מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מביכהשני24/04/2008
ד"ר שלום התביישתי לשאות את השאלה בפורום היריון ולידה ולכן אני שואלת אותך:
האם יש מניעה לאונן בטרימסטר שני להיריון? לא מפריע לעובר/להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד''ר יעקב מאיר וייל24/04/2008נהפוך הוא אין מניעה מאוננות בשליש השני של ההריון.
אני מקווה שאינך מאוננת בהחדרה לרתיק אלא בגירוי הדגדגן. זיכרי שגם החדרהאפשרית ככלי הרי את מקיימת יחסים לאורך כל ההריון. ובכ"ז אין סיבה לאונן בהכאה על צוואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתנהשביט24/04/2008
בן 17 וכמה חודשים.
קשה לא להשתין ליד אנשים אני לא מבין את ניסיתי לדמיין שאני לבד ואין אף אחד סביבי אבל זה לא עזר ניסיתי להתרכז אבל השאלה במה וגם לא הצלחתי וזה לא שאני מתבייש באיבר שלי אין לי בעיה שיראו אותו ( וראו אותו)
פשוט לא מצליח
זה כל הזמן היה ככה
רעיונות? הצעות? ממש אודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי*
שביט24/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשביט
ד''ר יעקב מאיר וייל24/04/2008אין לי תשובה אמיתית.
אולי פשוט תחשוב שזה לא באמת חשוב להשתין במקום ליד אנשים.
תהנה מהמשך השתנה בכיף ואל תחתור להשתין בפומבי דווקא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננות יתר?רועי24/04/2008
מה יכולה לגרום אוננות יתר לגבר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי
ד''ר יעקב מאיר וייל24/04/2008אוננות יתר היא מונח שתלוי בהגדרת ה"יתר" בשולחן ערוך נאמר "כל המרבה ב........ שער ראשו נושר שער גופו מיצמח וכל מיני רעות צרות ומרעין בישין באים ונופלים עליו".
הקושי העיקרי בעיני הוא שאתה עסוק בניהול חייך מפורקן לגירוי ולפורקן נוסף וכן הלאה.
תכלס הביקורת היא בעיקר מוסרית ולא בריאותית.
בכל מקרה לשאלתך האחרת כמה שלא תמשוך בו הוא לא יגדל. תצטרך ללמוד להסתדר עם מה שקיבלת בהולדתך.
אין טעםלחשוב על גודל עדיף ללמוד להשתמש "טוב" יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חוזרת?
רועי25/04/2008תודה על התשובה הקודמת
אני לא מושך בו לצורך שהוא יגדל.
מבחינת האוננות, התכוונתי אוננות יתר ( 2 - 4 פעמים ביום) גורם לנזק בריאותי , או באיכות הזרע בעתיד ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת איבר מין?רועי24/04/2008
שלום רב,
מהו הגודל הטבעי של איבר במין בעת זקיפה וללא זקיפה?
האם קיימת שיטה אן דרך יעילה להגדלת איבר המין ללא ניתוחים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רועי
ד''ר יעקב מאיר וייל24/04/2008ראה תשובתי האחרת. בטח לא משיכה בלתי פוסקת בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחק בבובותמרינה23/04/2008
שלום רב, בני בן 12 ומרפה לשחק עם ברביות יחד עם אחיותיו, הוא נהנה לשחק איתן משחק תפקידים וזה נראה לי מאד מוזר לגילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרינה
ד''ר יעקב מאיר וייל23/04/2008ילד בן 12 משחק עם אחיותיו במשחק שזמין להם. חשוב שהוא נהנה.
יתכן ויש בכך גם רווח.
אני מתאר לעצמי שאת חוששת מ"הידבקותו בנשיות". להערכתי זה קצת מוקדם ל"הפיל" עליו כזה תיק.
תני לו להנות מסיום הילדות בדרך טבעית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודע לאן אני שייךקלאסיק21/04/2008
שלום, לא ידעתי כל כך לאן לפנות, קצת על עצמי , אני בן 26 שחי כל חייו בתור סטרייט עם הצלחה די רבה, בשנתיים האחרונות התחלתי לצפות בסרטי קוקסינלים באינטרנט, ונהנתי, אך כל פעם שצפיתי , זה היה אחרי שעישנתי סמים קלים וכך בבוקר הייתי יכול להגיד לעצמי שזה בגלל שהייתי מסטול.
מצד אחד אני עדיין נמשך לבחורות, ואני מאוד אוהב לראות אותן נהנות, זה מאוד מחרמן אותי, אבל בימים האחרונים אני מוצא את עצמי מאונן על גברים בעיקר.
לא יודע אני תוהה לעצמי האם אני חי כבר 26 שנים בהכחשה, כי הייתה לי חוויה מינית מינימלית עם חבר בגיל 11, אבל בזה זה נגמר, אני גם נהייתי טיפוס שלא רוצה שייגעו בו.
לפני חודשיים נפרדתי מחברה אחרי שנה שהיינו ביחד ולא הרגשתי כלום אחרי שזרקתי אותה, רק תחושת שחרור.
תעזרו לי, איך אני אדע מה אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלאסיק
ד''ר יעקב מאיר וייל21/04/2008מסתבר שאפשר יותר מדרך אחת. לפי דברייך עדיין לא התנסית עם גבר מאז גיל 11.
אם אתה נואש כמו שאתה מספר את זה נסה טיפול. אין תשובה ברורה לשאלה שלך מעבר לבדיקה של מה אתה בוחר להיות והתנסות. הימנעותך מהיות ננגע מוסיפה לבדידותך ולבידודך .נסה הידברות עם איש מקצוע כדי לאפשר לעצמך לבחור ולהנות מהתוצאה..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומו?1יוני18/04/2008
תודה ד"ר,
לא הבנתי את השורה האחרונה שכתבת אני מצוטט אותך
"בטח שאתה בדרך להמשך חיפוש של זהותך המינית ואני מציע שתשתדל להנות מהחיפוש"
אני מפנטז על גברים מינית,לא סתם.
אני חושב שאני מתנהג בצורה נשית בהחלט.
לא הבנתי את "מה יחסיך עם גברותך?
1)אם אני הומו יש אפשרות לטפל בזה? לתקן את זה?
2)אני מרגיש משיכה מינית לגברים,אבל כשהיתי עם בחורה לא מזמן בסיטואציה מינית אז היתה זקפה מה זה אומר?
3)אני נורא חסר ביטחון:כשאני עולה על במה אני רועד ואני ממש חרדתי אדמומיות,שמלווה ברעידות.
זה נובע מנושא זה?
תודה,רבה וחג שמח
יוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני הומו?
ד''ר יעקב מאיר וייל21/04/2008יוני חג שמח,
לא קל לך להראות את עצמך ולכן מעט חרדת ההופעה.
יכולתך להשיג זיקפה עם אישה רק מגדירה אותך כגבר בריא.
יכולתך לאונן, לפנטז ואולי אף לקיים קירבה מינית עם בני שני המינים אינה גוזרת את גורלך. נהפוך הוא אתה הוא זה שתצטרך לחיות עם בחירתך: בחוץ ובפנים. כלומר מה שתראה לאחרים/ות ומה שתחוש בינך ובינך.
הנכון הוא לייצר קשר אחד עם מישהו/י בעל ברית ולהידבר ולהתקרב במידת האפשר.
יש אנשים לא מעטים הפונים לעזרה טיפולית. לרוב שם התשובות יותר מגובשות. תשובה ברשת אינה מאפשרת הידברו.
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי הקודמת (פחיתה בזיקפה)ש17/04/2008
האם ג'ל טסטוסטורן עשוי לעזור במקרה שלי?
תודה אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור
ד''ר יעקב מאיר וייל17/04/2008מאחר ולא חסר לך טסטוסטרון בגופך בבדיקת הדם אין כל סיבה לצפות שהפין שלך יתחזק מטיפול הורמונאלי כל שהוא. יותר מכך ניתן למצוא כאלה שיחשבו שזה אף עלול להזיק לאיזון מערכת ההפרשה הפנימית.
מתקיים גם החלק שבו אתה בונה את הציפיה והצפייה: מורח ובודק אם זה עשה משהו טוב.
אנא זכור שהאבר אינו מקולקל .צפייתך ובדיקתך אותו הן אלה שמפריעות לו להנות ממלוא הזקפה שהוא יכול להשיג.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ש17/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחיתה בזיקפהש14/04/2008
שלום,
בן 54 . בחודשים האחרונים מרגיש פחיתה די משמעותית בזיקפה הן באוננות והן בקיום יחסי מין. בבדיקות דם שבצעתי לאחרונה רמת הטסטוסטרון: 17.5 . רמת ה PSA
2.17 . לחץ דם תקין.גלוקוז 70 .כולסטרול 130 . סה"כ בריא.
בשימוש ויאגרה המצב משתפר. שאלתי, האם יש עוד משהו שצריך לבדוק/לעשות בכדי לנסות להחזיר "כוחות למתניים" או פשוט "להתאבל" על המצב.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור לחג הדרור
ד''ר יעקב מאיר וייל15/04/2008הבדיקות שלך תקינות כמו שאתה יודע. מחלה גופנית אין לך. הזקפה הלא יציבה מאפיינת את שלב החיים בו אתה נמצא.
למד להשתמש בתרופות מחזקות הזקפה לפי צרכיך ובחירתך. שים לב שכאשר אתה יודע שיש "ביטוח" הזקפה משתפרת גם בלי תרופה.
אין סיבה להתאבל תמשיך להנות משימוש נבון ותתיחס לתרופה כ"תוסף דלק".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומו?יוני13/04/2008
ד'ר שלום,
אני בן 16.10 חודשים.
אני מתלבט עם אני הומו או לא ואני ממש לא רוצה להיות כזה
האם אפשר לטפל בנטייה ?
אני אספר קצת על עצמי.
אני אוהב לעשות הרבה דברים שנשים עושות אני נוראה מטופח,וחשוב לי להיראות טוב אני מפנטז הרבה על גברים אב לנורא מתבייש בזה.
תודב,יוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני
ד''ר יעקב מאיר וייל15/04/2008אתה מתאר את התנהגותך כנשית. אין ספק שהייתי שואל אם אתה מרגיש נשי כשאתה מתנהג כמו שתארת. מה יחסיך עם גברותך? כשאתה מפנטז על גברים אתה גם מתגרה מינית או סתם?
בטח שאתה בדרך להמשך חיפוש של זהותך המינית ואני מציע שתשתדל להנות מהחיפוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםyuiyi13/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תבורך/י
ד''ר יעקב מאיר וייל15/04/2008שלום גם לך. מי את/ה ומה שאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן עם נטיות מיניותשירלי10/04/2008
שלום, יש לי הרגשה שבני בשלב של למצוא את המיניות שלו, הוא תמיד היה מעט נשי וילדותי, איני חושבת שהוא יודע למה הוא נכנס ורציתי לדעת כיצד ניתן לעזור לו לכוון אותו וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי שלום,
ד''ר יעקב מאיר וייל11/04/2008האמת שקשה לענות לשאלתך. אני אפילו לא ידע בן כמה הוא. לאן הוא נכנס די תלוי באיפה הוא בחייו.
להיות נשי וילדותי גם מחייב מעט פירוט כדי שנוכל להידבר על שאלתך.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבר06/04/2008
אני בן 14 ואני נמשך למורה שלי למחשבים. היא רוסיה גבוהה ויפה, ואני קטן וממושקף.
אני כל הזמן חושב עליה ואני גם מאונן וחושב עליה.
בשיעור מחשבים היא עוברת מילד לילד ורוכנת למחשבים ומסבירה דברים במחשב.
כבר קרה לי פעמיים שכשהיא רכנה אני עשיתי את עצמי כאילו הולך לשירותים ועברתי לידה וחיכחתי את איבר מיני בישבנה.
האם אני סוטה? מה עלי לעשות כדי להפסיק לחשוב עליה? האם אולי כדאי לי לומר לה את זה?
תציל אותי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק בן 14
ד''ר יעקב מאיר וייל07/04/2008אתה בן 14 נהדר. תחשוב ותאונן על המורה הסקסית שלך. כולנו חשבנו,עשינו או לפחות פינטזנו על איזשהי מורה אחת לפחות.
בענין של ההתכחכחות אל תלך לשם. אתה עדיין לא סוטה ואל תתאמן עליה.
אתה אולי קטן וממושקף בעיני עצמך אבל זה לא אומר שלא תגיע לקשר אמיתי,עין בעי, עם בת נחמדהן.
להמשיך ל"גנוב" את אשליית הקירבה אינו מקדם אותך להיות אדם שלם.אתה חושב שאתה חכם לשפשף את הזין שלך באישה שאינה מודעת?
תן לכל אישה להחליט עבור עצמה על חיכוכיה היא. אל תבחר מעצמך.ובוודאי אל תכפה את עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה ותחושת נשיותתגל01/04/2008
אני בחורה בת 23, מאז גיל ההתבגרות היה לי חזה קטן. תמיד חלמתי להיות נשית וסקסית יותר. עד כה זה גרם לי גם להמנע מקיום יחסים אינטימיים. עד כמה מסובך ניתוח של הגדלת חזה? והאם זה יכול לפגוע בהנקה או משהו כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגל
ד''ר יעקב מאיר וייל04/04/2008עם שם כמו שלך בטח את רוצה להתגלות יותר. הגדלת החזה אולי תגלה אותך יותר לעין הצופים ואולי אף תמשוך יותר תשומת לב אבל .......... להיות נשית וסקסית זה בעיניך את ולא בעיני הצופים.
ההימנעות שלך מקירבת גוף לאנשים אינה נפתרת ע"י שינוי החזות בחזית החזה.אל תהיי קטנה מידי בעיניך.
לתשובות לשאלה המכוונת.
כן וודאי לכניס "גוף זר" מיפה ומנפח לתוך בלוטת חלב מתפקדת וודאי ישפיע על תיפקודה.
לגבי הסיבוך תצטרכי להיוועץ במנתח שמכיר ויודע את מקצועו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- א-מיניתטלי01/04/2008
שלום, האם יתכן שאני א-מינית, כלמר לא מעוניינת כלל בסקס, לא עם גברים ולא עם נשים, זה לא מושך אותי, להיפך זה דווקא מגעיל אותי, אני בת 30 ומעולם לא הזדקקתי לכך למרות שהיו לי כמה התנסויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
ד''ר יעקב מאיר וייל04/04/2008אם את מינית נקבע בידיך ובתפיסתך. יכול להיות שמין דווקא מגעיל אותך אז את כנראה משקיעה בזה אנרגיה מתגוננת. את סופו של דבר חיה בתוך עצמך ויודעת עליך יותר מכולנו.
מה את באמת שואלת בשאלתך זו תמיהתי אליך.
אם את רוצה לדעת יותר על למה את לבד בלי לקבל חיבה וליטוף [לא רק מין] שווה להיפגש עם איש מקצוע ולברר. אם את עדיין עסוקה בלהכריז שאת לא! את וודאי צודקת ויודעת טוב מכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)