מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מטעןיהודה16/06/2015
שלום וברכה,
ילדי בן השש ישב כשעה וחצי, כשראשו במרחק עשרים ס"מ ממטען של טלפון סלולרי
אני מבועת מכך.
האם ההנחה היא במקרה קיצוני כזה שנגרם נזק של ממש ?
אכן מדובר בחלב שנשפך, אך אודה על תשובה ללא הנחות.
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשיפה חד פעמית לא נגרם שום נזק
ד``ר דני וולף16/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטען -הבהרה
יהודה16/06/2015דר' וולף - תודה רבה על המענה המהיר.
מתנצל על הנדנוד, אך אם אפשר, אבקש להבהיר.
ראשית - נראה שטעיתי והמרחק היה כעשרה ס"מ - התשובה משתנה ?
שנית - אין חשיבות לכך שמדובר בילד בן שש ?
שלישית - האם התשובה נכונה גם מלכתחילה, ולא רק מכיון שמדובר ב"חלב שנשפך" ? (ברור שתמיד עדיף להישמר; אך יש סיטואציות בהן חייבים לאזן בין אילוצים והשאלה כמה זה קריטי ).
ובסוף - האם עקרונית התייחסות לקרינה של מטען סלולרי היא כאל קרינה אלקטרומגנטית ביתית "רגילה" ולא באופן חמור בהרבה יותר ?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב,איניבטוח שראיתם הודעתי.תודה
יהודה18/06/2015דר' וולף - תודה רבה על המענה המהיר.
מתנצל על הנדנוד, אך אם אפשר, אבקש להבהיר.
ראשית - נראה שטעיתי והמרחק היה כעשרה ס"מ - התשובה משתנה ?
שנית - אין חשיבות לכך שמדובר בילד בן שש ?
שלישית - האם התשובה נכונה גם מלכתחילה, ולא רק מכיון שמדובר ב"חלב שנשפך" ? (ברור שתמיד עדיף להישמר; אך יש סיטואציות בהן חייבים לאזן בין אילוצים והשאלה כמה זה קריטי ).
ובסוף - האם עקרונית התייחסות לקרינה של מטען סלולרי היא כאל קרינה אלקטרומגנטית ביתית "רגילה" ולא באופן חמור בהרבה יותר ?
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטען סלולר קרינה ביתית רגילה בעצמה
ד``ר דני וולף19/06/2015נמוכה מאוד ומחשיפה חד פעמית, ואפילו רב פעמית לא נגרם שום נזק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לישון על כרטיס רשת אלחוטיאילנה16/06/2015
שלום רב למומחים,
יש לי מס' שאלות:
1) בבוקר נחרדתי לגלות שבתי ישנה כל הלילה על כרטיס רשת אלחוטי (שבאותו הזמן, לא היה מחובר לשום מכשיר או מחשב נייח) האם זה מסוכן? האם הכרטיס פולט קרינה כשהוא לא מחובר למחשב הנייח?
2) בתי אמורה לנסוע בסוף החודש עם משלחת נוער לגרמניה. היא התבקשה להביא מזון מהבית שיספיק ל-10 שעות. האם לא מסוכן לאכול מזון לאחר שעבר בידוק וצילום רנטגן בשדה התעופה?
3) קרוב משפחה שלנו אמור לעבור בקרוב הקרנות, טיפולים כימותרפיים, ומתן כדורים ביולוגיים בעקבות סרטן ריאות גרורתי בשלב 4. היות ויש לנו תינוקת וילדים קטנים והוא נוהג לבקרנו לעיתים קרובות, האם מסוכן, שהוא יהיה קרוב אליהם לאחר טיפולים אלה? ואם כן- איזה אמצעי זהירות יש לנקוט ולכמה זמן מאז שהוא מסיים כל טיפול?
אודה מאד לתשובות מפורטות, עד כמה שניתן,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לכל השאלות לא מסוכן לא מקרין
ד``ר דני וולף16/06/2015כרטיס אלחוטי לא מחובר לא מקרין
קרינה אלקטרומגנטית לא מועברת על ידי שום מתווך, גם לא דרך המזון של ביתך
אדם שמקבל טיפולים נגד סרטן, הקרנות, כימותרפיה ביולוגי ואחרים לא מקרין לסביבתו, ולא מסכן אותם במאומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כונן מחשביהודה15/06/2015
שלום וברכה,
אני עובד במשרד במשך שעות כשמותניי כ- 80-70 ס"מ מכונן חיצוני של מחשב נייח (רגליי וברכיי יותר קרובות אליו).
אני מבין שהמרחק קצר מדי.
מה הסבירות לנזקים בעבר (והם אם ייתכן שכאבים שאני מרגיש קשורים בכך) ?
מעבר לזאת - אני אמור להישאר בעמדה זו עוד כחודש - האם מדובר בזמן קריטי ?
בתודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כונן מחשב - תגובה
ד``ר דני וולף16/06/2015לא מסוכן בכלל. שום סיכון. אין קרינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלולרי וילדיםיהודה15/06/2015
שלום וברכה,
אני מבקש לשאול שאלה אשר מטרידה אותי מאוד בגלל מקרים שקרו, אך חשובה גם לגבי התנהגות ככלל, בעתיד.
ילדיי הקטנים יושבים לא פעם באופן ממושך (עד שעה) בסמוך ואף בצמוד לאנשים שבכיסיהם מכשירי טלפון סלולריים.
אני מודאג,בגלל מקרים (שלא מנעתי), כי אני מבין שכיום ההנחה היא שלמעשה המכשירים מקרינים כל הזמן (בגלל אפליקציות הוואטס אפ וכד').
מעבר לכך שברור שיש להרחיק וכמה שיותר מכשירים מילדים - האם למעשה גם במקרים כאלה, יש להתעקש על מרחק של מטר, כי אחרת המשמעות היא שהילדים חשופים לקרינה מזיקה ?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלולרי וילדים - תגובה
ד``ר דני וולף16/06/2015מטלפון סלולרי שנמצא בכיס של משהוא אחר מספיק להתרחק 30 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למד קרינה למכשירים ביתיים?almog15/06/2015
שלום
אני צריך המלצות למד קרינה מקצועי למכשירים ביתיים.
עם איזה מכשירים מהנדסים ופקחים משתמשים?
אני רוצה להיות בטוח שהמכשירים שיש לי בבית בטוחים לשימוש.
בתודה, אלמוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למכירה מד:
אריק17/06/2015היי אנ מוכר מד קרינה (גבוהה + נמוכה ):
מצ"ב תמונות של המכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
אריק17/06/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה סכום?
דוריאן17/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיסוף מנתניה כולל סוללה
אמיל17/06/2015170 ש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדש?
almog18/06/2015חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדש בניילון.
אמיל18/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה - מישהו מעוניין לקנות?
אריק29/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוע של מזגןשרון15/06/2015
שכנתי עשתה מזגן ואת המנוע שמה בדיוק מעל חבלי הכביסה שלי האם יש בכך סכנה מסויימת האם המנוע פולט חומרים מסוכנים ו/או קרינה מסויימת שעלולה להידבק לבגדים שתלויים על החבל ? והאם כאשר אני תולה כביסה והמזגן אצלה דלוק והמנוע עובד האם זה מהווה לי סכנה?
תודה מראש על התשובה זה מטריד אותי מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנוע של מזגן - תגובה
רם דישון15/06/2015אין שום בעיה או סיכון כלשהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בטיסהשרון15/06/2015
תודה על תשובתך לא הבנתי כל כך את הכתוב בתשובה 24 כי מדובר במספרים ואין לי מושג על כך באופן כללי האם יש הבדל בין טיסות לחו"ל ובין טיסות בארץ אילת למשל ברמת הקרינה? וגם האם טיסות ארוכות הם בעלי קרינה יותר מטיסות של שעות בודדות?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בטיסה - תגובה
ד``ר דני וולף16/06/2015כן הקרינה היא ביחס ישר לזמן הטיסה, וחוץ מזה בטיסות ארוכות הטיסה היא בגובה רב הרבה יותר והגובה הוא הגורם המשמעותי (ריבוע המרחק)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בטיסותשרון15/06/2015
אבקש לדעת האם בטיסות קיימת קרינה מסוכנת ועד כמה היא מסוכנת ובאיזה טיסות הסכנה אם בכלל קיימת בטיסות ארוכות טווח או קצרות טווח ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי שאלה 23 בשאלות הקבועות.
ד``ר דני וולף15/06/2015יש סכנה מזערית ביחס ישר לזמן הטיסה, אולם הסכנה זניחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ממד יכול לשמש כחדר שינה לפעוטותרון14/06/2015
שלום,
אני מתעתדת לקנות דירה בבניין אשר עבר תמ״א 38 לחיזוק המבנה מפני רעידת אדמה לפני כשנתיים ברמת גן.
במסגרת חיזוק הבניין הוסיפו ממ״ד. הדירה נמצאת בקומת קרקע אולם מתחתה יש עוד קומה -1 (החלק הזה של הבניין מדורג והביין בן חמש קומות).
משמע מתחת לממד בדירתי יש עוד ממד שהוא צמוד קרקע.
בחדר זה אני תעדת להלין את אחד מילדי (בן שלוש ובת שנה) וכמו כן לחדר שינה של ההורים ולממד יש קיר משותף שאליו תוצמד מיטה.
בממד יש חלון אשר אמור להיות פתוח מרבית שעות היום (חוץ מלינת לילה) ודלת שגם כן אמורה להיות פתוחה ברוב שעות היממה.
הבנתי שמדידות של רדון אורכות כבין מספר ימים לחודשים וכן אין באפשרותי לבצעם.
1. האם ממד יכול לשמש כחדר שינה לפעוטות ללא תוספת סיכון?
2. במידה וקיימת תוספת סיכון האם יש אמצעים אשר ניתן לנקוט בכדי לנטרל תוספת סיכון זו?
3. האם יש סכנה של קרינה מיננת בממד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ממד יכול לשמש כחדר שינה לפעוטות - תגובה
ד``ר דני וולף15/06/2015בממ"ד חדש שאינו צמוד קרקע, ומאוורר אין סיכון נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרם זליגה - דר דני וולףשירן14/06/2015
שלום רב,
הבן שלי (תינוק בן חודשיים) מנוטר במהלך השינה באמצעות מכשיר קרדיו רספ. ביתי מסיבות נשימה (3 אלקטרודות בבית החזה). במהלך הלילה המכשיר צפצף מספר פעמים (בכל פעם צפצוף אחד) מאחר והדופק ירד וישר חזר (נראה כמו בעיה במכשיר מאחר וירד ל-65 ואח"כ מיד חזר לדופק נורמלי).
לאחר מספר שעות שמתי לב כי כשאני מעבירה את היד על עורו אני מרגישה חספוס קל מאד (הרגיש כמו זרם זליגה קל מאד). כמובן שניתקתי אותו מהמכשיר וכבר לא הרגשתי את החספוס הזה. התינוק מרגיש טוב ומתפקד כרגיל (אוכל, צרכים תקינים וכו'). האם בכל זאת יש צורך להיבדק? האם יכול להיות נזק כלשהו כתוצאה מכך שהיה מחובר מספר שעות קודם?
יש לציין כי את האלקטרודות חיברנו וניתקנו מגופו מספר פעמים במהלך הימים האחרונים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרם זליגה - דר דני וולף - תגובה
ד``ר דני וולף15/06/2015לא נגרם שום נזק.
א. זמן החשיפה אפסי.
ב. לא מדובר בקרינה אלקטרומגנטית (נכון יותר שטף מגנטי), מדובר, אם בכלל, אז בזרם ישר, בעוצמה אפסית כמו בטריה, שבוודאי לא גורם שום נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלולרי וילדיםיהודה12/06/2015
שלום וברכה,
הסתבר לי שילדי בן השש ישב כחצי שעה ליד ילדה שגלשה באינטרנט, עם טלפון סלולרי; כשראש המכשיר (שם, אני מבין, ממוקמת האנטנה), פונה אל ילדי. מה שמטריד אותי, בין היתר, הוא שאזור הפוריות שלו היה במרחק 10-5 ס"מ מהמכשיר.
אני בפחד גדול מהנזק. למרות שזה כבר ארע, האם יש סיכוי גבוה לנזק, במיוחד בגלל האזור בגוף ?
אודה על תשובה "ללא הנחות" (וללא רחמים ...) למרות שהחלב נשפך. כבר ...
תודה רבה רבה ושבת שלום !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום נזק לא נגרם מחשיפה חד פעמית
ד``ר דני וולף14/06/2015בייחוד לא ממרחק כל 10 ס"מ דרך הבגדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלחת לווין - האם גם משדרת?רגב12/06/2015
שלום
האם יש דרך לדעת חזותית בלבד לגבי צלחת שלא רק קולטת אלא גם משדרת?
לפי מספר הכבלים הקואקסיאלים שמחוברים אליה או רכיב נוסף כלשהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלחת לווין - האם גם משדרת? - תגובה
ד``ר דני וולף15/06/2015אם מדובר בצלחת לקליטת טלוויזיה ברור שאין קרינה יוצאת.
כל צלחת לגופה, צריך לדעת למה היא משמשת ולמי שייכת. צלחות שנמצאות על אנטנות סלולריות בוודאי שמשדרות אולם האלומה שלהן היא אלומת עיפרון צרה.
צלחות פרטיות בדרך כלל לא משדרות (אלא אם מדובר בחובב רדיו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדים וסלולרי של רשתות קטנותיהודה11/06/2015
שלום וברכה,
גיליתי שכחמישה ס"מ מראשו של ילדי בן השש פעל מכשיר סלולרי (שחשבתי בטעות שהוא במצב טיסה).
האם יש חשש לנזק ?
אני מוטרד (מעבר לקרבה לראש ולזמן) בעיקר מכיון שמדובר בחברה שאינה משלוש המפעילות הראשיות, ואיני מניח שבאותו אזור יש לה אנטנות רבות. אני חושש שאירועים כאלה ארעו מספר פעמים בשבועות האחרונים.
אם המכשיר לא היה מחובר לאינטרנט הדבר משנה, למרות שכאמור מדובר ברשת לא מהשלוש ?
בתודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ילדים וסלולרי של רשתות קטנות - תגובה
רם דישון11/06/2015לא נגרם כל נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשמלרוני11/06/2015
שלושת ילדי מגיל 679 עוברים כל יום על יד עמוד חשמל ממש ענקי כשהם הולכים לבית ספר וחוזרים העמוד נימצא על המידרכה ואין שום דרך ללכת בצורה אחרת מבחינת ביטחון של רכבים שנוסעים על הכביש כשהם עוברים הם ניצמדים לעמוד חשמל ממש נגיעה האם עלי לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשמל - תגובה
רם דישון11/06/2015אין מה לדאוג מחשיפה קצרה כל כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה קורה כל יום פעמים בדרך לבית הספר
רוני12/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשמל
רוני12/06/2015גם כשהם עוברים בדרך לבית הספר וחזרה הביתה 5ימים בשבוע עדין זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשמל - תגובה
ד``ר דני וולף12/06/2015כשמדובר בחשיפה לחשמל רשת, מדובר בחשיפה של שעות ארוכות ביום כל יום במשך שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם על שאלתי , אשמח מאוד למענה!מודאגת10/06/2015
בני עובד בנמל התעופה ליד המכונות לשיקוף תיקים ל8 שעות משמרת. האם קיימת סכנת קרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דילגתם על שאלתי , אשמח מאוד למענה! - תגובה
רם דישון10/06/2015המכונה עושה שימוש בקרני x, שזו קרינה מיננת. אני בטוח שיש במכונה אמצעי מיגון למפעיל שלה. אם את דואגת- דאגי למדידה ע״י אנשי מקצוע מהמרכז הגרעיני שורק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)