברות למידה כנראה שפשוט בגלל שזה עדיין לא מעניין אותו זה לא נשמע כמו הפרעת קשב יכול להיות שזה באמת עדיין לא הזמן.
אולי כדאי להתייעץ עם הגננת ולשמוע חוות דעתה, או פשוט להיפגש לפגישה אחת עם פסיכולוגית היתפתחותית רק כדי להשקיט את המחשבות ולוודא שהכל בסדר.
לי בכל אופן הוא נשמע אפילו יותר מהממוצע.
לבריאות
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטיבציהעינת29/07/2008
אשמח לקבל הצעות ורעיונות כיצד אני מגבירה את המוטיבציה של בתי ללמוד , להצליח ולהשקיע יותר בלימודים . לבתי יש קצת קשיים בלימודים והמוטיבציה שלה ממש נמוכה גם אם היא מצליחה או נכשלת בלימודים זה הרבה לא משנה לה היא כיום בכיתה ן' וזה מאוד מדאיג אותי כהורה . השעורים נעשים במהירות על מנת להיפטר מהנושא בהשקעה מינימלית . המוטיבציה שלה למשחקי מחשב גבוהיים מאוד ושם היא משקיעה את רוב היום ומצליחה היכן שילדים אחרים לא . אין לה מוטיבציה לקרוא ספר למשל או להצליח יותר בלימודים ,
מערכת BeOK30/07/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=125 id=link]הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיוחאי27/07/2008
לאחרונה התחלתי לחשוב כי ייתכן שלבני בן 13 יש בעיית קשב וריכוז. אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית לתסמינים אותם אתאר. הילד לא נחשב "ילד רגוע". הוא לא מסוגל לשבת בשקט. בד"כ תמיד מתעסק עם משהו ביד או בפה, מרביץ לאחיו כאשר משעמם לו(סתם מסוגל לעבור לידם מבלי שעשו לו כלום ולהחטיף להן וללכת), בבית הספר מתלוננים עליו בלי סוף שהוא מתחצף ומתנהג לא יפה. גם בשיעורים לא מסוגל "לשבת על התחת" יותר מידי ומבקש לצאת החוצה במהלך השיעור. בנוסף, יש לו קושי אדיר בדחיית סיפוקים. מבחינה חברתית הוא מאוד מקובל ונחשב "המצחיקן של הכיתה". הוא אינו מסודר ותמיד זורק דברים על הריצפה(גרביים, ניירות וכו'). הוא קולני ומתנהג באגרסיביות באופן כללי. אין מצב שהוא יהיה בבית ולא ידעו שהוא שם. קשה לו לקבל מרות ויש לו בעיית גבולות רצינית. בלי קשר לזה הוא ילד חכם, מקסים,עם חוש הומור מיוחד וטוב לב. האם יש לנו פה בעיה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוחאי
קארין אור28/07/2008נשמע כאילו יש לכם התמודדות לא קלה, זה גם גיל מבולבל וגם חוסר גבולות בגיל הזה יכול להוות קושי בתקשורת מול הילד.
בהחלט מצב שמאיר נורה אדומה ויש להתייחס אליו כאילו זועק לעזרה.
יכול להיות שבין השאר יש לו הפרעת קשב, ניתן לעשות איבחון ואפשר לטפל בו גם ללא איבחון,
ממליצה בחום לגשת לפגישה עם מטפל אלטרנטיבי שמטפל בהפרעות קשב, ניתן לשלב גם טיפול הומאופתי שיגע בבעיה מהשורש.
מהצד הנטורופתי הייתי בהמשך גם מטפלת בתזונה שלו ואולי של אחיו גם כן, בכדי ליצור הרגלים בריאים בבית (התזונה מאוד משפיעה על היפראקטיביות ועצבים ויש גם תוספי מזון לכך).
בהצלחה
בהצלחה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בכייניתאסנת23/07/2008
שלום בתי בת 8 והיא מאוד ילדותית לדעתי הבעיה היא שהיא בוכה מכל דבר והתנהגות זא אינה מתאימה לבית הספר, כל דבר כגרום לה לבכות ממש תוך שניה, אני חוששת שמדובר בבעיה רגשית כלשהי, האם יש לכם אפשרות לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
יואב פנחס23/07/2008שלום אוסנת,
ממה שאת מספרת נראה שיש כאן מעט בעיה ריגשית.
הטיפול ההומאופתי מתייחס לאדם באופן אישי ונותן מענה עמוק לבעיה.
כל ילד המגיע לטיפול מקבל תרופה המותאמת באופן אישי למצבו כך שתוכל לעזור לו להתגבר על המצב הקיים.
מניסיון בטיפול במצבים דומים- טיפול מוצלח יטפל ברגישות המוגברת ואף יעזור לקפיתה ברמת ההתבגרות.
בהצלחה
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה שפוצעת את עצמהשני20/07/2008
שלום, אני מחפשת טיפול שיעזור לילדה מאוד היפר אקטיבית, היא פוצעת את עצמה אם לא עושיםפ מה שהיא רוצה, כלומר מסוגלת לדפוק חזק עם היד על הרצפה או הקיר, לבעוט בדבקרים עד שתכאב לה הרגל וכדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור20/07/2008שלום שני
בתור נטורופתית, אין לי ספק שדווקא הטיפול בהומאופטיה נחוץ כאן כטיפול ראשוני, אך גם טיפול נטורופתי כטיפול מישני יכול להיות כאן לעזר, גם בהבט ההתנהגותי וגם בהבט התזונתי, ואולי את יכולה לבדוק בינך לבינך אם היא צורכת יותר מדיי סוכרים או פחממות פשוטות, דבר שיכול להשפיע מאוד על יה, דרך אגב בת כמה היא?
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יואב פנחס20/07/2008שלום שני,
טיפול הומאופתי נועד לטפל בשורש הבעיה ע"י התאמת תרופה אחת המתאימה למצב.
מניסיוני בטיפול בילדים רבים שסבלו מתופעות דומות, ניתן לעזור מאוד לילדים אלו במצב שכזה.
ממליץ לפנות להומאופת קלאסי לטיפול.
אם יעלו לך נוספות את מוזמנת לפנות אלי
יואב פנחס-הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כסיסת ציפורנייםאורי16/07/2008
שלום בני בן 10 כוסס ציפורניים כמה שנים, עכשיו בו א התחיל לאכול את העור סביבן ואפילו את העור במפרקי האצבע, זה מזעזע, זה מגעיל וחולני ואני לא יודעת מה לעשות איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורי שלום
קארין אור17/07/2008ממליצה בחום על טיפול הומאופתי.
בברכה קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכסיסת ציפורניים
יואב פנחס17/07/2008שלום אורי
מניסיוני ניתן לטפל בעזרת הומאופתיה קלאסית בבעיה.
הטיפל ההומאופתי ניתן לאחר אבחון מקיף על הילד ועל הבעיה
ולאחר האבחון ניתנת תרופה הומאופתית אישית.
לייעוץ נוסף תוכל ליצור איתי קשר
בברכה
יואב פנחס
הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בכתיבהרון10/07/2008
שלום, בני סובל מקשיים בכתיבה, כתב ידו לא מובן והוא אף לא מצליח לכתוב ישר, הוא לא יכול להתרכז זלמידה וכבר בכתה ב' יש לו קשיים ובעיות, האם עבודה עם מטפל יכולה לעזור לו?
קארין אור11/07/2008אני לא בטוחה אם עבודה עם מטפל תעזור לכתיבה, לצערי אין לי נסיון עם זה,
בכל אופן יש לשים לב ולעבוד על זה אולי בריפוי ועיסוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יואב פנחס13/07/2008כדאי ריפוי בעיסוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמוגה 3 וריטליןאור07/07/2008
אומגה 3 ולקיחת רטלין זה אפשרי - או שזה יכול ליצור בעיות?? תודה רבה
מערכת BeOK08/07/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
קארין אור11/07/2008בהחלט כן ואפילו מומלץ!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קשב בליווי דיכאוןהראל04/07/2008
אני בחור בן 28, ולאורך כל חיי הרגשתי כי יש לי בעיה אך תמיד חשבתי שהבעיה תיפתר עם הזמן. לא אובחנתי מעולם אך כיום וביחוד לאחר קריאה מעמיקה בנושא, אני מרגיש שמרבית הסימפטומים של הפרעת קשב מלווים אותי כל חיי, כגון- חוסר ריכוז תמידי כמעט בכל פעולה שאני מבצע, מתקשה ללמוד מקצועות הומניים, מתקשה לסיים דברים, מתקשה בלנסח דברים בכתב ובע"פ(לחילופין זה לוקח המון זמן) לא שם לב לפרטים הקטנים, פועל באופן איסטנקטיבי, מתקשה בלזכור ולשלוף דברים מהזיכרון. לאורך כל השנים לא הצלחתי כמעט להתרכז בשיעורים(השתפר קצת בשנים האחרונות) אני רוצה לציין שסימתי תיכון בבגרות מלאה ואני בוגר תואר ראשון בכלכלה, כך שבסופו של דבר אני מצליח אך זה דורש ממני המון השקעה ואני פונה כמעט רק למקצועות הריאליים. בנוסף מבחינה אישית, לאורך חיי מלווה אותי כמעט תמיד הרגשה פנימית לא טובה, יש לי שינויים במצבי רוח(דיכאון), הרגשה תמידית של חוסר מימוש פוטנציאל ושאני יכול לעשות את הדברים טוב יותר, וחוסר התקדמות בנושאים מסוימים, מנסה לרוב להתאים את עצמי לסביבה "לצאת בסדר" והתנהגות כפיתית בנושאים מסוימים. שאלות: ללכת לבצע אבחון? ואם כן איזה?(כרגע אין לי שום תועלת באיבחון אלה רק לצורך הטיפול) האם ללכת למאמן בהפרעות קשב? או לפסיכולוג? האם השינויים במצבי רוח-דיכאון הם תסמינים שהולכים ביחד עם בעיות קשב, ו שיש אפשרות שזה ללא קשר לבעיות קשב? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הראל שלום
קארין אור05/07/2008היי הראל,
מאוד התרשמתי מהשליטה שלך בחומר ועדיין משום מה יש לי תחושה שאתה לא סובל מהפרעת קשב וריכוז. קודם כל בגלל שלרובנו יש את כל הסימפטומים שהעלת במידה זו או אחרת, ואולי גם בגלל ההשגים שלך שהם מרשימים מאוד אלא אם באמת "הזעת" בדרך להצלחה....
בכל אופן הבחירה באיש המקצוע או השיטה שתאבחן אותך היא לא קלה וגם תלויה בגישה שלך.
אני לא בטוחה שאתה צריך לעשות איבחון יכול להיות שמטפל טוב ידע לטפל בך גם עם האיבחון שלו בלבד.
אין חוקיות שמדברת על הפרעות קשב הכוללות דכאון ומצד שני מן הסתם יש גם אנשים שסובלים משניהם ביחד.
אם תחליט על איבחון וטיפול נטורופתי בנושא אשמח לזור לך.
לקביעת תור אנא היי עימי בקשר.
בברכה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)