מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר פינקל.....שאלה חשובה!28/12/2011
אני בת 18, ויש לי גבות דקיקות, ואני רוצה לעבות אותן יותר........
זה לא יעלה לי 12,000ש"ח כמו אצל ד"ר גינזבורג, נכון?
זה המון המון כסף. וכבר קיימות אצלי גבות, זה לא שצריך ליצור לי אותן מחדש, אלא רק לעבות. אבל האם באמת מדובר בסכומי עתק כאלה? זה המון המון המון כסף, ואם אפשר לענות לי בפורום, זה יהיה מבורך, כי אני לא רוצה סתם להשלות את עצמי ולהגיע עד לקליניקה שלך, ואם יש אפשרות לרדת באופן מ-ש-מ-ע-ו-ת-י בסכום, גם אשמח אם תציין
מחכה למענה שלך,
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר פינקל..... - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל30/12/2011שלום
המחיר של השתלת גבות הינו 8000-10000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה אחרונה
אני30/12/2011הסכום הזה הוא תקף גם לגבי עיבוי הגבה(לא באופן דרסטי)
ולא יצירתה מחדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה אחרונה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל01/01/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלה על צלקת.תומר25/12/2011
ד"ר שלום.
אני בן 39 ולפני כ15 שנה עברתי השתלה לא מוצלחת שהשאיר לי ממש חור בחלק האחורי של הראש.למרות שאני חי עם זה כבר שנים והשיער מאחורה מסתיר אני חושב לבצע שם השתלה והשאלות שלי הן:
1- האם ניתן לבצע השתלה על צלקת גדולה מאחורה? האם ניתן לקחת מהצדדים שיער בכדי להשתיל בצלקת מאחורה?
2- אני רוצה להסתפר לאחר מכן קצוץ. האם ההשתלה תכסה לי את הצלקת כך שאוכל ללכת עם קצוץ? האם אהיה חייב לעשות פיגמנטציה לאחר מכן כדי שזה יראה טבעי?
3-אין לי אפשרות לעשות קצוץ כרגע לצורך השתלת FUE מכיוון שאני לא יכול ללכת כמה חודשים עם חור בראש מאחורה עד שהשיער יגדל. מה עושים?
4- כיום יש לי דלילות בשיער מקדימה.אם אעבור השתלת FUE למילוי מקדימה האם זה יפגע בשיער הקיים שלי? אני עם שיער יציב כבר הרבה זמן. אין לי נשירה ואפילו אני רואה במיקרוסקופ דיגיטלי צמיחה מחודש.(אני עושה כמה דברים כדי חעודד צמיחה) האם זה נכן לי לעשות השתלה גם מקדימה או שזה יפגע בשיער הקיים?
ממתין לתשובות כי אני רוצה לקבוע תור ליעוץ אצלך במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה על צלקת. - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל27/12/2011שלום תומר
יש מספר פיתרונות לצלקות, אחד מהם הוא השתלת שיער על הצלקת
אתא מוזמן לבדיקה ללא התחיבות במרפאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום.
תומר27/12/2011ד"ר שלום.מקריאת התשובה שלך זה נראה כאילו לא קראת את השאלות שלי ומה שמעניין אותך הוא להביא אותי ליעוץ. שאלתי אותך שאלות ולא טרחת לענות לי עליהם.אני אפילו לא יודע אם קראת את כל השאלות אבל מה שווה הפורום אם אתה לא טורח לענות. להגיע אליך ליעוץ אני יכול לבד. בשביל זה לא הייתי צריך לטרוח ולהכנס לפורום. סתם צפיתי שלפחות תענה על השאלות ששאלתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום. - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל28/12/2011תומר כתב:
"כי אני רוצה לקבוע תור ליעוץ אצלך במהרה."
יש אפשרות לתקן צלקות אבל אין לי מוסג את גודל הצלקת שלך.
אפשרויות כגון: FUE ללא צורך לגילוח, כריתה ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת ריסיםמוריה19/12/2011
שלום, רציתי לדעת האם ניתן לעשות משהו כדי לעודד את צמיחת הריסים,
ובנוסף שמעתי על הניתוח של השתלת הריסים, האם כבר התחילו לעשות אותו גם בארץ? ואיך בדיוק הוא הולך?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת ריסים - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל20/12/2011שלום מוריה
אני לא מבצע השתלות שיער בריסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות לד"ר פינקליותם19/12/2011
שלום ד"ר פינקל,
רציתי לדעת כמה זקיקים (קבוצות של 2-3 שערות) נהוג או מומלץ על ידך להשתיל בפגישה אחת של טיפול מסוג F.U.E. וכמה שיערות פחות או יותר סה"כ מושתלות?
כל זה בהנחה שיש מאיפה לקחת שיער, המועמד מתאים להשתלה, רוב השיערות מושתלות מאחורי קו השיער (אין צורך להשתיל שיערות בודדות) ואין שום מגבלה אחרת.
דבר נוסף שרציתי לדעת זה לגבי מצב בו האיזור המושתל אינו קרח אלא יש בו שיער יותר דליל מיתר הראש (אם הולכים עם שיער של 4 - 5 ס"מ או אם מסרקים אחורה אז רואים את הקרקפת. אם מסרקים הצידה ויש שיער קצת יותר ארוך אז לא כ"כ רואים את הרקרפת). האם במצב כזה ניתן לבצע השתלה או שההשתלה תפגע בשיער הקיים?
תודה מראש על התשובות,
יותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FUI
ד``ר ברנרדו פינקל20/12/2011שלום יורם
רק לאחר בדיקה אני יכול להמליץ
אתה מוזמן למרפאתי ללא התחיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה שיער מטורפת ובלתי פוסקת-דחוףעינב16/12/2011
שלום, אני בת 23 ומזה כחודשיים שיש לי נשירה המונית בראש. אינני משתמשת בחומרים וקרמים לשיער ולא מבצעת החלקות, פאנים וכדומה. החלפתי מס' שמפויים מאז וכעת אני משתמשת בשמפו טבעי- אובלפיחה.
הסתפרתי מאז כי חשבתי שזה יעזור- ללא הצלחה.\
ביצעתי מס' בדיקות דם והרופא טוען שאין בעיה בברזל או ויטמינים.
אני אוכלת מסודר ומשלבת פירות וירקות.
כל יום נושרות לי קרוב ל200 שיערות, וכל השיער נושר לי על הבגדים והרצפה.
הנושא מאוד מדאיג אותי ומלחיץ כך שמאז אני פוחדת ולא מפזרת את השיער.. חוששת מנשירה.
יש לי תור לרופא עור השבוע. אני חסרת אוניםוהשיער הדלדל לי מאוד מאוד. אינני יודעת ממה יכול להיגרם הדבר. זה מתסכל ומכניס אותי לדיכאון.
חשוב לציין שאין לנו במשפחה תופעה שכזו.
אודה לעזרתכם בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה שיער - הורמונים
ד``ר ברנרדו פינקל17/12/2011שלום עינב,
יש מספר לא מועט של הורמונים הקשורים לנשירת שיער וביניהם ה TSH. הורמונים נוספים הינם
ESTRADIOL (E-2
PROGESTERONE
17-OH-PROGESTERONE
LH
DHEA SULPHATE
PROLACTIN
CORTISOL-BLOOD
TESTOSTERONE- TOTAL
SHBG
לכל הורמון תפקיד משלו, אך הפרעה בהפרשת הורמון אחד יכולה להשפיע על פעילות שאר ההורמונים. בנוסף, גם דיאטות לא נכונות או ככלל תזונה לא נכונה קשורים לנשירת שיער. הייתי לפיכך, ממליץ לך ללכת לייעוץ לרופא אנדוקרינולוג ובמקביל לייעוץ תזונתי. תכשירים חיצוניים במקרה זה אינם יעילים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאיציק15/12/2011
שלום ד"ר פינקל
רציתי לדעת בקשה יש לי קטע קטן בגבה שאני מעוניין לעשות השתלה
אני מעריך פלוס מינוס בין 60-70 זקיקים זה ממש קטן כמה מילמטרים
אם תוכל לתת לי הערכת מחיר פלוס מינוס כמה זה אמור לעלות לי אני אשמח
אני יודע שצריך לראות ולבדוק וא להציע מחיר אבל הייתי מעוניין לדעת פלוס מינוס
הערכת מחיר שאני יכול לדעת אם אני יכול לעמוד בסכום
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל17/12/2011שלום איציק
צריך לבדוק האם ניתן לבצע השתלת שיער או כל טיפול אחר
מחיר של השתלת גבות הינו כמה אלפי שקלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 26 וחושש מהתקרחותאביב11/12/2011
הי, אני אמנם צעיר, אבל אני מרגיש שמתחילה לי התקרחות בפדחת.
מה שמוזר זה שגם לאבא שלי ולאבא שלו יש שיער מלא.
וגם מצד אמא אין התקרחויות..
יכול להיות שזה משהו שאני עושה או אוכל שגורם לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל13/12/2011שלום אביב
הסיבות לנשירת שיער מגוונות ביותר ורבות ובדיקת סיבת הנשירה צריכה לכלול היבטים מערכתיים תזונתים, נפשיים ופיזיולוגים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חריפהליטל30/11/2011
היי
אני בת 21 ובחודשים האחרונים יש לי נשירת שיער חריפה מאוד כל פעם שאני מעבירה את היד על השיער נושרים לי כבר משהו כמו 10 שערות אני כבר מפחדת להסתרק לחפוף כי אני אני רואה את הכמות ונחרדת. הלכתי לרופאי עור ואמרו לי לי לקחת אבץ בלי לבצע בדיקת דם....ונתנו לי בדיקות שיצאו תקינות לחלוטין. והמליצו על מינוקיסי 2 שמראש אמרו שהוא לא עוזר..משער עבה ניהיה לי שיער ממש ממש ממש דליל
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חריפה
ד``ר ברנרדו פינקל03/12/2011שלום סיוון,
אין טעם לקחת תוספות כאשר תוצאות בדיקות הדם לא מעידות על חוסר. השאלה היא אם נעשו בדיקות של פרופיל הורמונלי. במידה ולא - יש לעשותן. בנוסף, חשוב להבין כי נשירת שיער יכולה להיות מושפעת גם ממצבים נפשיים כגון לחץ, מתח ועומס או משינויים בהרגלי התזונה, כולל דיאטות למינהן. לגבי תחושתך כי השיער נעשה דליל יותר, נשירה של 10 שיערות ביום זה מצב תקין ובמידה וקיים שיער ארוך זה יכול לנבוע משבירת השיער ולא מנשירתו. בנוסף, יתכן ותחושתך נובעת מכך שהשיער נעשה דק יותר ולא דליל יותר. לגבי חפיפה, יש לחפוף היטב את הקרקפת, בחורף - כל יומיים ובקיץ בכל יום, על-מנת למנוע הצטברות של שכבת שומן, העלולה להשפיע על הנשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם פרופסיה יכול לגרום לנשירהאביהו29/11/2011
כחודש לאחר לקיחת פרופסיה חל אצלי תופעה הפוכה נשירה מואצת,המשכתי כ-8 חודשים עד שממש הקרחת גדלה ולכן הפסקתי את הטיפול האם ידוע על מקרים כאלו תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם פרופסיה יכול לגרום לנשירה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל03/12/2011שלום אביהו,
כן. יעילות התרופה מוכחת רק לכ 70% מהנוטלים אותה. טוב עשית כשהפסקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי לאחרונה טיפול PRPאביתר29/11/2011
עברתי לאחרונה טיפול PRP באחת הקליניקות בארץ.
בטיפולי PRP שראיתי באינטרנט הרופא מחדיר את המחט מתחת לעור ומזריק את הדם בכל מיני מקומות בראש.
בטיפול שאני עברתי הרופא נתן לי משהו כמו 200-250 דקירות קטנות בכל הראש תוך כדי לחיצה על המזרק. יצאתי מהטיפול כשכל שיערי רטוב מהדם המוזרק.
שאלתי היא האם שיטה זו מקובלת גם היא? האם לא עדיף להזריק מתחת לעור מאשר לתת דקירות קטנטנות? כי אני פשוט חושב שרוב הדם המוזרק לא נכנס לי אל מתחת לקרקפת, אלא ברח החוצה.
והאם 2 מבחנות זוהי כמות מספקת? האם אפשר לדרוש 4 מבחנות לדוגמא?
תודה על התשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי לאחרונה טיפול PRP - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל03/12/2011שלום אביתר,
אינני מאמין בשיטת הטיפול שעברת. לא קיימים בנמצא מחקרים רציניים המוכיחים את יעילותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלה נוספתסילביקה28/11/2011
אני בת 64. לפני עשר שנים ביצעתי השתלת שיער אשר לצערי נכשלה כליל. אותו רופא שטיפל בי נתפס לאחר כמה שנים כמי שאין לו רישיון לעסוק בתחום זה ואף הוזכר בכלבוטיק. האם כדאי לי בכל זאת לנסות לעשות השתלה נוספת אצל מומחה כמובן??? בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה נוספת - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל03/12/2011שלום סילביקה,
כדי לענות על שאלתך, יש לבדוק את מצב הקרקפת שלך ומצב בריאותי כללי. כל מומחה להשתלת שיער שתגשי אליו יערוך בדיקות אלה לפני קבלת החלטה על השתלת שיער שנייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקרחותאורלי27/11/2011
בתי בת 22 ומזה שש שנים שהיא מתקרחת. ביקרנו אצל מומחה לנשירת שיער והוא לקח ביופסיה מהקרקפת והמליץ על ויטמינים אך זה לא עזר .היום ילדתי עם תוספת שיער בשזירה. שאלתי היא אם יש פתרון רפואי ? מה עם זריקות בקרקפת? ומהם הסיכויים בהשתלת שיער? ומה ממומלץ ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות
ד``ר ברנרדו פינקל03/12/2011שלום אורלי,
חסר מידע, לדוגמה, האם רופא העור איבחן מחלה אוטואימונית, הניתנת לאיבחון לפי הביופסיה וסוג ההתקרחות? לחילופין, האם קיים רקע רגשי וסימפטומיזציה של תלישת שיער? וכד'. כלומר, ישנן אפשרויות מגוונות ויש צורך להעמיק בבירור. הפיתרון הרפואי הינו בהתאם לדיאגנוזה. גם לא ברור לי מדוע ניתנו ויטמינים, מכיוון שלא ציינת מהן תוצאות בדיקות הדם המעבדתיות - האם היה קיים חוסר כלשהו? לפיכך, הייתי ממליץ לך על ביצוע פרופיל הורמונלי לביתך והמשך בירור אצל הרופא המטפל. אישית, אני נגד תוספות שיער, מכיוון שהדבק והקליפסים עלולים ליצור נזק לשיער הקיים. השתלת שיער היא פיתרון אפשרי, אולם רק לאחר שלילה של רקע של מחלה אוטואימונית או טריכוטולומניה (תלישת שיער) עדכנית. זריקות סטרואידים יכולות לעזור במקרה של מחלה אוטואימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלה מופנת לד"ר ברנדוגיא26/11/2011
שכחתי להגיד שהשאלה מופנת לד"ר ברנדו כי אני מהקריות והייתי מעוניין לקבוע פגישת ייעוץ באיזור חיפה והצפון אני הבחור עם התמונה למעלה של השיער הדליל קל בקדמת הראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה מופנת לד"ר ברנדו - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל27/11/2011אתא מוזמן למרפאתי ליעוץ ללא היתחיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 23 עם שיער דליל קלגיא26/11/2011
שלום ד"ר אני בן 23 אם שיער דליל באופן קל בחלק הקדמי הראש מבחינה משפחתית האח הגדול (בן 40) אם שיער מלא אחריו במשפחה בן 36 אם שיער דליל באופן קל מאוד בחלק הקדמי של הראש ואחריו בן 28 אם דילול טיפה יותר משלי בחלק הקדמי של הראש לפי הנראה גם לי יהיה דילול בחלק הקדמי של הראש שישאר לי עד גיל מאוחר ואולי לתמיד אך איני רוצה זאת וברצוני למלא את מה שדליל בחלק הקדמי בשיער שישאר לתמיד התחלתי להשתמש במינוקסי לפני חודש וכבר נימאס לי מיזה האם אני יכול לעשות השתלה בכל זאת ולבוא לפגישת ייעוץ? אגב כמה בערך המחיר של השתלה זאת ..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 23 עם שיער דליל קל -
ד``ר ברנרדו פינקל27/11/2011שלום גיא
אינני ממליץ השתלת שיער בגיל צעיר (23)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להוסיף את זיפי זקן בצלקת?מיכאל21/11/2011
יש לי כמה צלקות בולטים על סנטר עקב טיפול רואקוטן שגרם לי הצטלק כמה צלקות בסנטר כשהייתי בן 14 והיום אני בן 20. אני רוצה לדעת האם אפשר להוסיף או למלא את זיפי זקן באזור מצולק בסנטר שעושים לי "חורים" חסר זיפי זקן עקב טיפול רואקוטן. אני כבר חולם שנים למלא את זיפי זקן ואני חסר אונים ולא יודע האם יש עדיין פתרון לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להוסיף את זיפי זקן בצלקת?
ד``ר ברנרדו פינקל23/11/2011שלום מיכאל
לפי התמונה יש אפשרות להשתלת שיער הזקן, מוזמן ליעוץ ללא היתחיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)