מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחירים של השתלת שיערלין21/11/2011
מה המחירים של השתלת השיער בגבות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחירים של השתלת שיער - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל21/11/2011שלום רב
המחיר יכול להיות בסביבות 8000 ש"ח.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער בגבות .לין20/11/2011
שלום ... אין לי הרבה שיער בגבות אז רציתי לשאול עם יש תכשירים או תרופות סבתא שעוזרות להצמיח את הגבות .
ואני אשמח לדעת מה פחות או יותר המחירים של השתלת שיער . תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער בגבות .
ד``ר ברנרדו פינקל21/11/2011שלום לין
יש אפשרות לאיפור קבוע או השתלת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת זיפי זקן בפנים לאחר הקרנותאלי06/11/2011
שלו
עברתי בצד שמאל של פני הקרנות עקב גידול שפירי הנזק שנגרם הוא
עור מאוד אדום בצד שמאל ואין שיערות זקן שאלתי היא אם אפשר לעבור השתלת זיפי זקן והאם זה מסובך
אציין שאני כ8 שנים לאחר ההקרנות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת זיפי זקן בפנים לאחר הקרנות - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל07/11/2011שלום רב
יש פצינטים שעברו הקרנות ובצעו השתלת שיער בהצלחה.
זה טיפול שאמור להצליח. צריך לבדוק גודל השטח להשתיל.
זה לא יותר מסובך מהשתלה רגילה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 17 - אפשר להשתיל שיער..?אינה27/10/2011
היי
אני בת 17. יש לי שיער ממש ממש דליל ולא יפה..
רציתי לדעת אם למרות שאני צעירה אפשר להשתיל לי שיער, אני מרגישה שזה ממש פוגע בבטחון שלי : (
יש אפשרות כזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 17 - אפשר להשתיל שיער..?
ד``ר ברנרדו פינקל29/10/2011שלום אינה
ממליץ על בדיקה אצל רופא\ה המטפל\ת או מיתמחה במחלות עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר פינקלשאלה18/10/2011
אני מתכננת לעשות השתלת גבות, ויש צורה מסויימת שאני רוצה. אם אלך לפני הטיפול למעצבת גבות, שתצייר בדיוק את הצורה, תוכל להשתיל ע"פ זה? נכנסתי לאתר שלך וראיתי תמונות של השתלת גבות ואני לא הכי מרוצה... השערות לא נראות כמו גבות, כל שערה הולכת למקום אחר... זה מה שקורה בהשתלת גבות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות
ד``ר ברנרדו פינקל20/10/2011אתה מוזמן למרפאתי ללא התחיבות
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשניכם בבקשה, מי מבצע את ההשתלאסי09/10/2011
שלום,
אשמח אם אקבל תשובה משניכם.
שתי שאלות,
1) מי בפועל מבצע את ההשתלות? אתה או אחד העוזרים\עוזרות שלך? או שאתה מבצע חלק מסויים מההשתלה ומישהו אחר חלק? אשמח לקבל תשובה על אופן חלוקת התפקידים בין הרופא לעוזריו
2) כמה מונה צוות העבודה שלך להשתלת השיער? האם למספר חברי הצוות יש השפעה על אחוזי ההצלחה? קראתי באתר בטורקייה על צוות שמונה 12 חברים, 2 רופאים והשאר עוזרים.
אשמח מאוד לקבלת תשובות חד משמעיות שכוללות מספרים.
תוודה רבה על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לשניכם בבקשה, מי מבצע את ההשתל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/10/2011שלום אסי
ביעוץ אשמח לתת לך תשובה על הכל
בגדול: הרופא מבצע את ההשתלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער בקדמת הראששימי03/10/2011
כבר עשר שנים שחסר לי שיער בקדמת הראש, רק אזור קטן. האם רק באזור קטן זה אפשר לבצע השתלה? כמה הזמן היא נמשכת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער בקדמת הראש - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/10/2011שלום שימי
אם האיזור קטן, למה השתלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר פינקל, בנוגע להשתלת שיער.יוני פינו21/09/2011
אהלן, אני בן 21, ואני מעוניין לעבור השתלת שיער, אני חושש מאוד מצלקות באיזור הקרקפת שכן לאחר ההשתלה ארצה לעשות תספורת קצרה ושמא יראו שעברתי השתלה, - האם יש פתרון לנושא הזה?
מה שכן, אני זקוק רק להשתלה באיזור המפרצים והייתי שמח לדעת מה היא העלות, וכמה תעלה פגישת יעוץ, אולי יש אופציה להגיע דרך קופת חולים וכו'.
בתודה יוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע להשתלת שיער.
ד``ר ברנרדו פינקל21/09/2011שלום יוני
אינני ממליץ השתלת שיער בגיל 21. ממליץ על ניסיון תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לנסיון התרופתי
יוני פינו22/09/2011הוא איננו יכול להצמיח שיער בחזרה נכון?, רק למנוע התדרדרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לנסיון התרופתי
ד``ר ברנרדו פינקל22/09/2011נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אימוני כוח והשפעתם על השיערמירון18/09/2011
שלום,
האם תיתכן השפעה על השיער כתוצאה מאימוני כוח (משקולות וכו' ע"מ לעלות במסת שריר) ?
יש הרבה דעות בחוץ שאומרות שזה משפיע על ה-DHT.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימוני כוח והשפעתם על השיער - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל18/09/2011שלום רב
לא כל כך ברור.
לידיעתי הטסטוסטרון עולה כשעושים מאמצים (ספורט) אבל יורדת אחרי
שהמאמצים הופסקו.
אם העליה של הורמון לא נשאר אז גם אין השפעה על ה-DHT.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר פינקלעודד12/09/2011
1)האם אתה משתמש בשיטת
Trichophytic Donor Closure
לסגירת האיזור התורם?
2)וכמה זמן לוקח לצלקת "להעלם"? (כלומר עד שהיא משתלבת לגמרי בעור ולא נשארת אדומה?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Trichophytic
ד``ר ברנרדו פינקל12/09/2011שלום עודד
אני משתמש בישיתת סגירה זאת (Trichophytic Closure)
הצלקת משתלבת לגמרי בעור ולא נשארת אדומה לאחר כ-3 חודשים בערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר פינקל
עודד12/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המשך הודות טיפול PRP נגד התקרחטמיר10/09/2011
במענה לשאלת האזרח הודות הטיפול בזרקת פלזמה כנגד ההתקרחות צויין כי הדבר אינו מוכח כיעיל נגד ההתקרחות , האם הדבר נכון גם לגבי שיער דליל מאד . שכן כבר הסכמתי לסדרת טיפולים הנ''ל 5 במספר בעלות של 6000 ש''ח . אנא התייחסותך , אני בן 28 , שיער דליל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת המשך הודות טיפול PRP נגד התקרח - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל11/09/2011שלום טמיר
PRP לא הוכח יעיל בטיפול התקרחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האזור התורםרון05/09/2011
לאחר לקיחת שיער מהאזור התורם וכמו שהבנתי שזה החלק האחורי של הראש תישאר שם צלקת ולא יצמח שיער בחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האזור התורם
ד``ר ברנרדו פינקל06/09/2011שלום רון
הצלקת בעובי של מילימטר או שתיים.
אבל תמיד אפשרי לבצע FUE על הצלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת?
עודד12/09/2011לוקחים שיער ממקום אחר בראש כדי להשתיל על הצלקת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת? - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל12/09/2011אכן, כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראורין05/09/2011
שלום, אני בן 16 ולאחרונה התחיל לנשור לי השיער, כנראה כתוצאה מזיהומים פטריתיים בקרקפת. כמעט כל פעם שאני מכניס את היד לראש יוצאת שערה. קבעתי כבר תור לרופא עור בשבוע הבא אבל יש לי שאלה :
האם השיער שנשר יצמח לבד או שצריך לעשות טיפול או משהו להחזירו?
אני ממש מודאג כי השיער נהיה ממש דליל וזה מפריע לי בחיי היומיום
שאלה נוספת:
לפני שלוש שנים בערך הייתי תולש הרבה שיער וכתוצאה מכך יש לי קרחת קטנה בקרקרפת שלא גדלה לי, יש משהו לעשות כדי שהשיער יצמח שם?
במקומות אחרים אין ממש קרחות אבל יש דלילות, ורציתי לדעת גם אם לעשות קרחת יגרום לשיער לגדול בריא יותר ופחות דליל? כי השיער שכן צמח אחרי התלישה מאוד מאוד דליל.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל06/09/2011שלום אורין
את התשובות תקבל אצל רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער על צלקתרון05/09/2011
האם ניתן לבצע השתלת שיער על קרקפת מצולקת בצורה מושלמת ואיזה רופא מטפל בנושא זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער על צלקת - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל05/09/2011שלום רב
אפשר לבצע השתלת שיער על צלקת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רצינית ..תומר28/08/2011
שלום בחודשיים האחרונים הופיעו לי חצ'קונים על הראש אני בן 16 וברוב טמטומי פוצצתי את החצ'קונים למרות שראיתי שחלק מהשיער נתלש..
עכשיו שאני מסתכל אני רואה מן קרחת בצד הראש איפה שהיו החצ'קונים ..
עכשיו רציתי לדעת אם במקום ששיער נתלש פעמים רבות עוד יש סיכוי שהוא יגדל ?
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה רצינית .. - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל28/08/2011שלום רב
זה אפשרי.
כדי לבדוק אפשר לנסות להשתמש במינוקסי זמן מה
ולבדוק מה התגובה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)