מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות קשב וריכוז בשילוב מצבי רוחאביבה04/07/2008
ד"ר שלום, לבן זוגי יש הפרעות קשב וריכוז ובנוסף הוא סובל מגיל צעיר גם מבעיות שינה. הדבר משפיע על מצב הרוח שלו, הוא עובר מup ל- down במהירות, דבר שמשפיע על יכולתו לתקשר עם הסביבה ואיתי. בעונות המעבר מצבי הרוח הופכים לקיצוניים יותר ויותר, כמו כן הדבר משפיע על יחסי המין שלנו. אביבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביבה שלום
קארין אור05/07/2008כנטורופתית אני יכולה להציע לבן זוגך להיפגש ולמצוא ביחד דרכים אלטרנטיביות לטיפול.
גם בהפרעות קשב וריכוז וגם בשינה.
זה נשמע לי קצת מורכב ולכן אין לי לצערי איזו תרופת פלא להציע, רק פגישת איבחון וטיפול שיכול להיות יעיל ונכון עבורו לאורח החיים שלו.
אנא צרי עימי קשר לקביעת פגישה
בברכה קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בשילוב היפנוזהטל29/06/2008
שלום רב, רציתי לדעת אם שמעתם על שילוב טיפול אלטרנטיבי יחד עם היפנוזה לבעיות ריכוז וקשב, האם השילוב נראה לכם יעיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכיר
יואב פנחס01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלום לא עוזרנטלי22/06/2008
שלום בני מטופל כבר חודשיים אצל הומאופת של קופ"ח ואין כלל שיפור במצבו, התנהגותו וכו', מה עלי לעשות? האם להתאזר בסבלנות, אולי כדאי להחליף מטפל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טלי
קארין אור23/06/2008אני לא הומאופטית אלא נטורופתית, וניראה לי שחודשיים זה גבולי, כי לוקח זמן להומאופתיה להשפיע למיטב ניסיוני.
בכל אופן אולי כדאי לפנות להומאופט נוסף להתייעצות או לשתף את ההומאופת שלך בהתלבטות.
ניתן גם לשלב שיטות נוספות, תזונה תוספי מזון, וכ"ו, דבר שלא יוצר סתירה עם ההומאופתיה.
בברכה קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםגילה18/06/2008
אולי אתם יודעים היכן מאבחנים הפרעות קשב וריכוז באיזור אשקלון? אם לא, אולי תפנו אותי למי שיודע?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK18/06/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהישראל15/06/2008
שלום רב,
האם ניתן לטפל בביופידבק בהפרעות קשב בריכוז בילדים.
אם כן, כמה טיפולים בערך צריך, והאם הטיפול באמת יעיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK15/06/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=136 id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית זיכרון וריכוזיוסי12/06/2008
שלום רב אני בן 27 בריא, ללא מחלות, ואני סטודנט. שמתי לב שבשנה האחרונה הזיכרון שלי ממש התקצר ואני שוכח אפילו דברים לטווח הקצר. גם רמת הריכוז שלי ירדה ואני מאבד ריכוז וסובלנות בשיעורים במהירות יחסית, למרות שאלו שיעורים שאני אוהב את החומר הנלמד בהם. האם יש ויטמינים או משהו מסויים שיכול לשפר לי בעיות אלו.
ראוי לציין שזה רק בשנה האחרונה ומעולם זה לא קרה לי, הזיכרון שלי היה טוב והריכוז שלי תמיד היה מעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור12/06/2008שלום לסטודנט.
בהחלט קיימים שינויים במהלך הגיל/ זמן שבהם הזיכרון פחות טוב. הגורמים רבים והייתי שמחה לאבחן אותם לפני שאציע לך תוספי מזון למיניהם. בהחלט יש כאלה שעוזרים וגם צמחי מרפא.
אשמח לקבל אותך לאיבחון ולתת לך טיפול שלם, בכדי שלא תמצא את עצמך בולע כדורים שונים לחינם, זה אורח חיים שאני לא מחבבת אישית.
לקביעת תור תוכל להשיג אותי בטלפון המצורף.
בברכה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ילדה בת 8טלי04/06/2008
שלום,
יש לי ילדה בת 8 ושני תאומים בני 5 וחצי.
מאז לידת התאומים הילדה החלה להתנהג בצורה תוקפנית יותר, כולל התפרצויות זעם, בכי תכוף ביותר, כעס על הורים, אחים, חברים.
בתחילה קישרנו את הענין לכך שנולדו התאומים וסלחנו, ויתרנו, הסברנו, דיברנו.
התופעות התגברו בגיל 4, כאשר היא אמרה שאינה רוצה את האחים האלה. מדי פעם היתה התפרצות כשעתיים של צווחות, בכי והסתגרות בחדר .
כאשר עלתה לכיתה א' קיווינו שהתופעות רק התחזקו, הופיעו גם בכיתה, ריבים עם חברים , התחצפות למורה. שאלנו את המורה והפסיכולוגית של בית הספר האם מדובר בהפרעות קשב וריכוז , ושתיהן טענו שכנראה שלא.
לאחרונה התרבו הבכי, הכעס ,בעיקר בשעות הבוקר והערב כשהיא עיפה, הרטבה קלה בשעות היום, ריבים רבים עם חברות, אי יכולת לשחק בקבוצה, רצון כל הזמן לשלוט על מהלך המשחק ולהיות המובילה.
אנו חסרי אונים, ניסינו את כל השיטות לדבר, להסביר, להעניש, לתת פרסים וכלום לא עוזר.
הילדה אינה יודעת להסביר מה מציק לה. האם כדאי ללכת לאבחון קשב וריכוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי טלי
קארין אור12/06/2008טלי שלום, סליחה שלקח לי יחסית הרבה זמן לחזור אלייך בתשובה.
אישית אני לא ממליצה על איבחון הפרעות קשב וריכוז, לפחות לא בשלב הזה.
בראש ובראשונה הייתי פונה לפסיכולוגית התפתחותית טובה. ניראה לי די בולט שהבעיה של ביתך קשורה להרכב המשפחתי ומיקומה בו, אולי היא עדיין מנסה למצוא או להילחם על תשומת לב או על מקומה במשפחה, דברים שקשה לדעתי לשים לב אליהם ולדרך הטיפול הנכונה כשאת חלק מזה , ממליצה בחום על עין חיצונית שתבחן את הנושא ותיתן את העצות הנכונות.
כמו כן טיפול הומאופתי אולי יכול לעזור, אישית אני נטורופתית ואין לי כל כך מקום לעזור בו במקרה הזה, אין לי ספק שאחד משני הטיפולים שהעלתי יכלים לגרום להתקדמות...
בהצלחה
ולבריאות
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתם לא מטפלים כלל גם בהורים?רותם03/06/2008
רק ילדים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רק לילדים
קארין אור04/06/2008היי רותם.
כמובן שהטיפול הוא גם בילדים וגם בהורים.
על אחת כמה וכמה מומלץ לקבל טיפול כהורה, גם בכדי לחוות אותו וגם בכדי להיות מודע ליכולת הטיפול.
את מוזמנת לנסות.
לבריאות
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאידית01/06/2008
האם ילד שכבר מטופל בריטלין, ועדיין סובל מעט מהפרעות יכול להוסיף גם טיפולים משלימים?
האם זה כדאי? האם זה לא יותר מדי בשביל הילד?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אידית
קארין אור04/06/2008ממליצה בחום להוסיף טיפול ברפואה המשלימה, עצם המודעות לטבעי ולבריא תכניס אופציות חדשות לאורח חייכם ואולי בעזרת השם יום אחד זה יוכל להחליף את הריטלין.
לייעוץ את מוזמנת לפנות אליי בכל עת.
לבריאות
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! תרופות הומופאתיות בבתי מרקחת?חיה28/05/2008
יש לי הרבה שאלות בנושא: האם התרופות שניתן לקנות בבתי מרקחת מומלצות כמו R14 ו- R36 לבעיות קשב וריכוז
האם הן יכולות לעזור ? ותוך כמה זמן ניתן יהיה לראות את ההשפעה שלהן?
האם אפשר לשלב אותן יחד?
האם יכולות להיות תופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיה שלום
קארין אור04/06/2008לצערי אני לא מכירה את התרופות האלה , אני מטפלת בתוספים טבעיים וצמחי מרפא אם יש צורך.
אם תהיי מעוניינת לקבל טיפול טבעי את מוזמנת לפנות אליי בנושא.
בכל אופן אשתדל לחקור את נושא התרופות שהעלת ולחזור אלייך עם תשובה.
לבריאות
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות הומאופתיות
יואב פנחס10/06/2008שלום חיה,
הטיפול ההומאופתי נבחר באופן אישי לכל אדם.
קיימות כ 3000 תרופות שונות וכל מטופל מקבל תרופה אישית היכולה לרפא את מצבו.
התרופות שציינת שייכות לאסכולה המודרנית ואינן מתייחסות באופן אישי למטופל ולכן יכולת הריפוי שלהם מוגבלת מאוד.
ממליץ לך לפנות להומאופת קלאסי שיתאים תרופה ספציפית
בברכה
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבחו וטיפול למבוגרנירית28/05/2008
שלום רב, אני סובלת מהפרעות קשב וריכוז אך מעולם לא אובחנתי, האם אוכל לקבל טיפול ואיבחון שיעזרו לי בעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור04/06/2008שלום רב.
את מוזמנת לקבל טיפול שיעזור לך להתמודד עם הפרעת הקשב והריכוז בעבודה.
הטיפול הנטורופתי כולל איבחון ושינוי אורחות חיים בכדי לתמוך בך ובקושי שאת חווה.
הטפול הנטורופתי מתבצע ע"י שינוי תזונתי, כולל תוספי מזון ושם לו למטרה לזהות דפוסים שחוזרים על עצמם בקושי היומיומי וטיפול התנהגותי בהם.
ממליצה בחום ואשמח להיות לך לעזר.
אנא פני אליי למתן ייעוץ אישי.
לבריאות
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוגי טיפוליםאיריס25/05/2008
שלום מהם הטיפולים המוצעים להפרעות קשב וריכוז אצל ילדים ברפואה המשלימה?
קארין אור26/05/2008היי איריס,
אני ממליצה על טיפול נטורופתי להפרעות קשב וריכוז.
הטיפול מתמקד בתזונה, תוספים, מגע ואורח חיים, ומטרתו למנוע חשיפה מיותרת לכימיקלים.
אשמח לעמוד לרשותך באם תחליטי ליצור קשר.
לבריאות
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדים עם בעיות קשב וריכוז בגיל הגןיהל22/05/2008
שלום לכולם,
אני כותבת עבודה על ילדים עם בעיות קשב וריכוז בגיל הגן (גילאי 5-6).
רציתי לדעת האם ישנה התייחסות בספרות בנושא בגיל הגן וכמו כן תוכניות התערבות?
בברכה,
יהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור26/05/2008היי יהל אם תוכלי אני חדדי את שאלתך, כמובן שיש בספרות התייחסות לגילאי הגן.
מה כוונתך תוכניות התערבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות התנהגותgala22/05/2008
הילד בן 8, אובחן כי תסמונת היפרקינטיק. יש לא בעיות התנהגות קשות, התפרצויות, נושך, מרביץ,מקלל, תגובות שלו לגירויים לא נורמטיביים. שינויים קיצוניים במצב רוח, חוסר מנוחה.
לומד בחינוך מיוחד להפרעות התנהגות + בעיות רגשיות (כתוצאה). הכי מוזר שהכול קורה בחברה, ברוב בבית ספר . בבית אני לא נתקלת בבעיות האלו, הוא שואל דברים, אבל לא בצורה שיוצה דופן.בקיצור בבית הוא ילד אקטיבי, אבל לא בעיתי.
כמעט שנתיים מאז שעלה לבית ספר מנסים טיפולים תרופתיים. ריטלין עשה השפעה הפוכה, ניסו אנטיפסיכותיים, אנטידיכוניים, אנטיאפילפטיים.
כרגע הוא מקבל תרופות: NOZINAN, RESPIREDAL, TERIL, LAMICTAL.
אני לוא רואה שום שיפור במצבו. להפך ההחמרה משמעותית. ואני כבר לא מבינה או זה התקדמות הבעיה שלו או תופעות לווי של כל התרופות שהוא מקבל.
רופאים מחליפים טיפול, ויש לי חשד שעכשיו מטפלים בתפעות לווי, ולי אומרים שמצבו חמור. עכשיו יש לו ב נוסף דחפים מיניים.
שאלתי מרופא מטפל על רפואה אלטרנטיבי, הא מתנגד באופן אקטיבי.אמר שזה סטם, בזבוז כסף ונזק נוסף.
לכן קשה לי לקבל החלטה, אני מאמינה ברפאה לסית, אבל כשהיא נכשלת אני חייבת פיתרון אחר.
מה דעתך?
תודה, גלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
gala22/05/2008שחכתי לכתוב שכרגע ילד מאושפז בפסיכיאטריה ילדים.מצב התנהגותי קשה. בEEG שבוצע בשינה בבדיקה חוזרת גילו התפרצות של גלים חשמליים , רופאים מסבירים שזה סיבה להתנהגות ותגובות אימפולסיבית, שילד לא יכול לשלוט על עצמו, אני יודעת שאם צריך, אז הוא שולט ומקשיב.יכול להיות זו גם תופעת לפי,ב בדיקה חוזרת הוא כבר היא מטופל ב TERIL עם רמה תרופה בדם מספקת. פעם ראשונה הוא עשה בדיקה על רקע נקי, ולא גילו כלום, אבל אמרו שתוצאה נגטיבית לא שוללת בעיה, לכן נתנו תרופה.
אתמול הוא עבר קשירה בבית חולים עם תרופה הרגעה SOS, לא מספיק לא מה שהוא מקבל? האם זה שיטה טיפולית לילד היפראקטיבי? לא נראה לי, הוא חייב הגבלה, אבל לא בצורה כזאת.להפך, לדעתי אוד סטרס נפשי נוסף לילד.
ובסוף: אומרים שהוא ילד נבון, גהון, אני אומרת שהוא ילד לא גהון, אבל באמט חחם. IQ-110 בלי איזון תרופתי, ועצוב וכואב שלילד עם פוטנציאלים גבואים סוגרים כל העתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
יואב פנחס25/05/2008דעתי היא,
שהבן שלך זקוק לעזרה ומה שקורה זה שהוא מטופל בכל כך הרבה תרופות פסיכיאטריות
הגורמות לעודף תגובה ולתופעות לואי קשות.
צרי איתי קשר אולי אוכל לעזור.
יואב פנחס-הומאופת
052-8557170* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קשב וריכוז אצל מבוגריםדובי21/05/2008
לפי כל מה שקראתי באתרים שמגדירים את הבעיות המאפיינות הפרעות בקשב וריכוז בטוח אני שאני סובל מבעיה זו רציתי לדעת מה עלי לעשות למי לפנות ועם מי לדבר, אגב אני כיום בן 30 ואב לחמשה ילדים הדבר משבש לי את החיים מאוד בעיקר במטלות ובריכוז וכידוע. אשמח לקבל עצה לכל הפחות כשלב ראשון מה עלי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשב אצל מבוגרים
יואב פנחס22/05/2008שלום לך,
צריך להבין שהיום הכלילו תופעות וסימפטומים רבים מאוד תחת הכותרת של בעיות קשב וריכוז.
אני חושב שכל אדם ימצא את עצמו עונה לאחת מההגדרות האלו. הרי מי מאיתנו לא נרדם מול ספר לפעמים, ומי לא קורא או עובד על מסמך והראש גולש לבעיות מטרידות, לא בהכרח שזוהי בעיית קשב וריכוז אלא סתם עומס נפשי.
אני בגדול ממליץ למבוגרים לפנות לתחומי הרפואה המשלימה, מניסיוני הומאופתיה,נטורופתיה, שיטות שונות להפגת מתחים וגם אימון אישי יכולים לפתור את הבעיה או להקל.
אני לא חושב שיש צורך באבחונים מיותרים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)