מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לד"ר דני וולף על מדידת ראדוןרון05/06/2016
שלום ד"ר וולף
בכוונתי לרכוש דירה ולבצע מדידת ראדון קצרה בהמלצתך בפורום זה.
קראתי שריכוז גז הראדון עלול להשתנות בחודשי השנה השונים. האם לכן יש חשיבות מתי עורכים את הבדיקה? האם כדאי לחזור עליה גם לאחר הרכישה בעונה אחרת?
והאם יכולים להיות הבדלים מהותיים בין העונות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר דני וולף על מדידת ראדון - תגובה
ד``ר דני וולף06/06/2016אין הבדלים משמעותיים בין העונות. אם לא מדובר בבית על הקרקע אין צורך למדוד. חומרי הבנייה כמעט ולא יורגשו במדידה.
תתקשר לחברות מדידה, יש עשרות כאלו ושאל אותן, או את המשרד לאיכות הסביבה. בנושא זה אפשר לסמוך את המשרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קרינה ממיר דיגיטלי- פייבר בוקסנירית05/06/2016
שלום
האם בממיר החכם החדש של הוט - פייבר בוקס יש קרינה מיוחדת?
במידה ומבטלים את הויפי האם בטוח לישון לידו ? האם יש קרינה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובתכם
נירית06/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובתכם - תגובה
רם דישון06/06/2016אם מבטלים את הויי פיי אין שום סיכון או נזק. בטוח לחלוטין. אין קרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הוויפיי דלוק ויש תינוקת
מיטל09/06/2016אני ישנה עם התינוקת של בחדר בת 3 חודשים האם זה מסוכן להשאיר את הוויפיי דלוק? יש לציין שיש לי את המולטי של הוט שקולט אינטרנט בכל החדרים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואם הוויפיי דלוק ויש תינוקת - תגובה
רם דישון09/06/2016לא מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה שלא רואים מהחלון מול בית הוריירינת05/06/2016
שלום רב ותודה על העזרה שלכם
מול ההורים שלי יש אנטנה סלולרית של אורגנ' 150 מטר אוירי
האנטנה נמצאת מול הכניסה וכדי להכנס לבית של ההורים שלי יורדים קומה אחת למעטה, שמסתכלים מהחלון שלהם לא רואים את האנטנה היא קצת יותר למעלה , האם יש סכנת קרינה? רכשתי את המכשיר הוא בדרך אבל בנתיים רוצה להיות רגועה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה . מודה לכם מקרב לב
רינת05/06/2016?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנטנה שלא רואים מהחלון מול בית הוריי - תגובה
רם דישון05/06/2016ראי תשובה לשאלתך הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי לסרטן,גרה ליד אנטנות סלולריותרינת04/06/2016
האם אנשים שגרים סמוך לאנטנה סלולרית (150-300 מטר ) הסיכוי שלהם למחלת הסרטן גדל? במה מסכנת אותנו בדיוק האנטנה הסלולרית וכל הקרינה הזו?בעיות שינה, כאבי ראש, ? מנסה למצוא תשובה חד משמעית!
ואיך ניתן למגן את ביתי בהתחשב בעובדה שרואים את האנטנות מחלון ביתי ומהמרפסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכוי לסרטן- אנטנות סלולריות - תגובה
רם דישון05/06/2016בתשובה לשאלותייך:
1. אם לא רואים את האנטנה, כנראה שאין בעיה. בעזרת מכשיר המדידה נוכל לוודא זאת.
2. הסיכוי לסרטן מהאנטנה הוא זעיר. התופעות הראשוניות הן כאבי ראש.
3. לאחר שתקבלי את מכשיר המדידה, ותוודאי שהקרינה מגיעה אכן מהחלון (זה מה שצפוי), חזרי אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסך אייפון שנישבר ממש וקרינה האם עשיתי נזק לאוזן עקב זהמ.י04/06/2016
שלום רב
לפני שבוע נישבר לי האייפון ממש חלק שיצא מאזור השיחה
ויצא לי לדבר איתו ככה כמה פעמים והרגשתי מין זרם כזה באוזן ומאז כואבת לי האוזן ואני ממש בללץ מה עשיתי ??? האם הקרינה גדולה יותא האם זה יכול להיות עקב זה הכאבים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מסך אייפון שנישבר ממש וקרינה האם עשיתי נזק לאוזן עקב זה - תגובה
רם דישון04/06/2016לא סביר. אין קשר בין המסך לקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על בודק קרינה אמין - מודאגת!רינת04/06/2016
האם יש לך המלצה על בודק קרינה אמין ? ןכמה פחות או יותר זה אמור לעלות לי? מה עדיף יותר לרכוש את המכשיר או להביא איש מקצוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה על בודק קרינה אמין - מודאגת!- תגובה
רם דישון04/06/2016תשובות בפרטי בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראתי את השאלות בנושא קרינת וייפיי בבתי ספרדניאל04/06/2016
ולא ברור לי מה בדיוק הבעיה בכך? אם זה מסרטן, אז לא היו שמים את זה בבתי ספר... או שאני טועה? או שיש בעיה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קראתי את השאלות בנושא קרינת וייפיי בבתי ספר - תגובה
רם דישון04/06/2016יש הרבה תופעות שליליות לפני התפתחות סרטן, שהרשויות (משרד החינוך) מסרב להכיר בהן, ולכן מקדם באגרסיביות יישום בבתי ספר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי על ילדים רגישים לקרינה
דניאל05/06/2016יש עוד תופעות שעלולות להופיע אצל ילדים?
והאם הסיכוי לסרטן מוייפיי בכיתה הוא אכן אפסי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמעתי על ילדים רגישים לקרינה - תגובה
רם דישון05/06/2016נימול, חוסר שינה, אבל בעיקר כאבי ראש.
אינני יודע מהו ״אפסי״. להערכתי הוא נמוך מאד. אינני יודע לכמת את הסיכוי הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם ככה,
דניאל05/06/2016אז אני צריך לקוות שתופעות אלה לא יופיעו אצל ילדי?
האם הן הפיכות?
ובאיזה אחוז מהילדים זה קורה?
אם ארצה לערוך מפגש הורים/הנהלה, האם אוכל לשכור שירותיך לבוא לדבר ולהסביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם ככה, - תגובה
רם דישון05/06/2016כן, אם יש ויי פיי בבית הספר- אתה צרך לקוות שכאבי הראש לא יופיעו אצל ילדיך.
התופעות הן הפיכות, אבל אינני בטוח לגבי הרגישות לקרינה. ברגע שילד מתחיל לחוות כאבי ראש בעת ולאחר חשיפה לקרינה, ברגע שהחשיפה תיעלם יעלמו גם כל התסמינים. האם הרגישות לקרינה הפיכה? איש עדיין אינו יודע.
כן- תוכל לשכור את שירותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה מול הבית שלי - ממש מודאגתסלין04/06/2016
היי. מאז שבתי נולדה אני נורא מקפידה לא לדבר לידה בטלפון. אתמול הבחנתי באנטנה מול הבית שלי מאז אני חסרת מנוחה וזה מאוד פוגע לי באיכות חיים . בעלי אומר שזה 300 מטר קו אווירי. צילמתי תמונת מצב מהמרפסת של הבית במצב רגיל ובמצב זום. יש לציין כי רואים את החלק העליון של האנטנה מהחלון של הסלון ומהחדר בצדדי של הבת שלי. האם זה מסכן אותנו ?
אנטנה מול הבית שלי - ממש מודאגת - תגובה
רם דישון04/06/2016רק מדידה תוכל לאפשר תשובה לשאלה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רינת04/06/2016מאיפה אני משיגה מכשיר למדידה ? איך זה עובד בדיוק אשמח לתובנות בעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רינת04/06/2016חשוב לי רק לדעת אם בדרך כלל מרחק כזה מהווה סיכון עד שאמדוד לא אהיה רגועה אני מפחדת שזה עד היום סיכן את בתי . מהניסיון שלך אשמח לדעת? שכחתי לציין שיש רשת נגד יתושים בכל חלון חצי רשת ...בדרך כלל מעל כמה מטר הסיכוי נמוך לקרינה . תודה וסליחה על ריבוי השאלות אני לא נרגעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
סלין04/06/2016?????
מחכה לתשובה - תגובה
רם דישון05/06/20161. מעוד יום של המתנה לתשובה לא יקרה דבר.
2. הנזק מהמתח יותר גדול.
3. בקשר למדידה- פני בפרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשת אלחוטית בבית ספר יסודיאלעד04/06/2016
שלום,
אנחנו למדים שבכל בית ספר יסודי כמעט שאנו בודקים יש רשת אלחוטית.
1. כדי להגן על ילדינו שלנו, האם זה מספיק לאתר את נתב הוייפיי בתוך הכיתה ולדאוג שישב בשולחן מספיק רחוק?
2. מה עוד ניתן לעשות כדי להגן על הילד הספציפי שלנו? (כי להוריד את הרשת כולה כנראה לא יהיה אפשרי....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רשת אלחוטית בבית ספר יסודי - תגובה
רם דישון04/06/2016להלחם על מנת לסלק את כל התקשורת האלחוטית מבית הספר ולעבור לחיבור חוטי. יש כמה הצלחות בתקופה האחרונה, והמחקר האחרון שהתפרסם בימים האחרונים על הקשר בין קרינת רדיו לסרטן תומך מאד בגישה זו. חפש ״קרינה״ בפייסבוק ותמצא מספר קבוצות ופעילים בנושא זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך! אך בינתיים... עד שנילחם...
אלעד04/06/2016יש משהו לעשות עם ילד ספציפי כדי להקטין לו את הקרינה? אין לי בעיה לדבר עם המורה שתושיב אותו במקום מסויים בכיתה למשל, או כל דבר אחר.
האם לדעתך יש סיכוי שבשנים הקרובות תצא הנחייה גורפת לכל בתי הספר לעבור לרשת קווית? האם מישהו פועל בכיוון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לך! אך בינתיים... עד שנילחם... - תגובה
רם דישון04/06/20161. להרחיק אותו בכל האפשר מהראוטר.
2. אינני נביא. במדינה הזו נכל יכול לקרות (וגם לא).
3. חפש ״קרינה״ בפייסבוק ותראה את הפעילות (הכוונה לפעילות מול מקבלי ההחלטות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטוס במכוניתיונית03/06/2016
שלום,
אני מבינה שדיבור בסלולרי דרך דיבורית בלוטוס במכונית מסוכנת,
שאלתי היא, האם יש קרינה מסוכנת גם במצב שלא מדברים? כלומר במצב שיש דיבורית בלוטוס דלוקה במכונית וגם הבלוטוס בטלפון דלוק ויש תשדורת בין שניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בלוטוס במכונית - תגובה
רם דישון03/06/2016הקרינה במצב זה זניחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה עם פלאפוו סלולרי צמוד לבטן מתחת לחולצה חד פעמיגילה02/06/2016
מהווה סכנה כלשהית?
שינה עם פלאפוו סלולרי צמוד לבטן מתחת לחולצה חד פעמי - תגובה
רם דישון02/06/2016מחד פעמי אין סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר וולף שאלה על שיחות פלאפון ותינוקעדי01/06/2016
ד"ר וולף שלום
יש לי תינוק ושוחחתי בקרבתו בפלאפון וגם התכתבתי בגלישה. לרוב הקפדתי לשוחח ברמקול וגם בעת ההתכתבות להרחיק ככל הניתן את הפלאפון מהגוף. לעיתים רחוקות שוחחתי בפלאפון באוזן כשהתינוק עליי.. כל זה עד גיל שלושה וחצי חודשים כשהחלטתי לא להיות עם הפלאפון בכלל בקרבת התינוק. האם יכול היה להיגרם נזק כלשהו עד כה? כמו כן האם זה מה שמומלץ לא להיות עם הפלאפון כלל בקרבת התינוק?
תודה
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעה הקודמת
עדי01/06/2016שלום ד"ר וולף, כמו כן ישבנו בקרבת מחשב עם נתב wifi כל פעם חצי שעה עד שעה בממוצע.. הכוונה שהמרחק היה פחות ממטר להערכתי משהו כמו חצי מטר. לא היה לי מושג שזה יכול להיות מסוכן. החלטתי להפוך את הנתב שלנו לנתב קווי בלבד שאינו מקרין. אז אני מצרפת זאת לשאלתי מעלה בכל המכלול האם יכול להיגרם נזק? קצת מודאגת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להודעה הקודמת - תגובה
ד``ר דני וולף02/06/2016לא נגרם נזק, הן בגלל המרחקים שמספיקים, כמעט, הן בגלל הזמן הקצר. אם תמשיכי להקפיד מעתה והלאה, התינוק שלך יהיה הכי מוגן בארץ. וגם אם ייחשף לזמנים קצרים ממרחק של חצי מטר - מטר עדיין קביעתי שרירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה בהערכה
עדי03/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרינה בבית - מהם המדדים רצוייםמיכל31/05/2016
שלום,
שאלתי לפני כמה ימים על מדדים מומלצים של קרינה בבית. תשובתך היתה:הרלוונטי הוא רמת צפיפות ההספק. בבית מומלץ עד 0.2 מיקרוואט לסמ״ר (2 מיליוואט למ״ר).
האם זה רלוונטי גם לתינוקות?בית שבו יש תינוקות זה גם בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת קרינה בבית - מהם המדדים רצויים - תגובה
רם דישון31/05/2016אם לגבי מבבוגרים ניתן להתגמש מעט, לגבי תינוקות הייתי רואה את הערכים הללו כסף שאין לעברו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל31/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה לגבי הערכים המומלציבבית
אורה01/06/2016רם כשאתה כותב עד 0.2 מיקרוואט סף לגבי תינוקות, אם הערכים בתוך הבית חורגים מעט ל0.3 -0.4 עד כמה קריטית החריגה הזו? עד כמה משמעותי ההבדל בין הסף שרשמת לערכים אלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לשאלה לגבי הערכים המומלציבבית - תגובה
רם דישון01/06/2016הסף שרשמתי הוא עשירית מהרמה הידועה שגרמה לכאבי ראש אצל ילדים. למה עשירית ולא חמישית? ככה. כמה החריגה משמעותית? לא כל כך, לכן לגבי מבוגרים אפשר לחרוג ל-0.4, אבל לגבי תינוקות- אינני ממליץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדידה בבית עם תינוקת
נירית29/07/2016שלום
במדידה של הקורנט 0.9 (יחידות?). האם תקין בבית עם תינוקת?
מה הערך+ היחידות המומלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדידה בבית עם תינוקת - תגובה
רם דישון29/07/20162 מיליוואט למטר רבוע (2.0 ביחידות של הקורנט). לכן 0.9 הוא ערך תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר קווי האם ניתן לשים בחדר ילדיםעדי31/05/2016
שלום רב
נולד לנו תינוק ועל מנת להיזהר מבחינת קרינה, אני רוצה להחליף את הגלישה בבית מאלחוטית לקווית בלבד. למה עליי לשים לב? וכמו כן, האם ראוטר שהוא קווי בלבד ניתן לשים בחדר ילדים? והאם ראוטר שמספק את שתי הפונקצויות גם אלחוטי וגם קווי אך מופעל כקווי יוצר קרינה כמו ראוטר אלחוטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראוטר קווי האם ניתן לשים בחדר ילדים - תגובה
רם דישון31/05/20161. את עושה נכון.
2. ראוטר קוי לא משדר כלל- אבל תוודאי שהוא אכן פועל על קוי בלבד (נסי להתחבר לאינטרנט דרכו. אם לא תצליחי- הוא אינו משדר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עדי31/05/2016תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת דיבור וגלישה בפלאפון על תינוקעדי31/05/2016
שלום רב
האם מדיבור בפלאפון של ההורה ליד התינוק יכול להיגרם נזק? לציין שתינוק בן כארבעה חודשים ועד עתה פחות נזהרתי מבחינת לדבר כשנמצא עליי או להתכתב בפלאפון, אינטרנט וכו'.. האם עלול להזיק בהנחה שמעתה הרבה יותר נזהר.. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעת דיבור וגלישה בפלאפון על תינוק - תגובה
רם דישון31/05/2016לא מומלץ לשוחח או לגלוש בנייד ליד תינוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה מד"ר וולף לגבי מרחק
עדי31/05/2016אשמח לתשובה מד"ר וולף לגבי מרחק בטוח ליד תינוק והאם זה נחשב חשיפה ממושכת שיכולה לגרום נזק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי עוצמה ומרחק המהנדס רם דישון
ד``ר דני וולף02/06/2016בקיא ממני.
סה"כ אם להבא תשמרי בא לציון גואל.
ודרך אגב, גלישה, כתיבה, דיבור מקרינים באותה מידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי עוצמה ומרחק המהנדס רם דישון - תגובה
רם דישון03/06/2016לפחות שני מטרים, ורצוי אפילו יותר.
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)