מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריוןמירי24/02/2008
שלום, האם אפשר לטפל בהומאופתיה בזמן הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומאופתיה בהריון
יואב פנחס24/02/2008אין מניעה לטפל בזמן ההריון.
למעשה מחקרים הוכיחו שטיפול הומאופתי בהריון בטוח לחלוטין לשימוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קשב במבוגריםטניה20/02/2008
שלום, האם מטפל יכול לאבחן הפרעות קשב לפני מתן תרופה הומאופתית אצל מבוגרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי את השאלה
יואב פנחס24/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל17/02/2008
האם רסקיו רמדי של באך יכול להקל על ילד שסובל מהיפראקטיביות ומהפרעות קשב וריכוז?
אם כן, מה המנה המומלצץ לילד בן 7.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור20/02/2008היי מיכל
רסקיו רמדי אינה עוזרת במצבים כאלה מכיוון שהיא שיטחית יותר, מן פורמולת מדף שעובדת כפלסטר.
לADHD כדאי להשתמש ברמדי ספציפית שהותאמה ע"י הומאופט.
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות רגשיותאורלי רובין12/02/2008
יש לי ילד שמוגדר ADHD וכמו כן לרוב הילידם האלו יש גם בעיות רגשיות
ברצוני לברר אלו חוגים או תרפיה יכולים לעזור לו להפתח
בנוסף אלו מאכלים אסורים בעיקר לילידם האלו
יש לי הרגשה שלא עלינו על דרך נכונה כהורים לעזור לו אנא עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות רגשיות
יואב פנחס12/02/2008שלום אורלי,
מניסיוני הרב בטיפול בילדי ADHD אני נוכח לדעת שרובם אכן סובלים מבעיות רגשיות.
הטיפול ההומאופתי מותאם לכל ילד באופן אישי ונותן מענה ועזרה במצבים אלו.
רק טיפול כלשהוא הנבחר באופן אישי ומטפל בבעיות הרגשיות יוביל בסופו של דבר גם
להקלה משמעותית בבית הספר ובכל שאר הבעיות.
אני ממליץ לך לפנות להומאופת קלאסי להתחלת טיפול.
לייעוץ נוסף תוכלי ליצור איתי קשר
בברכה
יואב פנחס-הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
קארין אור12/02/2008הי אורלי.
ממליצה בחום על איזשהו חוג שמוציא הרבה אנרגיה - כגון טניס, שחיה, כדורסל, כדורגל וכ"ו
אני לא בטוחה אם יש אייקידו לילדים, אם כן זה ספורט נהדר (אומנות לחימה יפנית) מאוד מפקס ולומדים הרגלי חיים ופילוסופיה נהדרים.
לגבי תזונה זה קצת יותר מסובך, מכיוון שאם רוצים לעשות זאת נכון יש לשנות הרגלים בהדרגה:
קודם כל להוריד את כל החומרים המשמרים, צבעי מאכל, חומרי טעם וריח, מונוסודיום גלוטומאט וכדומה.
מומלץ לאכול מזונות מלאים וכמה שפחות סוכרים.
ממליצה על פגישה אחת לפחות בכדי ללמוד את כל ההרגלים ולבנות תפריט.
ממליצה גם על שיאצו - סוג של טיפול במגע לעזור בפוקוס הפיזי והמחשבתי.
בהצלחה קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטלין ותופעות לוואייעקב09/02/2008
שלום לכולם,
אני בן 35 מאובחן כ-ADD ועברתי טיפול ם רטלין לנגזרותיו
הריטלין גורם לי לקור בכל הגוף (בתחילה בגפיים התחתונות ואח"כ כל הגוף)
דבר כשלעצמו הפריע לי מאוד לריכוז
האם מעבר לתוספים שרשומים כאן בפורום(אבץ, אומגה 3, שינוי תזונה, וחומצות אמינו לסוגיהם)
יש טיפול נוסף שאתן יכולים להציע ? כי אני ניסיתי את רובם (של התוספים וגם שינוי תזונה- השפיע על ההרגשה הכללית לטובה אך לא על הקשב)
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקשב וריכוז
יואב פנחס09/02/2008שלום סמי,
הטיפול ההומאופתי הוא טיפול המתייחס לאדם כמכלול, ואיננו מטפל בסימפטום בודד.
זאת אומרת שאין תרופה אחת בהומאופתיה היכולה לעזור לך להתגבר לחלוטין על הבעיה, אלא ישנם למעלה מ 3000 תרופות. הטיפול בתרופה אחת ספציפית נבחר לאחר אבחון מעמיק.
לאחר האחון תתחיל בטיפול יומי בתרופה המתאימה לך שתוכל לעזור לך להתגבר על הבעיה.
בהצלחה
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין ותופעות לוואי
קארין אור10/02/2008היי יעקב.
ניסית כבר הומאופתיה?
הייתי מציעה גם בדיקה של זרימת דם לגפיים - לעיתים ללא קשר ,יש גם בעיה כזו ואז, עיסוי, פעילות גופנית או דיקור סיני יכולים לעזור.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסמי07/02/2008
שלום אני בן30 משתמש כבר שלוש שנים ברציפות ברטלין 45 מילגרם ליום ואני יכול להגיד שהתרופה הביאה אותי למקומות מדהימים .יש לציין שלפני שהבחינו אצלי קשב וריכוז בחיים לא למדתי ולא הצלחתי לשבת בשיעורים ולתפקד ביום יום.ובטח שלא לשבת ולכתוב במחשב מייל. הבעיה שאני נימצא היא שאני כבר לא סטודנט אבל יש לי הרבה מטלות ביום יום שהרטלין מאוד עוזר לי אבל אני מרגיש שאני ממש מכור וזה עושה לי רע.היה בכל התקופה שאני משתשמש יומיים שלא לקחתי בגלל שלא היה לי ואני הייתי ממש עצבני ומלא חרדות וחוסר שקט.הסיבה שאני עליתי פה את הנושא היא בעקבות זה שאני משבת הקרובה יהיה בלי התרופה במשך שבוע כי מגיע לי רק בסוף השבוע הקמות ואני ממש מפחד מההרגשה שתיהיה לי .ואני הייתי שמח לשמוע ממך עם יש לך הצעה עבורי .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור10/02/2008היי סמי,
עברנו את השבת בלי לעזור לך, מצטערת...
אם אתה מזהה שאתה מכור וזה מפריע לך אולי זה הזמן לעשות איזה שינוי.
משהו עמוק יותר מאשר לטפל בסימפטומים של הפרעות קשב וריכוז.
אני מודה שבצורה האלטרנטיבית, לעיתים זה לוקח יותר זמן ונדרשת סבלנות, אבל לטווח ארוך עדיף לחיות עם הרגלים טובים ומועילים מאשר עם כדורים.
אם אתה מוכן לשינוי, אתה מוזמן ליצור עימי קשר, לצערי אין לי המלצות אינסטנט לעבור את השבת וכ"ו. יש צורך בטיפול אמיתי.
בברכה
קארין אור
052-3258500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהפרעות קשב וריכוזשמוליק05/02/2008
שמי שמוליק וויין ,הנני סטודנט שנה ד' לרפואה סינית , ב"קמפוס ברושים" הממוקם
במתחם אוניברסיטת ת"א .
כחלק מעבודת הגמר שלי שתיהיה בושא : " ADD/ADHD והטיפול ברפואה סינית "
הייתי רוצה לבקש את עזרתכם במציאת נער בן הגילאים 13-18 המאובחן כ
ADD/ADHD ושאיננו מטופל ברטלין , על מנת שיעבור סדרה של כ 10 טיפולים
בדיקור וצמחים , הטיפולים יבוצעו בקליניקה הטיפולית ויצריכו שיתוף פעולה מלא
של הורי הנער .
הטיפולים הינם ללא תשלום (מלבד הצמחים שינתנו במידת הצורך) .
אשמח לשמוע מהמעוניינים,
בתודה מראש,
שמוליק וויין : 050-2777660* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור07/02/2008היי שמוליק אם אדע על מישהו שמעוניין אפנה אלייך...
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי בעיה של קשב וריכוז?אני05/02/2008
בוקר טוב
אני נשואה בת 32 ותמיד הרגשתי שיש לי בעית זיכרון. זה התבטא בכך שלבגרויות שלי הייתי צריכה להילחם בשיניים כי היה קשה לי לזכור את החומר הנילמד, דבר היה מתבלבל לי עם דבר אחר וזה היה מתיש ומתסכל.
מה גם שזה מתבטא בכך שאני לא זוכרת שמות של ספרים או סופרים של ספרים שאני קוראת,כשאני קוראת כתבות קשה לי לזכור את התוכן ולהעביר אותו הלאה(אבל אני כן מבינה מה אני קוראת) ויש לי עוד הרבה דוגמאות בדרך.
כיום אני רוצה ללמד לתואר באוניברסיטה (במדעי ההתנהגות) ואני ממש פוחדת להתחיל בגלל "הטראומה" שמלווה אותי עוד מתקופת הבגרויות.
שאלתי הא האם באמת יש כאן בעיה של קשב ורכוז? ואם כן אני אשמח לקבל אינפומציה כדיי לשפך אור הנושא ומה עליי לעשות.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור07/02/2008התחושה שלך נשמעת מאוד מתסכלת ודורשת תשומת לב וטיפול.
הטיפול המועדף עליי הוא כמובן הטיפול הטבעי, אך לפני כן אני ממליצה לעשות איבחון.
יש מס' אפשרויות לבדיקה, אחת היא להגיע לאיבחון נטורופתי ולהתנסות בטיפול.
השניה היא לגשת קודם כל לאיבחון קונבנציונאלי שמתבצע ע"י נוירולוג או מרכז איבחונים, או פסיכיאטר שמתמחה בנושא, ואז להחליט מהי הדרך המתאימה לך - לאחר האיבחון.
בכל אופן אל תתייאשי, אני צופה שבכל מקרה חווית הלימוד תהיה עבורך נעימה יותר מאשר בתיכון, כי היא באה ממקום בשל יותר, שלא חייבים ללמוד, אלא של רצון לגירוי מוחי.
בהצלחה.
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילדה שלי יש קשיים של קשב וריכוז .עמית04/02/2008
לילדה שלי שנמצאת בכיתה א' יש קשיים של קשב וריכוז , המחנכת המליצה לנו ללכת לנארולוג ,
ולתת לילדה רטלין .
רציתי לדעת מה ההשלכות של התרופה : (יש התמכרות , בעיות גדילה , עויתויות בגוף , בעיות של חוסר תיאבון , וכו' ) .
האם יש תחליפים טבעיים לרטלין , מה אפשר לעשות ?
מבקש עזרה - בדחיפות .
בברכה - עמית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור04/02/2008היי עמית.
תופעות הלוואי של ריטלין הן רבות ושונות מאדם לאדם, המוכרות מבינהן היא, חוסר תאבון, תחושת ריכוז למס' שעות ואחריה תחושת דכדוך וחוסר ריכוז, לעיתים אני שומעת על תחושה ממש של כובד על בית החזה או "כבד על הלב" כשמתארים את הדכדוך הזה.
התחליפים הטבעיים הן שינוי באורח חיים - לא דבר ספציפי אחד.
ממליצה בחום לנסות.
בהצלחה.
אשמח לענות על שאלות נוספות בכל עת.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרצאות בנושא לקויות למידהערן03/02/2008
ביום ב', 11.2.08, החל משעה 17:30, יערכו בסמינר אפעל מספר הרצאות בנושא לקויות למידה והטיפול בהן.
ההרצאות:
תפקוד ולמידה - עדנה גלבוע
רקע לבעיות קשב והתנהגות - ד'ר מירי כץ
התבוננות דרך ציורי מנדאלות - מיכל בן גל
אור צליל וצבע - ד'ר שולמית רונן
הכניסה חופשית!
למידע נוסף על מהות עולמו של הילד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
ערן03/02/2008[a href=http://www.mahut.co.il/?categoryId=10519 id=link]מהות עולמו של הילד[/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע!
קארין אור03/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לריטליןירדן03/02/2008
שלום, מה יכול להיות תחיף לריטלין לריכוז במבחנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור03/02/2008היי ירדן.
ריטלין לטעמי הוא תחליף אינסטנט במידה מסויימת, מכיוון שהוא לא כולל בתוכו שינוי , אלא מטפל בסימפטום.
תחליף שכזה בצורה הטיבעית שלו אולי יהיה, אומגה 3 בשילוב עם אבץ ותוספי מזון נוספים, או צמחי מרפא כמו ג'נגו בילובה שמזרים יותר דם למח ויכול להתאים לתק' מבחנים, זהו תחליף ללא תופעות לוואי כמו שיש לריטלין ועדיין אני לא ממליצה על זה בלב שלם, כי הדרך לדעתי היא לעשות תהליך עמוק יותר ולפתור את הבעיה מהשורש- משמע- טיפול הומאופתי או שינוי אורחות חיים.
את מוזמנת לנסות!
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבן31/01/2008
שלום,
יש מה לעשות אם לנבחן בפסיכומטרי יש בעיית קשב וריכוז קשה, ובגלל זה נמנע ממנו ציון פסיכומטרי גבוה?
פניתי למרכז הארצי עם כל המסמכים הרלוונטים והתשובה שלהם היא משהו בסגנון "זה מה יש".
עברתי קורס הכנה למבחן, וכבר שם הבנתי את גודל המכה, אני פותר הכל נכון, ולא מרגיש בשום תרגיל כקשה, אך עם כל זאת אני לא פותר מספיק מהר... עברתי את המבחן (אחרי הקורס) והצלחתי להוציא רק 608 הבעיה שלי מקבלת דגש במיוחד בחלק המילולי, ששם אם אני מאבד ריכוז (או לא בא איתו מהתחלה), אני יכול לקרוא שורה אחת שוב ושוב עד שנגמר הזמן...
האם נגזר עלי לגשת למקצועות שלא מדברים אלי (אני לא יכול להתקבל להנדסות למיניהן), ולא ללמוד באוניברסיטה (רק במכללה) בגלל בעייתי?
אני שוקל ללמוד שוב לבד ולגשת למועד הבא שוב, השאלה שלי האם זה בזבוז זמן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכומטרי
קארין אור01/02/2008היי בן.
אני שמחה שאתה פונה אליי עם שאלה שכזו, כי אני מרגישה שעברתי בדיוק את מה שאתה עובר לפני כמעט עשור.
המלצתי היא:
1. לעולם לא להתייאש, אם חלומך הוא ללמוד באוניברסיטה ואתה מאמין בעצמך- תמשיך! זה יקרה!
ידע הוא לא בעיה אצלך! ואתה צריך רק ללמוד איך להתגבר על בעיית הריכוז.
2. בזמן שאתה לומד למבחן הבא- תעבור תהליך של טיפול נטורופתי (למידה של אורח חיים שמתאימה למקרה שלך) או תהליך הומאופתי. ותעבור את המבחן בהצלחה.
3. ממליצה גם לנסות שיטת אלבאום המתמחה ספציפית בהפרעות קשב וריכוז.
אתה מוזמן לפנות אליי אם אתה רוצה לעבור תהליך שכזה.
בהצלחה.
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיקיר29/01/2008
שלום,אני נער בן 17 ולפני שבוע עשיתי אבחון TOVA ונמצא שיש לי ADD וADHD למרות שאני לא היפראקטיבי אבל יש לי בעיות בלימודים מבחינת הבנה וקליטת החומר .
לאחר מכן הלכתי עם התוצאות לנאורולוג והוא נתן לי מרשם לרטלין .
התופעה של הבעיה בלימודים התחילה בגיל 15 לפני זה הכל היה בסדר ויש לי שלוש שאלות לנושא :
1)האם יכול להיות קשר לטיפול הורמונאלי של עיקוב התפתחות (טיפול ב6 זריקות טסטוסטרון) לבעיות קשב וריכוז (הטיפול החל בגיל 15)
2)האם יש תחליף לרטלין כי ממה שקראתי באינטרנט יש לו מלא תופעות לוואי משהו שאולי יתקן את הנזק או ישפר את המצב .ולא יפתור לכמה שעות בלבד כמו הרטלין
3)לפי מה שאני מרגיש ההחמרה במצב רק הולכת ומחמירה מה אפשר לעשות כדי לעצור את ההדרדרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור29/01/2008היי יקיר,
אני שמחה לשמוע מנער מודע ובודק דברים לפני השימוש, יש הרבה מה לעשות לפני שלוקחים ריטלין.
נכון יש לו תופעות לוואי לא כל כך נעימות ואפשר גם אחרת.
לגבי השאלה הראשונה שלך - יכול להיות שיש קשר, אבל לא בטוח, זה מסוג הדברים שכל אחד מגיב אליהם אחרת. בכל אופן כדאי להתמקד עכשיו בטיפול אלא אם כן אתה צריך להמשיך בטיפול לעיקוב התפתחותי ואז יש לשקול זאת.
יש תחליף לריטלין והוא כולל למידה של אורחות החיים שלך והצעה לאורח חיים בריא יותר, שכולל תזונה, פעילות גופנית,ואולי טיפול הומאופטי. טיפול שכזה ישפיע על כל היממה ולא רק על שעות מסויימות.
כדאי להתחיל מוקדם מאשר מאוחר, כמו שאתה מציין אתה מרגיש החמרה.
אשמח לפגוש אותך בקליניקה שלי.
בברכה
קארין אור
0523-258500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד חסר מנוחהמוניקה29/01/2008
שלום, לילדים היפראקטיביים נוטים לתת היום ריטלין, שמרגיע אותם, כיצד הרפואה המשלימה נותנת מענה לזה, כיצד היא מרגיעה, מאפשרת לשבת בריכוז וכון'
קארין אור29/01/2008מוניקה שלום!
הרפואה המשלימה מציעה טיפול באורח החיים השלם של ילדים הסובלים מהיפראקטיביות והפרעות קשב וריכוז. זה כולל תזונה נכונה, פעילות ספורטיבית, מגע, שיחות ותרגילים למיניהם.
כמו כן חשוב מאוד להסיר את המזונות המכילים חומרים מסוכנים שידועים כמחמירים היפראקטיביות ניתן למצוא רשימה כזו באינטרנט.
אשמח לעזור במקרה ספציפי אם יש צורך.
בברכה קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמיר27/01/2008
מצד אחד הרבה נס קפה עושה לילד נפלאות לקשב ולריכוז, ומצד שני הוא גורם לו להפרעות שינה (שגורמות לו לקשיים בהתמדה ובעירנות (בקשב)).
כיצד מגשרים על הפער ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי
יואב פנחס27/01/2008לא הבנתי את השאלה
אתה נותן לילד שלך הרבה נס קפה ורוצה שזה מה שיעזור לו עם הקשב וריכוז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופאין
קארין אור28/01/2008היי אמיר,
אתה בטח מודע לזה שקופאין הוא סוג של רעל, אומנם רוב העולם הבוגר מכור לו אבל, זה כבר אומר הכל.
מה שבטוח זה שהוא לא מתאים לילדים וכדאי לגמול את הבן שלך ממנו, מוקדם ככל האפשר.
יש דרכים אחרות לטפל בהפרעות קשב וריכוז, ע"י תזונה נכונה, תוספי מזון והומאופתיה ואז גם בנך יוכל לישון שנת ישרים.
צור עימי קשר ואעזור לבנות לבנך אורח חיים נכון ובריא.
בברכה קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)