מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טאבלט ללא חיבור לאינטרנטחיים23/01/2016
ערב טוב בדרך כלל אני מאוד מקפיד על מרחק נכון ממוצרים אלקטרוניים בגלל הקרינה אבל אתמול ישנתי ליד טאבלט שהיה דלוק כל הלילה אבל ללא חיבור לאינטרנט חשוב לציין שלטאבלט אין גלישה 3G אין ראוטר בבית וגם בטאבלט היה מצויין שאין חיבור האם יש לי ממה לחשוש כתוצאה מהקרבה לטאבלט שהיה מרחק סנטימטרים ממני ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טאבלט ללא חיבור לאינטרנט - תגובה
ד``ר דני וולף23/01/2016אין מה לחשוש, הן בגלל שאין קרינת רדיו, ובעיקר גם בגלל הזמן הקצר. חשיפה חד פעמית לא גורמת שום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בממ"דגל21/01/2016
שלום,
רציתי לדעת האם ישנה בעייה בשימוש בממ"ד, בשל הקרינה או הראדון, כמזווה למטרות הבאות:
1- אחסון מאכלים סגורים
2- אחסון כלי אוכל שאינם בשימוש יומיומי
3- אחסון מקרר/מיקרו/טוסטר אובן...
האם יש צורך בנקיטת אמצעי זהירות כל שהם, כגון, שטיפת הכלים לפני השימוש בהם?
תודה, גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בממ"ד - תגובה
ד``ר דני וולף22/01/2016קרינה אלקטרומגנטית לא מועברת על ידי שום מתווך.
הרדון הוא למעשה "חלקיקי אבק" מקרינים, כבדים מהאוויר ולכן שוקעים למטה. כמות הרדון בממד אפסית עד זניחה, ובכול זאת בתשובה לשאלה, כן, בייחוד דברים שאוחסנו זמן רב בממד, צריך לקחת בחשבון שהאבק על הכלים האלה עלול (לא חייב) להכיל קרינה. אמנם זה מזערי עד זניח אבל כדאי לנקות לפני השימוש, אבל שימו לב, לשטוף או לספוג ולא לפזר את האבק, אחרת עשינו גרוע הרבה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לד"ר וולף
גל22/01/2016שלום ותודה על תשובתך
מה לגבי אחסון אוכל בממ"ד?
1- בשקיות
2- במקרר שמוצב בממ"ד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לד"ר וולף - תגובה
ד``ר דני וולף23/01/2016הכל בתנאי שלא נופל על האוכל אבק, ובתנאי שאת האבק על השקיות זורקים לפח ישר מבלי לפזר בבית או לתת לו לבוא במגע עם האוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר וולף, רק לוודא שהבנתי
גל23/01/2016כתבת בתגובתך הראשונה שקרינה אלקטרומגנטית לא מועברת על ידי שום מתווך. מה המשמעות של זה? זה כן או לא מועבר לאוכל שמאוחסן בממ"ד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר וולף, רק לוודא שהבנתי - תגובה
ד``ר דני וולף24/01/2016קרינה אלקטרומגנטית לא מועברת על ידי שום מתווך. קרינה מגז רדון מועברת גם מועברת והיא הקרינה המסוכנת והמייננת בממד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, תודה רבה
גל24/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטרדינה21/01/2016
שלום
דיפדפתי פה בפורום לגבי ראוטרים ולא הבנתי מה ההבדל בין ראוטר קוי לויפי
ואיך אדע מה יש אצלי .
אשמח למידע בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוטר - תגובה
ד``ר דני וולף22/01/2016כיום רוב הראוטרים הם גם קויים וגם וי-פי. את הוי פי אפשר לכבות ולהשאיר רק את הקווי. איך תדעי? אם לא תצליחי לגלוש בוי פי ואת לא רואה אותו על הפלאפון שלך אז אין לך ויי פי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוויפיי
דינה22/01/2016תודה
בדקתי ואכן יש לי ווי פיי האם הקרינה ממנו היא גבוהה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש בעיה שהארון חשמלאני21/01/2016
בתוך הבית?
המונים של חברת חשמל מחוץ לבית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש בעיה שהארון חשמל - תגובה
רם דישון21/01/2016כן. כדאי לא לישון לידו (מרחק בטחון חצי מטר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בכלל מבין אילו אביזרים קיימים
דן - מהנדס29/01/2016בלוח חשמל ביתי? חוטים, מגענים, והמונה עצמו... אין שם התקן שמשרה קרינה באופן מכוון. החוטים קצרים מאד, הזרמים זניחים (עשרות אמפרים). אין שום סכנה מקרינה מלוח חשמל..
מציע שתלך לשמוע הרצאה מקצועית בנושא של קרינה ותאמל"ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופסא של חברת יסדינה21/01/2016
שלום .התחברתי לVOD בחברת יס וחיברו לי לממירים קופסא קטנה שנקראת HBNA
שהם אומרים שהיא מעבירה את התכנים מהכבלים לממיר.
האם לקופסא הזאת יש שדות אלקטרומגנטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קופסא של חברת יס - תגובה
רם דישון21/01/2016אם היא מחוברת עם כבל, אז לא. אם יש לה אנטנה- אז כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דינה21/01/2016תודה
איך אני יכולה לדעת אם יש אנטנה איך אני רואה את זה .
מה שאני רואה זה שמחוברים לה 4 כבלים ויש 5 אורות קטנים על גבי הקופסא בצד.
זה מאוד חשוב לי לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תיקון
דינה21/01/2016יותר נכון מה שאני רואה שמחוברים 2 כבלים ו2 כמו חוטי חשמל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך תיקון - תגובה
רם דישון21/01/2016אנטנה היא מוט שחור שיוצא מהקופסה כלפי מעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דינה21/01/2016אין אנטנה אבל אחד החוטים של הקופסא מחובר לראוטר-נתב של האינטרנט
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
רם דישון21/01/2016שאין אנטנה ואין קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה
דינה21/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות בבקשהאני21/01/2016
היי,
יש לי בבקשה כמה שאלות.
האם למכשיר בייבי סנס המופעל על ידי בטריות יש חלילה קרינה?
האם יש למודם קרינה?
האם מסוכן לישון בחדר שבקיר מאחוריו יש מקרר, ובצד אחר מכונת כביסה ומייבש?
מה לגבי כל נושא הזיהום בארץ ובפרט בחיפה? יש מה לעשות עם זה?
נייד- האם מסוכן להשמיע שירים דרך הנייד?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מספר שאלות בבקשה - תגובה
רם דישון21/01/20161. יש, אבל חלשה מאד.
2. אם הוא אלחוטי- אז כן. תלוי איזה מודם ואיך הוא מכוון.
3. לא מסוכן.
4. נושא המפרץ הוא מחוץ ךתחום הפורום.
5. לא מסוכן להשמיע שירים דרך הנייד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות בבקשה
אני21/01/2016תודה על ההתייחסות.
האם אז מותר לתינוקת לישון עם בייבי סנס או שלא מומלץ?
איך בודקים איזה מודם? מה הכוונה איך הוא מכוון? מה המרחק שצריך להיות ממנו?
ידוע לכם, את מי יש לשאול לגבי הזיהום אוויר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות נוספות בבקשה - תגובה
רם דישון21/01/2016אפשר לישון עם בייבי סנס.
לגבי המודם- שאלי את מי שהתקין אותו.
לגבי זיהום אויר- חפשי ברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד כמה שאלות בבקשה:
אני21/01/2016היי,
ניסיתי לברר ולא כל כך הבינו ששאלתי לאן זה מכוון.
אמרו שיש לנו מודם- אר איס.
ראוטר- טיפילניג.
12 מגה.
זה עונה על מה שצריך לדעת?
מה המרחק שצריך להיות מהמודם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלצול של הטלפון הסלולרי בעת נסיעה ברכברוני20/01/2016
הטלפון הסלולרי צלצל כשנסעתי ברכב, אבל לא עניתי לשיחה. השאלה היא האם לצלצול של הטלפון יש קרינה והאם היא מסוכנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלצול של הטלפון הסלולרי בעת נסיעה ברכב - תגובה
רם דישון21/01/2016לצלצול עצמו אין קרינה, אבל בזמן הצלצול הטלפון עצמו מקרין כמו בזמן שיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממיר ונטבדינה20/01/2016
שלום רב
ברצוני לדעת האם ממיר HD של חברת יס פולט קרינה אלקטרומגנטית וכן נתב של אינטרנט .
התשובה מאוד חשובה ואודה על מהירות תשובה
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממיר ונטב - תגובה
רם דישון20/01/2016ממיר לא פולט. נתב- כן פולט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתב המשך
דינה20/01/2016תודה ויש לי המשך שאלה אני מודדת סוכר במד סוכר שבהוראות כתוב להרחיק משדות מגנטים .אני מודדת בפינת אוכל והנתב נמצא בחדר סגור במרחק של בערך 4.8 מ
מהפינת אוכל האם זה יכול לשבש את המכשיר.
בתודה על התשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה להמשך שאלתי
דינה21/01/2016לגבי נתב ומד סוכר זה מאוד דחוף לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה להמשך שאלתי - תגובה
ד``ר דני וולף21/01/2016לא ישבש אין כמעט בית שאין בו נתב ובמרחק הרבה יותר קטן מהמרחק אצלך, כולל אצלי במרפאה והמכשירים עובדים היטב. מדובר על שדות מגנטיים חזקים, אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
דינה21/01/2016תודה רבה
אבל לא הבנתי מה זה שדות מגנטים חזקים אם בכלל.
האם הכוונה הייתה לשדות מגנטים חלשים אם בכלל.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבהרה - תגובה
רם דישון21/01/2016הכוונה בהוראות ההפעלה לשדות חזקים מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי ותודה רבה
דינה22/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם קוצב לב פולט קרינה אלקטרומגנטית.
דן - מהנדס29/01/2016כל מכשיר חשמלי פולט קרינה אלקטרומגנטית, אבל אין שום צורך לחשוש ממנה. אפילו גוף האדם פולט קרינה אלקטרומגנטית. הסכנה מהקרינה היא פונקציה של התדר והעוצמה. לקרינה בתדר גבוהה יש יכולת חדירה לרכמות טובה יותר, לעוצמה גבוה יש יכולת גרימת נזק לרקמות גבוהה יותר. עוד לא היה מקרה אחד של סרטן שהוכח כי הוא קשור לקרינה לא מייננת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן היקר, אתה חצוף, שרלטן, עילג
ד``ר דני וולף29/01/2016חסר ידע, ואנא אל תפריע לפורום הכל כך חשוב הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבושה שיש דר כמוך
דן - מהנדס29/01/2016מציע מקווה מאד שאין לך גישה למטופלים, אידיוט!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בחיבור רמקול בחיבור דיגיטלי או אנלוגי לממיר הטלוויזיהשרון20/01/2016
ברצוני לחבר כבל אופטי לממיר הטלוויזיה של הוט במקום שרשום S/PDIF הבנתי שחיבור של כבל אופטי במקום שציינתי מהווה קליטת אות שמיעה במצב דיגיטלי ולא במצב אנלוגי האם יש קרינה יותר לחיבור כבל אופטי בשיטה הדיגיטלית מאשר בשיטה אנלוגית? האם יש בכך סכנת קרינה שנפלטת מכבל האופטי או החיבור של הכבל אופטי במקום שמשדר בצורה דיגיטלית?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה בחיבור רמקול בחיבור דיגיטלי או אנלוגי לממיר הטלוויזיה - תגובה
רם דישון20/01/2016מכבל אופטי אין קרינה כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוט אופטי לחיבור דיגיטלי לממיר הטלו
שרון20/01/2016תודה על תשובתך המהירה
רק שאלה נוספת גם אם החוט אופטי או הסיב אופטי מחובר בצורה דיגיטלית לא נפלטת קרינה?
אודה לתשובתך כדי שאוכל להיות שקטה לגמריי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוט אופטי לחיבור דיגיטלי לממיר הטלו - תגובה
רם דישון20/01/2016לא נפלטת כל קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכנת קרינה בשינה בממדד``ר דני וולף20/01/2016
שלום רב ברשותי מספר שאלות!1.מה החסרון בשינה בממד מהחינת קרינה ממכשירי חשמל כמו טלויזיה וממיר שיש בתוכוהאם יותר מחדר רגיל? האם יש סכנות או דברים מזיקים שם מהקירות ?(3.כל הקירות מצופים פלטות ברזל מסביב מלבד התקרה אם יש בזה יתרון או חסרון מבחינת זיהום אויר ראדון או לחילופין מבחינת מכשירי חשמל /סלולאר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ממד - תגובה
רם דישון20/01/2016אין בעיה עם טלויזיה וממיר. רצוי לא להתקין ראוטר אלחוטי בחדר שישנים בו. אם אין ברירה- לכבות אותו בלילה. אין צורך בציפוי הקירות בלוחות מתכת- התועלת נמוכה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר ללוחות ברזל בממד
אורטל20/01/2016האם הלוחות ברזל חוסמות את גז הראדון שמשתחרר מהקיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
משאיר לד״ר וולף לענות- אני אינני
רם דישון20/01/2016יודע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר ללוחות ברזל בממד - תגובה
ד``ר דני וולף21/01/2016כן חוסמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה !חח18/01/2016
קראתי שקרינה מצילום סיטי בודד עלולה לגרום ש-0.7 אנשים מתוך 1000 יחלו בסרטן. אני אחוז אימה מהנתון הזה, כי עד לגיל 25 עברתי לפחות 3 צילומי סיטי ועד לגיל זקנה מן הסתם יהיו עוד לפחות 10 צילומי סיטי, מה שאומר שהסיכון הוא קרוב לעשרה אחוז שאחלה בסרטן, אני יודע שהנתון מדבר על כלל האוכלוסיה ולא על הפרט אבל עדיין אני מודאג מאוד. האם זה נכון שצילומי סיטי מעלים סיכון לסרטן בכל כך הרבה אחוזים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנתון נכון
ד``ר דני וולף20/01/2016הנתון נכון, השאלה מה עושים עם נתון זה. כמות הקרינה מצילום CT זה שאתה מציין היא כמו חשיפה לקרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוקי פומיסגל17/01/2016
שלום,
אנו מתכננים לעבור לבית פרטי. בתוכנית הבית כתוב כי "בניית הקירות (חזית שאינה בטון) תבוצע בבלוקי פומיס- בלוק הזהב".
מה המשמעות של זה?
כיתד ניתן לבדוק את העניין והאם יש דרל למגן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי
גל18/01/2016קראתי את השרשורים של בלוק הפומיס באתר ואני עכשיו מבולבלת עוד הרבה יותר.
בחלק מהמקומות מזהירים זלא לבנות מבלוק זה ומתריעים על הסכנות לגרים בבית הבנוי מפומיס, כולל הרחקת מיטות מקירות, אוורור וכו. ובתשובות אחרות כתוב שאין לכך משמעות לגבי מי שגר בבית אלא משמעות לגבי כלל האוכלוסיה, מה שנראה לי מוזר שמי שמוקף בבלוקים אלו אינו מושפע מהם ישירות. אולי לא הבנתי את התשובה.
אני לא יודעת האם לקחת את הבלוקים הללו כשיקול בקניית הבית, כמובן שבריאות משפחתי חשובה לי מכל.
האם ניתן לפנות לגוף אחד, מוסמך ואמים שיכול לבוא ולבדוק את הבית לגבי סכנות אפשריות- קרינה סלולרית, חשמל, פליטת רדון וכו... . והשאלה האם בכלל מדידת הרדון אפשרית.
בנוסף, אם מוצאים שיש קרינה, האם יש אפשרות למגן מפני כל אחת מקרינות אלו?
תודה בה על התשובה וסליחה על האורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מיקום הבית
גל18/01/2016הבית נמצא במושב ליד גבעת עדה, במידה ויש לכך משמעות
ולסיום, פרט נוסף שמצאתי התוכנית הבנייה, הוא ש"כל הרצפות יופרדו מהקרקע באמצעות ארגזי כוורת בגובה 15 ס"מ. האם יש לעובדה זו משמעות לנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי מיקום הבית - תגובה
ד``ר דני וולף19/01/2016בלוקי הפומיס עומדים בתקן (ששונה לפני שנים רבות, בכיוון של הגדלת התקן, משיקולים כלכליים), כך שחוקית אסור להגיד עליהם דבר. יחד עם זאת התקן שלבני הפומיס עומדים בו נכנס במסגרת ההגדרה "עיסוק" כיוון שאפילו במסגרת הגדלת התקן הם עומדים ברף הגבוהה ביותר של הקרינה המותרת בתקן, בעוד ש"הבלוקים הלבנים" עומדים ברף הנמוך ביותר של הקרינה, ונא לא להתבלבל, אנחנו מדברים על קרינה מייננת - מסרטנת בוודאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דירה צמודה לעמוד חשמלאורטל17/01/2016
שלום רב
אני לפני רכישת דירה שצמודה לעמוד חשמל מצורפת תמונה.עד כמה יש קרינה מעמוד כזה. חוטי חשמל של העמוד ממש צמודים לדירה (הדחרה בגובה החוטים)
עד כמה זה מסוכן? האם יש קרינה מחוטי חשמל כאלה ?המרפסת רחוקה 5 מטר מהחוטים.
דירה צמודה לעמוד חשמל - תגובה
רם דישון17/01/2016נענתה במייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב טיסהדוריאן16/01/2016
היי, אני מקפיד להעביר את הפלאפון שלי למצב טיסה כאשר אני נמא איתו במכנסיי רוב שעות היום. שאלתי היא האם כאשר אני מוציא את הפלאפון ממצב טיסה נפלטת קרינה חזקה יותר מהרגיל (כלומר מפלאפון שפעל במצב רגיל ולא במצב טיסה במשך כל היום) מאחר ובשלב זה הפלאפון אוסף הרבה נתונים, מתחבר לרשת ומבצע פעולות נוספות שמאפיינות הדלקה של מכשיר לאחר שהיה כבוי.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מצב טיסה - תגובה
רם דישון17/01/2016כמו בשיחה של מספר שניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה עדיף?
דוריאן29/02/2016מצב טיסה אליו אני נכנס ויוצא כל שעה שעתיים או שהפלאפון יהיה במצב רגיל כל היום בתיק שצמוד אליי?
אז מה עדיף? - תגובה
רם דישון29/02/2016עדיף רוב הזמן במצב טיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי דירהירוסלב14/01/2016
שלום
אני שוכר דירה בתל אביב .ממש עכשיו נכנסתי לדירתי החדשה ,ומתחיל לשים לב לדברים שלא שמתי לב להם כשבאתי להתרשם .
קודם כל יש שני לוחות חשמל גדולים (כשני מטר גובה) בפרוזדור שנמצאים כמטר וחצי מהקיר של הדירה שלי .עקב צפיפות (דירת חדר) מיטת שינה שלי נמצאת במרחק גם של מטר וחצי (סך הכל שמטר מלוחות חשמל) . אין לי מושג אם אלו לוחות חשמל הראשיים של הבניין .
דבר שני ,מול החלון יש עמוד חשמל כשלושה מטר מהחלון של שירותים .
כמובן שזה מדאיג ,לכן אני רוצה לבדוק מה רמת הקרינה .דיברתי עם אחת חברות ,ונאמר לי שלהזמין בודק קרינה מוסמך עולה 890 ש"ח , כרגע קצת יקר לי בגלל הוצאות של מעבר .
אם ניתן למדוד קרינה באופן עצמאי ? ההאם ניתן לרכוש / לשכור / להשאיל מד ?
הצלחתי לעלות קבצים ישירות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמונות - תגובה
רם דישון14/01/2016זה לוח חשמל של כל הבנין.
פנה בפרטי בקשר למכשיר מדידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עברתי דירה - תגובה
רם דישון15/01/2016ניתן לרכוש או לשכור.
פני בפרטי לפרטים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)