מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה משיחה מנייד מהמעליתחיים07/05/2017
התקשרתי מהנייד במעלית בדרך כלל אני לא נוהג לעשות כן וזה היה חד פעמי האם נחשפתי לקרינת יתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפה חד פעמית ואפילו של פעמים רבות לא גורמת שום נזק. חשיפה שגורמת לנזק היא חשיפה של מעל חצי שעה ביום במשך שנים
ד``ר דני וולף08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת חשיפה המותרת לקרינה מעמודי חשמליעל07/05/2017
מנהל הפורום שלום.
במרחק קטן לבית שלי עוברים כבלי חשמל וישנו גם שנאי.
1. רציתי לדעת מהי רמת החשיפה המותרת לקרינה המותרת מרשת החשמל ליממה.
2. במידה וישנן חריגות מה עליי לעשות ואל מי לפנות.
תודה רבה, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת הקרינה בחדר שינה בייחוד של ילדים צריכה להיות מ...
ד``ר דני וולף08/05/2017רמת הקרינה בחדר שינה בייחוד של ילדים צריכה להיות מתחת 2 מיליגאוס. אם רמת הקרינה עוברת את זה אפילו פי עשרה או פי מאה אין מה לעשות ואין למי לפנות ואי אפשר להתגונן בפני קרינה זו. אולם מרחק של 7 -10 מטר מעמוד החשמל מספיקים כדי להביא את רמת הקרינה לרמות שמתחת 2 מיליגאוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה ממכשיר הגברה (מדונה)רותם06/05/2017
שלום לכם,
אני מורה מזה שנים רבות שסובלת מצרידות קשה. קלינאית התקשורת המליצה לי על שימוש במכשיר הגברה (מדונה) בעת השיעורים:
1) האם אין סכנת קרינה בשימוש במכשיר ההגברה בכל יום במשך 7-8 שעות רצופות, כשהרמקול ושאר חלקי המגבר צמודים לגופי?
2) איזה מכשיר הגברה עדיף מבחינת הקרינה - עם חוטי חשמל ובטריה או אלחוטי?
תודה רבה, רותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למכשיר הגברה שאינו אלחוטי (מכשיר חוטי) אין קרינה כלל
ד``ר דני וולף08/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגן לתינוקת בת שנהנועה06/05/2017
היי כשהבת שלי היתה בת שנה עשו לה צילום רנטגן חזה , פעם לא היתה לי מודעות לקרינה ...היום יש לי מודעות עצומה וקצת לחוצה מהנזק. עד כמה הנזק חמור של צילומי רנטגן במיוחד שמדובר על תינוקת בת שנה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זניח לחלוטין לחלוטין שום בעיה
ד``ר דני וולף06/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות קרינה מאוזניית בלוטוסיוגב05/05/2017
שלום,
1. האם אוזניית בלוטוס מקרינה יותר בשיחה ופחות בסטנדביי?
2. האם יש רמות קרינה שונות לאוזניות בלוטוס (כמו לטלפונים סלולריים)?
3. האם זה בסדר להחזיק את אוזניית בלוטוס בכיס של הג'ינס כאשר לא בשיחה (אבל דולקת)? מה ההשלכות של הקרינה שלה על תאי הזרע והאשכים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אזנית הבלוטוס קרינה מינימלית לחלוטין, קרינה קבועה לא תלויה בשיחה. בכיס שום בעיה. באוזן קרינה מינימאלית, אולם אם הולכים כל היום עם האזניה בתוך האוזן, וכול הקרינה, אף המזערית נספגת ברקמות הרכות של האוזן.
ד``ר דני וולף06/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Whatsapp Web - האם יש קרינה?רואי04/05/2017
שלום רב,
יש לי שאלה לגבי האופציה של השימוש בוואטסאפ דרך המחשב.
עצם זה שאני מסנכרן בין הטלפון למחשב ובכך משתמש בוואטסאפ במחשב מהווה קרינה רצינית?
הרבה פעמים אני מעדיף להשאיר את הטלפון בסלון ולהתכתב דרך המחשב בוואטסאפ אבל אני מפחד שהשידור מהטלפון למחשב מקרינה.
האם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיוק ההפך, לא מקרין בכלל. הקרינה נובעת מהמכשיר לא מהתוכנות הפועלות. קרינה של מכשיר פלאפון ממרחק של 1 מטר אפסית לחלוטין, והקרינה מהמחשב היא בעיקרה קרינת חשמל במתח ביתי ולא מסיבה נזק.
ד``ר דני וולף05/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWhatsapp Web - קרינה
רואי05/05/2017תודה רבה על התגובה.
אז בעצם אני יכול לשדר את הוואטסאפ מהטלפון למחשב דרך האופציה של וואטסאפ Web מבלי חשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWhatsapp Web - קרינה המשך לתגובה
רואי05/05/2017רציתי להוסיף שבעצם הדרך שהטלפון משדר למחשב היא בעזרת קוד QR שהטלפון סורק מהמחשב וכך משדר לו את הוואטסאפ, וזה מה שמדאיג אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשן לבן וקרינה ממיקרוגלאלעד03/05/2017
שלום.
חיממתי הרבה זמן אוכל במיקרו ולא שמתי לב. האוכל נשרף ויצא הרבה עשן לבן מהמיקרו. השאלה האם יחד עם העשן הלבן יצאה קרינה החוצה כי זה בא מבפנים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם האוכל נשרף כליל, יתכן שנגרם נזק לאלקטרוניקה בפנים ויתכן שזה יגרום
רם דישון03/05/2017לפליטת קרינה מוגברת. שקול לקנות חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשן חבן וקרינה ממיקרוגל
אלעד03/05/2017תודה.
קניתי חדש אבל השתמשתי ביינתיים.
המיקרו סגור בזמן עבודה בלי קשר לרמת הקרינה, אז איך זה רלוונטי?
ובקשר לעשן שיצא החוצה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון05/05/20171. העשן מקורו או באוכל או בצבע שנשרף.
2. גם אם המיקרוגל סגור, מאחר והיה ריק יתכן שרוב האנרגיה חזרה למגנטרון ונגרם לו נזק בגלל חימום יתר. זו תופעה שקשה למדוד גם במעבדה. מהעובדה שעלה עשן אני לומד שהמיקרוגל פעל זמן בלתי מבוטל כשהוא ריק- לכן הנ״ל רלוונטי, ולכן לדעתי עדיף לרכוש חדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק דירה מעמוד מתח גבוהעידו03/05/2017
שלום, אני מעוניין לשכור דירה במרחק 10 מטרים בערך מעמוד מתח גבוה (מצורפת תמונה). האם זה מסוכן?
תודה,
עידו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גבולי. כדאי למדוד.
רם דישון03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מקטלן יתושים- המשךרותי02/05/2017
לדר. וולף ורם דישון שלום רב,
1. ראשית, שמחתי מתשובתו של דר. וולף על כך שהקרינה מקוטל היתושים אינה מסוכנת.
מצד שני, נותרתי מבולבלת מכך שלפני כשלוש שנים, עניתם על שאלה דומה - שהקרינה עקב האור אולטרה סגול מסוכנת, ושרצוי לא להניחו ליד המיטה כדי שלא יקרין האדם, כך שרצוי לשים אותו כמה שרחוק שאפשר מהאדם, לפחות מטר.
2) במידה והמכשיר חלילה נופל מהתקרה ונורת ה- uv נשברת, מה צריך לעשות מבחינת בטיחות?
3) האם ידוע לכם על מכשירי קטלן יתושים הפועלים על נורת led וללא קרינת אולטרה סגול/ קרני uv
אודה לדר. וולף ולרם דישון להבהרות בנושא.
תודה רבה,
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התשובה הישנה של לפני 3 שנים תקפה מאוד. הסיכון הוא מהקרינה ה- UV, ורצוי לא להיחשף לקרינה זו! שאר השאלות לא במסגרת הפורום.
ד``ר דני וולף03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר שכנים - ראוטר ביתיחגית02/05/2017
שלום.
בבית אני מאוד משתדלת שהחיבור לאינטרנט יהיה קווי. במקרים חריגים אני מפעילה את הwifi וזאת כמובן בכדי להימנע כמה שיותר מלהיחשף לקרינה מזיקה.
העניין הוא, כשאני רוצה להתחבר לwifi המחשב פותח בפניי את כל רשתות הwifi הזמינות, ביניהן כמובן גם הרשת שלי. והדבר הידוע הוא שברוב הרשתות הקליטה מלאה -כאילו מדובר ברשת שלי מתוך הבית (הכוונה יותר לרשתות של השכנים שלי). השאלה המתבקשת היא האם זה משמעותי שאני לא מדליקה את הwifi אצלי בבית בעוד אני קולטת מצויין מרשתות אחרות? אני חשופה בדיוק לאותה קרינה לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה מראוטר או קרינת ראוטר כל זמן שהוא לא בחדר השינה של ילדים
ד``ר דני וולף02/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
המשך שאלה02/05/2017תודה על תגובתך אבל לא הבנתי. מה זה משנה אם זה בחדר שינה או לא? ואם זה לא בחדר שינה אבל במקום שהם נמצאים בו שעות רבות? מה ההבדל בין שינה לערות? האם קרינת ראוטר מזיקה באופן כללי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הבדל בין ערות לשינה אלא מבחינת זמן חשיפה ומרחק לראוטר
ד``ר דני וולף03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריה מקטלן יתושיםרותי01/05/2017
שלום רב למומחים,
1) קנינו מכשיר קוטל יתושים חשמלי בעזרת אור סגול uv
האם יש צורך לנקוט באמצעי זהירות כלשהו? אנו רוצים לתלות אותו צמוד לתקרה. האם רצוי? ומה המרחק הבטיחותי מהמכשיר?
2) במידה והמכשיר חלילה נופל מהתקרה ונורת ה- uv נשברת, מה צריך לעשות מבחינת בטיחות?
3) האם ידוע לכם על מכשירי קטלן יתושים הפועלים על נורת led וללא קרינת אולטרה סגול/ קרני uv
תודה וחג שמח,
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה של קוטל יתושים לא מסוכנת כלל
ד``ר דני וולף02/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשב פעיל בחדר ילדיםיעל01/05/2017
שלום,
רציתי לדעת הם יש בעיה של קרינה בחדר עם מחשב.
ילדי עבר לחדר נפרד ואני תוהה האם מסוכן שישן בחדרו עם מחשב. מיקום המודם בבית גם משנה?
אשמח לשתובה,
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשב במרחק של חצי מטר לא מסוכן כלל. אם הוא סגור אין שום קרינה. בלי קשר, ראוטר עובד בחדר שינה בייחוד של ילדים, מאוד לא רצוי.
ד``ר דני וולף02/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יעל02/05/2017תודה רבה על ההתייחסות המהירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות קרינה אלקטרומגנטית במיטה מתכווננתאסף01/05/2017
שלום,
במיטה מתכווננת שברשותי נמדדה רמת קרינה בין 5 - 9 mg במצב סטטי.
האם מדובר ברמת קרינה מסוכנת? מיותר לציין שניסיתי המיטה מהחשמל באופן מיידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לישון במשך שנים ברמות של 5-9 מיליגאוס, מאוד לא רצוי. בואו לא נדבר על מסוכן
ד``ר דני וולף02/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות במדידה
אסף משולם02/05/2017תודה על התגובה, חלה טעות במדידה ומדובר על רמה ממוצעת של 4.5 מיליגאוס, עדיין נחשב מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין גבוהה ולא רצוי. מסוכן היא הגדרה קיצונית מדי
ד``ר דני וולף03/05/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוטי חשמל של עמוד מתח גבוהיעל27/04/2017
שלום
האם חוטי חשמל שיוצאים מעמוד מתח גבוהה
מקרינים כמו העמוד חשמל עם השנאי בתוכו
או בחוטים המתח נמוך יותר?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי למדוד. קשה לדעת על סמך התיאור שלך.
רם דישון27/04/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בצילום שיניים פנורמי וצילומים לעיתים קרובותשמעון26/04/2017
אני צריך לבצע עקירה של שן בינה כלואה.
אני מאוד חושש מקרינה.
ביצעתי צילום פנורמי וצילום סטטוס מקביליות לפני כשנתיים.
מאז לא ביצעתי את העקירה מסיבות שונות.
כיום בבדיקה הרופאים מבקשים שוב צילום פנורמי כי לטענתם הצילום שלי פג תוקף. כמו"כ גם ביקשו צילומי נשך שגרתיים.
1. האם אכן צילום פג תוקף בתקופה כזו? או שהם מבקשים צילומים לצורך כלכלי שלהם ויש להימנע?
2. האם יש סכנה בקרינה של הצילומים הנ"ל באופן חד פעמי או לעיתים תכופות?
3. האם יש המלצה/הגבלה לחשיפה לצילומים כאלו לשנה או לתקופה אחרת?
4. האם יש לך המלצה איך לבחור היכן ואיך לבצע את הצילומים כדי להיחשף לקרינה מינימלית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה על צילום פנורמי
שמעון27/04/20175. כמו כן, צילום פנורמי מבצע תמונה של כל הפה. ואם העקירה רלוונטית לשן אחת, האם יש דרך לבצע הדמיה רק של השן הרלוונטית וכך לחסוך משאר הפה את הקרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינני רופא, אבל
רם דישון27/04/2017במהלך שנתיים עשויים לחול שינויים במיקום השן הכלואה לכן יש הצדקה רפואית לדרישה לצילום מחדש. מכשירי הרנטגן החדשים הם בעלי קרינה נמוכה מאשר בעבר, ולא הייתי מהסס לבצע אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך,
שמעון28/04/2017ולגבי שאר סוגי הצילומים שהם לכאורה "שגרתיים"?
יש טעם לבצע אותם בכל בדיקה אחת לחצי שנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא ברור לי לשם מה דרושים צילומי נשך שגרתיים.
רם דישון29/04/2017מאחר והנושא אינו בתחום הפורום, אני מציע להעלות את השאלה בפורום המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)