פורום זהות מינית, תפקוד מיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה קשה
    חסוי
    25/02/2008

שלום,רשמתי את ההודעה בפורום אחר אך לא נענתי בתשובה אז אני שואל גם פה
    יש לי בעייה לא מובנת..אני בן 27 כמעט
    לפני כשנתיים חברתי דאז עזבה אותי ,לפי דעתי בגלל הסקס,בגלל חרדת ביצוע שידעתי שיש לי.
    אחרי זה קרה משהו,כשאני מדבר עם בחור אחר(ולא משנה מי ומה הוא) יש לי "הרגשה מוזרה" שם למטה,זה לא בגלל משיכה שלי כלפיו(ככה לפחות נראה לי) כי זה גם אנשים שקרובים אליי(משפחה וכאלה) וזה בהחלט לא מגיע לזיקפה,אבל מה שכן זה גורם לי להרגשה ממש מחורבנת,להתרחקות מבני המין שלי(מה שמאוד מוזר לי כי שירתתי בצבא והכל ואף פעם לא חשבתי על משהו מיני על גבר).
    כיום יש לי חברה ואני מגיע לזיקפה,אבל עדיין(לא תמיד) יש "נפילות" גם בתוך האקט עצמו..דבר שמשפיע שוב וגורם לי לצער..
    בזמן יחסי המין, "כשהכל בסדר" אני מצליח להנות ולגמור(ואני אפילו משתפר:))
    ברצוני להוסיף שכשאני מאונן קשה לי לדמיין גוף נשי אלא יותר קל לי לדמיין את האקט עצמו(כולל גבר כאילו).אבל בסוף אני מגיע לזיקפה..
    הקטע הוא שאני לא מסוגל לתאר את עצמי עם גבר במצב אינטימי,ואין לי שום רצון לקיים יחסי מין עם גבר אבל עדיין כשאני נמצא בסביבה גברית יש הרגשה רעה מאוד,אולי מחוסר ביטחון אני לא יודע.. ואולי פסיכולוגי..
    ברצוני לדעת מה יש לי ומה זה אומר?
    ואיך ניתן לטפל בזה?
    אולי זה רק הסרטים שאני מאכיל את עצמי,ובגלל זה אני לא רגוע??
    תודה רבה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה קשה

הוספת תגובה

• שאלה ארוכה ארוכה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/02/2008

אתה ידע כנראה את התשובה הבסיסית שאתה לא הומוסקסואל.אתה גם יודע את הביטוי המקצועי חרדת ביצוע ואתה מתמודד איתה בהצלחה.
    השאלה של תחושותיך כשאתה מדבר עם גבר כאילו הזין הוא ברומטר מתאימה לבדיקה בעזרת איש מקצוע . תשובה מורכבת יותר משיש לאל ידי לתת כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי קיום יחסי מין
    שירן
    25/02/2008

שלום האם התנזרות ממין של שנתיים יכולה לפגוע בנפש או בגוף בדרך כלשהי?

לקביעת תור
    סגירה
    אי קיום יחסי מין

הוספת תגובה

• שירן המתנזרת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/02/2008

התנזרות היא בחירה של אדם בדרכו ובד"כ מתוך כוונה או מטרה. אם לכך התכוונת אז אנא שאלי עצמך מה השגת לעומת כוונתך המקורית.
    אם התכוונת להימנעות שלא מתוך בחירה אזי התשובה היא לא. הגוף והנפש התקיימו יותר משנתיים ברצף לפני שהחלטת להימנע והם כנראה שרדו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בעלי דו -מיני או הומו?
    רותי
    22/02/2008

אני נשואה כמספר שנים+ילדים.
    במשך החברות שלנו בעלי תמיד נמשך אליי (אני אישה יפה ומאוד סקסית).
    כאשר נולדו הילדים חלה מעין נסיגה. מזה כמספר שנים (בערך שלוש) בעלי מצליח לשכב איתי רק כאשר הוא מכניס גבר נוסף למיטה. בנוסף שמתי לב שברחוב בעלי כל הזמן מראה לי בחורים ושואל האם הייתי שוכבת איתם. נדמה לי שכלל אינו מסתכל בנשים.
    לאחרונה שכבתי איתו וכמובן הוא הזכיר פרטנר נוסף במיטה וציין שהוא אוחז לו באיבר מין ונוגע לו בבצים. הוספתי שהוא חודר לתוכו וזה נראה שזה מדליק אותו.
    לקחתי זאת מאוד קשה. אמרתי לו שהוא הומו ונמאס לי. אני אוהבת סקס וזקוקה לו. אני שונאת שהוא מזכיר כל הזמן פרטנר נוסף במיטה. אני רוצה שהוא ישתגע ממני, יתלהב מהגוף היפה שיש לי. בעלי טוען שהוא לא נמשך לגברים אלא רק למצב שגבר אחר שוכב איתי, הוא קורא לזה קינאה מינית, וזה משתגע אותו. רק כך הוא מצליח להעמיד אותו. אני מיואשת, מסרבת לשכב איתו בא לי לבגוד בו (אני לא יעשה זאת). אני רוצה לציין שבלי שום קשר לסקס בעלי מאוד אוהב אותי. אני מאוד חשובה לו וחלק עיקרי בחייו. עד כדי כך שהוא טוען שבלעדיי אין לו חיים.
    אני לא יודעת מה לעשות, אני רוצה סקס עם גבר שנמשך אליי ולא מזכיר גברים בזמן הסקס. מה אתה אומר?

לקביעת תור
    סגירה
    האם בעלי דו -מיני או הומו?

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה בנושא

רונית
    27/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה מאוד חשובה לי לטוב או לרע

רותי
    29/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרותי ולרונית?

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/03/2008

האם זו אותה שאלה או אותה אישה.
    מאחר ורשמתי תשובה כבר פעמיים ומשום מה היא לא נקלטה אז אני מתמצת בלבד.
    תאמיני לו הוא לא הומו. אם זה מה שהוא קורא קינאה מינית ואם הוא צריך היתר לזקפה כשהוא רוצה לחשוק בךזו שאלה טובה. וודאי שאת נפגעת לדעתך את וודאי שווה זקפה ומעשה אהבים בלי להכני מישהו למיטה.
    יש זוגות שמשחקים בחילופים ובמשולשים. אם תנסו תראי במו עינייך אם הוא נמשך אליך או לשלישי.
    מאהב עבור עצמך כדי לוודא שאת הנחשקת היחידה אינו פתרון טוב.
    התייעצות עם בעל מקצוע בזוג או לבדו עשויה להועיל.
    מקווה שהפעם זה יקלט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתכן
    רון
    20/02/2008

היתכן שהזהות המינית הסופית היא כפי שהייתה לפני גיל ההתבגרות או שזה לא קשור
    ?

לקביעת תור
    סגירה
    היתכן

הוספת תגובה

• זהות מינית?

ד''ר יעקב מאיר וייל
    20/02/2008

רון חביבי אין לי מושג מה אתה באמת רוצה לדעת. אני מניח שאתה שואל אם ידיעתך על זהותך המינית עשויה/עלולה להשתנות עם השנים.
    הזהות שלפני גיל ההתבגרות היא גרעינית ולרוב מגובשת מלכתחילה. אם לא ידעת כמה נוח לך להיות בן או כמה היית מעדיף להיות בת זו שאלה בסיסית של זהות עליך ויחסיך עם עצמך. אם כאן מונחת השאלה אזי הנחתך הבסיסית נכונה בעיני.
    אם אתה שואל על לאיזה בני מין אתה נמשך ועם מי היית מעדיף התנסות בקירבה וגירוי זו שאלה אחרת.כאן הדברים לפעמים משתנים גם לאחר גיל ההתבגרות.
    איך אתה מצפה לקבל תשובה מבהירת ערפל כאשר השאלה עצמה מערפלת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חום בזמן סקס
    ריטא
    19/02/2008

קיימתי יחסי מין לאחר 13 שנה, ובזמן האורגזמה היה לי חום גבוה בכל הגוף, וכאבי ראש, החום חלף לאחר כמה דקות , האם זה טבעי , ואם אפשר לדעת למה ?

לקביעת תור
    סגירה
    חום בזמן סקס

הוספת תגובה

• אחרי שלש עשרה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    19/02/2008

שלש עשרה שנים בלי יחסימין זה אומר שהתאפקת הרבה זמן וחיכית לפרטנר החדש בסבלנות.
    אני מקווה שהיו לך אורגזמות בינך ובינך במשך הזמן.
    תחושת החום שלך היא טבעית לגמרי. זכרי שהחום ירד תוך כמה דקות כמו החלקים האחרים שבתגובת הגוף להתגרות המינית.
    אם התאפקת כל כך הרבה שנים כנראה שמצאת לבסוף מישהו שעצם הקירבה והתגובות הרגשיות מסביב ל-סוף סוף זה קורה הגבירו את כל תגובותייך. אולי גם שכחת איך זה לגמור עם פרטנר.
    אני מתאר לעצמי שכאב הראש חלף יחד עם תחושת החום על אף שלא ציינת זאת.
    את כנראה באמת חמה ותגובותיך הן בריאות ותקינות.
    אני בטוח שיש נשים שגם רוצות קצת חום וקצת כאב ראש כזה.
    אני מקווה שלא תצטרכי לחכות עוד שלש עשרה שנים כדי לגלות שתשובתי נכונה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    19/02/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=219 id=link]NLP דימיון מודרך[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    מיכל
    17/02/2008

האם יש כזה דבר שבן אדם לא נמשך לא לבנים ולא לבנות? אם כן, כמה אחוז מהאוכלוסיה כאלו, וכיצד הם מתמודדים עם הבעיה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לענת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/02/2008

קודם כל כן יש דבר כזה. טוב לדעת שאת לא יחידה .אין לי תשובה באחוזים כמו שביקשת.
    זה בטח מרגיש מאד לבד כשאת מרגישה כל כך שונה מאלה שלידך.
    אני עונה לך ואני שם לב שאיני יודע בת כמה את ובכלל מי את.
    אחת השאלות שנכון לשאול קודם שעונים לך היא האם בכלל יש לך מיניות, קשר עם גופך ותחושות העונג שהוא יכול לספק לך.
    כשאני מתמקד בשאלה כמו שלך אני נוטה להידרש לסיפור אדם וחווה בספר בראשית. הסיפור בגדול הוא על תמימות ואובדנה ע"י גילוי התאווה המינית והרגש של הבושה הנלווה לגילוי.אני חושב שצריך כל אדם לראות עצמו כאילו הוא טעם מפרי עץ הדעת.
    איה הגילוי שלך? האם הוא עדיין לא התרחש.
    אם את רוצה לתהות בעניין אז השאלה הבאה תזרום להתאהבות. האם זה קרה לך?

הרשי לי להמליץ לך להעזר באיש מקצוע כשאת מחפשת את התשובה האישית שלך.
    אם את רוצה להרחיב באתר שאלי עוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות זהות
    יונתן
    10/02/2008

שלום, מאז ומתמיד הייתי עם נשים בלבד, לאחרונה אני שם לב כי אם אני רואה גברים במצב אינטימי בסרט זה מעורר ומרגש אותי, האם יתכן כי אני דו מיני, האם יתכן עוררות מינית מצפיה בגברים כמו מצפיה בנשים?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות זהות

הוספת תגובה

• האם אפשר שאתה דו מיני?

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/02/2008

שאלתך מזמינה עיון בשאלת הדו מיניות. שאל את עצמך על תגובתך לגברים שאתה צופה בהם. האם הייתי רוצה לגעת לשחק לגרות ולהביא לפורקן את הגבר שאני רואה שם?. האם זה דומה למה שאני רוצה לעשות לנשים שאני רואהבסרט האינטימי הזה?.
    שאלה נוספת ראויה גם היא ,האם הייתי רוצה שהגבר הזה יגע בי יעורר אותי יהפוך את הקשר בינינו למיני?
    אם התשובות שנתת לשאלות אלו מתקרבות לחיובי השלב הבא הוא שאלות על מידת הקשר והאינטימיות שהיית מוכן לפתח עם אותן דמויות.
    אם זיהית שכל תשובותיך חיוביות אזי מסתבר שהתשובה לשאלתך היא כן, תתכן עוררות מינית כמו שרשמת.
    מה אתה עושה עם זה? לאן תיקח זאת הלאה לבדיקה האפשרויות שראויות בעיני הן להתיעץ עם איש מקצוע ברובד שהוא מעמיק יותר מראשוני כמו בפורום זה.
    אפשרות אחרת היא לנסות וללמוד בשיטת הניסוי והטעייה.
    בהצלחה בחיפוש התשובה שמתאימה לך אישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עירנות יתר
    little piggy
    06/02/2008

אני ובן זוגי בני 18, ובייחד כבר כמעט שנה, אנחנו מקיימים יחסי מין 3-4 פעמים בשבוע, ואני מסופקת.

בן זוגי מתלונן לאחרונה שהוא מגורה יותר מידיי.
    כ5-6 פעמים ביום, ואף יותר, ולרוב, כשאני לא מעוניינת, הוא מסתפק באוננות, רציתי לשאול אם זה נורמלי, ואם ניתן לעשות משהו כדי להפחית את הגירוי.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עירנות יתר

הוספת תגובה

• מגורה יקר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/02/2008

מה זה מגורה יותר מדי?
    האם המין שלך כל כך תובעני שאתה חייב להסתפק כל פעם שאתה מגורה?
    טכנית יש לשניכם פתרון לכאורה, אך למעשה מי ששואלת זו בת זוגך. בעצם את אומרת משהו נוסף מעבר לצורך להרגיע את הגירוי. אם שניכם שבעי רצון בדרך זו תבורכו ותמשיכו לתקשר אחת עם השני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה