פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טל
    30/03/2008

אני בת 20 ויש לי חבר בן 23. הוא מאוד מאוד אוהב אנאלי. אני למדתי להסתדר עם זה. רציתי לדעת מבחינה בריאותית נטו - האם מין אנאלי גורם לי נזק?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• למדתי להסתדר אנאלי

טל
    30/03/2008

אם שמת לב פי הטבעת בנוי כדי להוציא ולא כדי להכניס. הנרתיק לעומת זא בעלת תפקידים בהחדרה ובהוצאה.
    בעיקרון חדירה ודישה בפי הטבעת הם נגד הכיוון הטבעי. בחלק מהמקרים עלול להיווצר קרע בפי הטבעת. לא נעים ואף כואב ולעיתים אף מדמם.
    פרט לכך חדירה מפתח לפתח עלולה לגרום לזיהום בנרתיק.
    אבל מה עם העונג שלך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות
    יעלה
    27/03/2008

שלום רב, אני משתמשת בגלולות פמינט זה 5 חודשים. האם לטווח היותר ארוך ישנה השפעה על התפקוד המיני?

לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• יעלה שבת שלום

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/03/2008

לטווח הארוך לגלולות יש בעיקר השפעה על מניעת ההריון. תפקודך המיני ,אני מקווה שהוא מספק ומתגמל, אינו הנושא של הגלולה.
    כל מה שנאמר בקשר לכך אינו מדויק.
    זיכרי שכל עוד את נוטלת גלולות הגוף שלך מקבל מסר הורמונאלי האומר "מותק אתה כבר בהריון, אז אל תתאמץ ואל תבייץ". כל השאר תלוי בידייך ובידיי מאהבך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

יעלה
    29/03/2008

אז איך אני מקבלת מחזור אם אני משתמשת בפמינט והגוף חושב שהוא בהריון ולא מבייץ? הרי בהריון אין מחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעלה ווסת

טל
    30/03/2008

אם גלולה משדרת הריון אז סיום המעגל משדר הפלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות- למה חשובה השעה?

תגל
    31/03/2008

אז למה חשובה גם כ"כ השעה שאני לוקחת גלולות? לא מספיק שכל יום אני זוכרת לקחת וזהו? למה תמיד באותה השעה? אם הגוף כבר חושב שהוא בהריון מה זה משמה אם אני למשל לוקחת פמינט בשעה 12.00 או 22.00?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השעה?

ד''ר יעקב מאיר וייל
    31/03/2008

היא די חשובה בעיקרון כי יש זמן לספיגה והתאזנות שווי המשקל גוף. אין צורך לדקדק אבל רצוי ליטול באותו זמן ביום. כלומר בוקר או ערב.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי חשק
    שירי
    25/03/2008

שלום, אני נמצאת כבר מספר שנים במערכת יחסים ומרגישה כי החשק המיני שלי הולך ווחת ועוד בתחילה לא היה בשיאו, האמת היא שאני חושבת שהבעיה נובעת מטראומה שלא נותנת לי להשתחרר ובראשי דימויי הסקס הם שליליים וחייתיים. האם אפשר לפתור זאת ללא טיפול פסיכולוגי כלשהו?

לקביעת תור
    סגירה
    אי חשק

הוספת תגובה

• שירי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/03/2008

זו פעם שלישית שאני מתחיל לרשום לך תשובה. המערכת אינה קולטת אותן.
    אולי גם זו תשובה עבורך?
    אם אכן יש טראומה ודרמה בואי לטיפול.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מהי הזהות המינית שלי
    טניה
    23/03/2008

שלום רב, איני יודעת מהי הזהות המינית שלי, לפמעמים אני מתרגשת מהרעיון להיות עם בחורה, אני פנטזת על נשיקות עם בחורה, ובסרטים שיש שתי בחורות זה מרגש אותי, מצד שני תמיד הייתי עם גברים, אני נמשכת לגברים מבחינה מינית. איך אני יכולה לבחון את עצמי ולדעת מי אני?

הוספת תגובה

• טניה העשירה בזהות

ד''ר יעקב מאיר וייל
    23/03/2008

קודם כל הרשי לי לאחל לך הצלחה בשמירת זהותך. לפי שאלתך אין ספק כי את אישה ואת נהנית להיות אחת כזאת.
    לגבי מושא תשוקתך המינית את נשמעת כנהנית גם עם עם גברים וגם עם נשים, בפוטנציה.
    אני שמח שיש לך את היכולת הבסיסית הזאת. למי את נמשכת באמת אפשר לגלות לא לפי ההתגרות המינית בלבד אלא לפי הקשר הארוטי רומנטי בין-אישי שתיצרי עם מושא תשוקתך לאורך הזמן.
    בינתיים תהני מהמשך החיפוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משיכה לחלקים
    רועי
    18/03/2008

אני בן 18 ואני לא מצליח להימשך לגברים שהם "שעירים" כי זה לדעתי לא אסטי ומושך ואני מתעניין יותר בנערים יותר קטנים ממני זה בסדר?
    אני אמשך גם למבוגרים בשלב מסוים?

לקביעת תור
    סגירה
    משיכה לחלקים

הוספת תגובה

• רועי שלום

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/03/2008

סך הכל אתה נורמאלי לגמרי ונמשך למה שאתה נמשך. אם אתה נמשך לנערים קטנים ממך אנא וודא שאינם ילדים. אם כן פנה לייעוץ, אם לא נערים זה כמוך.
    לגבי מבוגרים בעתיד. גם ביניהם יש לא שעירים. גם אתה תתבגר ואולי תמצא לך שותף מבוגר מספיק למעשה החיבור שבאהבה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחים
    קטי#
    16/03/2008

שלום
    אני וחבר שלי לא מצליחים לקיים יחסיי מין.אנחנו נהנים אבל ברגע של חדירה איבר מין שלו לא מצליח לחדור ונופל
    בבקשה תעזור לנו למי אנחנו צריכים לפנות למה לא מצליח לחדור?יש לי חור קטן באיבר מין שלי?
    תודה וסליחה

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחים

הוספת תגובה

• לילי, לא לך יש חור קטן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/03/2008

את לוקחת את האחריות לאי החדירה עלייך. זיכרי כי לחברך יש אבר שמאבד זיקפה בנסיון החדירה.
    שוב, איני יודע עליכם פרטים כמו בני כמה אתם והאם זו התנסות ראשונה שלכם בנסיון להשיג חדירה.
    נכו להציע לך לפנות יחד לייעוץ מקצועי במרפאה סקסולוגית באיזור מגוריכם.
    האחריות על הצלחת החדירה היא על שניכם.
    אנא אל תתביישי ופני . כל המקדים הרי זה משובח והוא/היא מונעים מעצמם חששות ודאגות מיותרות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק מיני ופאקסט
    מישהי
    13/03/2008

היי
    בעלי לוקח פקסט 20 מג ביום ומאז שאנו מכירים החשק שלו זה פעם בחודש לא יותר הוא בן 37 האם זה משפיע עד כדי כך על החשק הוא טוען שהוא הלך לרופא ושזה לא בגלל זה.....חוצ מהבעיה בחשק יש לו זקפה והכל בסדר אך מאוד קשה לי עם החשק המיני הירוד שלו אני צעירה מנו ב12 שנה

לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני ופאקסט

הוספת תגובה

• למישהי שאינה נחשקת מספיק, לטעמה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/03/2008

כמו הרבה שאלות הפורום את מנסחת קצר, אין נתונים שעוזרים לי להשיב ומתבקש בעיקר להאשים את התרופה ולצאת מתוסכלת כי את התרופה האשמת גם קודם.
    אנצל את שאלתך כדי להראות דוגמא לדרך בה תוכלי גם להיעזר.
    שלום ,שמי מישהי. אני בת --. אני נשואה לבעלי מזה---. החשק המיני שלו תמיד היה /השתנה מאז.....
    הוא גם נוטל תרופה בשם .... מאז. החשק המיני שלו השתנה מאז/היה גם קודם ככה.
    החשק המיני שלי הוא ... ואני צריכה לקבל ..
    וכך הלאה.
    בעצם למה את רוצה תשובה באמת? ומה איתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק מיני או חרדת ביצוע ?
    דני
    10/03/2008

איך ומה הכלים לאבחן בעיות בחשק המיני הנובעות מבעיה פיזיולוגית או בעיית חרדת ביצוע?
    למי עליי לפנות?

לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני או חרדת ביצוע ?

הוספת תגובה

• דני החרד

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/03/2008

אין תשובה לשאלתך בזוג מילים. בעיקר כאשר לא ברור משאלתך אם התחושה היא בעת קרבה מינית עם בת/בן זוג או עם ידך הימנית בלבד.
    מבלבל עוד יותר כי אתה שואל על חשק מיני ולא על תפקוד מיני.
    אם זה כל כך מבלבל פנה למרפאה מקצועית. בירושלים כתובת מרפאתי קיימת באתר. במקומות אחרים חפש ברשימת חברי איטם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    nurit
    10/03/2008

רציתי לדעת אם יתכן שיש כמה דרגות של דו מיניות או סטרייטיות ולא חלוקה ברורה של הטרוסקסואל, ביסקסואל והומוסקסואל.
    אני שואלת את השאלה משום שאני תמיד הייתי נחשבת לסטרייטית ומאז ומתמיד נמשכתי לגברים, אך מידי פעם (לעיתים רחוקות, יש לציין)חשתי משיכה קלה לבחורה מסויימת, אך עדיין לא חשבתי על עצמי במונחים של"דו מינית" משום שזה היה "בקטנה" ולעיתים רחוקות.

לאחרונה, בעת שהייתי בחופשה חשתי את העיניין הרבה יותר חזק, הרגשתי הרבה פעמים משיכה לנשים ורצון לגעת בהן כל אימת שהייתי קצת "שתוייה" (אומרים שמשכרות יוצאת האמת...)ואף התנסיתי בנשיקה עם בחורה- קשה לי להגיד איך הרגשתי משום שהייתי שיכורה ואני לא ממש זוכרת, אבל בטח לא סבלתי.

יש לציין שהמשיכה שלי לגברים עולה עשרות מונים על משיכתי לנשים, מה גם שאני בסוף שנות העשרים לחיי וסביר להניח שאם הייתי נמשכת לגברים ונשים במידה שווה הייתי מגלה מזמן את הבי סקסואליות שלי.

האם אני נחשבת כסוג של דו מינית? אפילו שאני יותר נמשכת לגברים מאשר לנשים? כי לפי מה שתמיד "למדתי" מהחברה זה שביסקסואלים נמשכים לשני המינים, אני נמשכת לשני המינים אך לגברים הרבה יותר... לכן הבילבול הזה בזהות המינית שלי..

אשמח לתשובה מקצועית, תודה ולילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לנורית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/03/2008

למה בכלל את צריכה תשובה אחת מובהקת? את מעדיפה גברים אך אינך מתעלמת מנשים. זה נכון שאת מעדיפה להיות שתויה כדי לא להיות אחראית לתשובה.
    אין תשובה אחת נכונה אלא אם תחשבי שאת אישה מינית ומטוכנה להתחבר אל בן/בת זוג הנכונים לך לאותו זמן. סטרייטית או לא האם בכלל יש לך קשר קבוע שיתן לך את הבטחון בזהותך והענותך המינית באותו קשר.
    סביר שאם את גם מעט לסבית במוקדם או במאוחר תדאגי להיות שתויה מספיק כדי להתעורר במיטה של אשה שתפתה אותך. אז תוכלי לענות לעצמך שלא חשובה הכותרת אלא העונג האישי שלך.
    אני מאחל לך המשך חיפוש מוצלח ומרתק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורת
    ריטא
    10/03/2008

ערב טוב , הייתה לי שאלה לפני זה בקשר לחום בגוף בזמן סקס, וקבלתי תשובה תודה , היום יש לי שאלה אחרת והיא כך...בשניהמפגשים שהיו לי בחודש ... גם היה לי סחרחורת מרגע הראשון שהיינו מתחלים ....והסחרחורת ממשיכה עד שאני נרדמת....מה הסיבה לכך ....?
    אגב בפעם השנייה לא היה לי החום שהיה לי בפעם ראשונה ...

לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת

הוספת תגובה

• ריטא המסוחררת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/03/2008

סחרחורת היא חוויה גופנית המשתנה מאדם לאדם. לפי איך שאת מזכירה אותה את מסוחררת בזמן הקירבה דרך האורגזמה ועד שאת נרדמת. אני מתאר לעצמי שאת מתעוררת בלי זה בבוקר.
    זה בטח לא נשמע סחרחורת של חולי. זו אולי החוויה שאת חווה . בעברית ניתן לאמר ראשי עלי סחרחר. אולי את מאוהבת ואולי את רק מרחפת אחרי 13 שנים בלי. בכל מקרה זה לא נשמע לי שאת סובלת.
    אם אני טועה בהבנת מילותיך אולי כדאי למדוד לחץ דם ודופק אצל רופא המשפחה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מיטל
    09/03/2008

אני בת 15. לאחרונה אני כל הזמן חושבת על נשיקה צרפתית עם בחורה. אני מסתכלת על נערות במבטי זימה. האם אני לסבית? האם אני דו מינית? ומה עלי לעשות - להתנשק עם מישהי או לנסות לשכוח מזה.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מיטל

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/03/2008

אני שמח שאת מסתכלת במבטי זימה. אני לא בדיוק מבין למה את מתכוונת בבחירת המילה.
    האם בכלל כבר היה לך מין ונשקות עם מישהו/י. האם יש לך מין עם עצמך? על מה את מפנטזת בזמנים של התגרות?
    עם נתוני פתיחה מעורפלים קשה לי להציע לך את הצעד הבא. מובן מאליו שככל שתתנסי יותר בקירבה גופנית עם בנים/ות תדעי יותר מה את מעדיפה.
    לכשעצמי אני מעדיף להציע לך לא למהר לחלק הבשר בקשר. השארי יותר עם הארוטיקה ותמצאי את דרך בקצב שלא יציף אותך בשאלות זהות סוערות ומסעירות. תסמכי על חושיך והימנעי מלהוזיל את מיניותך הצעירה והפורחת.
    חיפוש מוצלח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות מיניות
    עינב
    06/03/2008

שלום, בילדותי גדלתי עם אב אלים, כיום אני נמצאת בקשר ופעמים רבות נראה כי השפעות הילדות מפריעות לי בקיום יחסי מין, אני מרגישה לפעמים מנוצלת וכנועה למרות שזה לא כך וגם לא אמור להיות כך במערכת יחסים. בן הזוג שלי מבין שאני בתהליך עם עצמי וסיפרתי לו על האלימות בילדות, אך לעיתים אני ממש נסגרת כלפיו ואני לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות מיניות

הוספת תגובה

• עינב

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/03/2008

בת כמה את? איה את בדרך לשחרר את עברך?
    השאלה שלך הוא על יחסי מין ועל חוסר התמסרות.
    האם האבא האלים גם היה אבא מיני?
    את לא מוסרת את המדע הזהלי. אולי גם לא לעצמך.
    למה המין בעיניך נצבע באלימותו של אביך?

היית פעם בקשר טיפולי? אולי שווה לך לבדוק איך מי שאת אוהבת מעורר בך את הילדה המפוחדת מפעם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס אנאלי
    איריס
    03/03/2008

שלום ד"ר, בן הזוג שלי מעוניין שנבצע מין אוראלי, אני מאד חוששת ולא חושבת שז כיף כי ניסיתי פעם עם בן זוג אחר, רציתי לדעת מדוע לגברים יש את הרצון הזה לעשות סקס אנאלי, מדוע אין הם יכולים להסתפק בדברים יותר מקובלים?

לקביעת תור
    סגירה
    סקס אנאלי

הוספת תגובה

• שאלה מהתחת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    04/03/2008

איך אני אדע למה הגבר שלך רוצה סקס אנאלי. טוב לשאול אותו ושיסביר לך.
    למה גברים בכלל?
    אז ככה יש סיבות כאילו טכניות לדעתם את הרבה יותר צרה שם והם אולי יהנו יותר מהחיכוך.
    יש סיבות רגשיות פסיכולוגיות. לדפוק בתחת זה מין סמל נוסף של שליטה ואדנות. איני נכנס להסברים תאורטיים של המשפט תסתפקי בזה.
    מה לדעתך יותר מקובל?
    כדי לחוות את החוויה מהצד השני ואולי להבין על זה יותר,
    אני מציע לך להסביר לו שלשניכם יש תחת ואם הוא בשלך גם את יכולה בשלו. לא חסרים ירקות עונה ואביזרים בחנויות מין שיאפשרו גם לך לגלות מה זה לעשות למישהו ולא רק לצפות שהם יסתפקו בדברים "המקובלים".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן לטפל בזה ?

שלום רב ד"ר !

לפני כשנתיים בעקבות משבר נפשי קשה נטלתי בעזרתה של רופאת המשפחה (שכלל לא שלחה אותי לאבחון) כמויות גדולות של הורמוני מין נשיים אחרי שחשבתי שאני טראנסקסואל אבל מהר מאוד הבנתי שאני לא וכיום אני עומד לקראת הקמת בית בישראל אך לצערי מאז למרות שהפסקתי לחלוטין עם כל הרעל שלקחתי נגרמה לי אי אונות פסיכוגנית, כלומר אני יכול להגיע ולשמור על זקפה רק בעקבת מגע פיזי ואילו עירור ויזואלי או מחשבתי לא עושה לי כלום (בניגוד לעבר) שאלתי היא - האם יכול להיות שנגרם לי נזק לתהליכים מסויימים במוח האחראים של עירור הזקפה? אציין שיש לי כולסטרול גבוהה (218) הם יכול להיות שגם הכולסטרול מהווה פגיעה בזקפה? ושאלה אחרונה: ישנם מומחים שממליצים לי לקחת טסטומקס יום כן יום לא למשך תקופה קצרה וישנם מומחים אחרים שממליצים לי לא לנגוע בטוסטסטרון כי זה ידכא את האשכים ולהתמקד בעשיית הרבה ספורט שיעלה את רמת הטוסטסטרון החופשי ... האם המרפאה שלכם תוכל לעזור לי אני כ"כ נואש ואפילו את ההכנות לחתונתי אינני מסוגל לעשות עקב כך
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ניתן לטפל בזה ?

הוספת תגובה

• לגיל הנואש

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/02/2008

עשית דרך ארוכה. שכנעת רופאה לטפל בך הורמונאלית לכיוון של היפוך מין. התהפכת בחזרה ואתה כעת מחפש מרגוע בקשר וג ובנישואין. שוב כהרגלך אתה תולה בטיפולים הורמונליים למיניהם את יכולתך לגבש זהות גברית.
    בדרך זו או אחרת הגיע הזמן שתפנה לכתובת אחת מיומנת בשאלת הזהות והטיפול. בעיקר לצורך יעוץ מקצועי אמיתי. אתה וודאי חושש או חש שעשית מספיק נזק לעצמך עם התערבויות לא מקצועיות
    ולשאלתך, כן מרפאתנו יכולה לעזור לך להתגבש ולוודא את זהותך בתור גבר ובעל לעתיד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    אבי
    28/02/2008

לאחרונה יש לי בעיה אני כל הזמן מפנטז שגבר חודר אלי. אבל בפועל כשאני מחדיר משהו לפי הטבעת כואב לי ולא נעים. המצב ככה כבר שנה וזה מאוד מטריד אותי. מה עלי לעשות? להתנסות במין עם גבר?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כואב בחדירה?

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/02/2008

לאחרונה יש לך בעיה? האם רודם היא לא הייתה והכאבים הופיעו רק עכשיו ואולי הפנטזיה היא החדש?
    קשה לענות לך במדיוק כאשר הפרטים לא ברורים.אם בפועל אתה רוצה להתנסות עם גבר אז אולי בפועל לא התנסית בהחדרות מעולם. יכול להיות שיחסים עם גבר לא מחייבים חדירה . זה מחייב הידברות עם השותף שתיבחר.
    בכל מקרה פי הטבעת אינו בנוי כדי לספוג חדירה. אם זה מה שחשוב לך כדאי אולי להתאמן בסבלנות וללמוד לרכך את פי הטבעת לפני שאתה מחדיר משהו.
    בהצלחה בחיפוש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה