מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקת בגבה עקב תאונת דרכיםמירא'ז06/05/2011
שלום רב,
עברתי תאונת דרכים קשה ונהייה לי חתך עמוק בגבה ברוחב 3 ס"מ חוצה גבה שמאלית היום הורדתי את התפרים וכרגע אני לא רואה חצי גבה האם זה מה שיקרה או שיצמחו שיערות???? אם נשארה צלקת זה אומר שעל כולה לא יצמחו שיער??? ומה הטיפול במידה ולא צומחות לי שיערות???
אודה לך אם תענה לי בהקדם אני מודאגת ואם יש משחה לצלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת בגבה עקב תאונת דרכים - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל13/05/2011שלום רב
קשה לדעת מה יצמח או לא יצמח.
אם לא צומח אפשר לעשות השתלה בתוך הצלקת וזה מצליח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלהניב04/05/2011
שלום רב דוקטור
עברתי השתלת שיער בשיטת הסטריפ לפני חודשיים
הצלקת מאחור בצבע אדום , מתי זה אמור להפוך לצבע הרגיל של הקרקפת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה - תגובה
זה יכול לקחת כמה חודשים (3-4).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאייל04/05/2011
אני בגיל 25 מתחיל לי היתקרחות אפשר לעשות השתלה בלייזר? מה הצורה הנהוגה בארץ ומה אחוזי הצלחה וטווח מחירים ?תודה רבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
לא משתמשים כבר הרבה זמן בלייזר בטיפול השתלת שיער.
יש כרגע שתי טכניקות : טכניקת הסטריפ וטכניקת FUE.
אם ההתקרחות מתחילה ואתה הולך בדרך כלל עם שיער קצר אפשר לעשות ה-FUE
שלוקחת שיער שיער אחורה ולא משאיר צלקת לינארית -פס אחורה.
אם צריך למלאות מקום גדול אז מומלץ יותר לעשות טכניקת הסטריפ שמאפשרת
השתלה של 3000 שערות (במקום 600-700 בטיפול FUE).
ליותר פרטים נא להתקשר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן אפשר לבצע השתלת שיער באזור בש?אלמוג03/05/2011
אחותי בת 22 ומאוד רוצה לבצע, מהם הסכנות הכרוכות בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן אפשר לבצע השתלת שיער באזור בש? - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל03/05/2011שלום רב
השתלת שיער היינו טיפול שמבצעים בהרדמה מקומית עם תוצאות מובטחות.
אין סיבוכים במידה ושומעים להוראות הרופא.
צריך לבדוק אם אחותך מועמדת טובה לטיפול כזה.
אנחנו נמצאים באיזור תל אביב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן מבצעים השתלת שיער?טלי28/04/2011
שלום רב,
לאישה בת 81 ששערותיה מאוד הדלדלו בעקבות טיפול תרופתי אגרסיבי (לא כימותרפיה,, לא דובר סרטן) לבעיית גב מסויימת (שכעת מטופלת בטיפול חדשני במרפאת כאב, בו הושתל לה מנגנון מזערי המטפטף באופן מאוד מוקר מורפין). מכל מקום היא מחפשת מענה באמצעות השתלת/הלחמת שיער או כל הצעה שתשפר את מראה שיערה הדליל - במיוחד בקדמת הראש. האם אפשר לקבל המלצה למקום כזה באזור ירושלים? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכן מבצעים השתלת שיער? - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל28/04/2011שלום רב
צריך לבדוק המצב השיער אחורה (עובי,צפיפות...).
לפי האיכות של המקום התורם (אחורה) יהיה אפשרות לדעת אם מומלץ
לבצע השתלת שיער.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טלי28/04/2011תודה על תשובתך. במידה והשתלה אינה רלוונטית אולי הלחמה או תוספי שיער. אני מניחה שזה כבר לא בתחמך אך אולי ידוע לך מי באזור ירושלים עושה זאת. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל29/04/2011שלום רב
באיזור ירושלים לא כל כך מכיר.
יש חברה באיזור המרכז שאני מכיר שעוסקת בתוספות.
אפשר לפנות אלי כדי לקבל טלפון שלהם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער
דליה30/04/2011אני חושבת שהלחמה זה יותר טוב, אם כי צריך לחזור על זה אחת לכמה זמן (אין לי מושג כמה) אבל זה מיידי. השתלה לוקחת די הרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חושש לאחר השתלהאייל19/04/2011
שלום,
עברתי לפני שבוע באיזור קטן בקדמת הראש השתלת שיער בשיטת סטריפ.
לפני ההשתלה היה לי איזור דליל, אך עדיין היו בו שיערות.
כרגע קשה לי לזהות אילו מהשיערות הן שתלים ואילו הן השיערות שהיו לי לפני.
1. האם ייתכן שהשיער שהיה לפני נפגע בהשתלה? האם הפגיעה לצמיתות?
כלומר, האם לאחר שייפלו השתלים, אחזור למצב שלפני ההשתלה עד צמיחת השתלים, או שמא יורע מצבי?
2. כל איזור השתלים עדיין רדום וחסר תחושה לגמרי, אפילו שהנפיחות נעלמה כמעט לגמרי.
האם זה נפוץ? עד כמה? מדוע זה קורה? ומתי עלי לצפות לתחושה באיזור המושתל, אם בכלל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חושש לאחר השתלה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל19/04/2011שלום רב
בדרך כלל השיער הקיים אינו נפגע על ידי ההשתלה (אם מבצעים הטיפול לפי הכללים ובעזרת הכלים המתאימים).
אבל קורה שהשיער הקיים ניהיה יותר קצר באזור המושתל בגלל העבודה בקום
וזה גורם להרגשת "דלילות" של שיער הקיים.אבל הכל אמור לחזור לקדמותו.
החוסר תחושה נורמלית באזור המושתל בגלל החריצים שעושים בעור.
התחושה אמורה לחזור תוך 1-2 חודשים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטווח קצר ביותרליאור19/04/2011
שלום וברכה לכולם.
אחרי פגישות יעוץ אצל רופאים מסוימים ובינהם דר' פינקל הומלץ לי לפי המצב שלי לקחת את התרופה פרופסיה. המידע מהרופאים גרם לי להבין שהתוצאות מגיעות לאחוזים מסוימים מהאנשים אשר לוקחים את התרופה ובמידה שיש תוצאות הם מגיעות בטווח של בין חצי שנה לשנה שלמה.
במקרה הצפציפי שלי אני לוקח את התרופה כבר ארבעה חודשים בלבד והתוצאות הם מדהימות, השיער התמלא, התארך והתחזק מקדימה ולא רואים כלל את הקרקפת, וכל זה בזמן קצר ביותר של ארבעה חודשים יחסית לטווח הארוך יותר שטענו שמתחילים לראות תוצאות אם בכלל.
השאלה שלי לרופאים היא האם שמעתם על מקרה כזה מהיר של תוצאות בטווח קצר כזה?
זה נראה לכם אפשרי?
תודה רבה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בטווח קצר ביותר - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל19/04/2011שלום רב
זה יכול להיות .כנראה שהפרמטר הורמוני היה חשוב בנשירת שיער
והתרופה מתקן אותו.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאי הפורום115/04/2011
שלום,
אני מתכננת לעבור השתלת שיער במצח ליישור קו שיער, ובשביל לתת אשליה של מצח קטן יותר.
אבל יש בעיה שמתסכלת אותי נורא, יש לי שיער ארוך, מה קורה בזמן שהשיער המושתל צומח? יהיו לי קוצים על המצח? מה עושים? אפשר להשתיל את השיער הארוך מבלי לפגוע באורך, וכך השיער ישתלב יופי?
מבקשת תשובה, תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאי הפורום - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל17/04/2011שלום רב
לא משתילים שיער ארוך כי יש חשש שבכל תנועה הפצינט יתלוש שתלים.
בין כה וכה השיער הראשון נושר בדרך כלל כ-60% ולכן לא יעזור להשאיר שיער ארוך.
צריך למצוא פיתרון כדי להסתיר השיער שצומח כל הזמן שהוא עוד ארוך מספיק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שאלתיאל
117/04/2011חשבת על פתרון כלשהו?
יקח שנים עד שיגדל. איזה דכאון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שאלתיאל - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל17/04/2011שלום רב
אחרי 3 חודשים מתחילה צמיחת השיער.
אחר כך השיער גודל כ-1 ס"מ בחודש.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתשי13/04/2011
האם אתה משתשמש ב-PRP/PRF חומר שמקבלים מדם הפצינט אחרי צנטריפוגה
שעוזר להצתלקות אפשר להבטיח צלקת בלתי ניראת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל16/04/2011שלום רב
כן אני משתמש ב-PRP-PRF שמכניסים או מזרקים במקום החתך לפני סגירה
ועוזר להצתלקות המקום בצורה מאד מועילה ומקסימלית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל הצלקתאהוד06/04/2011
שלום
אני בן 35 מעוניין בהשתלת שיער לסגירת מפרצים.
הבנתי שגובהה של צלקת בעורף הוא עד 3מ"מ אבל מה רוחבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל הצלקת - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל09/04/2011שלום רב
הצלקת אחורה היא במידה כ-20 ס"מ באורכה ובעובי בין 1-3 מ"מ.
על ידי שיטת סגירה trichophytic suture שגורמת ששיער הפצינט צומח בפס הצלקת והשתמשות ב-PRP/PRF חומר שמקבלים מדם הפצינט אחרי צנטריפוגה
שעוזר להצתלקות אפשר להבטיח צלקת בלתי ניראת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מאכזב
אהוד10/04/201120 ס"מ זה חתך ענקי מצד אחד של הראש לצד שני.
נשמע לי לא משתלם לקחת את הסיכון כי למרות ההבטחה שלא יראו אותה,
אם הספר בטעות הגזים או טעה בתספורת, יגרום לי למבוכה ענקית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מאכזב - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל10/04/2011שלום רב
אני מבין את האכזבה.אבל אי אפשר לקחת ברוחב הרבה כי זה יכול לגרום לצלקת עבה
אז לוקחים באורך.
יש אפשרות לטיפול בלי צלקת : שיטת FUE שלא משאיר סימן ומאפשרת ללכת עם שיער קצר.
החיסרון של הטכניקה : אפשר להוציא רק 600-700 שתלים זאת אומרת פחות
שיערות שאפשר להשיג עם הטכניקת "סטריפ" שמשאיר סימן.
עם ה-FUE אפשר לטפל בשטח יותר קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלתלת שיערמיקי05/04/2011
אחותי, לפני כ-30 שנה חלתה בלופוס וכתוצאה מטפול לא ברור
בראש {זריקות} התקרחה בחלק האחורי של ראשה. היום אינה לוקחת תרופות יותר ואינה חולה, אך בעיה זו מציקה לה מאד עד כדי דיכאון. האם ניתן להשתיל שיער והיכן יש אפשרות לבצע
לאור עברה.
תודה
ובכבוד רב
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער
אלון09/01/2012במצב הזה הייתי מאוד ממליץ לפנות לרופא טוב , אני עברתי השתלת שיער בחול
וממש אני מרוצה המהתוצאות, הרופאים שם מאוד מנוסים וגם המחירים בהתאם, לפני זה הייתי ממחיץ להתיעץ עם רופאים בארץ בקשר למצבך ולשאול מה כדאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלתלת שיער - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל09/01/2012שלום רב
כדי לבצע השתלת שיער לוקחים שיער באחורי הראש ומשתילים אותו במקום הקרח
בגלל שהשיער הזה לא נושר בדרך כלל.
אם אין שיער אחורה אי אפשר לעשות השתלת שיער
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלתלת שיער - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל09/01/2012שלום רב
כדי לבצע השתלת שיער לוקחים שיער באחורי הראש ומשתילים אותו במקום הקרח
בגלל שהשיער הזה לא נושר בדרך כלל.
אם אין שיער אחורה אי אפשר לעשות השתלת שיער
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלתלת שיער - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל05/04/2011שלום רב
צריך לבדוק מה השטח של ההתקרחות.
האם נשאר שיער אחורה.
לגבי הלופוס יש מחלוקת בין משתילי השיער : יש טוענים שהשתלה יכולה להצליח,
יש טוענים שיכול להיות סוג של דחיה חלקית (במיוחד אם המחלה עוד אקטיבית).
יש שמציעים טיפולים אחרים כמו ציצמום קרקפת.
לדעתי גודל שטח ההתקרחות מאד חשוב.
אם השטח לא כל כך גדול ונשאר שיער אחורה אפשר לבדוק אופציה של השתלה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר השתלהניר04/04/2011
ד"ר שלום רב
לפני חודש עברתי השתלת שיער בשיטת הסטריפ.
הצלקת שנותרה מאחור בצבע אדום - האם תופעה זו אמורה להיות כך לאחר כחודש?
ממה זה נגרם? מתי הצבע של הצלקת ישתנה לצבע עור הקרקפת הרגיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר השתלה צלקת
ד``ר ברנרדו פינקל05/04/2011שלום ניר
כל מנתח והשיטה שלו
ממליץ לשאול את המנתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערשרון02/04/2011
בשנים האחרון החלה אצלי נשירת שיער דיי משמעותית ואני שוקל טיפול רפואי מונע כדי לשמר את המצב הקיים.
שמעתי שיש תרופות גנריות הן לפרופסיה כגון: FINAX ו FINPECIA, והן לאבודארט כגון:
duprost , VELTRIDE, DUTAS, DUTAGEN
איזו מן התרופות הינה הממולצת ביותר ?והאם יש הבדל בין הפרופסיות הגנריות לבין האבודארט הגנריות?
אודה על מתן תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל02/04/2011שלום רב
אבודארט טוב מאד כי הוא פועל על שני סוגי DHT.
אחוזי הצלחה שלו גבוהים יותר מכל פינסטריד.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתחיים31/03/2011
לפני כחודש נפלתי במדרגות וחבטתי את ראשי ברגל ספה מעץ..כתוצאה מכך נוצרה צלקת של כ 5 ס"מ בחלק הקדמי של הראש האם אפשר לבצע שם השתלת שיער הצלקת מאוד מפריע לי והייתי רוצה שהמקום ייראה טבעי לחלוטין האם זה אפשרי?
ואםזה אפשרי כמה יעלה על מנת לעשות זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת - עקב חבלה
ד``ר ברנרדו פינקל31/03/2011שלום חיים
צוריך להמתין לריפוי שלם של הפצע. חודש זה מעט זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אבל..
חיים31/03/2011לא ענית לי השאלה שהאם אפשרי לגרום לזה להיראות טבעי..אני פשוט עם תספורת קצוצה מאוד וזה נורא מפריע לי..וכמה זמן זה בערך החלמה מלאה של הפצע כי הורידו לי תתפרים לפני 4 שבועות..ואין כבר גלד...זה היה לפני קצת יותר מחודש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי אבל.. - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל01/04/2011עליך לחכות כשלושה חודשים ולראות האם זקיקי השיער ניזוקו. במידה ולא יצמח שיער לאחר תקופה זו, ניתן לשקול כריתת צלקת או לחילופין השתלת שיער באזור.
מוזמן ללא התחיבות ליעוץ במרפאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה כריתת צלקת?
חיים03/04/2011מה זה כריתת צלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה- עזרה !!אמיר28/03/2011
שלום רב,
שמי אמיר ואני בן 23 וחצי, לפני כשלושה שבועות שמתי לב שלפתע נהיו לי מפרצים בשיער (במקום בו יש מפרצים), וגם קווים בראש בהם אין שיער, אני ממש בלחץ שאני עומד כולי להקריח...
מה שמוזר פה הוא ש: אני קם מהשינה ואיני רואה שערות על הכרית או שאני מושך בקבוצת שיער אין לי שערות ביד..
אבל כשאני מסתרק אל מול הכיור, אני רואה שהרבה שערות נופלות אל הכיור, בדרך כלל זה בבוקר, אבל הכי מוזר , לאחר שאני מתרחץ וחופף את שיערי (לא מיידית,אלא באותו היום), לא נופלות שערות כאשר אני מסתרק, כאילו לאחר החפיפה השיער שלי מוצק וטוב יותר (באמת כאשר אני לא חופף את השיער הוא שמנוני וגם גם הקרקפת, מדוע זאת??)
בבקשה עזור לי, יש לי שתי שאלות:
1. האם זו באמת תחילתה של התקרחות???
2.האם יש אמצעי שיכול לעצור את תופעת ההתקרחות, והאם הוא באמת עוזר ועוצר זאת??
אני ממש מודה לך על התשובות,
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה- עזרה !!
ד``ר ברנרדו פינקל29/03/2011שלום אמיר
חסר מידע בתאורך. אני ממליץ לך לגשת לרופא/ה המטפל/ת לבדיקת סיבת הנשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)