מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תנור חימום לאמבטיה: הלוגן או גוף מתכת?שני01/01/2016
שלום, בחדר האמבטיה שלי מיקום תנור החימום הוא מעל לראש כאשר עומדים מול הכיור, ולפעמים עומדים שם זמן ממושך כדי להתגלח לצחצח שיניים או להתאפר. איזה תנור חימום עדיף- ההלוגנים החדשים או התנורים של פעם עם גוף חימום ממתכת? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תנור חימום לאמבטיה: הלוגן או גוף מתכת? - תגובה
רם דישון01/01/2016מבחינת קרינה אין הבדל. נראה לי שאתה מחפש בעיות היכן שאין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך תמונותאלעד01/01/2016
המשך תמונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
אלעד01/01/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך תמונות - תגובה
רם דישון01/01/20161. לא ניתן לראות דבר בתמונות שצירפת. האם את סבורה שניתן ללמוד משהו מתמונות שצולמו בסמרטפון בלילה?
2.מה המרחק מהשנאי לחדר הקרוב ביותר (חדר- לא מרפסת ולא חדר רחצה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלעד01/01/2016כן אני יודעת שאיכות התמונות לא משהו
צילמתי אתמול והיום לא יוכלתי לצאת בגלל הגשם
בכל אופן השנאי במרחק של 35 -40 מטר
אבל הבעיה שלי זה עם העמוד שמול הבית
זה שמצולם בתמונות והוא במרחק של 3.5 מטר בערך מחדר שינה אחד מתוך 3
אני ייצין שוב שהעמוד שמול הבית (המדובר)
זה עמוד שמקבל מתח מעמוד עם שנאי
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
רם דישון01/01/2016כנראה שאין בעיה, אבל הטוב ביותר הוא לרכוש מכשיר ולמדוד לבד. פרטים בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילתי עמוד חשמל לאחר חתימת חוזה שכירות חייבת עזרה!אלעד01/01/2016
רים לעבור דירה מצאתי דירה וחתמנו חוזה לאחר סיור נוסף באזור ראינו עמוד חשמל אז ככה
העמוד חשמל במרחק 3.5 מטר אולי 4 מטר מהבית יש לכיון שלו את המטבח שירותים ומקלחת וחדר שינה שזה יוצא הקיר החיצוני שמרוחק 3.5 /4 מטר מהעמוד
העמוד הזה זה עמוד חשמל שלפניו יש עמוד עם שנאי זאת אומרת שהעמוד שמול הבית שהוא גדול יחסית ביחס לעמודים הרגילים..הוא הבא בתור לאחר העמוד עם השנאי..
יש לציין שהעמוד שבא אחריו הוא עמוד חשמל רגיל
מצרפת תמונות חייבת תשובות מהר על מנת לפעול
תודה רבה מראש !!!! לכל העוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תמונות
אלעד01/01/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תמונות
אלעד01/01/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממחשב נייח ומודםדניאל31/12/2015
שלום,
אני מתחיל עבוד חדשה ובעמדת העבודה שלי יש מספר מחשבים נייחים ומודם.
1. האם ישנה קרינה גבוהה מהם?
2. יש לי אפשרות להזיז שידת מגירות קטנה שיש לי בעמדה בצורה שתפריד ביני לבין המודם והמחשבים. האם זה יגרום ל"חסימה" של אותה קרינה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממחשב נייח ומודם - תגובה
רם דישון31/12/20151. לא. הקרינה מהם נמוכה.
2. קצת. לדעתי לא בצורה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
דניאל31/12/2015האם עבודה בסביבת עבודה שכזו 7 שעות ביום בערך עשויה להיות מסוכנת?
היה לי סרטן באשך לפני מספר שנים ולכן אני מעוניין למזער את הקרינה שאני נחשף אליה באזור. חשוב לי לדעת האם זוהי קרינה נמוכה ברמה שאפשר לחיות אתה או קרינה נמוכה שאני לא צריך לקחת את הסיכון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך - תגובה
רם דישון31/12/2015חזור אלי בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
דניאל18/01/2016דיברתי עם האנשים בעבודה. כעת, הראוטר נותק ממנו הויי פיי והוא מחבר את המחשבים בצורה חוטית. כמו כן, רחוק ממני מרחק של כ1.20-1.50. כמו כן, מסתבר לי שטעיתי ויש רק מחשב אחד והוא רחוק ממני כ1-1.5 מטר.
עד כמה יש קרינה כעת מן הראוטר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך - תגובה
רם דישון18/01/2016אם נותקה פונקצית הויי פיי מהראוטר- אין שום סיכון. הקרינה ממחשבים נייחים במרחק כזה אפסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרקום לתינוקות - קרינהיעלה30/12/2015
במידה ויש בידינו אינטרקום לתינוקות אשר מחובר לחשמל ומתקשר עם האייפון באמצעות בלוטות׳, עד כמה הוא מסוכן לדעתכם מבחינת קרינה ומה המרחק המינימלי בו הייתם ממליצים להניח אותו מהתינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אינטרקום לתינוקות - קרינה - תגובה
רם דישון31/12/2015שוב, מטר אחד לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה של מחשב נייד ומרחק מומלץ מתינוקותיעלה30/12/2015
האם מחשב נייד עושה קרינה ובמידה וכן – מה המרחק המומלץ שיש להניח אותו מהתינוק? האם יש מצב שבו הוא מקרין פחות (מצב מקביל ל"מצב טיסה" באייפון למשל)?
קרינה של מחשב נייד ומרחק מומלץ מתינוקות - תגובה
רם דישון31/12/2015כן, אם כל אמצעי התקשורת שלו כבויים.
אחרת הוא דומה לטלפון אלחוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה של מוניטור נשימה לתינוקיעלה30/12/2015
קבלנו מוניטור נשימה נייד אשר נצמד לחיתול התינוק בקליפס ומופעל על ידי סוללה CR14250. היות והוא צמוד לגוף התינוק שעות רבות ביממה, חשוב לנו לדעת האם הוא עושה קרינה.
בתודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה של מוניטור נשימה לתינוק - תגובה
רם דישון31/12/2015אינני מכיר את המכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלולרי-המשךיוסי30/12/2015
תודה על התשובה. רציתי לדעת אבל אם השקע נמצא מאחורי במרחק 30 ס"מ והמטען מחובר לנייד כשהוא כבוי ונמצא בתוך מגירה זה בסדר? או שזה לא מגו מפני קרינה ?
סלולרי-המשך - תגובה
רם דישון31/12/2015קח כבל מאריך ודאג שהמטען יהיה קצת יותר רחוק ממך. מטר זה די והותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר בכיתהגיל30/12/2015
שאלתי היא :
אתמול הייתי ביום ההורים בכיתה של ביתי ( בת 8 ) .
מאמצע שנה שעברה היא משתתפת בכיתת תגבור והעשרה ויוצאת מהלימודים בכיתה האורגנית לכיתה אחרת .
אתמול יום ההורים התקיים בכיתה האחרת .. ואז גיליתי לחרדתי שבכיתת התגבור יש ליד המחשב של ביתי ראוטר המחובר לוויפי ממש מתחת למסך המחשב ( קרוב מאד לילדה מן הסתם).
כמובן שביקשתי לכבות והדבר נעשה -
אבל כמה עלי להלחץ מחשיפה כזו - להערכתי 12 שעות בשבוע פלוס מינוס - למשך תקופה של חצי שנה - שמונה חודשים?
אודה לתשובה בהקדם - מאד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראוטר בכיתה - תגובה
רם דישון30/12/2015אם הילדה לא התלוננה על כאבי ראש- לא קרה דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלולריוסי29/12/2015
שלום רב. התחלתי עבודה חדשה והיא עבודה משרדית.אני עובד אם עוד שני אנשים במשרד אחד משותף לכולנו.הבעיה היא שבמשרד עצמו השקעים הפנויים לטעינה או לחיבור מוצרי חשמל נמצאת אצלי.עכשיו כשמישהו בא להטעין את הנייד שלו הוא מטעין אותו אצלי,אבל הוא מכבה את הנייד ושם את הנייד במגירה.האם זה מונע קרינה של סלולר או לפחות מפחית ? אני דברתי מה לעשות לא רוצה לריב אבל לא מוכנים להקשיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלולר - תגובה
ד``ר דני וולף30/12/2015סלולרי כבוי לא מקרין והקרינה מהמטען זניחה ומרחק של חצי מטר מהמטען תספיק. לחילופין, אם זה אפשרי, חבר כבל מאריך אחד שיתחבר לשקע אחד הכי רחוק ממך ובא לציון גואל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטררוני29/12/2015
יש לי ראוטר על השולחן בחדר העבודה אני מקפלת כביסה ושמה את הבגדים צמוד לראוטר עדה כדי נגיעה האם יש סכנה לבגדים שמונחים צמוד לראור ולפעמיים גם על הראוטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראוטר - תגובה
ד``ר דני וולף30/12/2015לא אין שום סכנה, הקרינה האלקטרומגנטית לא מועברת על ידי שום אמצעי אלא פוגעת ישירות. גם לא מועברת על ידי אוכל שחומם במיקרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לינה קבועה בממ"ד פעוטות וילדיםdana29/12/2015
שלום
האם אין זה מומלץ לישון באופן קבוע בממ"ד בדירת מגורים בקומה מס 6 -לפעוט מגיל 3 ?
הבנתי שיש פליטת גז רדון
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לינה קבועה בממ"ד פעוטות וילדים - תגובה
ד``ר דני וולף30/12/2015בעשורים האחרונים כבר הרבה פחות, אבל עדיין קירות עבים מבטון וחדר לא מאוורר יהיה יותר רדון מאשר בחדר אחר הבנוי מבלוקים לבנים, ולכן כעיקרון לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה מול גן ילדיםאורה28/12/2015
שלום יש לי שאלה לגבי אנטנה מול גן ילדים אשר ממוקמת על גג בקומה 8 בבניין מול גן. האנטנה היא במרחק 120 מטר ומשדרת בעוצמה 2 (לפי אתר מדלן) האם ישנה סכנה חלילה לילדים בגן שהרי האנטנה ממש מול הגן??
בנוסף רשום שיש עוד 2 אנטנות במרחק 190מטר מהגן בעוצמה של 27 אחת והשניה 2
מה דעתכם על מיקום ועוצמת האנטנות ביחס לגן ילדים?
האם זה בסדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תיקון מידע - תגובה
רם דישון28/12/2015ניתנה תשובה טלפונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקע חשמליאמא28/12/2015
שלום
האם שקע חשמליש אליו מחובר כבל של הרדיאטור ונמצא מעל הראש של התינוקות - מקרין?
מה המרחק הבטוח מרדיאטור ענק (20 תאים) ומתינוקות?
והאם מחשב מסך וכו שדלוקים כל הלילה במרחק 2 מטר מתינוקות בטוח? (מסך מחשב מהישנים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שקע חשמלי - תגובה
רם דישון28/12/20151. הכבל אינו מקרין.
2. המרחק מהרדיאטור - לפחות מטר אחד.
3. המרחק בטוח, אבל מדוע להשאיר את המחשב והמסך דולקים כל הלילה? זה לא מוסיף להם בריאות ואורך חיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בזיהוי סוג עמוד חשמליעקב27/12/2015
שלום למומחים,
ברצוני לרכוש דירה (מסומנת בירוק) שבמדרכה הצמודה לה יש עמוד חשמל עם שנאי ,איזה סוג וכמה ואט הוא פולט? והאם ישנה סכנה למרחק של הדירה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצורפת התמונה
יעקב27/12/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת מהחזית
יעקב27/12/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרחק בין השנאי לדירה הוא כ -7 מטר
יעקב27/12/2015תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המרחק בין השנאי לדירה הוא כ -7 מטר - תגובה
רם דישון28/12/2015המרחק בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
יעקב28/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)