פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    איציק
    12/05/2008

שלום לך ד"ר אני בן 18 וחצי אני נמשך לנשים אבל לא שכבתי איתם כי אני ביישן ומצד שני עם גברים שכבתי (ללא חדירה רק אוראלי) איזה 3 פעמים ואני גם אוהב לראות פורנו של הומואים יכול להיות שאני הומו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• איציק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/05/2008

ללא ספק אתה מיני מספיק בשביל להתעניין ולנסות.
    אינני יודע אם אתה הומו אבל אני בטוח שאתה יודע יותר מאחרים איך מרגיש זיין עומד בפה שלך ואיך זה מרגיש כשמישהו אחר נהנה ושופך.
    לגבי נשים אם אתה נמשך אז אל תפחד ותנסה להתקרב וללמוד הלאה על איך זה עם אישה.
    אחרי זה תוכל ללמוד ולהחליט עם מי אתה רוצה להקים ולקיים קשר מיני ורגשי.
    שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית
    בן 25
    11/05/2008

אני בן 25. קרה לי משהו מאוד מאוד מוזר לפני כשלוש שנים (בערך בגיל 22)
    עד גיל 22 מעולם לא הטרדתי את עצמי ואפילו לא העליתי כתהייה את שאלת זהותי המינית.
    הדבר היה ברור כשמש.
    במשך כל חיי, עוד מילדותי הצעירה, התאהבתי רגשית בבנות בצורה מאוד חזקה, מה שהפך בערך בגיל 16 למשיכה מינית ברורה לבנות. מאז ומתמיד אוננתי במחשבה על בנות, וחלמתי חלומות מיניים על בנות בלבד. שכבתי לראשונה עם בחורה רק בגיל 20 ומאז ועד גיל 22 היו לי כמה חברות וכמה חוויות מיניות טובות עם בנות.
    בערך בגיל 22 ראיתי סרט שבו הופיעה דמות של הומוסקסואל. מאותו הרגע ועד היום נכנסה לי לראש חרדה על כך שאולי אני הומו, או דו מיני. החרדה קוננה בי במשך כמה חודשים עד שראיתי שזה לא עובר והחלטתי לבדוק את עצמי. ניסיתי לדמיין את עצמי עם גברים במגע מיני, והדבר נראה לי מוזר ולא טבעי, והתגובה הפיסיולוגית הייתה כיווץ של איבר המין, שזו בערך התגובה הכי הפוכה ומנוגדת לזקפה. הבעייה החמירה כי ההרגל הזה של הבדיקות העצמיות האלה הפך למין אובססיה ושוב ושוב בדקתי את עצמי ושוב ושוב - אין זקפה ואין גירוי מיני, רק מין דגדוג באיבר מין ולעיתים קרובות כיווץ לא נעים.
    כשראיתי שזה הפך למעין לופ שאני לא יוצא ממנו, פניתי לטיפול מקצועי אצל פסיכולוג קליני מומחה, והוא הבהיר לי חד משמעית שאני הטרוסקסואל, ושזו חרדה חסרת כל שחר.
    הוא אמר שאין לי שום בעייה בזהות המינית, ושהיא מגובשת לחלוטין, שזוהי רק חרדה. כך גם למדתי לשלוט ולהמעיט את החרדה הזו.
    בנוסף, רציתי לציין שיש לי חברה כבר שלוש שנים שאני נמשך אליה מאוד ותמיד יש לי זקפה מלאה איתה ויחסי מין תקינים.
    הבעייה שעם המחשבות האובססיביות האלה על כל הנושא הזה, לפעמים החרדה מבלבלת אותי וגורמת לי להטיל ספק בזהות המינית שלי למרות הכל. למשל, קרה לי שדימיינתי את עצמי מנשק גבר עוד פעם ועוד פעם עד שלפעמים זה כאילו נדמה שזה נעים לי,למרות שאני לא מתגרה מזה בכלל וכשאני בודק את זה שוב זה גורם לי לחרדה, לכיווץ איבר המין ולפעמים גם להקאות..

המצב מסובך, מה עושים??? ולמה בכלל החרדה הזאת הופיעה, ולמה אחרי כל הטיפול המקצועי והבדיקות העצמיות שבהן ברור לי שהגוף שלי והנפש שלי דוחים סיטואציה מינית עם גברים וכמהים לסיטואציה מינית עם נשים, עדיין יש ספק???

בבקשה תענו לי מהר!

לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• כמעט בטוחה

חסוי
    15/05/2008

היי, קראתי את מה שכתבת ואני כמעט בטוחה שיש לך ocd. אני מדברת מנסיון.. גם לי יש את זה אבל אני בחורה...ocd זו הפרעה חרדתית אובססיבית כפייתית. מחשבות חוזרות ונישנות שלא עוזבות אותך... למשל בנושא המיניות.. האם אני הומו\לסבית. כמעט בטוחה שיש לך את זה ואם תרצה אפילו אפנה אותך למישהו ממש מקצועי שמתכסק בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו...

חסוי
    15/05/2008

אני ממליצה לך לקרוא את המאמר "אני חושב שזה זז" פשוט תקליד את זה בגוגל. אין לי ספק שיש לך את זה וזה צריך מאוד להרגיע אותך כי יש טיפול קוגנטיבי התנהגותי לזה רק צריך לוודא שהפסיכולוג שמתעסק בזה מכיר את הנושא על בוריו ומנוסה בסוג הזה של ocd. לשאלות נוספות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך שהפנת אותי למאמר

בן 25
    18/05/2008

תודה על ההערות שכתבת אחרי שקראת את מה שכתבתי ותודה על ההפניה למאמר זה עזר לי מאוד.
    אני אשמח להתכתב איתך כי נראה לי שאנחנו יכולים להועיל אחד לשני.
    אם תרצי, תשאירי כתובת מייל אפילו חסוייה ואני אכתוב בשמחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    24/05/2008

היי. שמחה אם עזרתי.. בשמחה אתכתב איתך אך אין לי מושג איך משאירים מייל בצורה חסויה... תסביר לי איך או שתשאיר את שלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תכתבי לי מייל ל...

בן 25
    27/05/2008

[email protected]

אני אשמח לשוחח
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן ה25

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/05/2008

האמת כבר קינלת שתי תשובות ממישהי שמכירה את הסיפור שלך. היא נותנת לו כותרות מקצועיות ומבטיחה הצלה וכתובת לטיפול. דרך אגב גם הצורך להאריך בשאלה ובתיאור הואמחלק מהבעיה.
    לגופו של עניין לפי מה שאתה מספר אתה יוצר קשר ממושך ויציב עם חברה אחת ושם בטח לא מכווץ לך האיבר.
    נסה להפריד בין התוכן והאובססיביות שבמחשבות ובין זהותך המינית האמיתית כפי שהיא מתבטאת במהלך חייך.לעומת זאת שים לב שהמחשבות טןרדות את מנוחתך ומעוררות חרדה. הטיפול המתאים יהיה בעזרה תרופתית כמו התומכת שהציעה לך אבחנה של OCD.
    חפש לך רופא שתסמוך עליו.
    זכור לגבי המחשבות כי התוכן אינו קובע ,מהתהליך הכל נובע.
    שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחי אני עובר אותו דבר!!

אלעד
    22/05/2008

גם אני חווה את המצב שאתה מתאר בדיוק מפחיד, וגם לי ברורה זהותי המינית מה שכן פסיכיאטר שעימו התייעצתי הגדיר זאת כפאניקה הומוסקסואלית ונתן לי לוסטרל שאלו כדורים מפחיתי חרדה
    רציתי לשאול אתה אישיות חרדתית ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן ועוד איך

בן 25
    27/05/2008

מאז שאני זוכר את עצמי, הייתי חרדתי ודואג יתר על המידה, בעיקר מלחלות במחלות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגיוני

אלעד
    27/05/2008

כן ברור לי שיש משהו כזה שקשור רציתי לשאול אם יש או הייתה לך זיקה לדת וחוצמזה לדעת אם מצאת כלים יעילים להתמודדות ?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי זיקה לדת

בן 25
    27/05/2008

אני מניח תפילין כל יום ומאמין מאוד אבל לא שומר שבת.
    לגבי דרכי התמודדות, פשוט הבנתי שאם הייתי באמת הומו או דו-מיני, הגוף שלי היה מגיב מינית לגבר אבל בתכלס כשסיכמתי לעצמי את הדברים אז אני לא נמשך לגברים, לא חולם חלומות מיניים על גברים, לא בא לי לגעת בגברים , רק בנשים, טוב לי עם חברה שלי ואני נמשך אליה מאוד ונהנה לשכב איתה ולאונן במחשבה על בנות, אפילו ניסיתי לאונן במחשבה על גברים ולא הצלחתי.
    כל זה מביא אותי למסקנה שאני סטרייט במאה אחוז.
    לכן, כל פעם שיש מחשבות (זה כמעט כבר עבר לי לגמרי) אבל כשעדיין חולפת מחשבה מייד אני נזכר בכל העובדות האלה ונרגע...

האם אצלך המצב דומה? יש לך חברה? נמשך מינית לבנות? ניסית לבדוק אם הגוף שלך מגיב לגברים?
    אם בדקת וראית שלא - אין מה לדאוג!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אין לי חברה

אלעד
    29/05/2008

אבל הייתי רק עם בחורות ונמשך רק לבחורות וכנל כמוך ניסיתי לאונן במחשבה על גבר וזה פשוט לא היה טבעי.. גם אני כמוך משתמש באותן העובדות בשביל להרגיע את עצמי ועכשיו שאני רואה שאני לא היחיד שחווה זאת זה בכלל מרגיע!!
    שיהיה לך רק טוב בחיים אחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לך אחי

בן 25
    01/06/2008

שיהיה לשנינו ולכולם רק טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקפה
    תומר
    10/05/2008

שלום,

בן 31, לפני שנתיים ועד לפני חודשיים הרגשתי ירידה הדרגתית בזקפה, כבר לא יכולתי לקיים יחסי מין יותר מפעם אחת בלילה, זקפה חלשה בהרבה ותסכול גדול. לפני חודשיים עשיתי מעשה והפסקתי לעשן (עישנתי סיגריות בודדות ביום), והתחלתי לעסוק בפעילות גופנית באופן קבוע.
    לפני כחודש התחלתי לחוש שינוי משמעותי הן בזקפה והן בחשק המיני, מסוכל לגמור 3-4 פעמים בלילה, הזקפה התחזקה ואני מרגיש מצוין. שאלתי היא האם כל זה פסיכולוגי? האם באמת יש כזאת השפעה לסיגריות בודדות ולפעילות גופנית?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    זקפה

הוספת תגובה

• תומר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/05/2008

אין תשובה ברורה על האם זה מהסיגריות או מכך שהתעשתת והתחלת לדאוג לעצמך ולטפל בעצמך. מה שבטוח זה שמאז שהחלטת אתה מרגיש יותר בריא יותר פעיל ובטח נהנה יותר פעמים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מול אוראלי
    שירי
    09/05/2008

יש אפשרות להידבק באיידס במין אוראלי? אפילו מהטיפה של השפיכה המוקדמת או מהפרשה של הפין?
    אני מסרבת לעשות זאת ללא קונדום. מוצדק?

לקביעת תור
    סגירה
    מול אוראלי

הוספת תגובה

• שירי

טל
    09/05/2008

יש הצדקה לשמור על עצמך בכל תנאי. אין סיבה לעשות מין כנ"ל כשאת אינך בטוחה בנקיון מממחלה של בן הזוג.
    כל הכוונה היא להתענג ולא לענג עם סיכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר נטילת SSRI
    שירי
    08/05/2008

האם יכול להיות מצב שלאחר נטילת ציפרלקס במשך שנה האורגזמה לא תחזור כלל?

לקחתי פרוקסטין למשך חודשיים ותופעת הלוואי היתה פשוט נוראית, לא הגעתי לאוגזמה גם אם אוננתי במשך שעה וחצי, זה נגמר בבכי תסכול וזעם.

רק אחרי הפסקה של חודשיים מהכדור האורגמה שבה, חלושה, אבל שבה.

קראתי בוויקיפדיה שאכן זה יכול לקחת חודשים, שנה, ואף לא לחזור כלל אחרי נטילת כדורים מהסוג הזה. אני בדילמה רצינית.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    לאחר נטילת SSRI

הוספת תגובה

• קינן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/05/2008

אינני יודע מדוע נטלת את התרופות האלה. אני מקווה שהרופא שרשם לך אותן יוכל לענות לדילמה הנוראית והרצינית שלך.
    לגופו של פורקן לרוב הפגיעה היא תפקודית והפיכה. מאחר וכבר נטלת תרופות אתה תדע בהמשך טוב מכולנו -עליך ועל שפיכתך.
    טוב להתיעץ עם הפסיכיאטר שלך לגבי תרופותיך.התיעצות באתר עלולה רק לבלבל באשר אין לי כל ידע עליך פרט לבעיה הרצינית שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מירית
    07/05/2008

שלום רב,
    אני נוהגת לצפות בסרטי סקס ולאונן. משום מה אני מאוד נמשכת לסקס אנאלי בסרטים, ומאוד אוהבת לאונן ולראות את זה.

יש לי פנטזיה לעשות זאת גם. אבל קניתי ויברטור וניסיתי בעצמי וזה ממש כואב ולא כיף. מה עלי לעשות? אני רוצה את זה נורא, אבל זה כואב נורא.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מירית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/05/2008

קודם כל זה נעים לראות ולאונן. זה בטח שווה את זה להמשיך ולהנות.
    זה נשמע שאת רוצה לחוות חדירה בפי טבעתך , בסרטים שאת רואה בטח מישהו מחדיר למישהי באותו מקום . בכל מקרה לחדירה אנאלית עם וויברטור את צריכה להכין את עצמך. בטח משחת סיכה תועיל המשיכי ורככי את האיזור בעיסוי בידך ובאצבעותיך. רק אחרי שהכיווץ התרכך נסי להחדיר אצבע ואח"כ שתיים. הרחיבי את המקום עם אצבעותיך. לא צריך ישר לכוון משהו בקוטר גדול. תרגילי את פי הטבעת להגמיש עצמה ולהתרחב אט אט.בהמשל תרשי לעצמך להחדיר את הכלי שרכשת בעדינות ותני לעמך להתרגל לתחושה. בהמשך אולי תניעי מעט פנימה והחוצה ותראי איך את מקבלת זאת.
    תתאמני ותתקדמי בהצלחה עונג נעים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקש ייעוץ דחוף.
    דנו
    04/05/2008

אני נער בן 19 וחצי ואפשר להגיד שאני נמצא בתחילת דרכי ואני מרגיש שעדיין אפשר לתקן את העוול. אפשר להגיד שאני בתהליך מבלבל ואיני יודע היכן אני עומד. אני נמשך לגברים ואני לא יגיד שלא. אבל אני רוצה לתקן את זה ולהיות כמו כולם.
    האם אתה יכול לעזור לי לתקן זאת עי"י כל טיפול שזה מצריך?
    אשמח אם תפנה אותי לגורם הנכון.

לקביעת תור
    סגירה
    מבקש ייעוץ דחוף.

הוספת תגובה

• דנו שלום

טל
    06/05/2008

זה באמת נשמע מבולבל מה שאתה משדר.
    תגיד איך אפנה אותך אם אני לא יודע אפילו באיזה איזור.
    בינתיים אל תפחד מקסימום תלמד לחיות עם מי שאתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום ביחסי מין
    שלום
    02/05/2008

מה הפיתרון לדימום {מעט מאוד} וצריבה באבר המיו של הגבר לאחר קיום יחסי מין בלבד?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    דימום ביחסי מין

הוספת תגובה

• שלום שלום

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/05/2008

השאלה מצוינת. האם פנית לרופא ונבדקת? או שמא אתה רוצה לוודא את בריאותך דרך הרשת?
    כרופא הייתי שואל כמה שאלות וממשיך לשאול כשאתה שם זמין לענות.
    בעיקרון יש לברר שהדימום מהשופכה או שמא הוא מקרע בעור.
    הצריבה גם מחייבת כמה שאלות האם זו צריבה של שריטה או צריבה בצנרת.
    האמת אם זה באמת מטריד אותך אני מציע לך תתייעץ עם רופא ולא עם המסך והמקלדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת
    גל
    30/04/2008

לאחר שראיתי באתר את מבנה איבר המין הנשי אני מרגישה שמשהו חריג באיבר המין שלי. אני מאוד חוששת ומתביישת ללכת לרופא נשים.
    מה אני יכולה לעשות?! בבקשה עיזרו לי

לקביעת תור
    סגירה
    חוששת

הוספת תגובה

• יעל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/05/2008

האם את אותה יעל שכבר שאלה?
    לגופה של שאלתך שימי לב בעיקר לרגשות ולחששות.
    יש ספרות נשים תומכת לעניין שכיח זה של תקינות ויופי וקבלה עצמית של נשיותך. נסי "גופנו עצמיותנו".
    אם בכ"ז את צריכה לשמוע שאת גם נהדרת וגם תקינה וגם הכל תקין ?מיצאי לך אשת מקצוע שתבין את קשייך ולא "תשפוט" אותך.
    למה בכלל את מתביישת ללכת? אולי תבואי עם מראה שבה צפית וחששת שמשהו באברך חריג. תראי לו/ה ואולי גם תקבלי הסבר על מה שאת רואה.
    הרעיון העיקרי שתקבלי את עצמך ותהני מגופך גם הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים נשיים כדרך להגביר נשיות?
    עדי
    29/04/2008

שלום, אני בת 25, ויש לי בעיה עם הנשיות שלי. אני ממש לא מפותחת פיזית ובתווי הפנים שלי יש משהו גברי, למרות שבאופן כללי אני לא נראית "גברית" ממבט ראשון. משדרת מעין "אנדרוגיניות".
    כשאני בקרבת נשים אני לא מרגישה אחת מהן, וההתנהגות שלי מאוד נערית, "טום בוי" כזאת. כשאני מנסה להתאפר או ללבוש שמלות/ עקבים זה נראה מוזר ולא טבעי.

אני לא חשה הזדהות עמוקה עם גברים ולא רוצה להיות גבר, רק להגביר את תחושת הנשיות שלי, כדי לא להרגיש כל כך שונה ויוצאת דופן. עלי לציין שמאז ומתמיד מקננת בי תחושת השונות מנערות או נשים אחרות. אני בפירוש מרגישה שאני לא משדרת מספיק נשיות כדי למשוך גבר, ואומנם לא היו לי הצלחות גדולות עם גברים, למרות שאני נמשכת אליהם ומעדיפה בהרבה מע' יחסים עם גבר על פני מע' יחסים עם אישה.

ההקדמה הארוכה הזאת נועדה כדי לשאול שתי שאלות:

1. עם איזה גורם מקצועי אני יכולה לדבר על העניין, והיכן?

2. האם ניתן ליטול הורמונים נשיים להגברת תחושת הנשיות ולמראה חיצוני נשי יותר?

תודה!

הוספת תגובה

• עדי תכשיט יקר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/05/2008

משום מה אני רושם לך תשובה כבר פעם שלישית. אני מקווה שהפעם היא תגיע אליך.לשאלותיך:

1.בעיקר עם טרפיסט. נסי לפגוש יותר מאחד/ת ותבדקי עם מי יש לך תקשורת. שאלתך היא שאלת זהות ויש לך דרך. אני מקווה שבסופה תמצאי את עצמך מגיהה את האור האמיתי שלך ותחיי בשקט עם מישאת בוחרת להיות.
    2. לגבי טיפול הורמונאלי. אני מציע לך להתייעץ עם רופא . חשוב לדעת אם האיזון ההורמונאלי שלך תקין. האם הווסת סדירה ותקינה. האם גופך חי "נקבה" או משדר אנדרוגינוס גם. אל תקחי הורמונים ללא סיבה רפואית. הם לא ישנו את הרגשתך הפנימית על הזהות אבל עלולים לעשות נזקים אחרים.
    דברי איתי עוד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה..
    Gal
    27/04/2008

בקשר לאיבר המין שלי,כאשר הוא זקוף הוא נוטה שמאלה.
    1.אפשר לעשות משהו בנידון?
    2.זה רק לי?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• גל שלום,

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/05/2008

זה לא רק לך זה לכל אחד לפי מה שחילקו לו בהתפתחות ובגדילה.
    אם הנטייה שמאלה היא מהצד ואינה כואבת תחשוב על זה כנתוני הפתיחה שקיבלת מהטבע. תלמד להשתמש בנטייה ותהפוך למיומן וייחלודי במעשה האהבה שלך.
    אם זה לא מספיק ? בוא לרופא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני אחים משחקים במיניות
    רות
    27/04/2008

ד"ר
    שלום
    אני אם חד הורית לתאומים בני 6 לאחרונה הם חושפים בפני את אבר מינם הזקור ומחכים שאני אגיב.היום מצאתי אותם מתחכחים אחד עם השני כששניהם ערומים בחדר .ניסיתי להתעלם כמו שאין אני יודעת מה קורה.אני פשוט לא יודעת איך להגיב.
    אודה לך לעצה מקצועית מה עלי לעשות
    בברכה
    רות

לקביעת תור
    סגירה
    שני אחים משחקים במיניות

הוספת תגובה

• לרות החד הורית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/05/2008

יש כל מיני דרכים לנסות לענות.
    טוב להתייעץ עם איש מקצוע גם כדי שכל הפרטים יטופלו אך גם כדי להרגיש פחות לבד עם שני הגברים הקטנים שלך המתחככים זה בזה לנגד עיניך.
    מדבריך עולה שאת חושבת שהם עושים את זה "לך" מתוך כוונה .מעבר לכך את משותקת ומתחבאה. הם יודעים שאת רואה והעדר תגובה מעודד את הפרובוקציה לעוד קצת.
    נסי להקפיד על לבוש ושלהם ועל אמירה ברורה שזו התנהגות שאינך מרשה.. אם לא היו עירומים איבר מינם ה"זקור" לא היה מנקר לך כל כך את העיניים.
    בכל מקרה השתדלי למצוא עזרה מאיש מקצוע. האיברים הזקורים מאיימים עליך יותר מכפי שאת יכולה להכיל לבדך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לעזרה
    סטודנטיות
    27/04/2008

בס"ד
    נשים יקרות שלום וברכה,

אנו סטודנטיות לעבודה סוציאלית בשנה השלישית ללימודינו, במרכז האוניברסיטאי אריאל.
    במסגרת לימודינו, אנו עורכות סמינר מחקרי בהנחיתו של ד"ר מנחם בן עזרא.
    נושא המחקר: שינוי עמדות בעקבות תקיפה מינית.
    מחקרים רבים דנו בקשר בין תקיפה מינית להשפעותיה על התנהגות המותקפת לאחר מכן.
    בקרב הציבור בארץ, ממעיטים להעלות נושא זה לדיון. כתוצאה ממיעוט ההתייחסות לנושא, נפגעות תקיפה מינית, אינן מקבלות את מלוא התמיכה הראויה לנפגעות טראומה. זאת ועוד, הנפגעות עלולות לעבור משבר חריף בו תפיסת עולמן והערכים עליהם חונכו נופצה. בנוסף לטראומת התקיפה אותה חוו, המקשה עליהן ליצור יחסים אינטימיים עם בן זוג, הנפגעות נאלצות להתמודד עם רובד נוסף המקשה אף יותר: יחס החברה לתקיפה המינית.
    אנו מעוניינות לחקור את התופעה בקרב בנות ולהעלות למודעות את תוצאות המחקר, בכדי להביא לשינוי הסטיגמה ביחס החברה לנפגעות.
    אנו פונות אליכן כאלו היכולות לסייע בקידום המחקר ולתרום רבות לנפגעות תקיפה מינית.
    כיוון שלא ניתן לצרף קובץ, נודה לכן אם תשלחו מייל לכתובת המייל המצורפת: [email protected], ואנו נשלח לך את השאלון(יש לציין כי שם השולחת ימחק מידית ולא יעשה בו כל שימוש).
    אנו מבקשות את רשותכן ותמיכתכן למילוי שאלון זה.
    חשוב לציין כי הסקר הוא אנונימי לחלוטין!
    ניתן ליצור איתנו קשר במייל: [email protected]

תודה מראש,
    הדר, דינה, יעל ולירון
    בהנחיית ד"ר מנחם בן עזרא
    מחלקה לע"ס, המרכז האוניברסיטאי אריאל.

נ.ב
    במקרה של תהיות, שאלות או הבהרות ניתן לפנות לד"ר מנחם בן עזרא, מחלקה לעבודה סוציאלית במרכז האוניברסיטאי באריאל. [email protected]

לקביעת תור
    סגירה
    בקשה לעזרה

הוספת תגובה

• חוקרות יקרות

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/05/2008

אני שמח שכמו חוקרים רבים אחרים אתן שואלות את השאלה. מיעוט התייחסויות הוא דעתכן האישית .
    אם אתן שואלות אותי אז תשאלו! להשתמש באתר על מנת לקדם את מחקרכן? תבורכו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .....
    חסוי
    26/04/2008

הם זוג לסביות יכולות לקייים יחסי מין ולהגיע לאורגזמה ולגמור?
    איך?
    ומה המקסימום שהן יכולות לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    .....

הוספת תגובה

• לחסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/05/2008

האם שאלתך היא שאלת סקרנות של מתבונן מהצד או של אישה שרוצה לדעת האם לסביות יכולות להינות מהמגע המיני שביניהן.
    אם את אישה אז את יודעת שלגמור זו מילה גברית, אורגזמה אינה "גמירה" עבור אישה.
    בעניין כמה פעמים "הן" יכולות לגמור: יותר מאיתנו הגברים-הדבר נתון יותר לבחירתן ולא למספר השפיכות האפשריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאליתי

חסוי
    03/05/2008

כן אבל לא עניתי לי על השאלה , איך הן יכולות להגיע לגירוי מיני , ולסיפוק , הרי יחסי מין יכולים לעשות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    03/05/2008

לא ברור מה את/ה שואל. נסי/ה לנסח את השאלה שלך שוב. אשתדל לענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה ?
    רועי
    25/04/2008

תודה על התשובה הקודמת

אני לא מושך בו לצורך שהוא יגדל.

מבחינת האוננות, התכוונתי אוננות יתר ( 2 - 4 פעמים ביום) גורם לנזק בריאותי , או באיכות הזרע בעתיד ?

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    הבהרה ?

הוספת תגובה

• רועי

טל
    25/04/2008

הבהרת כראוי. ארבע פעמים ביום כלומר זמן. כלומר זמן שנמנע מתחום אחר שבו אולי היית עשוי להשקיע. מעבר לכך יש בהתגרות, הזקפה ושפיכ ביזבוז של אנרגיה קיומית. לכן אומר הרמבם את מה שהוא אומר.
    יותר מזה אם נבדק ספציפית ונקבע שבתדירות אוננות זו תפגע בפוריותך בעתיד או ביכולתך להשיג זקפה עם זה/ו שאהבה נפשך ? לא נבדק מדעית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה